goldie


Sitter just nu och kollar på "Rocksystrar", jag har alltid vart helt kär i Goldie Hawn, hon är så bra, och vacker :) så vill jag också se ut när jag blir lite äldre, bra film iallafall! Qvarten är helt slut här brevid .. lill bebben. Ska sova efter filmen som typ är slut nu, ska upp 7 imorgon, ska jobba som vanligt.. blööööuueeee. Jag. är. trött.! Menmen, jag har planerat en hel del att göra i sommar, och senare. Och till det måste man ha pengar, och då måste man jobba. Men jag kommer känna att det var värt allt jobb i slutändan, tror jag!

Puss

boat


Min nya älsklingslåt, och jag tänker på hur mycket jag vill att sommaren ska komma.. 18 år och leva livet. Tänker också tillbaka på vår boat trip till alex ö, en av dem roligate och lyckligaste stunderna i mitt liv.. 2 dagar fulla med skratt, fan vad jag vill tillbaka till det <3 :)

<3

Nu började "The wedding singer", så nu blev det inget sova, eftersom den är sjuuukt mysig, en favoritfilm <3

lördag

Godmorgon! Eller nja, jag har vart uppe ett bra tag nu. Q kände sig pigg för promenad vid sju tiden, och därmed bet han mig i näsan, det var hans sätt att säga godmorgon! Var ute och gick en rätt så lång stund. Efter det var det planerat att jag skulle gå och sova igen, men jag var pigg efter vår promenad, i solen och allt. Så jag började tvätta, och fixa.. haha. Men efter ett tag så blev jag trött och tog en powernap på nästan två timmar, skööönt! Men jag känner mig fortfarande som en zombie av något slag.. jag kanske ska gå och sova en stunt till. Det är ju inte så att någonting händer ändå.


jag är uttråkad, trött, kan det hända något.. galet?


sportlov

Ja, för vissa då! Jag har jobbat (som alltid). Jag tror jag har jobbat för mycket tillochmed, är så trött .. har nog inte sovit ut riktigt på, två månader? :O har lixom jobbat helger OCKSÅ. Jaja, det är tufft och bli vuxen, haha. Men i princip alla pengar jag tjänar sätts på sparning, så bränna dom.. nej det kan jag inte! Jag är duktig.

Lite saker som hänt är att, vi fått en hund :) Qvarten är våran, mest kallas Q. En dvärg tax, 6 månader. Full av energi- hela tiden. Ingen lugn stund alltså! Men det är så härligt att ha hund igen .. jag tror inte Charlie skulle tycka om Q ;P as kul iallafall!
 
Moa har fyllt 18, skit rolig och trevlig kväll.. skrattade massor, och festade hela natten lång .. nästan ;) inga detaljer nämda.. haha.

Detta är typ den första dagen jag har riktigt ledigt, imorgon är jag ledig .. äntligen! Dock jobbar jag söndag morgon igen. Men imorgon får jag sova ut ... är så trött. Eller nej, Q är här.. vilket betyder att han gnäller för promenad senast 8 på morgonen.

Bilder kommer, på Qvarten & från Moha. Nu orkar jag inte skriva mer. Tråkigt inlägg.
 


och så lite jessy matador.

right round


Så jävla bra, nästan för bra .. så bra så man typ springer runt och dansar överallt.
(Och ja, min blogg är sönder fuckad .. väntar på ericas hjälp .. hjälp .. )


for you ..

erica timar

du finns för mig, när jag behöver det så finns du där och är riktig vän <3 hela texten finns dock inte med.
I Love you.


Sometimes I feel like throwing my hands up in the air 
I know I can count on you
Sometimes I feel like saying, "Lord, I just don't care" But you've got the love
I need to see me through
Sometimes it seems the going is just too rough
And things go wrong no matter what I do
Now and then I feel like life is just too much
But you've got the love I need to see me through
When food is gone, you are my daily meal
When friends are gone I know my Saviour's love is real Your love is real
You've got the love, you've got the love, you've got the love, You've got the love, you've got the love, you've got the love
Sometimes I feel like throwing my hands up in the air I know I can count on you
Sometimes I feel like saying, "Lord, I just don't care" But you've got the love I need to see me through
Oh, it gets so rough sometimes Oh, the going gets so hard
But I know: You've got the love, you've got the love, you've got the love
Sometimes I feel like throwing my hands up in the air I know I can count on you
Sometimes I feel like saying, "Lord, I just don't care" But you've got the love I need to see me through
It's all I can do sometimes to keep it together But I know you've got it; you've got the love
Sometimes I feel like throwing my hands up in the air I know I can count on you
Sometimes I feel like saying, "Lord, I just don't care" But you've got the love I need to see me through









bara jobb

Idag fick jag lite sovmorgon, och börjar klockan elva .. så jag ska strax gå. Jag är så jävla trött, och vill lägga mig i sängen och sova i ett dygn. Jo, det är fredag imorgon ja .. men på lördag jobbar jag också, och har öppning .. vilket betyder att jag måste vara där innan 7! Suck.

Dax för jobbet ..

poliser

Kom hem från jobbet för ett tag sen, på vägen hem hände det dock en incident .. det blev bråk mellan två fyllos, och det var jag och två andra till på perongen, och en gubbe skulle säga åt dom och stoppa bråket och han säger "Håll min väska!".. och hej och hå, dom började bråka, och sen står jag där mitt i allting .. med en väska coh tänkte "hur fan hamnade jag i det här?!" Och vet inte vad jag ska göra. Någon ringer polisen. Poliser kom. Ja .. det var den tredje händelsen på mindre än en vecka som hade med polisen att göra, som hag haft otur att bara vart på fel ställe, fel tidpunkt. Haha. Ska åka iväg och gymma nu, efter en lång dag .. irriterande dag, jag har bara vart arg! Time to go, en killer - body sommarn 2009, joja så ska det bli :)

Bye


streeeeeeess

Vilken jävla dag, och den är inte slut ännu! Det var mycket på jobbet idag, och jag fick jobba över en timma, tågen var försenade .. och jag kom alltså hem nu. Jobbar dubbelt idag också, men chefen frågade om jag kunde komma lite tidigare är klockan åtta då jag börjar egentligen. Så nu ska jag duscha, eftersom jag solat idag, och försöka få ihop någon middag som jag ska hinna äta innan jag börjar .. puh, stress .. gaah! Sen jobbar jag till elva ikväll, en lång dag alltså!

måste gå, puss!


more than a feeeeeling ..


När jag såg Madagaskar 2 här om dagen, så var denna låt med .. en sån jävla bra kult låt ;)

jag ska bli frisk

Det kanske inte var så smart att jobba igår, stannade hemma idag .. för jag mår bajs. Har ju inte kunnat lixom vila i helgen, så idag har jag vilat .. ätit vitaminer och sånt för att bli helt friskt! Idag ska jag bli helg frisk. Nu ska jag äta mina avokado mackor och ägg, sen vila ännu mer .. och kolla klart micke & molle, undrar hur många gånger jag sett den filmen egentligen? min favoritfilm, helt klart!

bara tio dagar kvar nu .. <3 
Puss!

sjuk

Nu var man hemma, eller jag kom hem för en stund sen. Jobbade ju som sagt idag, jag öppnade och jobbade till tre. Mår inge bra alls idag, halsen känns iallafall bättre, men febern och snuvan är kvar. Vid tolv kände jag att det började snurra i huvudet, usch .. men jag klarade hela dagen även fast jag är sjuk, heja mig!  Nu ligger jag bara i soffan, känner att jag knappt kan hålla ögonen öppna, är så jävla trött (!!!), men måste hålla mig ett tag till. Så nu ska jag äta en massa vindruvor och kolla på micke & molle :) och försöka bli frisk ..

ciao!


RSS 2.0