IN LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV


nya tider, nya tag!

Ett jäkla bra tag sen jag skrev, ett jävla tag. Men jag har bara inte haft tid, ork eller lust att skriva. Ganska mycket har hänt. Jag har hunnit som exempel blivit ett år äldre, jag har fyllt 18 år. Nedräkningen har slutat. Äntligen. Jag är stor! Myndig, och får göra vad jag vill. Det firades dagen före min födelsedag, med temat som tjuv och polis. Det var lyckat har jag hört, vilket är roligt att höra. Själv var jag så stressad, ville att alla skulle ha kul, samtidigt som jag ville ha min perfekta fest. Man har aldrig roligast på sin egen fest! Men jag hade kul, det var lyckat! På min riktiga födelsedag, blev det som det blev.. isabelle kom mitt i natten för tröst, en trogen vän, även fast vi aldrig ses som vi borde. Och gissa vad? Hon är fortfarande kvar. Vilket jag är glad över. Mycket skratt! Jag måste tamefan ha magrutor. Bara så sjukt. Ja, oavsett vad.. det var så vi sa. Och jag trivs verkligen med min vän här, hur kunde det bli såhär att vi inte setts på så länge. Oavsett vad! Så är det!

Svek, besvikelse, tårar, .. inget jag tänker berätta om. Nya tag nya, nya tider. Fokusera på det nya, fokusera på allt bra! Man ska alltid fokusera på allt bra man har istället för att gräva ner sig, så gör jag nu.. det känns som om det bara blir bättre nu!

Har en sjuk längtan tills helgen, då ska jag ta mina utekvällar, som inte blev av när jag fyllde. Vi ska fira, igen. Vi ska ut, och ha kul, kul, kul, kul! För åkis är 18 år!!

Nu ska jag & isabelle äta ravioli.. :) PUSS!

Bilder kommer, när jag har ork..


number 1



2 dagar till fest, 3 dagar till18 år <3<3<3<3

bio

Ja, jag berättar om mig helg snart, så gott som det går.. eftersom den var sjuk! Har nästan orkat laddat upp alla bilder. Nu ska jag göra mig iordning för att åka på bio och kolla på Wolworine med mackanpackan, hell yeah, han är så snygg.. kanske anledningen till att jag ser den filmen, eftersom det inte är min filmsmak.. action lixom? myyyspyyyys iallafall!


en bild iallafall, från indianfesten i fredags!

slipknot - snuff


Jag berättar om min helg sen, snart ska jag till jobbet.. lyssna på en av världens bästa låtar så länge, puss!

hejarklacken


Hahaha, den blir då aldrig dålig.. jag tänker också på när vi åkte till kungsberget, en av dem roligaste bussresorna, som var i liknelse som denna.. HAHAH!

svennebanan


den nya sommarplågan är här, yes!

lalalala, goodbye

Under hela långhelgen har jag typ varit med min far och mina grannar, mitt nya gäng.. haha. Kul det med! I söndags åkte jag och fikade med Danne, sjukt mysig dag, sen gick vi seriöst runt i hela stan, stannade vid vattnet, blev attackerad av en galen anka, det var varmt och vi snackade om allt mellan himmel och jord i flera timmar! Sen åt vi, sen gick vi igen, sen fikade vi igen, sen gick vi, varför gör man inte sånt oftare? Det slutade med att dagen blev natt.. och man fattade inte hur flera timmar kunde gå så fort. Sen har jag bara jobbat, planerat, och fixat! Börjar bli lite smått stressad tills min födelsedag, eftersom jag är så seg.. och har inte ens skickat inbjudningar ännu, jag har inte gjort någonting.. ingenting alls. Det löser sig!
Imorgon ska jag färga mitt hår, brunt.. hahah nej, aldrig mer, ERICA (!?) ;) blont it is, det är lixom åkis! Och nästa vecka ska jag göra naglar, det kostar att inte vara la naturelle. Haha



Heartache On The Dance Floor



RSS 2.0