wierd

Haft två supermysiga dagar med Nicole! Igår var vi på bio, vi såg "Barnhemmet" som var skitläskig. Sen träffade vi Alfons och sen hem till Nicolen :) kollade på allsång på skansen, sen somnade jag i hennes extremt sköna säng. Idag var jag, nicole och hennes pappa ute med båten, vi åkte runt lite här och var, käkade på fjäderholmarna, har haft en skitmysig dag, tackar för det (bilder kommer senare) Nu sitter jag här, väntar på att Nicole ska bli klar sen blir det film, uppladdat med gurka och dipp. Jag har saknat den här tösen väldigt mycket, och jag älskar henne väldans mycket.
 tudiluu

nicolen

Nu är jag klar, ska precis ringa nicolen..  och åka in till staden och möta sessan. Gå på bio, ta det lugnt.. vilken mysig kväll! PUSS


ringring.. bara du slog en signal..

NICOLE, RING MIG!

love


Du gör mig hel, du lyfter mig alltid när det är tungt, du är min andra halva, du är världens bästa människa, du gör mig alltid glad, du gör mig lycklig, du får mig att orka, du finns alltid där, du ger mig alltid en kram när det behövs, du klarar mina dåliga sidor, du står alltid ut med mig, du torkar mina tårar, du skrattar med mig, du är min bästa vän, du är den jag vill bli gammal med, du finns i mina tankar hela tiden, du är den mitt hjärta slår för, du är den jag älskar över hela mitt hjärta.
Jag är lycklig lottad som har just dig, älskade pojkvän, jag älskar dig.

skitskitskitskitskit

Jag ska bara meddela att jag inte har någon mobil! Om någon skickar sms så kommer det, men det kommer inte upp något.. om ni har tur så kan ni komma fram, IBLAND, men inte ofta, om ni har tur, om ni ringer. ÅH, det var det sista jag behövde.. en ingen fungerande mobil, toppen!! Det är rätt så komiskt, att allt man köper och lägger ner pengar på gör sönder för min del, ärligt talat så måste jag ha en jävla förbannelse över mig. Jag har ju inte råd med en mobil nu, så jag får nu leva utan en mobiljävel, kanske lika skönt det.. slippa ha något som bara går sönder hela tiden. Nej, det finns ingen försäkring på äckelmobilen! Kan bara säga att jag inte är en rolig människa att umgås med just nu, jag är förbannad på det mesta, och jag ska nog låsa in mig själv tills allt har lugnat ner sig.
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS!!!


båtsemester

Igår kväll kom jag hem från 4 dagars båtåkande med Marcus, Lena och hund. Samt sällskap från Marcus morbror, fru och barn, och adams mamma och pappa med tove, med deras båtar. Har vart lite här och där, badat och snorklat, skrattat, ätit för mycket, gått marcus "lilla mysiga promenad till affären" som tog flera timmar, grillat, fiskat, blivit uppäten av mygg, solat i massor, jag har haft det såååå jävla mysigt och kul!! Vädret var ju med oss, och 23 grader i vattnet.. det var så jäkla lyckat allting. Och igår hoppade vi av en bit från nynäs, och camilla och mathias tog våra platser. Jag åkte hem till mamma, och vi åkte på bio, såg Batman, som var så jäävla bra! Men tror jag var bra för trött för att gå på bio, men det gick.. somnade på stört när jag kom hem. Idag fyller lillebror 15 år, grattis lillebror! Har dock inte hunnit köpt något, men det får jag göra i veckan. Vi har vart i nynäs och fikat, käkat i stan och så.. och nu är han och mamma ute och åker hoj! Jag känner att jag inte har någon ork att skriva i detalj vad jag har gjort dom senaste dagarna, men jag har haft det sååå kul iallafall! Nu ska jag bara lägga mig i soffan och kolla på "Bodygard", som jag äntligen fått nu, som är en av världens bästa filmer. Bilder kommer imorgon eller senare, för jag orkar verkligen inte nu. Puss och kram


sleep tight

Nattinatt, nu måste jag sova faktiskt, jag har en tuff dag framför mig! Till stranden och sola gärnet.. gud vad jobbigt, hahaha!
Tudiiiiluuuu


funderar, tänker och saknar..


Sitter och kollar igenom en massa bilder, och jag hittade den här.. som jag bara sken upp utav, blir så glad när jag kollar på den. Herregud, det känns som om det var igår.. jag kommer iallafall ihåg det som igår. Min gamla lägenhet, min bästa killkompis Kimmy, som jag inte står lika nära  idag som då. Min bästa vän Caroline.. den vänskapen som fanns på den bilden, finns inte längre, och jag saknar den vareviga dag som går! JAG VILL ATT DET SKA VARA SOM DÅ! Sen har vi min lillebror, han är som alltid! Kvällen innan den här bilden togs var jag och caroline ensamna hemma, vi skulle ha en myskväll.. efter en lång dags flängade fram och tillbaka till tyresö, brandbergen, överallt.. klä upp oss, sminka oss, ha klackskor så kom vi tillslut hem till mig. Vi lagade taco, och jag tappade saltkaret i gocamolen. Vi satt på ballkongen, med en massaaa tända ljus överallt.. och det var så jäkla mysigt! Ni vet, den tjejen.. henne var den enda som jag kunde vara riktigt mig själv med, det var hon som bara visste mina hemligheter, vad jag kände, mina svagheter, hon visste allt om mig, henne delade jag varenda sekund med. Det gör verkligen ont i hela mig.. att det inte är som det var då längre. Varför är det inte så? båda har gjort en massa fel, vi går inte i samma skola, si och så. Men hur svårt är det egentligen att ringa varandra så som vi gjorde, varje dag, så fort vi vaknade tills vi möttes, hur svårt är det att träffas varje dag? vi gjorde ju så förr, varför funkar inte det nu? Jaja, om jag ska skriva ut allt jag känner så kommer jag sitta här i flera dagar, och det orkar jag inte.. men jag fick bara en massa flashbacks, och det gjorde ont i hela mig av all jävla saknad från min bästa vän, det var ju hon och jag mot världen, och ärligt talat.. jag känner mig inte hel en enda sekund utan henne, hon är min andra halva, även fast vi aldrig ses! Och om jag fick en enda önskan, så skulle jag spola tillbaka tiden bara för att få uppleva allt igen. Det är olyckligt att leva utan henne, utan att ha någon att ringa, utan att berätta vad man känner oavsett tid, gråta med, skratta med, vara förjävlig med. Men hon har andra nu, andra vänner.. det verkar inte som om hon vill ha tillbaka allt lika som jag. För egentligen.. det är ju inte så svårt? Jag saknar henne bara.. min caroline, min bästa vän.
Jag var lycklig på den bilden.


Jag ångrar verkligen att jag skrev detta! För ingenting får man tillbaka, för det är så jävla svårt för människor att ge tillbaka, så jävla svårt. Tack och hej

en absolut bra dag

Har haft en jättebra dag idag, och sånna dagar har saknats på sista tiden.. men nu så. Jag och mamma var ju på dalarö på förmiddagen, och nu precis kom vi hem från bion. Vi såg Hancock, eller hur den stavas. Den var inte som jag hade tänkt mig, men det var mycket mycket jätte bra, den var mest sorglig än rolig.. men jag tycker om sorgliga filmer, och den rekomenderas mycket! Har haft en myyyyyysdag med mami, och jag älskar sånna dagar!

Ska försöka hoppa i säng, ska ju tvingas upp tidigt imorgon med för att åka till stranden och bättra på brännan
sov gott, puss och kram <3

om idag

Gick upp tidigt idag, eller mamma tvingade mig upp.. för jag kom egentligen inte upp! Sen åkte vi till dalarö och solade och badade, det var skit mysigt! Härligt med sol igen. Nu är mamma och tränar, så jag ska hoppa in i duschen och göra iordning mig. När hon kommer hem åker vi till stan och går på bio, ännu mer mys.
Vet ännu inte hur jag ska göra i helgen, ska kanske åka båt med marcus och lena, men jag vet inte.. ska förmodligen ha charlie då, för mamma kanske åker bort. Blir jobbigt å ha med han på båten, jag får se hur det blir helt enkelt!
Puss och kram.

igår

Jo, gårdagen..
Jag och mamma var såklart bara hemma, det var rätt så sent när vi skulle ta sista promenixen med charlie.. och jag brukar inte tänka på att låsa, inte här, det är ju landet! Men efter en stund sa mamma "låste du?" för hon hade en dålig magkänsla. jag sa "nej?" och då ville mamma direkt vända hem. När vi kom hem så stannade jag ute på alltanen och pratade med marcus i telefonen. Vi bor på landet, det är i princip bara skog runt omkring, så det är vanligt att höra djur, mycket djur. Men jag sa till marcus efter en stund "usch vad äckligt, det är något djur som är här" för jag hörde att det var något där, nära. Men efter det så hörde jag röster.. och skraj som jag är, skrek jag och sprang in. Fick panik! Men jag blev utskrattad där inne, av marcus och mamma, för såklart att dom inte trodde det var något.. bara en groda eller något, som jag är så jäkla rädd för. Hur som helst så la jag och marcus på, jag och mamma satte oss i soffan och skulle kolla på en film. Efter 5 minuter.. hörde vi något utanför ytterdörren, som ett stort dunst. Jag och mamma flög upp ur soffan. Sen hör vi att någon tar på handtaget, försöker lixom få upp dörren.. den var som tur var låst. Usch, det var så äckligt! HÄR!? vem fan håller på så här, okej om vi skulle bo i ett villa område.. nej jag hade panik, och jag tillät inte mamma att gå ut. Jag bara tänkte på alla fönster som finns där nere, och att den/han/hon kan se oss, men inte vi den. Jo, mamma ringde om en ledig radiobil, och dom kom efter en stund.. om det var någon som ville skrämmas så kanske dom blev rädda av poliserna? Det kändes skönare iallafall.  Jo, det kanske inte låter som en himla läskig grej.. men det var det, tro mig. Någon har sett oss, kollat på oss genom fönstrerna?! försökt komma in? FAST den vet att det är folk hemma, plus hund, eftersom jag blev så rädd när jag hörde röster och sprang in. Tänk om det inte skulle vart låst?
Jaja, det är över nu Jennifer.

Men det var läskigt, speciellt när charlie springer runt och morrar igen i hela huset en stund efter polisen hade gått, hundar känner sånt där.. !

scary..

Det har vart en händelserik och mycket mycket otäck kväll här, för mamma och mig.. farbror blå har vart är också. Men det är någonting jag berättar imorgon.. för nu ska jag försöka sova ensam i mitt rum, men jag kanske springer ner och sover med mamma! Godnatt.

disney


haha, jag tycker den är så rolig!

filmväder

Jo, det har regnat, blixtrat och åskat i massor.. tycker det är mysigt, men jag saknar solen. Jag hörde rykten om att det skulle bli fint i veckan (?) I hope so. Mamma har åkt och tränat, och jag orkade inte följa med, så jag ligger i soffan och kollar film med charlie. När mamma kommer hem blir det grillade hamburgare, jo man kan grilla fast det inte är sol ute. Ska försöka leta upp någon bra nagelsallong som kan göra mina naglar så snart som möjligt, någon som har några bra förslag? Ellinor hade så fina naglar sist jag träffade henne.. måste få tag i henne! Jaja, cocacola och film väntar.
ciao

godmorgon

Vaknade upp, och det har inte vart min bästa dag hitills! Kan ju säga att det var ett stort misstag att åka till pappa. Blir inga naglar idag, och Liisa tar semester nu, så det får bli hos någon annan.. någon annan dag i veckan. Har iallafall tagit bort alla naglar nu, och det gjorde ont! Hur som helst.. life sucks, just nu iallafall.

tvspel och fett

Denna helg har vart så jäkla mysigt med min älskade pojkvän, vi har vart i mälarhöjden i jennys lägenhet :) Spelat tvspel, käkat allt onyttigt som finns.. i massor! Pizza till frukost? joja. Det går inte att beskriva, men det har vart såå mys och kul! Bara vart så äckligt lata och gjort ingenting men ändå haft skitroligt, såna här helgen tycker jag om. Även fast jag tjatar om att jag vill festa, det får bli nästa helg. Åkte hem till min pappa idag. kom hit sent. Sen helt plötsligt från ingenstans står min kärevän micke utanför dörren. Länge sen jag träffade honom så det var skitkul, vi satt ute och pratade en bra stund om allting, men tillslut var han tvungen att bege sig hemåt så han gick precis. Men trevligt var det och vi bestämde att lekas någon dag! Orkar inte lägga upp bilder från helgen nu, det får bli imorgon. Imorgon är det naglar också igen kl.11, woho! Nu blir det film och godis. Tudilu

Saknar marcus redan..

fredag!

Vaknade idag av att marcus ringde, fick reda på de hemska nyheterna om Ralph, vila i frid lillen, och jag tänker på dig jenny <3
Ska iväg och käka glass nu på fjällgatan med mami och lillebror, sen ska jag till marcus.. sedan ska vi åka till tyresö och vira Daniel som fyller 18 år idag!


Sov gott Ralph <3

torsdag

Idag har det ikke varit min bästa dag, allt har bara gått fel.. och ingenting har funkat rätt. Mötte Caroline senare mot eftermiddagen i stan som det var planerat iallafall, vi käkade och fikade. Men är fortfarande inte nöjd, mer ledsen.. att ingenting någonsin kan lösas mellan oss! Det händer ingenting, det bara går runt som i en ond cirkel.. suck! Men trots det så hade jag det mysigt, jag har ju saknar dig trots allt.
Ser fram emot morgondagen, min kära vän Daniel fyller 18 år och ska firas! Så imorgon ska jag upp hyffsat tidigt, åka in till stan och leta en present i sista minuten som vanligt, och sedan möta upp marcus, för att begå oss till mälarhöjden för att fixa oss och lämna saker där vi ska sova senare mot natten, för vi ska mot stallarholmen på lördag. Sedan begå oss mot födelsedagsbarnet! Jag ser fram emot detta! Har saknat Danne och Jakob, mina trogna vänner i vått och torrt :)

Nu luktas det kladdkaka, för min lillebror har bakat!


onsdag, ska vi ta en glass?

Idag har det vart en mysig dag! Jag hade planerat att träffa marcus inne i stan senare mot eftermiddagen, och min lillebror som är helt kär i marcus följde såklart med. Vi trallade runt lite i stan och satte oss tillslut vid kungsan och käkade glass, mycket mysigt må jag säga. För den var en fin sommarkväll, och det var varmt, och musiken spelades genom högtalarna runt hela kungsan från resturanger.. jag bara njöt. Men tänkte också på att det är väldigt frustrerande i vissa stunder, bara vissa, att vara bara 17, så jäkla nära till att vara 18! Vi satt brevid en bar/resturang i kungsan, och satt och tänkte på hur kul det hade vart och säga "Ska vi träffas över en cider" istället för "ska vi träffas över en glass?" Jo, ibland är det jobbigt, visst, min tid kommer den också.. snart, om mindre än ett år, varför stressa? haha. Men när man umgås med äldre vänner och en äldre pojkvän så är det irriterande ibland, jo i sånna stunder som idag skulle vara en perfekt dag att säga "Ska vi sätta oss och ta en cider på uteserveringen?" jaja, men jag måste vänta, och vänta. Satt och tänkte på min kära vän Nicole tidigare idag, och plötsligt så får jag ett samtal från min glada nicole. Saknar den tösen väldigt mycket! Den lyllosen ska åka utomlands imorgon, så vi bestämde att träffas  direkt på momangen när hon har landat hemma i sverige igen.
Imorgon ska jag träffa Caroline över en fika i stan, hoppas på bra väder så det blir att "träffas över en glass" på uteserveringarna runt om i stan, haha!
Jaja, nu blev det sådär sent som det inte ska bli.. måste ju komma i rätt tempo innan jag ska jobba, annars lär jag ju dö.

Godnatt!

hemma.. igen

Ännu en helg i stallis, inte gjort någonting speciellt alls, målat båt, myst med marcus, sovit i båt med marcus, fiskat och så. Bara en ta det lugnt helg.. men jag börjar bli trött på ta det lugnt nu, jag är på partyhumör! 
     
lite gott och blandat från förra helgen och denna ;)


äntligen trött

Var det det som behövdes? haha, träning.. för nu är jag trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Men har vart tvungen att tvätta massor, och så.. eftersom att jag åker till stallis imorgon, tidigt! Okej, klockan är ett.. men tidigt jämfört med alla andra nätter. Svårt att sova utan charlie bara.. :( jag saknar honom! Att man kan vara så kär i en tax.
Nu ska jag sova, puss och godnatt

en ensam fredag

Fredag, och ingen stallis. Marcus var sjuk, hos thom och kunde inte åka till stallis med mig. Förhoppningsvis imorgon blir det av istället! Hoppas det, är så sjukt trött på att sitta här och göra ingenting. Nu är inte charlie här heller, han är hos filip över helgen, och ärligt talat.. fan vad stört tomt det är, hur ska jag kunna sova nu då!? ;( är ju så van.
Min gårdag; Jag skulle egentligen tränat med mamma, men jag orkade inte så jag stannade hemma och käkade chips istället. Nör hon kom hem så lagade vi jäääklans god mat, vi grillade och gjorde en hejdans massa tillbehör, så jävla mysigt och gott. Sen efteråt, det var rätt sent, kanske vid tio tiden, så föreslog mamma att vi skulle åka till stan och fika lite. Så vi åkte till fjällgatan, världens mysigaste glassställe! Och charlie var med självklart, och han fick tillochmed en egen glass, bortskämda hund. Och jag satt och tänkte på att fyfan vad stockholm är fint, speciellt såna dagar, sommarkvällar.. och att jag aldrig kan lämna stockholm för gott. Jag kan inte se framför mig att man inte kan åka in mot stockholms stad på kvällen, där fik är öppna. Sätta sig på ett sådant mysigt ställe som fjällgatan och bara se över vattnet, och se gröna lund på andra sidan.. åh, jag älskar sånna kvällar.
Idag så gick jag upp tidigt, följde med mamma och tränade, pamp, och jag är död! Sen träffade jag typ hela släkten där.. haha, det var lite kul! Så nu är jag så jävla slut, eftersom jag aldrig tränar.. och jag SKA gå och lägga mig tidigt ikväll.. typ snart! Upp tidigt imorgon igen..

PUSS & KRAM.

Han är cool


Nya favoritlåten, och den fastnar på huvudet.. lalala..
Han är ball

Less

Åh, hatar att jag inte kan sova om nätterna.. hur jag än försöker så kan jag inte, vänder och vrider, stirrar i taket, försöker räkna får, lyssnar på musik, gaah det går inte. Det slutar med att jag somnar kl 4 på morgonen, även fast jag går upp tidigt! Känner mig dock trött på dagen, men väntar tills kväll då jag kanske somnar i tid, men icke!
Hur har dagen vart? Jo, vaknade av att mamma ringde, såg att solen sken, la mig ute i solen några timmar och läste tidning, kändes som en bra dag, men det vände mot kvällen.. förvånad? har vart ute på långpromenad med lille charlie som ligger brevid mig och snarkar just nu! Sen känner jag en längtan till att göra något.. blir tokig av att sitta här ensam på dagarna, jag vill åka någonstans, hitta på någonting, något riktigt kul.. men vad? jag får ligga å grubbla på det, så kanske jag somnar tillslut, förhoppningsvis.

godnatt

...

Jag tror jag ska hålla mig borta från omgivningen, allt! För det jag försöker med lyckas aldrig, och allt jag försöker med blir fel, fel, fel. Motgångarna kommer adrig ensamna.. utan det kommer alltid så man inte orkar bära allting, helt ensam. Jag ska sluta försöka, jag ska bara hålla mig borta.. för jag förstör allt, för mig själv och för andra. Och jag har fått bevisat att jag måste vara den dåligaste vännen i världen..
Nu ska jag gå ut med charlie helt ensam, eftersom jag är ensam hemma, och mörkrädd som fan, med bara skog runt omkring mig, och jag ska bara gråta.. för jag tycker det är okej just nu.

hemma, i mitt riktiga hem

Är så jäkla seg.. även fast jag inte gjort något speciellt dom senaste dagarna efter grisfesten haha, bara kollar på film och svullat! Imorse åkte jag tåg till sthlm med mackanpackan, väntade lite i stan på att min mami skulle komma för att plocka upp mig och charlie. Nu är chaaarlie här igen, woho :) Jag måste ju säga att jag har rätt så tråkigt, och jag har bara tråkiga filmer hemma.. blö! Det blir ingen roadtrip i helgen iallafall, av personliga skäl. Men jag och marcus ska ut med båt istället, fiska och så, gaah det kommer bli så mysigt, längtar så mycket! Nej nu ska jag gå och.. kolla film, för jag hade inte något nödvändigt att skriva allt.

CAIO!

hemma hos linda

Nu är den efterlängtade fredagen över, det var askul, men kunde bli roligare om inte onödiga saker hände, menmen.. det var kul, och fullt vart på dansgolvet, en riktig lyckad grisfest ;) Dagen har varit lugn, linda kom över och gjorde mig sällskap i marcus stora hus där jag satt ensam.. marcus har åkt till dalarna nu också! Vart lite hundvakt, sedan tagit en långpromenad till anders som fyller 50 och har en stor fest idag. Dock så mår jag inge bra, tror jag börjar bli sjuk.. så jag stannade inte, så jag och linda vandrade vidare hem till linda och pratade om allt mellan himmel och jord, jag älskar sånna kvällar. Så nu har vi laddat upp med popcorn och läsk med sugrör, och nu väntar en soffa inlindad i ett täcke! Nu ska jag bara gå och mysa med min käraste vän linda som jag har roligast i världen med.
Vi hörs, puss!

pepp

Klockan är redan halv ett, och jag känner att jag måste i säng.. även fast jag vart trött som en gris hela dagen, eftersom jag gick och la mig imorse, jobbat, och längtat till sängen.. så känner jag mig inte ett dugg trött just nu! Ska upp tidigt imorgon oxå.. mamma har en ledig dag, och det ryktas om att det blir strålande väder, så det blir det playan i dalarö ;) I love it! Men det är ju inget jobbigt att gå upp tidigt för, haha. Nej, nu ska jag ladda min mini tv med björnbröder, lägga charlie i sängen och försöka sova. Imorgon åker jag ut till stallis med jenny oxå.. och laddar inför fredagen, jag är såå jääävla pepp, haha.

Pussis

stackars challe

Är dödstrött! Charlie blev sjuk igår.. magsjuk av något slag! Så man fick vara uppe med honom och springa ut hela tiden.. stackarn! Han var så slut.. så han orkade knappt gå.. men han var illa tvungen. Tillslut så orkade han inte ens nå gräset och kom bara utanför dörren krypande och spydde.. och idag ligger han bara, orkar inte äta eller gå. Jag somnade väl vid 6 imorse.. och snart kommer en kille som ska tapetsera med mig, och jag känner att jag inte har någon ork alls för det, blö. Mamma likaså, hon fick ingen sömn alls. Menmen.. vi får se hur det går med det. Nu ska jag ha hand om sjuklingen och kolla om han vill ha någon mat.

Puss och kram


I love disney

Jo, jag hade lovat mig själv att lägga mig tidigt.. men jag är en nattmänniska och kan ej sova, och har nu fastnat i ett disney maraton.. åh, jag älskar disney!







MAN KAN JU INTE LÅTA BLI ATT GRINA!!

absolut

Har hittat den perfekta ultimata party låten, jenny vad säger du? den är ju som gjord för att vara vår låt!hahah


trött

Nu är jag hemma.. och det visade sig visst att min enda endaste ynka lilla buss som går förbi mig nångång ibland, är på strejk! Men som tur var så kunde mamma skjutsa mig till tåget innan hon började jobbet, krille fick också följa med.. så jag och krille åkte och mötte marcus, och vi käkade lunch.. en lång lunch. Men vi tänkte bara på problemet att komma hem igen.. jag har gått den biten förrut, och det vill man inte göra om. Det är en evig sträcka.. och så jävla långt. Men marcus kom på en lösning! Han hade ju bilen i mhöjden så vi åkte dit så skjutsade han hem oss, tack älskling <3 fan vad skönt att slippa gå. Nu sitter jag här, är så jävla trött.. eftersom jag vant mig vid mina cptider att gå lägga mig, com halv 3, så ska väl käka något, sen går jag fanemej och sover. Juste, fick hem jennys present på brevlådan idag, hahaha!! du är ju allt sjukt du! Menmen, its a womens needs!
Pusspuss!

kalabalik!

Gah.. strejken, sl strejken, jag hade glömt bort! Jag försöker och försöker kolla om min enda buss som kan ta mig härifrån imorgon bitti ens går..? men jag hittar inte någon ynka information om det. Jag får gå till bussen imorgon och vänta.. vafan gör jag annars? (mamma jobbar hela dagen också) hm.. iof, jag skulle också strejka om jag jobbade för sl!
Okej, det är inget apviktigt jag måste iväg till imorgon, men det är så uttråkande att sitta på landet helt ensam, men en knappt fungerande television, uppkollade filmer, uppkäkat godis, och bara har charlie som min vän.. snart börjar jag väl gå på alla fyra och springer runt och luktar folk i röven. Så jag blev bjuden på en långlunch med marcus imorgon, och jag ser fram emot att sätta på mig lite smink och bege mig ut och se lite av världen, människor! halleluljah!
Får hoppas på det bästa, får hoppas att lantisbussen åker förbi sin vanliga tur här imorgon!
Nu ska jag sova, det blev sent idag igen.. som det inte var sagt, godnatt!

RSS 2.0