jobb

jobb, en lördag.. klockan sju börjar jag. Det är aldrig en höjdare att jobba en lördag, speciellt inte klockan 7. Och att somna i tid är jag ingen expert på. Börjar känna mig lite småseg oxå, ber för att inte bli sjuk! Jag får trycka i mig vitaminer. Det enda som är planerat just nu tills imorgon är en powernap efter jobbet.. sen är jag så jävla sugen på att hitta på något. Får se vad som dyker upp! Känns iallafall som att jag måste tvinga mig själv å sova någon timma. Även fast jag aldrig sover bra när jag ska öppna på jobbet.. klockan står på 05.20, heja lixom..

sjungasjungaaaa


me love <3

____________________________________________________________________

Inte så mkt tid nu för tiden, är med Isabelle dag ut och dag in.. en adressändring snart kanske? teori, teori, teori.. den där jävla teorin.. snart så ;) grattis alla jävlar som har gått om mig, en efter en!

Idag..
jag kör bil, mamma och isabelle sitter tysta med, jag sjunger med i alla låtar som vanligt.. högt.
mamma tröttnar..
"Jennifer, SLUTA SJUNG och konsentrera dig på vägen.. FAN.."
tystnad..
isabelle dör av garv..

att hon är så nervös? herregud kvinna, jag är en naturbegåvning!

peace out


söndag

Söndagar blir alltid sega. Sen sov jag till halv fyra också, men det behövdes verkligen.. med en vecka med bara några få timmars sömn. Igår fyllde mackan 21 år, jag jobbade 7 - 12, efteråt åkte jag marcus och isabelle till naturhistoriska riksmuseet, utan han visste. Det blev cosmonova, det var typ 8 år sen man var där sist. Sea monsters i 3D. as coolt. Men ibland blev det lite vidrigt så man kollade bort, haha! Askul iallafall, och det uppskattades mkt, kul med sånt man inte gör för ofta. Efteråt passade vi oxå på på att gå på museet när man ändå var där lixom.. får hoppas man klarade sig ifrån sjukdomar, med tanke på alla skrikande snorande småbarn, en nackdel att man var där en helg kanske.. det var lite för mycket, men sen drog alla och på slutet var vi där nästan själva. Sen blev det mat på jimmy steak house, den på söder var fullbokad, så vi fick pröva den på östermalm. Jimmys som jimmys tänkte vi, här ska frossas. Men icke, vi möttes av någon jävla cocktailbar, där ingen satt och frossade kött. Menyn var förfinad, så vi tog det kött som fanns. Våra grannar bordet brevid satt under hela tiden och kollade med vidriga blickar mot oss. Helt sjukt! Medans man hör dom beställa en kyckling sallad utan kyckling. Herregud. Jag tål inte östermalm, den där vidriga stilen.. ucsh, allt med östermalm är vidrigt! Maten var inte god heller för den delen, derad förfinade jimmy mat. blä! Trots vidriga östermalms människor och en besvikelse på maten så fick vi oss några mycket goda skratt :) en mysig och rolig dag och kväll. nu ligger jag i soffan och skriver från mackans mobil, vilket tar tid med pyttesmä toutch knappar. så ska fortsätta sega.. ha en bra söndag! pussis

ord

Det e mycket nu, mycket som händer, mycket i huvudet, för mycket i huvudet. Kan inte sova, och om jag väl somnar så vaknar jag ett stup i kvarten av mardrömmar, kallsvettig. Fan. Jobbigt, jobbigt, jobbigt. Arg, ledsen, utmattad, trött, slut. Många tankar just nu får mitt hjärta att vrida sig. Mitt hjärta gör ont.

Musik håller mig sällskap, musik kan göra mycket, ibland. Fast en klapp på axeln skulle göra mer. Jag önskar jag kunde göra mer. Jag ser fram emot nya tider, men man kan inte undvika dåliga dagar i livet. Man kan bara blir starkare. Ju mer man tar sig igenom, ju starkare blir man som människa. Det gäller att ta sig igenom det, vara stark. Det ska jag vara.


RSS 2.0