min helg

Denna helg har vart åt alla olika håll, blandad.
Det började med i fredag då vår klass var på skansen. Det var askul förutom att min rygg krånglade igen och jag hade en sån sjuk smärta så jag trodde jag skulle spy, men det gick ändå, fast i en segare takt. Vi gjorde egentligen inte så mycket mer än att kolla hur man blandade falu röfärg, och lyssnade på en kristen tant som "hissen inte gick ändå upp" för. Hennes skratt sprängde nog allas trumhinnor, och frågan om att gud inte finns, gjorde henne ilsken som jag vet inte vad. Jo det var roligt. Sen gick jag, nettan och elsa mest och kollade på alla djur och klappade tjurar :O En kul dag alltså.
Sen kom marcus, och han hade köpt med sig en massor. Chips, godis, glass, cola, dipp, you name it! Så vi parkerade våra arslen i soffan och där låg vi orörliga och hade det hur mysigt som helst, sånna kvällar som jag bara älskar. En annan lite tråkig sak hände oxå, men det orkar och vill jag inte ta upp här. Är bara så jävla trött på att ha falska vänner, man lyckas tydligen öppna sig mest för dem mest falska, så nog vet dem vart dom ska trycka för att få en att må dåligt. Jag är iaf less på det, jag är less på folk, jag ska bli dyster ensam och folkskygg, iaf ett tag. Jag är ledsen att må dåligt över andra bara! Men jag hade marcus som var där och tröstade mig.

Lördag. Jag, marcus och lillebror åkte till kungsan, och det var publikrekord. Satan vad mycket folk, och seriöst, när jag är där hatar jag alla förutom mig själv, man blir så himla irriterad på alla människor som beter sig som apor? jag förstår inte vitsen. De flesta ville ju dit för att starta gängbråk, det verkade som att hälfen inte var där för att se artisterna så att säga. Såklart vad Lady gaga sist, men vi stog ut. Jag fick se henne och hon var skitbra. Vi åkte hem och somnade nästan på stört.

Idag söndag. Vi åt pizza till frukost, den vanliga söndagsrutinen om man kanske säger så. Inte gjort ett dugg, marcus drog för några timmar sen och jag sitter i soffan och bläddrar fram och tillbaka på teven. Är ledsen och hatar tanken på att det är måndag imorgon, att jag inte förstår schemat gör det inte bättre. Snart går Spider man 2 såg jag nu, så jag ska kolla det och sen försöka få någon sömn, men jag känner på mig att alla tankar håller mig uppe. It sucks..

goodbajs


helg nästa

Känner mig lite piggare nu, men inte helt frisk. Men jag hade ändå tänkt att gå till skolan imorgon, men då fick jag dom ruliga nyheterna av min lärare när han ringde mig idag, att vi ska till skansen imorgon :) as kul ju! Så imorgon ska jag träffa marcus vid nio, äta frukost ute på stan, och sen vid tio ska jag möta klassen och ta färjan över till skansen där vi inte ska vara länge, så vi slutar jätte tidigt också. En bra dag efter att ha vart borta eller vadå? Sen ska jag och marcus bara ha en myyysfredag hemma hos mig, jag har saknat det så mycket!
En dålig nyhet är att Linda inte kan vara med på lördag, så jag vet inte vad det blir av med det längre :( hoppas det fixar sig på något sätt, jag har ju sett fram emot det så mycket!
Joja, nu ska en glad Jennifer ner i säng och sova
Godnatt


sjuk, irriterad och trött.

Nej det här är inge kul, det är inge kul att vara sjuk. Speciellt inte när man hostar så mycket så att man grinar av smärta, och inte får någon sömn alls.. hela natten var jag vaken, och hade tänkt att vila lite under idag, men charlie är magsjuk så man får ligga med ett öga öppet så det inte händer något, så nej, ingen vila. Sen är jag irriterad, kanske mest arg.. över allt och ingenting, det kanske är att jag saknar sömn, jag kan iallfall inte hjälpa det. Sen just när man inte kan sova, inte har tv pgr. av att dom gör om hela huset i princip, inget vardagsrum, inget kök, jag har bara min säng och en litet tv som knappt några filmer fungerar i, jo då har man tid över för dom där riktigt djupa tankarna. Då tänker man på det mesta, men lite mer nogrant. Man ser saker tydligare. Jag har tänkt på olika folk, och det är jag just nu irriterad på, sen är jag irriterad på charlie för han är så jävla kaxig! Mamma kom iallafall hem med kantarell och kyckligsoppa (mina favoriter), cocacola och glass, det gjorde mig lite gladare.

Nu ska jag stoppa ner mig igen och kolla simpsons på dvd, äta (dricka?) soppa, och glass!


sjukjennifer

Här ligger jag i sängen och känner mig halvdöd, omringad med snorpapper. Halsen är svullen och gör ont, snoret forsar, jag skakar, ont i hela kroppen, feber, fryser och svettas, hostar.. you name it! Fyfan vad bajs jag mår, det tycks bara bli sämre och sämre. Mamma kommer snart hem med soppa till mig, efter det blir det nog läggdax för mig, får se hur det blir med skolan imorgon, det var redan jobbigt idag tyckte jag. Men jag får hoppas på att min kropp är snäll mot mig och hjälper mig att friskna till. Jag vill ju vara pigg tills i helgen! På lördag ska jag, linda, marcus, johan och thom till stan och käka på något mysigt ställe, sen till kungsan (som är en tradition för mig och linda, haha) lady gaga är faktiskt där då, haha. Sen ska vi hem till thom eller till stallis och hitta på något skoj. Vilket jag ser fram emot jätte mycket! Det gäller bara att vila. Så nu ska jag vänta på den där soppan och sen sova (om det går) för jag är helt slut. Charlie är oxå helt slut, stackars lille vän, han har vart magsjuk hela dagen, så vi ska vara sjuka tillsammans nu. Hörde oxå att flera var sjuka från min klass.. där fick man för att gå i skolan.

Godnatt från mig.


warwick avenue



jag älskar den här

warwick avenue



jag älskar den här

jag tror jag håller på att bli sjuk

Hallå! Och så var en helg förbi.. min helg såg nämligen ut såhär;

Fredag; kräftskiva med familjen Nylén, och jag har inte skrattat så på länge.. en helt sjukt rolig kväll. Snapsvisor, hattar, haklappar, allt var med.. som en riktig kräftis. Sen mycket skratt på det.Ni kan verkligen få mig att må bra!

Lördag; Mormors årliga hundkalas. Jo ni hörde rätt, hundkalas. Det är alltså tradition, och vi firar hunden. Mormor har alltid haft hund, och har ju skaffat sig en rätt så ny hund som nu fyllde två år som lyckligtvis fyller i augusti, sicken tur, inga ändringar behövdes göras i traditionen. Det går alltså till såhär.. alla vänner och grannar kommer till mormor och morfar, alla tar med sig presenter, INSLAGNA, som ett riktigt kalas.. fast till hunden då. Det är en stor buffé, massor med mat och massor med människor, minglar och hälsar på alla gamla människor som aldrig känner igen en efter 17 års tid. Sen blir det massor med tårta med ljus, och vi sjunger "ja må han leva.." för hunden alltså. Sen börjar alla bli fulla, och dansbandsmusik spelas i höga toner. Det är rätt så kul egentligen! Tyck det är helt sjukt.. men jag tycker det är gulligt, av min gulliga mormor som blir världens lyckligaste just denna dag. Höjdpunkten på denna kväll var nog när jag och min morbror intog högtalarna och spelade hiphop på högsta volum (dom har inte så pjåkiga högtalare dom där) fyfan vad roligt det var, och det var värt att se allas miner.. speciellt min morfars.
När alla började bli småfulla och jag inte orkade presentera mig och höra historier som jag redan hört så drog jag till stallis. Åkte till Linda en snabbis, där bea och maria oxå var.. myspys, älskar dom tjejerna. Sen hämtade marcus mig, och vi drog till Adam "Big A" om man säger så. Vi hade det mys, jag och killarna.. haha. Kollade på film och snackade tills natten blev morgon. Vid 5 kom jag och marcus hem. En riktigt lyckad kväll!

Söndag; Vi började dagen med att åka till strängnäs för min eftertjatade tunnbrödsrulle till frukost, adam var oxå på. Efter det åkte vi alla 3 hem till marcus, och marcus mamma tyckte att jag skulle klippa marcus. Så jag tackade ja till det erbjudandet och samtidigt skrattade riktigt elakt, jag tror marcus blev lite rädd. Jag förvarnade faktiskt att jag aldrig klippt hår förr, förutom mina barbiedockor när jag var liten. Men marcus mamma tyckte jag skulle försöka iaf.. hahah, ingen tänker på marcus, han är mobbad! Så går det när man frisörvägrar och ser ut som bajs i håret. Det enda redskap jag hade var en kökssax och en kam, och tro det eller ej.. det ser exakt ut som när han vart hos frisöer, jag är så jävla stolt över mig själv. Talang? jag tror det. Marcus arbetskollegor blev faktiskt oxå helt paffa när dom hörde att det var jag som gjorde hans fina hår, med en kökssax! Jag är riktigt nöjd iallafall, marcus oxå.. om det vore så att jag brydde mig, hahaha.
Sen åkte vi till adam igen, kollade lite film och mös innan adam skulle till jobbet och jag och marcus hem till honom och sova.

Måndag, idag; Sov ju i stallis och fick stå mitt kast att åka megatidigt fast jag hade sovmorgon, menmen det gick bra, kom till och med 50 min innan skolan började. Dagen gick bra, är dock inte så nöjd med schemat, lite fööör långa dagar, och inte alls sköna sovmornar som förr, men jaja, jag ska ge allt nu sista tiden! Efter skolan åkte jag in och mötte min älskling med fint hår, jag köpte nya block, pennor och sudd. Och flängde runt i hela stan efter den perfekta kalendern.. och jag hittade den tillslut. Så nu är jag nöjd och belåten.
Så nu ligger jag här i mammas säng med massa snorpapper och ska kolla en film, känner mig helt konstig.. huvudet är tungt, halsen gör ont och är helt svullen, snoret bara forsar ner, jag har feber och känner mig som en spagetti som är förlamad. Inte kul! Det bara sa pang så mådde jag bajs.
Så nu blir det film och mys med lille charlie, men först en kopp te.

Fan vilket långt inlägg det blev, haha, enjoy!
Godnatt, puss och kram


tvätta

Låg och funderade för ett tag sen, och såg åt min tvättkorgs håll.. och vilken syn, den är ju överfull och det får inte plats mer i den. Så jag måste alltså tvätta så jag slipper klaga på att jag inte har några kläder, för alla ligger ju där verkar det som.. haha. Så fastnade jag såklart i datorn.. men nu så, nu ska jag tvätta, tvätta och åter tvätta. Man känner sig faktiskt rätt så duktig i sånna lägen. Sen är det rätt så roligt, för det dyker alltid upp något som man nästan glömt! Jag har mycket att hinna med så jag måste skynda.
Sen blir det pizza och kebab a la västerhaninge, sveriges godaste tror jag, och jag råkar bo nästan granne med den, sicken tur.


just sådär ser det ut

grattis tina

(Min mobil är på lagning och har en annan som knappt fungerar, därför har jag inte fått tag i ditt nummer ännu, men jag har inte glömt bort att det är din dag idag)



Grattis Tina <3


Ja må hon leva, ja må hon leva
ja må hon leva ut i hundrade år
ja visst ska hon leva
ja visst ska hon leva
ja visst ska hon leva ut i hundrade år
hipp hipp
hurra, hurra, hurra, hurra!

du vet att du betyder mycket för mig, och att jag älskar dig, hoppas du får en bra födelsedag <3

halvsjuk

Jag var hemma idag från jobbet, fick en sån jäkla magont igår.. och det höll i sig idag, så jag var hemma och tog det lugnt istället. Men börjar jobba igen imorgon, man har ju inte tid för att vila ut direkt ;) haha. Upp igen imorgon och köra gärnet. Men fan vad skönt att vara hemma en dag.. fast jag känner mig som en zombie ändå, är sjukt trött.. även fast jag inte vaknade för tidigt eller för sent. Såg mitt schema inför skolan nyss.. det såg rätt så bra ut faktiskt, sen har vi två dagars prektisering varje veckan, fan vad skönt. I helgen ska jag köpa nya skolgrejer, kalender, block, pennor och allt som har med det att göra.. det blir mycket mer roligare att börja då, iallafall första veckan, haha.
Nu ska jag mysa med charlie som är här, och invänta marcus :) 

Puss och kram


känd från tv

Det gick jätte bra idag, eller sådär om man är riktigt ärlig.. jag var nervös och visste inte riktigt hur jag skulle beté mig, haha.  (en förklaring kommer inom kort för er som inte vet..) Men det var kul, ett kul gäng att jobba med. Imorgon fortsätter det tills veckans slut, sen kommer ju skolan nästa vecka, vilket jag måste angagera mig till tusen i detta år, och jag ska ge allt.. jag måste, annars finns det ju inga mer chanser för mig. Imorgon börjar jag jobba kl. 7, inte kul med så tidiga dagar. Men dagarna går fort, det får man trösta sig med. Så nu kom jag ut från duschen, klar för att gå till sängs.. fan vad skönt att jag är klar med allt sånt i tid för en gångs skull, för jag är verkligen skittrött! Så nu ska jag slita marcus från krilles dator där som sitter och nördar sig med datorspel.. sen ska jag ligga och pussa på honom tills jag somnar. Det är så skönt att ha honom här igen.. jag känner mig trygg, och inte lika ensam som jag gör utan honom på nätterna. Träffade mamma och Charlie idag oxå, imorgon kommer han till mig :) jag har saknat min vovve så mycket! Nej, läggdax! Önska mig lycka till imorgon.

Godnatt <3

godnatt, snart..

Jag har hållt mig ifrån att somna, och jag känner mig skittrött nu.. woho! Börjar komma in i rutinerna. Så nu ska jag inte sega ut på tiden utan ställa mig i en dusch nu och sen sova. Pratar nu med min morbror på msn (jo, alla i min släkt har msn, haha), som är min chef :D och vi börjar klockan 8 imorgon, fan vad skönt. Men jag ska möta upp honom kl. 7, men i haninge imorgon.. vilket är 6 minuters reseväg för mig, lyx? jag tycker det. Känner en viss pirrig känsla i magen, vet inte varför? haha. Ser bara fram emot imorgon, mest för min morbrors lycka över allt det här :) Det har alltid vart morbror och jag, det bara är så.. jag har tur som har en morbror som honom. Imorgon kommer charlie hem från jakt i en hel helg, jag saknar min hund, och jag längtar efter honom.. för han är faktiskt min <3 Nej nu måste jag säga godnatt. Sov så gott.


En bild på mig och en söt linda från isomras som jag tycker ser så härlig ut. Man blir glad!
I love u <3

work work

Nu har jag precis kommit hem, äntligen! Ska försöka att inte sova, så jag är så trött som jag kan bli tills ikväll så jag kan lägga mig tidigt. Imorgon är det kl. 7 som gäller. Men imorgon är det en spännande dag, tror jag. Jag kan inte avslöja för mycket eftersom att jag inte vet så mycket själv, men information kommer. Nu ska jag gå och kolla på disney channel, det bästa som finns, haha.

Puss

jag är trött

Såhär trött har jag inte vart på evigheter! Har duschagt, själt ansiktet i kallvatten och vart vaken ett tag nu. Men jag har inte haft en bra natt. Somnade sent, och sen så känns det som om jag legat halvvaken hela natten. Jag har vaknat hela tiden. Så jävla jobbigt.. sen vaknade jag ju vid 4 på eftermiddagen igår, vilket var dumt. Fick ett sms nu om att jag börjar klockan halv 8, så jag slipper stressa.. skönt. Gud, jag vill att den här dagen ska gå fort, så jag kan gå hem och sova! Nu ska jag få i mig frukost.

Ha en bra dag

galenskap

Vaknade för en timma sen, från en sjuuk kväll igår.. haha. Jag och pappa skulle åka in till stan, och våra galna grannar följde med plus deras son. Man kan inte berätta hur kvällen såg ut, bara att den var sjuk och rolig. Nu sitter jag här och äter mina rostade mackor med marmelad och te, jag dricker aldrig te.. men nu fick jag ett ryck, det är rätt så gott ändå. Ska tvinga med pappa till affären och övertala honom att vi ska käka kebab! Ha en bra kväll.

kult

Nu har jag precis kommit hem. Jag och pappa åkte till heron, och min mobil skulle in på service, får den igen om 1 ½ vecka, då ska jag lämna in den igen efter några dagar. Eftersom jag sa att jag inte ville ha min mobil, och service killen förstod mig precis, och vi gjorde en egen liten deal.. det är en skitmobil och fel görs av fabriken självmant, sjukt! Så jag skulle komma in med den efter jag fått min nya, och sedan skulle dem köpa tillbaka kartongen av mig, och jag skulle få pengarna tillbaka till en ny mobil. Det blev ju inte fixat på en gång, man kunde inte göra så.. för då skulle han fått sparken. Menmen, jag får en ny mobil om ca. 2 veckor, värt att vänta. Men nu är det avbockat på listan iallfall. Sen var vi förbi i farmors hus, plockade på mig några gamla kläder som var ascoola, det var fan det är ju fan sånna kläder man köper i dagens affärer, lite väskor och sånt fanns också. Så vi var och röjde lite där, sen åkte vi hemåt. Det tog sin tid. Så nu blev jag och pappa sugna på att dra in till stan, midnattsloppet och sånt ikväll :) Så vi ska fixa oss, och ta tåget in till stan. Blir säkert kul! Ha en bra lördagskväll.

Puss och kram

lördag

Mamma kom och väckte mig som vanligt, eftersom att hon blir uttråkad och vill ha upp mig. Så vid tio tiden var jag uppe, men kände mig faktiskt utvilad, men jag sov ju en massa timmar när jag komit hem från jobbet. Vi käkade frukost, rostade mackor med marmelad, varm oboy med grädde, så jävla gott. Sen ville mamma tvinga i mig en äcklig medicin som tydligen ska vara jätte bra för onda halsar (som jag har ont i hela tiden) men jag har sett henne när hon tagit den, och hon får kvälningar. Och jag är en skitmes, så jag skulle spy om jag tog den. Så det blev någon slags brottning, men mamma fuskar alltid för hon kan ju alla polisgrepp. Nu sitter jag här och lyssnar på Everlast - Broken. Favoritband! Ska snart åka hem till pappa, och byta min mobil senare idag, ska stanna där över natten. Surt att det är ändå i heron city, menmen.. skönt att få det gjort. Kommer kännas konstigt att inte sova hos mamma, vilket jag gör varje natt.. jag kommer ju att sakna henne, jag tror jag har blivit en mammagris när jag bor här heltid.  
Nu ska jag krama mamma, packa ihop och åka.
tjingeling

fredag

Fredag.. en sur fredag! Det blev inget dalarna. Jag har spenderat min eftermiddag och kväll ensam hemma och sovit och mått dåligt. Jag kunde åka upp med tåg imorgon, men det känns onödigt att spendera 200 kr på tåg till dalarna, för att vara där i några timmar. Fick istället uppdrag att skriva upp det jag ville beställa från H&M katalogen, jag gillar sånna uppdrag. Så jag ska göra det sen sova. Imorgon ska jag åka med pappa och fixa mobilen, och hoppas att jag får ut en ny på en gång. Hoppashoppas. Nu pratar jag med marcus, och ska säga godnatt snart.

Puss och kram, sov gott.


ännu en vecka

Fredag imorgon, tjoho! Sen är jag glad över att jag har sovmorgon imorgon, jag ska vara på jobbet klockan 8 :) Sen ska vi inte köra heldag, så jag slutar tidigare oxå, finns inget bättre än sånt i slutet av en vecka. Det kanske blir dalarna imorgon, till marcus pappa. Men det beror på om marcus ska jobba hela helgen eller inte, så vi får se. Ska packa väskan ifallatt. Det enda jag känner att jag måste göra är att fixa min jäkla mobil, måste lämna tillbaka skrothögen och fixa en annan. Har kommit in i en rutin med tidiga mornar nu, och faktiskt så är det rätt så skönt. Inte så farligt att kliva upp. Men det är ju iof jobb man ska till, ett roligt jobb som jag älskar att hålla på med, inte en deprimerande skola som man bara vantrivs i, USCH. Jag längtar ju inte om man säger så! Nej, klockan är mycket och jag måste sova, jag ska upp och spackla och måla imorgon :)
Godnatt

snaaaark..

Jag har ont i benen och ryggen.. snacka om ovan, det är ju nästan lite pinsamt. Åh gud, jag var så jävla trött på jobbet idag, höll oxå NÄSTAN på att försova mig, men jag vaknade precis med ett språng upp i säng, gjorde mig iordning på 10 min och sprang till tåget, as bra jobbat. Det var kanske därför jag var så trött.. jag hann ju aldrig vakna. Mitt på dagen kände jag att jag skulle somna på plats, det var inget snack om saken, jag sprang till statoil och köpte redbull och kaffe, det funkade faktiskt, en kort stund. Sen började jag skaka i hela kroppen.. det var skit läskigt. Kanske för att jag klunkade i mig en redbull och kaffe på 5 minuter, i en inte så fullt utvilad kropp. Nej jag måste skärpa mig, gå och lägga mig tidigare och äta frukost på mornarna. Jag är så dålig med det, frukost.. det som låter så gott. Jag måste börja komma in i en rutin med frukostfronten.
Nej, nu har jag faktiskt inte tid att sitta här, för jag ska duscha charlie som luktar bajs och sen måste jag sova på stört.
Sitter och pratar med Isabelle, jag saknar henne <3

regn

Jo, vi åkte till min lillebror och umgicks med honom, och ung08 var värre än vad jag hade trott.. det var pinsamt att kolla på alla stackars småtjejer som sprang runt halvnakna i regnet med alldeles för höga klackar. Jo, det började ösregna och krille ville så mycket vara med oss, vi stannade ett tag och kollade vad som hände på scen, inget speciellt egentligen. Dåligt var det! Kunde knappt konsentrera mig för jag hade så mycket annat att glo på. Och vi var jäääätte blöta, helt igenom dyngsura. Det värsta var nog när det var några artister som kommer dit och det blir jubel och applåder, och sedan skriker dom ut i mickarna "OKEJ, ALLA SVARTSKALLAR.. NU SKA VI HOPPA FETT, KOM IGEEEEN NUUU" och låten löd "HOPPA SVARTSKALLE HOPPA" som en hyllning till svartskallar? För just då blev alla "svennar" utputtade och alla "svartskallar" kom fram och hyllades av denna låt. Jag har inget emot utlänningar, men i sånna tillfällen så blir man arg. Det här är sverige, mitt i kungsan.. sveriges huvudstad, herregud.. texten borde väl lyda "hoppa svennar hoppa" om det ska vara så. Eller så kunde väl alla bara hoppa. Är det inte så att det var rasistiskt mot svenskar i det tillfället? det tycker jag. Svenskar borde inte bli utputtade i sitt egna land. Det kanske låter väldigt ont, men det är det egentligen inte. Jo, jag blev faktiskt väldigt frustrerad över det här! Tillslut åkte vi hem iallfall, eller jag och marcus, vi som jobbar och är trötta dygnet runt. (okej jag började precis jobba, men det är okej att klaga och vara trött dygnet runt)! Så nu ligger vi i sängen och ögonen kollar i kors. Så nu ska jag pussa på marcus och sen sova. Upp lika tidigt imorgon, HEJA!

Godnatt

jobb

Har precis kommit hem, äntligen. Snacka om att man är ovan och att det känns i kroppen efter en dags jobb. Idag spacklade jag mycket tak så jotack, min nacke gör ont, haha. Menmen. Ska iväg snart igen, jag och marcus lovade min lillebror att följa med honom till ung08, lite gay.. men har man lovat så är det så. Han "kände" tydligen någon som skulle uppträda där, men min lillebror inbillar sig själv att han känner folk fast han inte gör det, han vrider på sanningen. Det brukar oftast vara någon han såg en gång på tåget som satt i samma vagn som honom. Menmen, man är ju storasyster så ibland har man en plikt att ställa upp. Känns som om jag har vuxit ifrån ung08, det är bara en fjortisgård med halvnakna översminkade white trash som står och smuttar munbloss, och småkillar som tror att dom äger världen och tror att dom kan få vilken tjej dom vill.  Men jag och marcus får stå ut, sätta oss och äta något, kolla på människor och fnissa. Haha, jag känner mig nästan som en förälder. Nu kommer mamma med mina kläder, så nu ska jag kila.

<3


trött..

Nu säger en jävligt trött Jennifer godnatt! Blev rätt så sent idag ändå, även fast jag vart en zombie hela dagen så jag har hållt mig från att somna, men jag är en nattuggla, så när kvällen kommer så får jag någon slags energi.. det kanske är övertröttheten som kom idag? Jo, nu ska jag somna och försöka att inte tänka på att jag börjar klockan 07.00 imorgon, och måste åka härifrån 06.15. INTE KUL! Jag som är världens långsovare.. tidiga mornar är ingenting för mig, men ibland så måstes det, som imorgon.

Sov gott

godnatt

Okej det blev inte lika tidigt i säng som jag trott. Men iallfall hyffsat! Är duschad och klar, har lagt fram jobbkläderna tills imorgon, så jävla duktigt :) Sorry, har inte tid för en massa bilduppläggning ikväll, men imorgon ;) Nej, lika bra att lägga sig i sängen och försöka sova.

<3/ J

work work

Jo som sagt, har ju väntat princip hela sommaren på att få jobba. Och nu så.. imorgon ska jag vara på bygget kl. 07.30. Joja, jag känner på mig att en viss Jennifer Åkebring kommer vara rätt så död när morgondagen är över. Och även fast jag vart beredd att börja jobba nästan halva sommaren, så känner jag mig inte tillräckligt mentalt förberedd, haha. Det kommer säkert gå kanoners! Är inte van med tidiga mornar ännu bara.. Men jag är så sjukt trött redan nu, så jag ska ta mig en dusch och gå i sängs snart.. gud vad skönt att gå och lägga sig extremt tidigt ibland, det som oftast brukar vara omöjligt.
Bilder kommer när jag ligger i sängen med datorn.

ännu en helg

Nu var ännu en helg över. Det är inte lång tid kvar nu tills bajsskolan börjar. Gud, det har gått för snabbt.. vad hände med sommaren, det är ju höst nu. Och tänka sig att det säger man varje sommar. Och nästa år är det mitt allra sista sommarlov, herregud! Jaja, min helg såg ut såhär.

Fredag; Var hemma själv i mörkret i skogen och väntade in mamma som kom kl. 5 på morgonen. Det blev inget firande av stockholmsdagen.

Lördag; Panik, stress, skrik. Jo så såg min lördagsförmiddag ut.. jag skulle ut till stallarholmen, det gick knappt några tåg alls.. och allting gick fel, hittade absolut inga kläder, hårsprayen var slut, sminket blev fel.. jo ni vet dem vanliga tjejproblemen. Jag mitt upp i allt spring och skrik tänkte inte på vad klockan var. Då blev det verkligen panik, mamma fick tokköra till stan där jag fick springa så hjärtat nästan hoppade ut. Jo, sen stod jag där på perongen och tänkte att antingen har jag missat tåget eller så har jag kollat fel perong? Efter en halvtimma slog det mig att jag var där en timma för tidigt, så alltså.. all stress helt i onödag, jo det gick mig på nerverna. Sen kom jag fram till stallis och blev hämtad av Marcus, åkte hem till honom en stund. Sen var det planerat att vi skulle till Gripen, men efter en tråkig sak som hände som gjorde mig jäääätte ledsen.. som jag absolut inte vill tala om här. Så blev det inget Gripen, så det var bara av med allt smink och sätta på sig mjukiskläder.. All stress den dagen för att komma till stallis och tvätta av allting, haha rätt komiskt. Så jag och Marcus gick en långpromenad i 1½ timma, pratade om allt mellan himmel och jord som man kan göra med en pojkvän, och han fick mig på bättre humör. Och vi hade det jätte mysigt! Så lördagen lönade sig trots allt.. haha.

Söndag; Hade svårt att kliva upp idag, eftersom jag och Marcus tvingade oss själva att sitta uppe och kolla klart på en dålig skräckfilm, vilket var SENT. Men kom upp iallfall, hoppade in i duschen, hjälpte Marcus att lyfta en massa träd (?) hahah. Sen åkte vi båda två. Kom hem där hela släckten var.. min lillebror har fyllt år. Så har käkat en massor och umgåts med släkten min. Och nu ska jag fortsätta vara social.

Tänkte lägga upp alla bilder ikväll från princip hela sommaren, som jag lovar varje gång nu.. haha. Men det blir senare!
Puss och kram

inte trött

Usch vilken kväll.. åh.. det här har inte vart den bästa dagen i mitt liv precis. Allting har bara gått fel idag.. Har vart vaken tills nu, har verkligen inte kunnat sova. Jag är för arg, ledsen, och besviken för det. Snart så kommer mamma hem tror jag, hon landade för ett tag sen iallafall. Jag ska väl försöka fortsätta med min kamp om att få sova, för sova är det bästa just nu.. så man slipper tänka.
Fanoxå..

Haha, deprimerande blogg på sistonde va? jo jag vet. Snart blir det bättre med allt hoppas jag och en mycket snällare och gladare Jennifer kommer fram igen.. förlåt för det.

suck

Det blev inte en rolig kväll trots allt.. eftersom jag bor på ett stört ställe mitt i ingenstans så är det rätt så svårt att planera saker i sista minut. Bussarna går mer sällan än vad dom brukar, och sista bussen hem går rätt så tidigt, det innebär att jag knappt hinner vara i stan någonting. Just nu saknar jag att bo i trångsund, där kunde man ta sig överallt när som helst. Fan, jag ville ju verkligen åka.. men jag får väl ta ännu en hemma-sittar-kväll och sura. Suck..

let me think about it

Tvillingarna 22/5-21/6

Du behöver fest och glädje, glamour och glitter. Då mår du som bäst. Rätt fredag för ett bra dansgolv.





PERFEKT!

080808

Nu har jag lugnat mig lite, och det känns faktiskt mycket bättre efter att man har pratat med en kär vän som Nicole. Hon bjöd också med mig in till stan ikväll, och jag tror jag ska hänka på det. Bättre det än att sitta hemma och vara arg, haha. Nej, nu ska jag nog hoppa in i duschen och acceptera erbjudandet.

jag kokar

Åh! Det började med en bra dag idag.. men det höll ju inte i sig! För det första så kommer mamma hem inatt, och jag måste alltså vara ensam skitlänge.. kul! Sen så är jag så irriterad på folk så jag kokar.. jag vet inte vart jag ska ta vägen. USCH!  Jag är helt tårögd, för att jag är så arg. Sen har jag försökt få tag i marcus i flera jävla timmar nu.. nu när man behöver prata svarar han inte.. åh..

hemmakväll

Det blev ingen middag med marcus pappa idag, vi skulle istället åka till dalarna att hälsa på honom någon helg :) Sen blev det bestämt att jag och marcus skulle åka på bio och käka, och ta med oss jakob. Men jakob kunde inte och tiden rann iväg.. och vi bestämde oss för att inta åka. Så istället åkte vi och köpte sushi, hyrde filmer "10.000 BC" och "Jumper" Ingen av dom var väl så bra som jag förväntat mig, men dom var helt okej. Så vi åkte hem och käkade sushi, kollade filmer, och åt godis och chips. Och nu sitter jag här med världens huvudvärk och ska gå och lägga mig brevid världens bästa marcus. Haft en mysig kväll iallafall.
Imorgon kommer mamma hem, och jag tror hon har med sig paket till mig :)
Godnatt

grå himmel

Fan vilket deprimerande väder. Det finns ju ingenting man kan göra. Nu har jag iallafall orkat mig in i en dusch, och satt på mig lite smink.. gud, jag har inte använd smink på typ hela sommaren, haha. Marcus lär väl sluta jobbet snart, då ska han komma hit, sen åker vi vidare till södertälje för en middag med hans pappa. Det är bara det att jag inte har någon matlust alls.. jag brukar ALLTID vara hungrig, men dom senaste dagarna har jag inte känt någon hunger alls, utan hellre skippat maten.. kanske håller på och bli sjuk? får se. Jag tycker det är så pinsamt när man går på resturang och inte äter upp all mat, speciellt med sällskap som man inte känner så bra. Jaja, jag får se hur det går med det :P Skönt att komma ut från huset några timmar och se någon annan miljö än bara skog, haha. Nej, nu ska jag fortsätta med att fundera vad jag ska ha på mig.. den vanliga tjej-krisen. Egentligen har man ju för mycket kläder, men aldrig någonting att sätta på sig.

Puss och kram/ J


lonely

Har nyss kommit hem för att lämnat caroline i sin hemstad tyresö, haha. Det har vart så mys att få vara med henne igen, fast vi egentligen inte gjort någonting alls.. bara legat orörliga i soffan och längtat efter choklad. Det känns skönt att en pusselbit är tillbaka som den ska i det enorma pusslet där ingen pusselbit sitter som den ska. Men just nu så känner jag mig bara ledsen, inte över caroline, inte över det. Jag har verkligen haft såå mysigt. Jag känner mig bara ledsen  saker, saker som bara brast på vägen hem, saker som slog mig på vägen hem. Det är i sånna här tillfällen som man känner sig så ensam, då ingen förstår.. då ingen kan komma med tröstande ord, bara ingen förstår utom en själv.. om ingen annan kan förstå allt man känner är det svårt att dela med sig av det, utan då känner man sig bara så ensam, och får den där onda känslan i magen.. den där oroliga känslan, känslan som inte går att förklara (bara nicole vet den känslan). Nu ska jag lägga mig i sängen med min underbara pojkvän, som alltid finns vid min sida. Ska försöka få mig lite sömn, om inte den där känslan håller mig vaken hela natten. 

Puss och kram 


godmorgon

Har precis vaknat, kunde bara inte sova.. jag hade för mig hela tiden att klockan var 4, och så hade jag konstiga drömmar. Caroline ligger fortfarande och sussar, världens jobbigaste och sova brevid :P  så jag ska väl gå ut med charlie nu. Hörs sen!


tisdag

Sitter här och lyssnar på "White trash beautiful", utmattad för jag har precis storstädat i huset! Ska orka mig in i duschen, sen göra mig iordning, för caroline är nu på väg hit till landet för att spendera kvällen med mig. Så jävla trisst att det regnar, jag vill ha sol.. jag önskar att jag vann på lotto så jag bara kunde dra utomland! Nej, jag känner att jag måste rappa på.. sen kom jag på att jag inte ätit något på hela dagen så jag ska väl göra iordning en billys panpizza.
Ciao<3


white trash beautiful


Måste bara säga att det här är absolut världens bästa låt!

fredag

Idag ska jag bara ta det lugnt hemma, laga någon god mat och kolla på film! Absolut göra ingenting.. gud vad skönt.
Ha en bra dag!

grönan

Hej hopp!
Vaknade opp hos Nicolen imorse rätt så tidigt, blev upphämtad av johan, mamma, kimmy och lillebror, och sen var vi påväg till grönan. Gud, jag har skrattat så mycket idag så jag inte har någon ork kvar.. jag kommer nog ha massvis med träningsvärk imorgon, haha jag har haft sååå jävla kul! Jag blev kär i en nalle och ville vinna den, men jag har absolut ingen tur i spel. Så grabbarna spelade och spelade, och gav sig inte tills dom vunnit.. tillslut tar krille hem vinsten och jag får minn nallebjörn, wiiie.. tack lillebror <3 och kimmy köpte fan upp hela marabou ståndet för att vinna sin marabou 2 kg, och ja det gjorde han precis innan vi skulle hem. Vi körde också 5 - kamp, jag måste ju säga att jag är stolt över att jag överaskade med att vara så bra i skytte, haha.. en dolt talang? jag kamma hem mycket mer poäng än grabbarna.  Allt har vart kanooon denna dag, kanske lite för varmt, men man ska väl inte klaga. JAG ÅKTE BLÅTÅGET (jag är livrädd, blev skrämd som barn och det har suttit i sig) Saknar dom här tiderna må jag säga, med familjen Nylén. Tyvär så var inte Christian med, menmen.. en annan gång. Men med kimmy har jag alltid kul med. Det är så skönt att veta att jag har en sån god och bra vän, som kommer finnas där livet ut :) Nu ska jag sussa kudde med challe.
Tack för en jäkla bra dag kimmy, mamma, johan, lillebror, nu ska jag vila upp min mage.
SOVGOTT <3

RSS 2.0