frisören nästa

Tiden går långsamt.. suck! Men ringde och kollade om jag hade fått rätt tid, och då kunde jag komma kl. 18 istället, yes! Bara en timma kvar tills jag ska gå då. Så jag ska väl äta någonting. Har en förjävla huvudvärk.. blö! Är så jävla sugen på en chai latte, Nicole hade rätt, om man smakat den en gång så vill man ha mer. Så imorgon ska jag fanemej köpa en chai och njuta. Mat var det, ciao.


hej hej hallå

Hemma nu. Och väntar bara på att tiden ska gå snabbare så att jag kan åka och färga håret, fan vad skönt det ska bli. Ska vara där 18.30. Vad ska man göra medans? Det blir promenad med Charlie, disney channel och något att äta. Ska fixa lite skolarbeten också. Måndagar och Tisdagar är så grymt tråkiga i skolan, hatar dem.. med våra nya scheman. Onsdagar älskar jag i skolan, för då har vi projektarbete och vi ska måla i skolan, samt lite uppgifter på det. Skitkul! Sen Tors-Fre är det ju som sagt praktik, och jag älskar min praktiskplats. Jag får se hur det blir den här veckan med det.. eftersom att Micke, min "lärare" eller vad man ska kalla det, har semester. Man skulle ju inte tacka nej till att vara ledig ;)
I helgen kommer Linda till mig i skogen och hälsar på. Vi ska ha en hel myshelg, bara hon & jag. Fan vad kul, jag vill ha fredag nu.
Nu sitter Charlie och stirrar på dörren och morrar.. han kanske är sur för att jag inte går ut med honom.
Puss och kram


godnatt

Usch, jag är trött. Men jag valde att sitta uppe och kolla klart på My name is Earl. Då får jag faktiskt skylla mig själv. Så nu blir det en snabb dusch, och sen hopp i säng. Kom oxå på att jag ska till Mia, frisören imorgon.. och det ska blir sååå sköönt. För just nu är jag så himla trött på håret, och vill ha en stor förändring. Får se hur det blir med det, men det kommer bli bättre än nu iallfall ;) vilka tjej problem.. haha.
Nu blir det dusch, sen sängen med Charlie, som redan sover. För mina ögon orkar inte hållas uppe längre..
GODNATT

träningsvärk

Dålig uppdatering för att internet inte fungerar just nu.
Helgen som vart då, en riktig gjort-ingenting-helg.

Fredag; Efter jobbet kom jag hem, sjukt trött och somnade på soffan ett tag. Vaknade av att Marcus som kom hem rätt så sent, kollade lite film bara, men det dröjde inte länge tills båda två låg och snarkade i soffan, haha.

Lördag; Marcus åkte till Stallis rätt så tidigt, och jag gick upp samtidigt som honom. Jag stor städade i huset hela dagen, tvättade, dammsög, diskade, dammade, hela kittet. Ibland blir jag förvånad av mig själv, haha. Vet inte hur jag kom på idén, men det gjordes iallafall. Haha. Senare på kvällen kom Marcus, och det blev lite som på fredagen. Kollade lite film, men det dröjde dock inte länge tills vi inte orkade sitta uppe längre och gick och la oss.

Söndag; Upp tidigt! Jag, Marcus och lillebror åkte med pappa till bygget och hjälpte honom. Det blev sent, jobbade till 21.30. Men dagen var skit rolig. Jobbig, men inte för jobbig. Det kändes i kroppen att man jobbat kan man säga, men det är härligt. Slocknade i säng direkt när jag kom hem.

Idag vaknade jag upp med vääärldens träningvärk (?) Marcus och lillebror hade oxå det. Hur gick det till? haha. Det är riktig ond träningsvärk, sådär så att det gör riktigt ont att röra sig, sådär så man nästan inte kan sätta sig. Funderar fortfarande på hur fan vi alla fick det? Men iof, bar vi tunga saker, lackade golv, och en massa annat. Dax att börja träna mer? jag tror det! har också blåmärken på hela knäna. Jag var dum nog och struntade i att ta jobb-byxorna, alltså inga knäskydd. Inte det bästa. Pappa är golvläggare, man jobbar alltså med golv, och sitter på knä mest av tiden. Trodde dock jag bara skulle få städa eller dylikt, ICKE! Menmen, smällar man får ta ibland.. haha. Det känns att man lever.

Nu blir det tv, sen stört ner i säng. Skittrött..

sms

"Ligger här i sängen och saknar min ängel, glöm aldrig att du betyder allt för mig, och jag saknar dig sjukt mycket. Vill ha dig brevid mig, älskar dig <3 sov så gott"

Fick ett sms från Marcus nyss. Jag blir helt varm<3 
Jag älskar dig, och jag saknar dig.

det går bra nu

Efter en lång tid av klumpen i hjärtat och halsen, som har funnits där en längre tid och tagit på mina krafter. All ångest, alla sömnlösa nätter. Så börjar jag faktiskt må bättre nu. Det börjar släppa sakta men säkert. Nya vänner intar mitt liv, och dem sanna finns kvar. Dom få som verkligen betyder något, som ställer upp i vått och torrt. Dom finns där, och har hjälpt otroligt mycket genom att bara finnas där och lyssna. Nya vänner, som redan fått en stor plats i mitt hjärta. Man kan inte bli mer än lycklig. Och allt annat börjar falla på plats. Jag har oxå insett mycket om mig själv. Jag har haft så mycket blandade känslor i mig den senaste tiden som jag inte kunnat fått ut. Jag har inte velat prata om det, och inte trott att någon velat lyssna (men tänkasig att det fanns så många som faktiskt ville det). Och det har bara gått ut i gråt, varje dag. Det är inte sunt att gråta så mycket, och jag som aldrig brukar gråta? Så nu, bättre tider, bättre dagar. Jag mår bättre och bättre varje dag. Och klumpen början försvinna. Nystart med pojkvännen, och vi båda har lärt oss mycket av det. Och vi är snällare mot varandra i fortsättningen :) och allt känns så bra just nu!

Och jag hoppas det fortsätter i den riktingen..
Love


fan ta dig

Nu är klockan 4 på morgonen, och jag kom precis hem från stallis. En kaos fredag.. like always på senaste tiden, fan vad less jag blir. Glömde min atsma spray hemma oxå, och att försöka sova i bilen var ingen hitt.. för jag seriöst frös ihjäl efter 2 timmar, kände inte mina tår. Så nu kom jag hem precis, fick skjuts. Är bara orolig över marcus som måste köra tillbaka bilen.. är så rädd. Men vi stannade till och köpte en massa redbull och saker. Jag är så jävla trött så jag ser dubbelt, det känns som om jag klunkat en 70's. Så nu måste jag verkligen sova (om det går över oron för marcus på vägen tillbaka), försöka iallfall, det har jag trots allt gått bra alla andra gånger detta hänt *peppar peppar*. Imorgon ska jag sova så länge det bara går.. jag ska inte gå upp för någonting. Jag ska bara ligga i sängen tills jag känner mig utvilad till 100.

Sängen var det.. gud vad sjukt det känns att vara såhär trött, känner mig råpackad. Men jag har ju faktiskt nästan vart uppe i ett dygn snart. Godnatt

fredag

Är det bara jag som tycker denna vecka har gått grymt fort? men det är äntligen fredag iallafall, den bästa dagen på hela veckan.
Jobbet idag. Efter förra gången så hade jag inte för höga förväntningar, men jag möttes av en trevlig, glad och posetiv kille. Och jag visste att jag skulle trivas på stört när vi hälsades vid. Och hela dagen har jag vart så glad, för jag tycker dekorativ målning är så jävla coolt. Och det är det jag vill hålla på med, jag har verkligen bestämt mig. Det är fan konst! Det blir verkligen roligt att jobba när man finner något sånt här som man är så pass intresserad av, och vill lära sig utav. Så jag är verkligen överglad att jag fick den här chansen att få jobba med en av sveriges bästa dekorativmålare. Gah, det är så kul! Fick måla marmor idag redan ;) det var lite pirrigt eftersom att man har honom som står bakom en, men det gick hur bra som helst. Jag är glad iallafall, ihih.
Nu väntar jag bara på ett samtal från min pojkvän, som ska ge klartecken när jag ska börja åka till stallis. Hundvakt idag.. åt en retard hund som heter santos, jo han måste vara retard har jag och marcus kommit på. Så jag ska packa klart och gosa med lille Charlie innan jag åker, min bebis.

Hej underbara fredag, inget kan förstöra mitt bästa humör idag!

trötter

Och så var det torsdagskväll, och sådär sent blev det oxå.. fan för mig. Praktisering imorgon, på ett nytt ställe. Det andra var ju inte så jävla lyckat, men nu har jag fått en "once in a life time" chans, sa min lärare, på ett skit bra företag med en skit bra målare, som jag är så jävla glad över att min lärare fixade åt mig. Så imorgon gäller det att göra sitt bästa ;) Känns rätt så pirrigt, men det går säkert bra. Sen ska jag vara i dom lite fiiiinare trakterna som Östermalm, haha. Så nu är det verkligen dax att sätta fart in mot duschen och sova på stört! Upp kl. 05.15 imorgon, heja mig! En annan bra sak är att pappa jobbar i trakterna och kan skjutsa mig imorrn (okej, jag får vara där 06.15), men det är vääärldens konstigaste vägbeskrivning som jag inte fattar ett piss utav, så då tar jag skjuts å är där tidigt, än att riskera att jag inte hittar alls. Då lär jag mig ju vägen imorgon? jag är så jävla duktig, det tycker jag iallfall. Duschen var det.
Godnatt <3 heja mig.

my love

Jag älskar dig

Det kommer alltid att vara du & jag
min bästa vän & min pojkvän.
Det finns inga ord som förklarar <3

I hate this part


onsdag

Jag har precis vart ute på långpromis med Charlie på ängarna. Vilket var jätte skönt. Motion och rensa tankarna. Och Charlie blir överlycklig, och skuttar runt som en tok. Sen är han så kort eftersom att han är en tax, så man ser han inte i det långa gräset, utan man ser hur gräset rör sig och hans huvud som sticker upp då och då, när han glädjeskuttar omkring. Så jävla kul och se, haha. Nästa gång ska jag filma! Känner mig nere idag, vet inte varför.. så egentligen har jag ingenting kul å skriva. Förutom att jag hittat världens bästa födelsedags present till Jenny (även fast det är aslångt dit) haha. Så ska köpa den när pengarna kommer in på kontot igen, det är ju inte så att jag har brådis, haha. Nej, nu ska jag duscha Chörlie, sen kolla film, och vänta på att M kommer hem och städar rummet (det är hans tur)
Är sugen på något riktigt fettigt idag!

Jag var vid Bohmans plats igår och tände ett ljus för honom. Gud vad fint det var. Inga andra var där, och det var bara så fint! Miss u... <3


16 september

Tvår år har gått sen du lämnade oss med stor saknad efter dig. Det känns overkligt. Idag ska jag till din plats och tända ett ljus för dig. Hjärtat gör ont idag..


I Miss you..

tralala

Usch och fy för måndag! Jag är så himla seg, och har vart trött hela dagen. Idag kom mamma och lämnade Charlie iallafall :) jag har saknat min bebis. Jag har suttit bunden framför datorn hela kvällen, kollat och smått planerat lite inför höstlovet, då jag ska måla om hemma hos Linda.. och dom har gett fria händer till mig, pirrigt men kul, och jag har lite små snygga idéer till det. Sen har jag suttit och kollat web-tv.. som extra extra, haha. Och nu ska jag ut och gå med Charlie som nog är lite bajsis, och sen ska jag plugga lite trafikkunskap, hej körkort! Jag ska faktiskt vinna tävlingen med Kimmy genom att ta det före honom (han är ett år äldre och har redan fyllt 18, men är lat) - därför gäller det att ligga i, hihi. Så nog med det här, hej.


Han älskar mig, min lilla tax!

home

Helgen är över alltså, och det är ny vecka imorgon igen.. suck.
En liten sammanfattning av helgen som var. På fredagen hade jag och linda som sagt myskväll. Och på lördagen så skulle vi till strängnäs och rocka röv. Big A kom och hämtade mig tidigare än sagt, så jag satt på konsum och väntade tills Linda slutade.. i kanske 2 timmar. Sen begav vi oss in till strängnäs, till wickans lägenhet där johanna oxå var :) Fixa iordning oss, drack lite vin och snackade skit! Senare var det dax för oss att skilja oss åt, för wickan och johanna skulle till Bk, och vi till walles. Vägen till krogen var så in i helvetes rolig, för vi (läs: Linda) gjorde så vi gick vilse, och det hände så jävla mycket roliga saker på vägen. Jo, kvällen började som sagt bra, ända tills det där kauset kom.. som det alltid lyckas bli när Jennifer och Linda är ute och röjer och skrämmer stan. Vi hann vara inne på krogen i kanske en halvtimma, sen fick Linda några smällar (LÄS: catfight, med hårrivningar och rivsår av naglar), vi blev utkickade av vakter, och sen tappade vi bort varandra någonstans där emellan. Jag gick runt i strängnäs och grät, medans Linda försökte få ut våra saker,  tills hon sprang in och fick ut dom, så vakterna bar ut henne. Men vi fick våra saker, och vi hittade varandra.. och vi tog en bulle hem till Linda mot kvällens slut. Kaous, men jävligt kul.. jävligt kul, så kul så jag sitter och skrattar när jag läser detta och tänker tillbaka på gårdagen. Jag tror det bara är vi som lyckas få sånna här sjuka kvällar tillsammans.
Idag vaknade jag i Lindas sköna säng, och märkte efter en stund att hon var borta.. och då hade hon upp och jobbat kl. 8. Så jag gick ner till konsum och mötte henne tills hon slutade sen käkade vi pizza. Inte så mycket mer har hänt, för jag är så grymt trött och sliten, och har precis käkat en till pizza (bra gjort!) Ska snart hoppa in i duschen, och sova på stört!
Åh.. ge mig inte en till skolvecka, jag är så skoltrött redan.....

Godnatt!

hos linda

Linda är på jobbet och jag är kvar här. Har precis kollar film och kommit ut från duschen. Hon jobbar till 7, så jag ska börja göra mig iordning lite smått.. och gå igenom Lindas garderob och se om jag hittar något fint, hihi. Halv 7 kommer Big A och hämtar mig, sen bär det av till strängnäs, och senare blir det kräftis som sagt ;) känner på mig att det kommer bli en rulig kväll.

goodbajs!


stallarholmen är top notch

Är hemma hos Linda, och vi har startat våran myshelg! När jag kom började vi med att laga/gjorde räkmackor, som blev så jävla goda. Sen har vi bara tagit det lugnt, hälsat på lindas farmors hundvalp och moffat. Vi har precis tagit ett varsit fotbad och snackat skit i massor. Nu sitter jag här, medans linda gör flätor i mitt hår(det är så jääävla slönt när någon håller på i ens hår), en äkta mystjej kväll eller vadå? Rummet är fullt med ljus och bara vi två, myyys! Sen blir det film, moffa, skitsnack och mera mys, bara Linda och jag.
Lite planer inför imorgon är att jag och Linda ska in till s-näs efter hon jobbat klart, rocka lite röv ett tag. Sen blir det hem till Linda, där det kommer vara kräftis. Umgås ett tag, sen smyga oss undan från omgivningen och mysa. För den här helgen är en bestämd myshelg. Nu ska jag njuta av att bli ompysslat i håret och snacka skit om folk. Så jävla top notch (internt)
 Tudilu


godnatt

Sitter i min ensamhet i mörkret, i marcus tröja (som jag egentligen inte får ha, för det blir tydligen tuttmärken). Lyssnar på Tiger Lou, och har precis ätit kronärtskocka, är det okej att vara beroende av det? nyttigt & gott!  och ska snart krypa ner i soffan med varm oboy och kolla på "vem kan slå filip och fredrik". Efter det blir det dusch (handukarna ligger i torktumlaren och blir alldelles varma tills dess) och sängen, praktik i morgon, vilket jag inte ser fram emot. Plus att Mickis är sjuk och jag kommer få vara ensam. Men snart får vi byta ställe! Nu hör jag hur det har börjat, så godnatt för mig. Upp klockan 5 imorgon.. HEJA!

Godnatt <3


klingan är en tönt!

Dagen började med att lektionen var inställd, KUL! Så det var bara att vänta i nästan 3 timmar på nästa (jag kunde ha haft sovmorgon, fanfanfan) men inget att göra åt saken, så jag fick umgås med klingan eftersom ingen annan var där. När man är med klingan så är man en dagisfröken. Sen började fler och fler komma. Och seriöst, jag är helt utmattad efter ha vart med honom en hel dag.. Någon gång efter lunch så stog vi ute, och han höll på med äckliga saker, bland annat sitt snor. Så jag, nettan, elsa och jessica, (nästan patrik och misha) stod och fick kvälningar och var nästintill på att spy allihopa i en rabatt på rad. Vi fick kämpa för att inte spy, kan en människa vara så äcklig? Klingan kan. Jag klarade dagen utan att spy iallfall! Det bästa är att jag har beviset på mobilen, hur han är egentligen. Klingan är en tönt.. och äcklig! haha. Det var min viktiga information om idag.
Kände dock att påvägen hem så läckte mina skor.. så imorgon blir det shopping med mamma, yes!
Praktik imorgon också.. fyfan.

Nu ska jag fixa och dona, hörs sen.

onsdag

Det är väl onsdag idag? Dax att dra till skolan iallfall. Jag är trött och saknar min säng.
Ha en bra dag!

höst på god väg

Jag älskar att det börjar gå mot kallt och höst. Jag älskar ju hösten. Det blir mer och mer kyligt ute, och jag älskar det, jag har saknat kylan. Och bladen på träden börjar mer och mer förvandlas till gula, röda, orange.. hur fint som helst. Kom hem för en liten stund sen från skolan, trafikkunskap, vi fick sluta tidigare. Vill åka till haninge och köpa nya skor, men pappa likasom alla killar (som jag känner) tycker det är bajs och åka till något ställe där shopping ingår. Blöö.. aja. Nu ska jag göra något nyttigt!


sovmorgon

Sovmorgon som sagt, egentligen skulle jag vara där lite innan.. men jag skippade idrotten idag! Så det är en lektion kl.15.15-17.50 som gäller. Men tänkte gå lite tidigare til tåget så jag hinner köpa något att äta. Känns skumt att åka till skolan då man egentligen slutar, aja. Ha en bra dag!


wall-e

Jag och M kom hem nyss från bion. Och den var sötare än vad jag trodde, att en film kan vara så jävla söt och bra när dom knappt säger någonting under hela filmen? jag älskade den iallafall, och den ska hem till mig på direkten när den kommer ut som köpfilm. Disney.. finns det något bättre? haha.
Kollade precis schemat och såg att jag börjar med lunch imorgon, hur skönt är inte det? så jag har värsta sovmorgonen, men sen slutar jag då kl. 17.50. FUCK.
Sängen kallar, godnatt!


Pappa<3

Skrev sms till pappa imorse och frågade hur allt gick, och fick nyss tillbaka ett svar. Han kommer inte hem idag. Jag ska städa hela huset och göra jätte fint innan han kommer hem :) när nu det blir.
Ikväll ska jag och Marcus gå på bio, Wall-e.. helt sjukt hur fullproppad den filmen har vart, men idag fanns det biljetter. Hoppas det är lika söt som jag har hört. Kan disney ens vara dåligt?
Nu ska jag fixa lite saker, hörs sen.


bleed american

Jag och Marcus skjutsade in pappa till sös, och vi kom precis hem. Det känns hemskt att åka ifrån honom, jag vill ju egentligen vara där hela natten :(
Ska nog hyra en film genom boxern och äta kronärtskocka..


btw, jag älskar låten.

pappa

Blö! Jag och marcus sitter i soffan, ringde precis pappa, då han är på jobbet.. och han åker kommenalt idag, och magen krånglar igen. Han har en sjukdom i magen, och får så ont så han nästan svimmar, och det är sjukhuset som gäller då. Han skulle antagligen ta en taxi in till sjukhuset, så vi får se om det blir en sen natt för oss. Hatar att inte kunna göra någonting. Vi får se..
Nu ska vi iallfall köpa pizza och vänta på klarsignal från pappa om vi ska åka in.
Pappa <3


jag ger upp, men jag känner mig ändå som en vinnare.

Lördagkväll och jag sitter hemma, så har det sett ut den senaste tiden.. vilket är länge. Jag är upprörd, väldigt besviken, och känner mig extremt ensam. Tankarna snurrar kring allt, dom tar över. Klumpen i bröstet finns där, och den har gjort det en längre tid nu. Och jag mår bättre av att skriva ibland, och detta är ett inlägg endast åt mig.. därför förväntar jag ingen att läsa, men om.. så kanske det hjälper att förstå?
Jag är trött på att få lida, lida för att blivit kär för 1½ år sedan, jag gjorde fel, ni gjorde fel. Men ska inte vänner alltid finnas där? Men vilket ni aldrig har förstått, att just ni har gjort lika mycket fel som mig. Varför är det jag, bara jag som ska behöva höra av mig och kräla efter er vänskap. I mina ögon så ska vänskapen vara lika mycket uppskattad från bådas sidor. En som står ensam ska inte behöva kräla efter så många, en "grupp". Jag blev alltså kär, och min pojkvän bor tyvärr inte där ni andra bor, utan på ett ställe långt borta, där jag faktiskt råkar trivas, där är jag accepterad och behöver inte bära på min klump i bröstet. Men efter snart ett års försök genom att få tillbaka allt det där som jag har gått miste om, där ni är.. är inte uppskattat. Jag är inte uppskattad och jag får ingenting tillbaka. För om man är ovän med en, så följer alla med på kuppen. Vänner? ska det kallas så? för jag är trött på att kämpa, och jag har gjort allt i min makt och kan inte ge något mer. Vänner trodde jag var något dyrbart och finns där, glömmer och förlåter. Vänner trodde jag aldrig skulle vända ryggen och beté sig som barnungar. Det är väl så att vissa växer upp fortare. Jag känner mig iallafall "nöjd" om man ska kalla det så, och har gjort allt. Jag är vinnaren i det här, för nu är det ni som har förlorat mig! Det är inte längre jag som är en svikare, utan det är ni.. och det får ni leva med, för nu kan jag gott sova om nätterna, och slippa alla onda tankar som gör mina nätter sämnlösa. Det är ni som har valt bort mig, och ni som gjort det såhär. Men sorgligt nog kan ni aldrig förstå det, för jag kommer alltid vara den som valde bort er, och ni står oskyldiga i mitten. Men det gör inget, för jag vet hur det är, jag vet det för mig själv. Det gör ingenting om jag är ensam, visst det känns tungt att vara ensam, att inte ha någon att ringa om det känns jobbigt. Men det är ju faktiskt ni som får det att kännas jobbigt? tur att det är över nu. Som sagt, jag vet själv.. och jag tror inte att någon har medkänsla nog att se och förstå det genom mitt perpektiv och verkligen förstå. Då behöver jag inte er.. då är jag hellre ensam. Ensam än att inte bli uppskattad som vän, och få skit.
Det finns så mycket mer att skriva men magen kurrar, och jag ska bara ta en kväll och smälta allting, allting som har fått mig att må dåligt i ett års tid.. För nu är det inte längre ni som vänder ryggen åt mig, nu är det jag som går. Och det är bara ni som förlorar på det. Det känns bra, jag är en vinnare!

ensam fredag

Här sitter jag i mörkret, ingen är hemma, och kommer inte vara det på hela kvällen, inte ens Charlie är här. Så jag tog en ensam promenad till Konsum och köpte godis, chips och cola, kom precis tillbaka och hoppas på att det ska komma någon bra film på tv. Ensamt..
  


galenskaparna


dom är ju så sjukt roliga

elak

Ingen bio, inget fredagsmykväll, ingenting, eftersom att man är omrkingad av idioter. Speciellt har en pojkvän som aldrig kan hålla det han lovar, och gör mig besviken i princip varje helg! Jo.. så jag ska sitta här, ensam och inte göra någonting ikväll. Gud vilken trevlig fredagskväll!

fredag

Först om igår. Jag och mickis hamnade på ett bygge vid dramaten, och det var inga roliga människor alls. Vi fick täcka golv i ca. 6 timmar. Det var slavgöra, skitjobb. Sen fick vi springa och köpa saker.. men det är bara att vänja sig, för det är exakt vad en lärling får göra, skitjobb och vara springpojke. Så det var väl sådär.

vi blev trötta..

sen vek jag en loppa

.. mickis också
 
spionerade på konstorsnissarna

det här såg jag hela dagen, papp, tejp och hörn.. stackars mina knän.



Fredag; idag. Hade jätte ont i magen idag, så jag stannade hemma från praktiken. Kanske lika bra det för den (IGEN) magsjuke Charlie, så det är bara å springa in och ut hela tiden. Hans känsliga mage.. stackarn. Gör inte så mycket, väntar på att marcus ska sluta. Senare ikväll blir det nog bio, Wall-E. Hört att den ska vara jätte söt, så då måste jag alltså se den. Eftersom att jag är ett disney-freak. Kanske blir middag tillsammans med wöhlk också.
Ska laga lite lunch nu, puss&kram.

trötter

Kom precis hem från skolan, gud vilken skön dag det varit. Hade bara en lektion där vi i princip inte gjorde någonting, dom delade ut våra målar flecejackor, som är as mysiga. Sen sa dom åt oss att vara snälla barn ute på praktiseringen, och så gick hela klassen och åt tillsammans, sen var det slut för dagen. Men duktiga jennifer stannade kvar ett tag och fixade lite grejs i skolan. Så nu är det soffan som gäller, är så grymt trött. Imorgon börjar praktiseringen och jag ska vara i skanstull kl.06.45, därför måste jag lägga mig i tid. Matlåda måste fixas oxå! Hoppas det går bra imorgon, är lite smånervös.. men det blir säkert bra :) hoppas jag hamnar med roliga människor.
Soffan väntar.. tudilu.


elsa och jag på skansen, tycker den är så härlig!

go morrn

Gick även upp för tidigt idag igen.. blö, men kanske lika bra det än att försova sig ;P Nu går mitt favoritpogram på disney, "kejsarens nya skola" så nu blir det frukost till det.

Ha en bra dag

jag är en duktig jennifer

Medans pappa är på lillebrors föräldrar möte har jag lagat mat, och det blev en thairätt som jag inte kommer ihåg vad det heter, men riktigt gott och riktigt bra gjort och jag är så stolt! Marcus gjorde faktiskt riset så han hjälpte oxå till :) Så nu är det dukat jätte fint med massa ljus och maten är klar, och jag känner mig duktig som fan. Så när pappa kommer hem och hans tankar säger "fan, maten oxå.. vad ska man laga såhär sent?"  och möts av allt det här så kommer han nog tycka jag är världens bästa dotter, haha. Så nu ska vi bara vänta in honom.. och hoppas han kommer snart för jag och marcus är skit hungriga. Sen blir det långpromis med charlie, sen sova tidigt.. tidig dag imorgon.
Sitter för övrigt och pratar med min kompis Sini från findland, kul att man kan ha kontakt såhär över internet.. hon ska faktiskt flytta till sverige efter gymnasiumet, kul :)

Nu kom pappa och nu blir det mat
PUSS


mobil

Nu är mobilen tillbaka från service, och nu väntar jag bara på att den ska gå sönder igen så jag får pengarna tillbaka. Känns som om knapparna inte sitter riktigt rätt, YES! gå sönder, gå sönder, gå sönder..

jag gillar choklad

Nu är jag hemma, eller för ett tag sen! Disney channel är på, och jag fick ett sånt sug efter chocklad, så jag har precis bakat chockladbollar, många chockladbollar :) mums! Snart kommer charlie som har vart och jagat i helgen, jag har saknat min lille vovve så mycket.
Nu ska jag äta chockladbollar till disney, puss <3


skoldax

Trodde jag började tidigt idag så jag gick upp och gjorde mig iordning, sen när jag var klar kollade jag schemat och ser att jag börjar seeent, så jag har legat i soffan, halvsovit med disney channel, skönt det oxå.
Nu är det dax å dra till skolan, ha en bra dag :)


total städning

Det är i såna här lägen, när jag är ledsen, som det kommer något bra ut av det. Jag städar- total städar. Jag städar inte bara bort kläder i mitt rum utan jag total rensar, damsuger, tvättar rent allting, fin skrubbar rubbet. Sen gäller det inte bara mitt rum, utan jag diskar och gör iordning.. det kanske är bra att vara ledsen då och då. Så nu är mitt rum finare än någonsin, och jag ska njuta av det att tända massa ljus och vara för mig själv.

Hej från en ledsen städtant.


klar

Sådärja, nu får det vara slut för dagen. Blev inte riktigt klar med allt, men nästan så. Så nu blir det duschen, och ska fortsätta med min tvättning som jag aldrig hann klar med sist. Jävligt duktig idag eller vad? haha.
Sen ska jag iväg och prata med M över mat..

puss&kram

duktigt

Jag har hemstudiedag, och det brukar man oftast ta som bara en ledig dag. Men inte nu nej, utan jag pluggar Arbetsmijlö hårt och flitigt, och känner att jag kanske kommer bli klar med mitt idag. Skönt att bli klar i tid, för inlämningen är nämligen nästa vecka. Det känns bra att plugga, och ta skolan på allvar ;) ska snart laga lite lunch, och kolla disney channel till det. Nej, back to work.. ciao.


Ps. I love you

Det gör ont, det gör så förbannat ont.

Ps. I love you...


RSS 2.0