valborg

Sjukhuset gick bra imorse, tog ett tag.. inget brutet, men ska helst inte jobba på 10 dagar (; äsch! "Det var en himla tur att du är så stark, nära att det bröts", ja man är ju superwoman of course. Svullnaden börjar lägga sig nu, men smärtan och det blåa består. Efter jag somnade till en timme inatt, så är jag näst intill död. Det är valborgsmässoafton, den dagen man längtade nästan mest efter på hela året, när man var 14. Finns det ens någonting att fira nu? Jag känner inte det. En överskattad dag, då det inte längre är kul att hänga vid en brasa och dricka smuggel, som man gömmer för polisen. Nejtack, att åka till Elli, sitta på hennes brygga, med tända ljus och bara vara lät som en passande valborg för mig. Men just nu känner jag mig för trött för att göra ens det. Är på dåligt humör. Less på folk! Jag tar en powernap.. med min stora blåa hand.


smäääääääärtaaaaaaaaaa

Jo, jag var som sagt på jobbet.. och på mitt jobb är folk väldigt dåliga på att ta upp vilker efter sig, och lämnar det till mig, jo, jag gör det varje kväll. Så idag, det finns en ställning som det står vikter på, jag ställde upp en vikt högst upp på tio kilo, på ställningen som är en meter. Jag böjde mig ner igen för att greppa nästa hantel, KABOOOOM, tio kilos vikten föll, en meter, rakt på min stackars hand som just då låg på golvet.. vilken jävla smärta, en grotesk blodsmak kom upp i munnen, och jag blev arg. Det gjorde så fruktansvärt ont! Jag ville inte kolla på handen först med rädsla för att den skulle vara kapat i två delar, det var den inte.. puh. Men wtf? Mos, bajs, en röra. Blått, och äckligt. Det fortsätte att svulla, göra ont, och se ut som ännu mer mos. FIngrarna är inte av iallafall, jag kan röra på dom.. sisådär bra, inte så väldigt bra! Jag bloggar ju (okej, med den ikke skadade handen, och därför tar detta evigheter!)  Det ser riktigt, riktigt nasty ut iallafall. Någonting står inte rätt till, jag och pappa har varit vakna hela natten, jag kan inte sova pgr av smärtan, och pappa vet jag inte? youtubat hela natten. Klockan åtta drar vi till röntken, bara för att kolla, håll tummarna, för det kan inte jag! Trevlig valborg btw!


How to deal



Nostalgi <3<3<3<3
för övrigt på ett jäkla glatt humör!!

arg.....

Jag är arg, ledsen, besviken. Hur bara någon eller några kan vända mitt hjärta på bara en minut. Jag är så trött på att bli besviken, på att bli huggen i ryggen. Jag är en sån person som släpper in folk i mitt liv, litar på folk, för lätt, jag bjuder på mig själv, och öppnar mig för folk, för lätt. Man måste alltså sluta lita på folk helt och hållet?  Stänger in allting och får en klump i hjärtat och bara vill skrika, gråta och slå! Jag vill ringa någon, men jag gör det inte.. för jag inte vill väcka någon. Jag håller det inom mig, för jag inte vill besvära någon. Jag ska sluta lita på folk, och inte släppa in folk i mitt hjärta i det lättaste laget. Jag orkar inte bli sviken! Ett onödigt inlägg, men jag var tvungen att avreagera mig!

Det är tur att det finns vänner, väldigt få, men lojala vänner som finns där och aldrig skulla hugga en i ryggen. Det är dom som är värt ens hjärta, det är dom som finns i mitt hjärta och kommer alltid stanna där, dom jag skulle göra allt för!

Godnatt och fuck off.

en obeskrivlig längtan

Det fixas, det planeras, det längtas, väldigt mycket! Snart smäller det, snart är det min helg :) dom som är viktiga, dom som är något, kommer vara där. Jag längtar.. jag blir stor!


puss

Ännu en helg är över. På lördagen fick vi gäster hemma, grillade och så. Hamnade på krogen med dom senare, kul kväll :) Inte lika kul att jag somnade klockan fem, och upp och jobba dagen efter.. men det fick gå! Var sjukt trött när jag kom hem igår, så jag dissade jakob och bara sov.. tills nyss. Idag är jag ledig, och ska leka med jakob senare. Fortfarande trött dock!

26 dagar kvar till min födelsedag! tiden går fort..


fissssh

Godmorgoooooon :) Sitter hos erica, och har det mys. Igår gjorde vi ingenting, elinor och nicole kom över en stund, sen kollade jag och fischle bara på film och låg i hennes säng. Sovit kanske 2 timmar? ska iväg och en stund till stan för att fixa lite mer. Underbart väder idag, på min lediga dag och allt. Därför ska jag ta vara på varje minut av den. Ha en bra dag!

Jag älskar fischle <3


when it was good


puss

Gick upp åtta idag, och termometern visade 30 grader, en aning överdrivet kanske.. men det är varmt som fan, underbart väder. Har varit och fixat och donat med mamma idag. Kom hem för en liten stund sen, klockan 16 är det jobb, får njuta av solen & värmen tills dess! Imorgon är jag ledig, men börjar tidigt på söndag såklart.. lugn helg ser det ut som då alltså! Ha en bra dag.


bubbels

Tro det eller ej, jag spelar bubbels.. då har man nått botten på tråkhet!

takin back my love


Jag bjuder ut caroline imorgon istället! Nu ska jag bjuda pappa på mat..

first time


Låten ger minnen <3love it!

gratulerar, gratulerar!

Caroline i dagens ära, hon fyller år, exakt en månad innan mig! Hon blir idag 17 år, och stumpan ska firas ikväll med mat och vänner. Grattis grattis grattis min vän <3


godnatt fuckers

Hemkommen från jobbet, äntligen! Mackan kom dit med subway till mig, tack kompis. Han gjorde även mig sällskap, och nu ligger jag i sängen och bloggar från hans coola mobil, som har ett tagentbort ;) jag vill oxå ha. Nu ska jag sova, upp klockan 8 imorgon, flänga runt överallt med mamma och fixa allt från legg, bank, körskola, osv. Måste ha klart allting innan jag fyller 1 to the 8, hehe. Sen blir dett jobb 16 till 23! Cash is king. Puss

BAJEN BAJEN BAJEN!


Derbyt igår, galet, helt jävla underbart. Vi vann med 3-1. Där i klacken står vi, någon har filmat oss i klacken innan matchen, när "just idag är jag stark.." skulle spelas. Vilken draaaaag! jag och nicole. Skrek som dårar, hoppade, och kramades, drack öl, och sjöng i timmar! Så som det ska vara på ett derby! Vi blev även filmade och fotade, hoppas inte något på oss kommer upp, haha. Galet, som i en dröm.. som Nicole uttryckte sig! Hammarby, hammarby, hammarby <3<3<3 vi mötte oxå robin, danne och wall. Förlåt robin, det var faktiskt inte meningen att göra illa dig :) VILL TILLBAKA! Vem följer med, torsdag? Hammarby - göteborg? jag vill.

Bilder kommer!

baaaaajeeeeen

DERBY IDAAAAAG!!! :D:D TAGGAAAD!


söndag

Shulu! Då var det söndag, och vilken jävla helg alltså.. eller inte! Jag har verkligen inte gjort någonting, men det kanske är bra det.. det är första helgen någon inte fyller år på länge, och nästa vecka fortsätter det som det gjort, vilket inte är mig emot. Men det var skönt att göra ingenting och bara vara! Idag blir det jobb 15 - 21. Ganska så jobbig tid, men det får gå. Föresten är det gårdsstädning här ute just nu, gårdsstädning?! Vi har då aldrig haft det förut. Men sen kom någon jävel på att vi ska "börja umgås som grannar", och arrangerade gårdsstädning? vilken jävla idiot. Jag är ju iallafall inte där ute som jag borde, men jag ska faktiskt hoppa in i duschen och snart jobba. Ha en bra dag!

lördag

Pappa väckte mig ganska tidigt, för att följa med honom och handla.. ja, han måste ha hjälp med rätt så mycket nu den gubben, efter operationen. Men eftersom jag är världens snällaste dotter, så gör jag det! Vi åkte och handlade, hem, städa, fixa. Ikväll blir det vin & grilla med sällskap :) lite mys. Jobb imorgon, blööööööö!! Men jag börjar iof 15, vilket är helt okej!

Ska fortsätta fixa.. Puss!



Fredag!

Trots att jag somnade jäkligt tidigt igår, så sov jag länge. Städat och sånt roligt. Sen åkte jag med mamma till stan för kläd hjälp, mat och fika! Hon ska på cocktail party snart, och behövde min hjälp, jag vill också.. jag hittade en massa dyra snygga klänningar ju! Men jag fyller år om en månad och en vecka! Åkte till johan, sen åkte jag hem. Nu sitter jag här, får se om jag gör någonting av kvällen. Jag ska ju jobba på söndag, så det här är den enda dagen jag riktigt är ledig. Hm.. den som lever får se!

blä

Torsdag då, smått irriterad, sur och deppig! Eftersom dagen inte tog mig dit jag ville. Suck! Lagade mat med pappa, Danne kom över och åt med oss, han är kvar, och jag försöker kolla på film. Funtar på att duscha och gå och lägga mig, eftersom jag är trött och inte har någonting bättre för mig!

Psst! Det ryktas om att jag ska vara med i TV igen.. ;)


eh eh


Mattafix!!!! Carolaaajn?

carnaval of rust


galet

jag har sovit i två dagar, dax att bege sig mot jobbet... suck!


rockparty is was! tackar för allting nicole <3

black rose


så jävla less.. nya tag!

my love

<3

rock

Dagen igår, var skit kul! Grattis jakob & monne :) tack för igår. Det blev tyvärr lite tråkigt mot slutet, men jag är stolt över mig själv! Blev kanske lite för glad där någonstans i mitten av kvällen, med tanke på att jag skulle upp och jobba idag. Jaja, kul hade jag iallfall. Somnade vid 5 snåret, och skulle upp 8. Det kändes inte lika kul. Men det fick gå, fick skjuts till jobbet av mamma. Där har jag stått 9- 17, på påskafton! Trött som fasen, plus att jag åkt på en sjuka nu, halsont, feber och snor. Som vanligt. Men jag vågar fortfarande inte ta bort halsmandlarna, men jag börjar dock bli jävligt trött på det här. Jag kanske kan slå rekord med att vara sjuk hela tiden? Efter att jag stått och snorat ner på jobbet bar det av till pappa, på sjukhuset. Höll han sällskap i lite mer än 3 timmar, pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade åt människor, åt mackor och daim klubbor. Åkte hemåt, och nu sitter jag här hemma. Känner mig ganska så sliten, och tror jag måste lägga mig nu. Eftersom det är en lång dag imorgon, och då måste jag vara pigg. För då ska jag rocka röv, höhö, roligt va? Rockfest it is! Nicole 18 år. Ser fram emot det jävligt mycket. Ska över till mammas kompis imorgon som är utbildad sminkös, och ska alltså sminka mig, rockigt? jag vågar mig inte på det där.. känns som om det inte kommer sluta riktigt bra då. Men ball kommer jag bli! Men fan om sjukan blir sämre. Lite sömn så blir det nog bra...

pollen

Stressig dag, varit i stan, och fick hjälp av mamma med allting.. nu är allting klart för nicole på söndag oxå ;) Nu är jag klar, jätte snygg, o sitter och väntar tills jag kan åka till jakob för fest, för att han fyller 18 år idag. Dock jobbar jag hela dagen imorgon, på självaste påskafton. Känns lite surt faktiskt!

Pollen börjar också att slå ut, vilket innebär att jag bara väntar in tills jag ligger deckad och hög på medicin som inte hjälper mig ett skit, och känner knappt att man lever. Jo, det är pollenallergi det. Och jag fick den gåvan. Pollenallergi. Nu är äntligen våren här, och pollen också. Små jäkliga pollen, som förstör så mycket för mig. Nös hela dagen igår, och idag, därför fick jag medicin av mamma som också har det, först tackade jag nej, eftersom dom är starka, och man blir så jävla trött. Tydligen skulle det vara en snällare variant, och jag tog den. Inte ett bra beslut! Heeeeelt groggy! Fyfan. Känner att jag börjar bli sjuk, vilket jag verkligen inte vill.. just nu!! Bara att hålla ut. Dax för en jäkla kul fredag!

Puss!


hemma

Nu är jag hemma igen. 3 timmars sömn inatt. Jag och jakob hade typ, gaykväll igår. Så jag är ganska så trött. Stackars jakob som jobbar nu! Men jag ska försöka att hålla mig vaken tills ikväll, så jag kan somna innan 5 på morgonen. Imorgon fyller jakob hela 18 år också! Orättvist! Ska lyssna på The first cut is the deepest, och äta någonting. Sen bege mig hem till mammi och städa, eftersom jag är rätt så bra på att stöka ner och inte städa efter mig. Men när hon har varit borta så har jag kunnat tagit så mycket kläder jag vill från hennes garderob som jag vill ha, och slippa höra "JEEEENNIIFFEEEEEEER!!!" medans jag sitter där med valpögon och nekar att jag tagit någonting, fasten jag har hela mig täckt med hennes kläder. Ikväll kommer dom hem iallafall, yes.. jag får mat igen, har varit själv en en vecka snart, och jag bara orkar inte laga mat åt bara mig själv, därför har jag knappt ätit någonting under dom här dagarna. Undrar hur det kommer gå när jag flyttar hemifrån, herregud! Dax att bli vuxen snart, som mamma säger!

Ciao


hos jakob!

Nu är jag hemma hos jakob, för att vi är så jävla coola! Och vi äter chips, därför är vi bättre än alla er andra! Hejdå!

sur

Fan vad jag inte har lust att jobba ikväll, för jag är sur! Ska kanske åka till jakob efter jobbet iallfall!
Och imorgon ska jag till sjukhuset, och hälsa på pappa!
 

first cut is the deepest

Den spelades i charlies bil i måndags, och den är bra!


update

I måndags mötte jag caroline, för enligt tradition sätta oss vid donkens uteservering vid våra bord i solen, sen mötte vi alice, becki, kines, hansson, och sandin. Vi drog till alby, där satt vi någon timma? haha, det kändes som om vi återupplev 7an igen, med samma saker, fast kanske inte lika spännande och kul denna gång. Men det var mys! sen blev det mästergrillen, och bergfoten, där massor med folk var, men det började regna, så jag fick skjuts till allé av anton. Vaknade upp med ont i halsen, kanske för att jag var blöt och kall kvällen innan!

Tisdag, jobb!

Nu har jag försökt fått tag i segarlset jakob, som sover bort hela dagarna fast han har lovat att laga mat till mig. Så nu sitter jag här, jätte hungrig och arg! Ska fortsätta terra honom...


godmorgon :)

God morgon :) termometern visar 21 grader i solen, vilket kanske är en aning överdrivet.. men varmt är det! Så inte fan kan man sitta inne, ledig idag! Ska ringa å väcka jakob och caroline .. :) jag är på världens bästa humör idag!

ciao!

mer music


kan jag få gifta mig med honom? I LUV HIM!

mjusic


tagga


jag är jätte uttråkad, och jag vill göra någonting. ser redan fram emot nästa helg som faun! fredag - jakob, plutten fyller år! dock jobb på lördag, och söndag - nicoles rockparty! en helg smäckad full med party alltså!

fest

Fredag, igår. Ericas födelsedagskalas, det började bra, så jävla bra så jag seriöst har träningsvärk i magen, av allt skratt. För visst fan hade jag kul, har inte skrattat så på länge! Tack stumpan, och du behöver inte ha något dåligt samvete alls över det som hände <3 tyvärr finns det folk med noll respekt, som har en tendens att vilja förstöra, vilket dom kanske lyckades med.. nja, idjuter som inte vill växa upp helt enkelt. Men som sagt, jag hade kul! Åkte hem i natten av min snälla mor som kom och hämtade mig, vaknade upp med blåmärken, stukad fot.. och en jävla smärta ryggen. Så kan det gå. Var iväg och fikade med mamma i solen tidigare idag, sen åkte vi över till Nylen där vi grillade :) nu är jag hemma, hög på smärtstillande känns det som, vill verkligen inte sitta inne ikväll, men sen ska jag jobba imorgon också. Känns som om det är klokt att stanna hemma ändå! Jag har ju inte påsklov som vissa andra... fan. Får tagga till nästa helg, då det händer grejer igen! Nu ska ladda film och ha tråkigt ikväll. Hej!


bild dock inte från igår..


RSS 2.0