jag har blivit kär ..

.. i denna låt.

är inget chris brown fan, men jag skulle inte ha något emot att han stod utanför mitt fönster och sjöng.

lördag, sjuk!

Fan vad det tog emot att jobba igår, med min halsfluss .. usch! Kunde inte gå hem heller, för det fanns ingen mer personal som kunde ta över. Febern kom på eftermiddagen, så fredagskvällen spenderade jag i sängen. Idag har jag inte heller gjort någonting mer än att ligga i sängen, eftersom halsen gör ont, feber, och snuva som kom inatt.. grattis. Imorgon bitti ska jag jobba också, känns väl sådär.. hoppas det inte blir sämre än vad det är nu bara. Blö! Så ikväll blir det sängen, med nässpray och halstabletter. Mamma tvingar med mig till doktorn nästa vecka, eftersom jag är sjuk typ.. för mycket med min hals, halsmandlarna ska bort. Vilket jag är emot, även fast det kanske skulle vara skönt att slippa detta, men jag har en skräck mot det där.. dom ska skära, nejnejnej fyfan! Nålar och allt som hör till, tackar jag nej till, big time. Jag menar, det är inte det lättaste att ta en spruta på mig .. det får bli med våld!

Nu ska jag dricka min cocacola med sugrör, eftersom det gör för ont annars, försöka få i mig någon mat innan jag svimmar, fast jag egentligen inte alls är sugen, men jag har inte fått i mig någonting på ett dygn snart, och ta en alvedon mot febern .. kul lördagskväll!


trött!!!


hejhej, hemskt mycket hej!
Kom precis hem från jobbet, och jag är så jävla trött .. skulle egentligen stanna och träna efter jobbet, men jag hade ingen energi till att göra det. Bara en dag kvar nu av veckan, heja! Måste dock plugga in några saker som jag måste lära mig tills nästa vecka, typ.. skriva kontrakt, läskigt.. och svårt! Men det sitter nästan. Känns som att idag kommer bli som måndag, då jag somnade klockan åtta (!), och sov hela natten ut .. fan vad skönt det var. Försöker dock få tag i caroline just nu som vägrar svara!!!!!!! ska äta något, fortsätta försöka, och tvinga mig lillebror att ladda ner filmer åt mig.

byebye.

workwork ..

Torsdag, dagen innan fredag, och jag är så jävla trött! Kom dock på igår kväll att jag glömt smink och jobbkläder hos pappa, så det var bara upp till bussen i snöovädret och åka till honom.. så nu är jag här, ska börja göra mig iordning, sen jobb! Har ingeeeen luuuust alls. Menmen. Fick iallafall i mig frukost och chai latte innan jag åkte, fan vad duktig jag är. Gud, jag är så jävla trött, vill ha helg nu.. och OM jag ska sova då.
Nej, dax att göra sig iordning .. blö!


hej, jag vill åka bräda nu .. någon som ska med?

onsdag

Har inget roligt att skriva, har bara jobbat, jobbat dubbelt till och med! Körde stängning själv igår, det var lite pirrigt .. men det gick bra. Idag har jag mått dåligt, och jobbade inte .. börjar känna mig bättre.
En rolig nyhet finns och berätta, men det går jag ut med om några dagar <3

usch, är less på i princip allt just nu ...

godnatt

Kom hem för ett tag sen, och har vart med charlie ikväll.. bara pratat och tagit det lugnt, träffade även danne också en stund. Fick skjuts ända hem oxå, tack charlie :) <3 det blev en mysig kväll trots allt. Tack Charlie. Nu är jag så jävla trött, så nu ska sminket av och jag gå och sova.

Godnatt.


vila i frid <3

Lördag idag, denna helg blev mest en chock. Igår åkte jag och mamma och fikade, där vi fick ett samtal om att en på jobbet har dött.. det är så jävla hemskt och jag kan inte förstå det. Det är henne jag jobbar med när jag jobbar, hon som lärt mig, och även alla år mamma har gått på najaden och jag följt med.. har hon funnits där. Det kommer kännas när jag kommer till jobbet igen. Usch.. det är så hemskt, och jag kan verkligen inte förstå det :( Vila i frid, det kommer inte blir detsamma utan dig där.
Men det här så slår det en själv verkligen att man ska ta vara på livet, och varje dag som går. Utnyttja det liv man har, ha kul, aldrig bråka över onödiga saker. Man ska aldrig ta någonting för givet

Vill verkligen inte sitta hemma idag, med alla tankar.. så Charlie och Danne ringde mig, det lutar mot att jag åker och träffar dom ett tag iallafall, skönt att komma ut lite, behöver det. Är dock förövrigt lite besviken ikväll.. ledsen och besviken. 

Ciao!



 

fredag

Min fredag har inte börjat så bra. Antar att den blir bättre, det är ju fredag. Ska kanske iväg och fika med mamma senare.
Gårdagen gick bra, bara en jävla massa att hålla reda på vid stängning.. men det fixar jag nog ;) fyfan vad äckligt det var att städa herrarnas omkläd.rum btw. Det luktar piss, och är allmänt ofräsht, nej.. fyfan! Har fått igång internet på min dator, så idag kommer bilderna upp från i lördags, men på facebook. Nu ska jag gå och äta, då brukar man bli på bättre humör.

hörs sen <3


charlie och åkis <3

torsdag

Torsdag, shit vad veckan gått fort! Har precis ätit, och ska bege mig mot jobbet strax. Ska köra stängning idag, vilket dock kommer bli rätt så sent.. men imorgon är jag ledig så det gör ingenting :) Får se om en liten Qvarten kanske kommer hem någon dag? Maaammaa, jag vill!!!!!! Jag vet att du vill oxå.
Håller på och hjälper pappa som är helt handikappad med tekniska saker. Han har beställt ny dator, samt trådlöst bredband till den.. vilken jag åkte på att fixa. Han fick en mobil med det paketet oxå, som han försöker lära sig..
Pappa - Jennifeeer, hjälp.. det hände någonting?!?! kom fort!
Jennifer - Eh.. du fick ett sms.
Pappa - Aha..

nej, dax att röra mig.. ciao <3

fuck

Hejhej hemskt mycket hej! Lördagen var som sagt hos Irika, vilket var sjukt kul.. utan att nämna roliga detaljer, som att jag typ har pajat min rygg totalt! Tack gumman för en kul kväll, även om du tjatade över att jag skulle gå ;) Söndagen, var jag, mamma och johan och kollade på Qvarten, jag blev så kär.. och hoppas verkligen att han kommer hem till oss snart. Sen blev jag sjuk. Sov hos Erica igår, tisdag. Och vi filofiserade om livet typ hela natten. Seriöst, det var som om två småbarn satt där i ericas rum. Jag menar.. limma fast händerna med nagellim och leka missbildade? mjo.. men kul var det! Det känns så hemma hos erica. Idag, onsdag, är det bara världens sämsta dag..
Mitt internet funkar ej på min dator, och det är likamed där alla bilder finns från lördagen. Får se när det börjar funka, och när dem kmr upp!


igår & idag

Middagen igår var as kul, skit trevligt, skit god mat .. tackar så hemskt mycket Nathalies och hennes familj! Är föresten kär i natthas lillebror! Det blev inget för mig efter middagen, eftersom jag ahde grym huvudvärk och var trött.. men det vart ändå sent, så jag åkte hem. Idag har jag inte gjort någonting, kollat på "Bilar" och lökat i soffan. Ska hoppa in i en dusch och börja göra mig iordning smått, ikväll ska jag hem till Erica :) fan vad kul!
Har förövrigt bajs ont i mitt knä efter igår när jag slog i det, gaaah.. blir galen!! Det gör så jävla ont!!

Föresten, jag vill ha grupp bilderna :D

ful-dag

Nu sitter jag klar, redo för att åka. Har dock en såkallad ful-dag, så som tjejer ibland har.. :( menmen! Får skjuts av pappa dit, fan vad skönt. Så om ca en halvtimma åker jag. Så nu sitter jag bara och väntar in honom. Har också ringt dem andra tjejerna och alla har damp panik, hahahaha. Det är så kul att det alltid blir en sån jävla panik. Orka vara tjej ibland, alla dessa problem..

pöws!


jävla dag

Det blir middag iallfall. Mamma har vart en ängel och ställt upp idag. Fick även en present av henne <3 tack! Nu är allt fixat, och jag håller på och fixa mig.. humöret börjar bli bättre, har bara en sån jävla huvudvärk efter idag! Tog iallafall en powernap, så nu känner jag mig piggare. Nu ska jag sätta på mjusic på högsta volum, äta choklad, dricka cola och fortsätta fixa mig. Det blir man på bättre humör av :) 
Ser iallfall fram emot middagen, tror det kmr bli jätte bra.. kom på att jag måste ladda kameran nu oxå!


fredag

Det är fredag, och min dag har inte börjat bra.. och klockan är nu bara nio. Fan. Efter att ha legat och vridit och vändit, så lyckades jag somna vid 4, men vaknade vid 6 igen, och kunde inte somna om. Jag är ledig idag, och kan inte sova.. så jävla irriterande. Efter ett telefonsamtal vid sju är jag irriterad, och sur. Dagen blir inte som planerad idag. Efter tårar av ilska åkte jag till pappa strax efter åtta, och här sitter jag nu. Vet inte om jag ska lägga mig och försöka somna en stund eller ej. Känns som om jag måste! Ååh.. fan vad allt blev negativt och jag som längtat efter denna dag. Försöker tänka posetivt och att allt kommer lösa sig,  men finner ingen ro i kroppen för det just nu. Ska nog försöka vila ögonen någon timme så kanske jag blir på bättre humör. Är iallafall inte sjuk idag. Får se hur denna dag blir..? hoppas det blir någorlunda som planerat, att lyckan vänder. Usch!!

Ser fram emot söndag iallafall, då ska jag och mamma kolla på en sex månaders tax, som är till salu här i närheten. Ingen kan ersätta lille Charlie, men jag tror jag är villig att älska en ny hund. Även om det inte är just Charlie, och jag saknar Charlie. Så blir det lättare tror jag, att fylla tomrummen med en ny.. en ny personlighet att älska och lära känna. Han såg exakt ut som charlie, fast det var en dvärg tax, as liten :) och han heter "Qvarten" haha, fett söt. Får se helt enkelt.. vi ska iallfall åka och kolla bara. Kommer nog bli svårt att gå därifrån :P

  
saknar dig kompis <3


torsdag

Idag var jag sjuk, eller jag blev det inatt.. började känna redan igår att jag blev varm. Och inatt fick jag feber, har mått bajs idag.. så jag kunde inte jobba idag :( Det börjar bli bättre nu iallafall, febern har lagt sig, är bara allmänt slö i kroppen nu. Men det kommer bli bra ikväll. Ska iväg och äta snart med Nylén, sen ska jag hem och sova igen.. mat och sömn, då blir man alltid frisk :) Så jag skippade alltså laserdoome ikväll oxå med vännerna, hoppas det blir det igen snart så jag också kan vara med, så jävla kul ju. Lika bra att stanna hemma och bli helt frisk, för imorgon är det nattha som gäller, as kul. Har ju inget jobb imorgon, skönt att vara ledig en fredag. Dax att sätta på sig lite andra kläder, ska gå snart.

puss!

jag ljög

Här har jag suttit och ljugit om att jag ska bli tv-kändis. Trodde som sagt jag skulle med på första programmet, men nej det var inte så, det var inte där i det huset jag var med och gjorde om. Får se om jag kmr med någon annan gång? jag kanske blivit lurad?:S men dom har sagt att jag ska vara med, skumt.. eftersom dom borde ta sommar programmen först. Jaja.. får se helt enkelt. Coolt skulle det vara. Tråkigt program för övrigt föresten, roligare och vara där om man säger så.
Förlåt alla som satt framför teven :D

Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig, ska jobba imorgon, vilket blir min sista dag denna vecka, ledig på fredag.. skönt. Och då ska nattha firas :)
godnatt <3

obs, obs, obs!

är ej med på detta program!

snart...

Hemma, phu. Jobbat idag, och fan vad trött jag var.. men roligt, som det brukar vara. Värst är det när alla skol elever kommer och ska ha mat samtidigt, efter dem gymmat klart. Efter jobbet åkte jag till Skanstull, till Irikas jobb, där oxå Nicole och Sara var :) Nicole är äntligen hemma från thai, och sara har jag fan inte sett på år och dar, kul och träffa dom <3 Jag fick se superboy in real life, som är ericas chef, och han är lika snygg som i videon. Dock så vågade jag inte säga hej, eftersom ERICA ÄR DUM I HUVUDET och snackar en massa skit om mig till honom :( jag kommer typ hänga där varje dag! Sen gick jag och Nicole och shoppade nödvändiga saker. Sen tog jag tåget mot vh. Sen mötte jag mamma vid pizzan och åt sallad. Sen åkte jag hem. Här sitter jag nu, och är nervös eftersom om 45 minuter kommer jag synas på tv. Iiiihhhh! Tror inte jag kommer kolla. Eller jo, det kommer jag.. det pirras i magen, eftersom jag överdrivit mig själv.. det kanske bara är en skymt av mitt hår som kommer visas? jo, skämten var många när vi satt på 711. GAH!

Snart är jag kändis, oavsett om bara mitt hår kommer att synas.. någon som vill ha autograf? det värsta är att erica tycker typ inte ens det är coolt.


jag.är.hungrig.

Fick ett sms av marcus som löd ":D jag är som ett barn på julafton :D:D:Ddu fattar inte:D" ja, julklappen var alltså uppskattad ;D bra jobbat jennifer! Sitter förövrigt och skryter lite om att jag ska vara med på tv imorgon, hahaha. Okej, det är pirrigt.. inte så att jag kommer vara med mycket alls, men ändå, jag, jennifer åkebring kommer vara med på tv. Arga snickarn, kanal 5, klockan 20.00 tror jag tiden var, alltså. Man får säkert se en skymt av mig, coolt men pirrigt. Det kommer ändå kännas skumt, för det kommer antagligen se anurlunda ut på tv, än vad det var där.. haha. Jaja, det blir säkert bra. Vem vill ha en autograf?
Suck.. undrar hur länge whisky provningen tar? jag är hungrig, och dom kmr med mat hem till stackars mig efteråt, jag är hungrig! Klockan nio blir det "The guru", som går på trean.


och så en bild på mig och kines från nyår!

aldrig whisky

Faaan vad trött jag är, fick ingen sömn inatt inte, det svåraste har vart och hålla sig vaken nu när man är hemma. Måste hålla mig tills ikväll. Men snart ska jag iväg till stan för att lämna biljetten till marcus, han ska på whisky provningen som han fick av mig i julklapp ikväll. Bläu.. whisky, fyfan! Fan vad ögonen svider.. är så jävla trött!!


räknar ner...

juste, det är nu 131 dagar tills jag fyller den stora siffran.. mouhaha!

ge mig sommar, tack!

Igår, söndag, gjorde jag ingenting.. bara kollade film efter film, försökte somna i tid, vilket jag inte lyckades med. Idag är jag ledig, hade inte haft något emot att jobba idag om man säger så, för jag går fortfarande i mina sov kläder, och har inte gjort någonting nödvändigt idag heller. Det ska bli skönt att jobba imorgon! Ska äta middag strax, sen ska jag duscha som kommer typ ta 2 timmar, eftersom vattnet är knas. Så jävla jobbigt!! Det kommer en stråle i typ 1 sek, sen är det borta i 7 sek, ja.. jag har räknat. Det går inte att snabb duscha här inte. Skönt att en ny vatten-grejs är påväg nu iaf.. för detta orkar jag inte med längre. Sen ska jag sätta på en film och tvinga mig själv att somna, men jag känner mig rätt så trött ändå. Jag är jävligt sugen på att komma ut och gå innan, men jag är inte så cool så jag vågar det i den kolsvarta skogen här ute på landet :( bajs!
Imorgon får btw jag och caroline i bästa fall veta om vi får ett as coolt jobb på helger ;) hoppashoppas.

Mat var det.. efter jag lyssnat klart "standing soldier" som är världens bästa låt.
puss & kram


nu när det inte finns snö, och det inte är någon bräda-åkning, så ge mig värme och sol istället,
jag vill ha sommar..

lördag, slut.

Och nu var lördag över. Tidigare idag åkte jag till Nyléns place och duscha, eftersom vårt vatten knasar igen, sen käkade jag där :) efter det åkte jag till tyresö, jo.. var as taggad idag med, ingenting, verkligen ingenting hände dock. Vi lekte typ raggers vid gudö, det är iof alltid kul å vara med vänner, men ja.. bättre lycka nästa helg! Fick iallafall skjuts till handen av danne, tack daniel <3 sen åkte jag hem.. och här sitter jag. Har precis kollat klart på "scream 2" som gick på tv, haha. Ska lägga mig snart, men jag känner mig inte alls trött. Imorgon är det inte en riktig söndag för mig heller, för på måndag har jag ledigt :) Kommer få en as slapp vecka på jobbet, jobbar bara tis - tors, denna gång på cafét, najs!

Nä, ska nog rulla en film.. pöws!


min idrottslärare

Fan vad lets dance suger, vafan gör juryn där lixom? blir bara irriterad. Hela grejen är ju den att det är amatörer som ska dansa, och gör det jävligt bra för den delen också, sen tycker inte dom det är bra nog och ger skit dålig kritik.. för inte det är proffsigt nog, herregud? Juryn har ju ändå ingen betydelse. Ja, jag säder å det. Hon som dansade nu, Linda.. hon har jag haft idrott med massa gånger, fan vad paff jag blev och se en gammal idrottslärare på tv, dock visste jag att hon vart känd innan, men ja.. lets dance, tufft! Som kanske inte många vet, jag har gått i idrottsklass.. jo det stämmer, idrott varje dag, det kan man inte tro inte.

Gud vad deprimerande detta är.


lets dance

Just nu känner jag mig som en riktig no-lifer, fyfan. Men det finns verkligen ingenting att göra ikväll, tråk.. med mitt bästa humööör och allt, haha! Jaja, det blir Lets dance ikväll, för första gången i mitt liv, men att kolla in hur blondinbella dansar lockar lite faktiskt om jag ska vara ärlig. Det blev min fredagskväll, men inte är jag bitter för det. Kanske lite.. ville ut och göra någonting. Det är bara och la hoppas att det händer någonting imorgon ;) är ganska så trött också, eller jag är jätte trött.. för jag tog aldrig min powernap, och det sticker fortfarande i ögen.

Lets dance om 20 min då.. hej fredagskväll!

fredagsplaner?

Jag tror inte det blir någon Caroline ikväll, dom skulle åka skridskor.. jag har inte stått på skridskor på säkert tio år, och äger inga heller. Nä.. jag vet faktiskt inte, kanske en annan gång, haha. Antar att jag får spara mitt bästa humör tills imorgon :) ska iväg och äta med lillebror senare, och ikväll blir det mamma. Får som sagt se om jag orkar åka någonstans innan det. Men jag vill, ja.. tiden får bestämma helt enkelt. Nu ska jag ringa Erica iallafall.

Puws!


mjuuusik


flera låtar .. partysugen, ja!

standing soldier

Sådärja, hemma igen. Fyfan vad det tog emot att gå upp imorse, eftersom jag somnade vid fyra, vilket gav mig 3 timmar sömn.. det känns kan man säga. Jag och mamma åkte till skolan, lämnade papper, fixade nytt busskort och grejs. Så nu är jag hemma, och jag har precis ätit chokladflingor <3 ska krypa ner i soffan med mitt godis och cocacola till dineychannel, och jag tror jag somnar en stund.. för det svider i ögonen! Senare ska jag vara med Caroline iallafall. Är på riktigt bra humör idag :D ihih.



Sen en skiiiiit bra låt på det, en sån här bra fredags förmiddag!

pluttisar

Snart kommer M hit, med kebabrulle.. farligt och bo så nära världens bästa pizzeria! Sen blir det film, med cocacola och godis, som jag aldrig orkade gå och köpa igår. Det blir en fettis dag idag, men det är ju ändå torsdag :) det är okej!
Grattis Nathalie som fyller 18 år idag, den första 91;an i gängen som fyller den stora siffran. Herregud.. om 5 månader fyller jag 18 år, det är helt sjukt.. det känns som om inte någon av oss kan bli 18, bli stor! Alla små pluttar håller på och bli vuxna.. :(


charlie <3

Usch, jag kollar på en film, där han nu ska avliva sin hund.. och det är så sorgligt :'( han har haft sin hund i tio år.. guuuud, jag kan inte kolla. Det sorgligaste på film är när djur dör, då blir man nästan mest berörd.
Gud det är så sorgligt!!! :( :( :(

Tänker på dig lille plutt, du har det säkert bra i hundhimlen <3 men jag saknar dig så mycket, så sjukt jävla mycket, min lille lille charlie, det är bara så tomt utan dig.

   
det fanns ingen bättre kompis än dig <3 jag saknar dig så mycket!


 



jag vill ha godis

Det blev ingen bowling, sitter nu istället och kollar på grammis galan. Måste ju säga att det mest är skumma artiser som man inte hört talas om, sån där skum p3 musik. Tråkigt. Sitter och är så jävla cola och godis sugen. En riktigt stor godispåse och en cocacola, mmmm.. undrar om man orkar gå till konsum? det är fan nästan så att jag gör så.


Aja, puss pch kram!


bowling

hejhej hallå. Fan vad svårt det är o sova, nu när man vänt på dygnet.. ännu svårare och gå upp. Ikväll ska jag ligga i säng klockan 11. Ikväll blir det bowling med alla, och caroline tror att hon är bättre än mig och kommer vinna över mig, men ikke!! Men nu ska jag äta blåbärspaj och sen göra mig iordning :)


bästis och jag på nyår <3

tears never dry

Kom nyss hem, från erica då. Känns som om jag inte vart hemma på evigheter, rätt så skönt ändå. Sällskapade med seppo hela vägen som oxå åkte hem från peppe idag. Känner mig skit trött nu, men jag tror jag ska ut och gå ett litet tag, länge sen.. rensa tankarna. Är inte på ett sånt värst bra humör.. :(

tears never dry..

irika, irika, irika..

Nu sitter jag här hos Irika. I förrgår så var vi några stycken hemma hos Kines, det slutade med att jag, erica, danne, och kines satt uppe och pratade till halv 9 på morgonen. Det var kul iallafall. Igår var jag med irika, fanns ingenting att göra så vi åkte hem till henne.  Senare på kvällen umgicks vi med peppe hans kompis, och mycket senare kom oxå seppo och hans kompis. Vi kollade på film hela jävla natten, somnade klockan 10 imorse. Men det var kuligt :) är förövrigt aptrött, och nu pratas det om donken, och hur kvällens planer ser ut. Det lutar mot att jag stannar hos erica ännu en natt, får se får se. Jag älskar å vara hos irika.

Puss!

familjefest

Idag är det ingen bra dag, somnade klockan 6, och sov inte alls länge. Kunde inte. Mår inte så bra idag, är bara ledsen.. över allt.
Sitter för övrigt och kollar på en dokumentär på tv, som handlar om insest, bror och systrar som är tillsammans, har barn, samt en mamma och son som har ett förhållande, det är sjukt, helt sjukt. Det ska inte vara så, så är det bara. Blä..

in your face


För er som vill ha alla bilder, ni har min msn ;)

kändis

Nu när jag satt här vid datorn, och jag hörde tvn i bakrunden. Och hör pogrammet där jag är med i, omg.. jag hade glömt bort att jag skulle vara med på tv i januari, eftersom det spelades in i somras! Något jag INTE ser fram emot, gaaaaaaaaaaah.. vad pinsamt, hahahah.

Den arga snickaren heter pogrammet iallafall!


god fortsättning

Nu är det 2009, och det nya året har firats. Mitt nyår var så jävla kul. Först åkte jag hem till Charlie, där carro och jag fixade oss. Sen bar det av till Johan, där han hade lagat en sån jävla god middag, tack johan! Sen vidare till rågsved där tolvslaget skulle firas. Det blev lyckat. Dans, skratt, musik, glädje. Jag kände mig lycklig med mina vänner. Vi fick några raketer på gården av en granne, så nån raket smällde vi upp vid tolvslaget. Charlie öppnade dock en skumpa flaska rakt över mig, och ja.. min jacka måste tvättas, haha. En lyckad kväll som sagt. Fick skjuts hem av pappa mot morgonkvisten, skönt att sova hemma. Dagen efter mötte jag alla sletna vänner i stan för att hämta min kvarglömda kamera, samt annat. Så nu har jag min kamera, men är hemma hos mammi, så har inte laddat upp dem ännu. Ikväll åker jag hem till pappa, då kommer bilderna oxå upp från min kamera.

Idag sov jag verkligen ut, vilket slutade med att jag vaknade klockan 15. Man har ju vänt på dygnet, men fan vad skönt och sova ut. Ska äta lite frukost nu, sen åker jag hem till pappa. Vad som händer ikväll vet jag dock inte. Får se, men jag känner för en myskväll hemma bara!

Puss och kram, och god fortsättnng.


RSS 2.0