godnatt

Ännu en dag har glidit förbi och blivit natt, ännu en spännande dag.. not! Jag har verkligen inte gjort någonting alls idag, förutom att göra mamma glad med att ha städad.. *visslingar och applåder*, och pluggat.. lite! Imorgon händer det förhoppningsvis någonting. Träna ska jag göra iallafall! Gaah.. jag är så trött på det här vardagliga, vill ha något nytt, men jag tröstar mig med att jag verkligen har någonting att se fram emot, snart! :)

Nä.. dax att sova, jag har verkligen vänt på dygnet, godnatt!


en vanlig onsdag

Redan onsdag, vad händer med dagarna? inte något speciellt spännande just nu iallafall. Drömde att jag var i thailand inatt, men att marcus höll på att kasta massa fiskar på mig hela tiden :S jag har haft så sjukt konstiga drömmar den senaste veckan, verkligen konstiga! Sover inge vidare bra heller.. jobbigt som fan!

Igår kom Babben och höll mig sällskap när jag jobbade. Sen gled vi runt lite i haninge med bilen, tog babbens drive in oskuld, HAHAH.. och jag garvar bara jag tänker på det!! En mycket rolig och mysig kväll :)

Nu ska jag ut med vovven, och sen plugga, tja!

vardag

Tisdag idag, och det betyder jobb. Men också den enda jobb dagen på hela den här veckan.. lyx! Babben kommer dit som sällskap idag :D Eller iallafall en stund, det första hon sa var "finns det teve där, kanal 5? för jag måste se greys!" HAHA! Fan vad jag är trött, hela tiden, det måste vara mörkret som gör det.. usch.

ut och gå med hunden min nu, sen åka till jobbet då!
Grattis pappa på födelsedagen!




CHRISCORNELLCHRISCORNELLCHRISCORNELL<3<3<3<3<3<3<3


vardag

Tisdag idag, och det betyder jobb. Men också den enda jobb dagen på hela den här veckan.. lyx! Babben kommer dit som sällskap idag :D Eller iallafall en stund, det första hon sa var "finns det teve där, kanal 5? för jag måste se greys!" HAHA! Fan vad jag är trött, hela tiden, det måste vara mörkret som gör det.. usch.

ut och gå med hunden min nu, sen åka till jobbet då!
Grattis pappa på födelsedagen!




CHRISCORNELLCHRISCORNELLCHRISCORNELL<3<3<3<3<3<3<3


måndag

Jobbet igår gick ganska bra ändå, det var två stycken stackare som stod och väntade vid dörrarna och inte hade någon koll på klockan. Därimot ringde telefonerna som fasen på morgonen, av förvirrade människor. Slutade 15, satt och pratade med Malin en stund, sen mötte jag upp Mackan, käkade, sen gick jag tillbaka till jobbet och körde ett svettigt träningspass, så skönt! Det känns idag! Var och tränade core (mage/rygg) ikväll oxå, hehe.. nu jävlar. Nu blir det mat, en dusch, plugg, ringa babben för hundpromenadssällskap via telefon som alltid, sen sooova, trött för en gång skull! Vill ladda över bilderna från strängnäs utgången, men hittar inte den där jävla sladden, fan!
Väldigt glad över att höstlovet är här för mina vänner.. här ska det umgås massvis med mina älsklingar! Som grädde på moset så jobbar jag inte alls mkt kvällar denna veckan, OCH har en ledig helg! Puss&Kram


klockomställning, en jobbig omställning!

Jag ska jobba imorgon. Men blev påmind för ett tag sen att inatt klockan 03.00, så ställer man tillbaka klockan en timma. Tänk på all panik, alla förvirringar imorgon, överallt. Jag vet också att det kommer stå folk och stressa mig, när dom står och tror att klockan är 10.00, men egentligen 09.00. Puh.. alla arga söndagsmänniskor, som kommer ta ut det över mig, att dom glömt bort klockomställningen! Jo.. lid med mig, för det går ut över den övertrevliga receptionisten som råkar bli jag mellan 10.00 - 15.00! Jag har planerat att sätta en lapp på dörren, som förvarnar.. men dom kommer inte bli glada för det. Nä.. det är jobbigt sånt här. Och alla krogställen inatt då? En timma extra öppet? Förvirrande! Tycker jag, haha! Nej, gud vad jobbigt att jobba imorgon pgr av det känner jag.. suck. Ska väl försöka sova snart, antar att jag måste det, eftersom jag och tidiga mornar inte går ihop, speciellt inte på helger. En halvdöd, gormande, arg, elak, människa brukar jag vara, förutom enstaka fall. Brukar oftast börja dagen med meningen "Skjut mig!!" Medans jag sitter på sängkantet och hatar att det blivit dag för tidigt. Lyckligtvis så vaknar jag till efter ett (ganska långt) tag, och blir oftast snäll under dagen. Men man får en timmes extra sömn inatt, det är iallafall något positivt! Yes!

Nä.. sova var det, lättare sagt än gjort när det gäller mig!


i en mörk skog..

.. sitter jag, helt själv. Brukar vanligtvis tycka det är skönt att vara ensam hemma, men när man bor ute i skogen, och ser bara mörk skog när man kollar ut genom fönsterna blir det en annan sak. Jag har iallafall min tax som sällskap, men som nu sitter vid fönstret och morrar, och gör inte saken bättre. Och om man har en tax, så måste man ju gå ut och gå ibland. Så jag tvingas alltså att gå ut i en mörk skog, helt själv, hör hur djur springer i skogen, och skrämmer skiten ur mig. Taget från en skräckfilm. Men det är mer troligt att jag blir påhoppad av en galen älg än en galen människa? Inte för att det är mindre läskigt.


Har bara suttit och pluggat ikväll, det var länge sen man gjorde något sånt. Jag ska ta en paus, ladda upp inför skogen, ringa någon stackare som får följa med mig ut via tele, ifall någon älg får för sig att attackera mig eller ngt, *peppar peppar*. Sen fortsätta plugga.

Tja!


min beskyddare


18 oktober, söndag!

I fredags var det att fira linda som gällde. Ut på krogen, vilket ös, vilket drag.. lite för mkt. Vaknade upp på lördagen och skrek att jag aldrig ska festa igen. Vilket jag fortfarande känner. Bakis, fyfan vad bakis jag var. Jag låg nerbäddad hela lördagen, kunde inte röra mig.. så det blev ingenting mer som det var sagt, inte för någon.. haha. Nu idag känns det som om jag har vaknat lite till liv. Vi har käkat taco, gått långpromenad med mr Q. Haft mys. Men jag e sååå trött, tänkte lägga upp bilder.. men har ej ork, och så kom jag på att det bara fanns någraenstaka som man inte skäms över att visa. Imorgon blir det träning med mami, skönt!

godnatt!


jag och lillebror i somras.


14 oktober


idag står träffa isabelle & sen träna på schemat. idag åker vinterjackan på.. förfan is i luften!
ha en bra dag.


kärlek

Slapp vecka, me like! Jobbat idag, ledig resten av veckan. Det känns sååå jävla skönt att jag har en ledig helg att se fram emot. Fasen vad skönt, och den är redan planderad, och det blir party, hela helgen. Linda fyller 18 år på tordag, och på fredag blir det utgång i strängnäs. På lördagen blir det massor av kul, sen utgång i stan. Det känns kul att ha någonting att se fram emot. Nu känns det som om jag har en hel del att se fram emot framöver, mycket roligt :)

Ska ringa min vän Isabelle nu och tjata på att halloween kryssen måste bokas, BABBEN DU SKA OXÅ MED! Sen kolla upp lite grejer inför helgens äventyr. Lyssna på min dagliga dos av Chris Cornell <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3.. okej, det räcker. Sen somna till en film.. hejsvejs!

 

 


JAG DÖR! jag är kär! jag såg honom live i somras, jag fick ett plektrum av honom, jag kan dö lycklig, men han borde bli min! <3333


mormor e bäst <3

Halloj!
Söndag, igen.. och trött, igen! Jobb i helgen, igen!

Jag har iallafall haft många mysdagar. Hela veckan har jag i princip inte sovit hemma, fören igår och idag. Varit med Isabelle, sovit där, haft kul, vi har lixom en speciell humor tillsammans.. vi skrattar sjukt mycket tillsammans. Så det har varit roligt!
I fredags gick jag den där jävla riskettan!! Som blivit uppskjutet, och allmänt bara inte blivit av, men nu kan jag pusta ut.. jag har gjort den. Trodde faktiskt det skulle vara tråkigare än vad det var. Vi fick en sjukt bra, och rolig "lärare".. som gjorde det så kort som möjligt för oss. Skrattade faktiskt många gånger, och det kändes som man bara satt där någon timma.. och det blev typ en stor diskution imellan allihopa, plus kolla filmer.. så det gjorde det roligare än vad det egentligen ska vara!
Efter riskettan, mötte jag mackan, åt, sen åkte raka vägen till babben. Där babben, tina, moa, var. Kollade på idol, drack några drinkar, hade det väldigt mys, ingen av oss orkade oss ut på kvällen, så det blev en uppesittar kväll, med massa snack, lite alkohol, och mysiga vänner. Tina, jag och marcus sov kvar där.. och hade det lika mys på lördagen, då snackades det om att vi skulle ut, träffa kev med andra. Jag visste redan att jag inte kunde dricka, och vara uppe tills natten, eftersom ett 12 timmars pass väntade mig dager därpå. Vilket förstörde MYCKET. Nja.. tappade lusten, åkte hem och sov, ändå somnade jag runt 2 tiden.

KUL, upp tidigt, vara på jobbet nio! Och ha tanken.. om 12 timmar slutar jag. Nio till nio, tolv fucking timmar..  Det kändes verkligen som 12 timmar oxå.. MEN, nu e det avklarat, CASH IS KING! Har en planerad ledig helg att se fram emot nu nästa helg, hell yeah!
Fick lite sällskap idag på jobbet av Qvarten, min lilla älskling, passade honom någon timma :) Sen kom min sötaste mormor till jobbet, med en stooooor kasse full med mat som hon lagat. Hon är verkligen världens bästa mormor. Taco, paj, olika såser, dricka, sallad, äppelpaj, vaniljsås, bröd, you name it! Så jag klarade mig fint på mat idag iallafall, men mycket åkte med hem, haha. Fick även ta den sista vacinsprutan idag, på jobbet, haha, hatar sprutor, blö.. och nu har jag ont i armen.

nu ligger jag i sängen, och känner mig faktiskt jäkligt trött.. ska försöka att inte fastna i den här dumburken, och sova för en gångs skull! Lättare sagt än gjort. over and out!



åke & babbs, i love you <3


nattuggla

Jaha, här ligger jag vaken och kan inte sova.. som vanligt. Är jag chockad.. nej! Jag som ska upp ganska tidigt imorgon ändå. Men det går absolut inte. JAJA. På tal om ingenting kan jag berätta att jag och marcus var as duktiga idag och faktiskt lagade riktig mat! Fläskfile, kantarellsås, potatisgratäng, brocoli, ibland överaskar man sig själv!

Sitter och pratar med erica över msn, shit vad jag saknar henne.. man vill bara ta upp luren, och praaata mera, msn är ändå msn, svårt att prata om allting! Hon skriver föresten på engelska.. HAHAHA, så himla mobbad, lille erica. Och nej jag är inte elak mot erica bakom ryggen, vi har suttit och garvat åt det över msn tillsammans. Känns helt wierd, men jag är väldigt imponerad över henne.. hon e skit duktig på att skriva engelska :O min duktiga tjej lixom!

ska prata ett tag till, ladda lite mer ny skön musik till lurarna.. sen försöka sova en timma iallafall, jag är så trött på mig själv! PUSS.


i somras.. ser ganska härligt ut!


091004 kanelbullens dag

Herregud, det är redan oktober.. fyfan vad tiden går snabbt.
Har jobbat hela helgen, natten till lördag sov jag jätte dåligt.. sen jobbade jag 11 timmar på det, ganska sletet. Söndag, idag.. började jag kl. 15. Jobbade till nio. Trött som fan.. förra veckan har jag ju legat med influensa.. snorar och hostar fortfarande, så det gör en extra seg. Nästa helg jobbar jag bara söndag, skönt!

När jag kom hem möttes jag av bulldoft i hela huset, marcus har bakat bullar idag medans jag varit på jobbet.. naaaaw, vilken sötis va?! Så nu ligger jag i soffan och jäser, och kollar på Hot shot 2, och bara slappnar av, och tanken av att jag är helt ledig imorgon gör det bara ännu bättre.

Mitt knä mår bättre, dock väldigt ont.. jag menar, att krocka med en bil, det är ganska så extremt. Svullnaden har lagt sig någorlunda, det har sett ut som en fotboll.. nu är det bara lite kvar. Jäkligt blått, men såret börjar läka fint. Har inte kunnat haft på min tajta byxor, så jag tvingas ha på mig mjukisar.. såå skönt :) Tänk vad illa det kunde gått.. hemska tanke, aldrig mer moppe (jag har redan fått åka in på akuten för några år sen när jag och caroline var ute på äventyr, och ärren finns kvar än en dag!) USCH! Lite mörbultad är man.. känns lite i kroppen. Men tacka gud att det gick så bra.

Nej, mys & film är igång.. kanske ska ta en bulle till oxå!


missförstånd i trafiken

Jag och Isabelle åkte moppe..


Före

 
Efter



.. vi krockade med en bil, EN BIL! Vila i frid moppe.. och förlåt haningetrafiken att vi orsakade köer!

RSS 2.0