gott nytt år

Nu kom jag precis hem. Var iväg på gymmet, solade och duschade och så :) Snart kommer M hit och ska skjutsa mig till tyresö, till caroline, så det blir mucho tidigare än tänkt, men det är bara bra, eftersom när vi ska göra iordning oss tillsammans så tar det seriöst 100 år, jag vet att vi kommer även stressa idag fast vi haft flera timmar på oss. Ser fram emot ikväll som fan.

Hoppas alla får en trevlig kväll och inte smäller sönder kroppen, och gott nytt år <3<3 jag ska vara utan raketer för första året, bäst så!


på hedersord

Hej hopp. Nu sitter jag här hemma hos mamma, har precis målat naglarna och är skit trött.. ska gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Det vore ju inte så okej om man försov sig imorgon ;P JAG SKA VARA HOS DIG KLOCKAN 3 CAROLINE, JAG LOVAR PÅ HEDERSORD! Imorgon ska jag upp kl 9.30, åka med mamma till gymmet, sola och duscha där. Så jag är uppe i tid jag! Men nu måste jag verkligen sova. Ser fram emot imorgon, först middag hos johan, sen vidare.. med alla mina vänner och firar in det nya året :) Men något nyårslöfte har jag dock inte.. har jag någonsin ens haft något? hm...

godnatt!

nyårsfix

Godmorgon! Eller nja, jag har vart uppe ett tag nu.. fick iaf 3 timmar sömn. Så nu är jag så trött så jag är spyfärdig. Om 10 min ska jag gå till tåget, in till stan och möta Caroline, som inte heller sovit inatt. Bättre sent än aldrig :) Ikväll blir det hem till mammi! Gosh.. imorgon är det nyår?! IMORGON? vad händer med tiden. det var fan 2 år sen vi tjejer hade nyårsfest hemma hos mig, två år sen? känns som igår. Den kvällen var riktigt kul iallafall. Hoppas denna nyår blir lyckad. Men det tror jag.

Nu måste jag gå om 5 min, pusspuss.

<3


Oavsett vad, även i motgångar, i svåra tider, det är du och jag, och min kärlek till dig är så stor,
jag älskar dig, min bästa vän och min pojkvän!
Vi är starka älskling.. <3 tillsammans.
.________________________________________________________________________
För övrigt sitter jag vaken, har inte kunnat sova alls. Sms;at med Caroline, för hon kan inte heller sova alls! Idag var jag iallafall hos Irika, sen med Caroline och Charlie, Marcus kom oxå, åt på donken, det blev inte så långvarit, för sen åkte jag hem. Ska försöka få någon sömn alls, men det verkar som att det slutar med att jag inte kommer sova alls. Imorgon ska jag till stan med Caroline och handla inför nyår, och säga hejdå till Marcus, för vi kommer inte fira nyår tillsammans i år.. :( och det suger!! Nyår känns inte lika kul nu, utan att få kyssa sin älskling på tolvslaget, för det är det ju till för nästan. Menmen, nu blir det såhär.. klart min nyår kommer bli rolig ändå, men den skulle vara perfekt om marcus var där också.
Jag har föresten laddat upp bilderna från i lördags, men det är jag alldeles för lat för att ladda upp här och nu, tyväääär :) 198 bilder, och 150 av dem var mest onödiga, haha. Men iallafall minnen från en kul kväll! Ni får dem en annan dag. Imorgon? :) om jag inte kommer vara för trött då!

Mjo, ska nog försöka sova igen.. och klockan börjar närma sig halv 6, lyckat jennifer! Lyckat caroline oxå för den delen.
Puss & Kram.

ericas place

Just nu sitter jag hemma hos erica, vi har kollat på roliga youtube klipp, inte gjort någonting. Snart kommer Caroline och Charlie hit, vad vi ska göra vet jag inte. Jag måste hem ikväll iallafall, vilket betyder att jag inte kommer kunna stanna så värst länge. Nu måste jag vara social och umgås med erica. Fan vad bra det känns att vara här igen, har typ inte vart hemma hos henne på över ett år, men det känns ändå som hemma, jag har ju lixom vart här miljontals gånger förr, jag var alltid här :) så det känns as kul. Sen kommer ju carro och charlie, då känns det ju bara ännu bättre.

Puss och kram <3  


Gårdagens

Teatern igår var skit bra, skit rolig! Som sagt, man går ju aldrig på teater, så det är ju lite speciellt. Roligt var det iallafall. Bra skådisar oxå. Efter det åkte jag och mötte Marcus, och sen åkte vi till tyresö hem till Charlie. Där satt vi några och spelade spel, drack lite, och hade allmänt roligt. Jag hade as roligt. Lyckad kväll! Tror jag och Marcus kom hem 4 på morgonen. Idag skulle vi egentligen till tyresö, och äta med alla, men åter igen så hörde jag inte larmet eller alla som ringt som försökt väcka mig, jag hade tryckt bort samtalen i sömnen, för jag trott det var larmet. Vafan är det här!? Men det var ändå skönt o riktigt sova ut, ligga och dra sig riktigt länge i sängen.. första gången på länge. Men sorry för det iallafall ;O haha. Ikväll så får vi se vad som händer, marcus har åkt till stallis, och jag ska nu hem till mamma för lite mys. Sen får vi se om jag orkar ta mig vidare till tyresö eller ej, men idag är jag väldigt seg, och trött konstigt nog.

Bilderna kommer tyvärr inte upp idag (erica), för jag har min dator + sladd uppe på mitt rum, och pappa håller på och målar trappen, så jag kommer alltså inte upp dit idag. Men imorgon kära vänner.. jag lovar ;) Ciao!


stress, stress, stress!

Jaha, och jag försov mig idag. Vi skulle ju hem till mamma och äta brunch, jag vaknade för en kvart sen. Jag är alltid en sån som hör larmet typ innan det ska ringa, jag är skit lättväckt, men nejnej, jag hör inte ens när det ringer!!!!! jag vaknar inte, det är sjukt, för jag har aldrig vart så förut, Dom tre senaste veckorna har vart under stress, så jag känner stress hela tiden, inte något min kropp är van vid, vid längre tid. Så det kan bero på det. Jag har inte sovit ut på mer än 3 veckor, det har alltid vart något! Nu ska jag in i duschen, göra mig iordning, försöka hitta några jävla kläder! För på teater, det ska jag. Fan vad jag är sur på mig själv, jag ville hem till mammi innan!

Hej!


pineapple express

Hallå.
Idag har vi vart hos mormor med vår lilla släkt, såhär är det ju på juletid, man flänger runt. Julmat igen. Men jag var ju inte med dom på julafton, så det var trevligt. Men trött på julmat nu! Kom hem för en timma sen. Ska kolla på pineapple express igen, kanske en av världens roligaste filmer. Sen försöka sova. Ska upp i skaplig tid imorgon, för då är det teater som gäller. Jag, lillebror, mamma, med fam. Nylén. Och man har ju aldrig tråkigt med dom lixom. Vi ska se "The producers, det våras för hitler", det ska vara en komedi. Ser fram emot det faktiskt, det är ju inte varje dag man går på teater, har typ vart på en under hela mitt liv.. kanske två? ja, inte många iallafall! Innan vi åker så blir det brunch hemma hos mammi, mys. Har köpt chai latte hem oxå, mmmm..

Nu blir det Pineapple express med Seth Rogen. Han är en av mina absoluta favoriter, jag älskar den hysteriskt roliga mannen. 3e gången jag ser den, men det är ju för rolig, haha!


jul

Hej!
Och så var julafton över, en.. speciell.. julafton kan man säga detta år, men väldigt mysigt och julig! Jag och marcus firade ensamna, lagade mat, kollade på kalle, öppnade julklappar, ja.. firade jul, fast lugnt och utan släkt och stök, bara vi två :) lena kom senare på kvällen. Fick mycket fint, som jag tackar jätte mycket för <3 och tack marcus för den jätte mysiga julafton med dig, jag älskar dig!
Idag har vi vart hos farmor, den årliga finska julmaten.. ja, det är ju inte riktigt som den svenska, kanske inte lika god heller, finsk julmat helt enkelt! Kom precis hem. Har skit ont i huvudet så jag inte kan röra mig, ska snart gå och sova.. det brukar hjälpa. Men först julskinka och glass :)

Vad händer på nyår gott folk?


godnatt

Oj vad mycket klockan hann bli. Har precis slagit klart julklapparna. Samt ätit glass, lyssnat på "jånni balle" med uggla, och myst. Fan vad jag älskar att slå in klappar, då får man liite julfeeling i magen iallafall. Marcus ligger redan och snarkar här! Så nu är det nog dax för sängen, är skit trött. Sen ska jag upp i tid imorgon för att träffa erica i stan och fixa det sista :) pusspuss!

ledig

Kom nyss hem. Nu är det fredag för mig, imorgon är jag ledig, fan vad skönt :) Nu ska jag städa rummet, och sen slå in julklappar. Imorgon ska jag som sagt göra det sista rycket innan julafton, med erica som sällskap om jag har tur. Sen ska jag till mormor, för hon ville träffa mig innan jul, och sen bär det ju av till mamma för en mini-julafton hemma. Så idag ska jag mysa hemma hos pappa.
Föresten, fan vad mycket folk det är som krockat idag, det beror säkert på julstressen, det var sjukt mycket olyckor.


Hejhej.


<3

Juste, 4:e advent, och min och marcus 20 månaders dag! jag älskar dig.
.. och jag fick en blomma från babe :)

julklappar

Sådärja, nu är nästan alla julklappar färdiga. Åkte aldrig till kista, för haninge c skulle vara öppet till 20.00 ikväll. Så jag och mammi åkte dit istället. Kevin, idolvinnare, samt några andra från idol var där. Inget jag bryr mig om så värst. Jag stannade inte ens och kolla, men jag såg dom iallafall. Men gosh vad mycket folk det var kring den lilla scenen. Poliser, avspärrningar, sen skulle ju alla ha autograf efteråt. Det är säkert folk kvar där redan nu. Jaja, nog om det, inget speciellt så. Men fan vad tomt det var i affärerna bara för det, så jag och mamma lallade runt där o lugn och ro, as skönt :) Mysdag! På tisdag är jag ledig, då tänkte jag ta det sista rushet innan julafton, det är några småklappar kvar. Sen bär det av till mamma, för en massaa julmys på kvällen, eftersom att jag inte ska fira jul hemma i år. Lite läskigt. Men jag kommer vakna upp hemma på julafton, sen kommer marcus och hämtar mig innan Kalle. Så jag firar jul i stallis detta år.

Nej nu ska jag sova, ska ju jobba imorgon. Plus att jag är skit trött!
Godnatt

jul jul strålande jul

Igår var det bra dag. Träffade Caroline i stan, och gick och letade julklappar, hittade bara en. Tycker sånt är skit svårt. Efter en lång stund åkte vi till Marcus jobb som satt ensam och jobbade. Höll honom sällskap. Sen gick vi vidare till ... tenn... någonting, på odenplan. Där vi käkade rebenspjäll, och tog en drink eller två. Mösigt! Tack för igår, ni är underbara <3

Nu idag, kunde jag inte gå upp. Eftersom att jag bara hittade en julklapp igår så måste jag ju iväg idag. Fan. Kanske åker till farsta en snabbis för en julklapp jag tänkt ut. Sen skulle kanske mamma och jag till Kista, där dom har öppet till nio varje dag! Hoppas. Nu ska jag göra mig iordning, men först äta upp min choklad och dricka min julmust. Ciao <3

thank god its friday

Äntligen fredag. Men jag känner dock att jag är tröttast idag. Men det har vart en kul dag. Jobbat uppe på sture gallerian, och åkt bygghiss 50 meter upp i luften. Fan vad äckligt när det blåser och hela ställningen gungar. Höjdrädd är jag inte, men däremot hissrädd! Men det var samtidigt coolt, vilken utsikt lixom. Kvällens planer som egentligen var tänkt blev inte av, så nu lutar det mot middag hemma och sen in till stan för ett glas vin med pappa. Får se, får se, men jag tror det. Jag har suttit hemma så pass mycket den sista tiden så jag känner att jag vill göra något iallafall, det rycker i benen, trots tröttheten. Kanske en powernap, och sen en skön kokhet dusch. Så blir det.
Imorgon ska jag ju trots allt upp rätt så tidigt för att börja den hysteriska julklapps inhandlingen!

Ha en trevlig kväll!




julklappar

Nu är det dax för duschen, ska upp ap tidigt imorgon.. och jag känner redan nu att jag kommer ta mig upp grinandes :( buhu. Imorgon blir det julmys med mamma, vi ska handla gran, och fixa. Marcus ska dock jobba i helgen, så han kan inte följa med till stan. Men jag ska dit med caroline, som är min räddare i nöden. Hon är så snäll och ställer upp för mig. Så det blir julklappshandling i helgen. Men stressen ligger ju i vadfan man ska köpa? har inte hunnit kommit så långt med julklapparna, tanken slog mig ju idag. Men det löser sig som sagt.

Nu är det dusch, sen sova.. och fyfan vad skönt det ska bli!
Godnatt

mandel i gröten

Hemma. Äntligen hemma. Är så jäääävla trött! Men mysig och rolig har den vart. Dagen började med att vi åkte till Fröbergs Lack & Lim imorse, där det alltid bjuds på frulle om man kommer dit. Men idag var det jul frukost som serverades. Det var nedsläckt med ljus och en tänd gran, jul musik, julskinka, tomtegröt, och allt annat som hör till, då blir man glad på morgonen.. jag som annars har världens värsta morgonhumör. Inte nog med det, jag fick en madel i min gröt, så jag vann en biobiljett ;D wiho. Sen har jag skrattat så tårarna rann och magen gjorde ont, fan vad länge sen, haha. Det är as kul att jobba med pappa.
Skulle egentligen träffat Nicole idag efter jobbet, men vi sköt upp det ännu en dag! Det skulle bli så sent, slutade senare än tänkt, så vi ses till helgen istället. Hon flyr ju landet till Thailand på måndag, det skulle man ju inte tacka nej till. Fast ändå, på julen vill man vara hemma? visst Nicole? ;) Men måste iallafall träffa henne innan hon åker. Har kommit på att jag måste köpa julklappar i helgen.. har inte köpt en enda ännu, och det är lixom julafton på onsdag. Och jag ska jobba till tisdag, så då hinner jag inte efter jobbet. Det måste alltså fixas i helgen. Vad glad marcus kommer bli som får följa med mig då.. NOT. Han hatar att gå i affärer mest i hela världen, men det följer lixom med när man har flickvän.. tuff shit! Men jag har lite småpanik, lite småstressad över det sådär.. men det löööööser sig. Jag vet inte ens vad jag önskar mig?! Eller jo, lite.

Nu blir det en powernap, i mitt mysiga rum.

charlie <3

det är tomt utan dig i sängen lillen..
fan vad jag saknar dig <3
jag behöver dig!

hoppas du har det
bra i hundhimlen..


godnatt

Det blev ingen dusch, det blev inte slänga av sina dammiga och skitiga jobbkläder, det blev inget Nicole. Jag och pappa åkte och jobbade klart det som vi gjorde idag. Kom hem för en liten stund sen. Så nu ska jag dricka chai te, äta en bulle och sedan gå och ta en efterlängtad dusch, o sova. Är så jävla trött. Och arg. Arg för marcus skull, usch! Tänker på dig <3 jag förstår inte hur människor kan vara funtade.


onsdag

Hej hej hallå!
Fan vad jag är trött, även fast det inte blivit allt för tidiga dagar. Det kanske bror på att det bara är regn och konstant mörkt? jag vill ha snö! Idag slutade vi rätt så tidigt för att mäklaren skulle komma. Nu är hon här, och förnst nu börjar man förstå att vi faktiskt ska flytta härifrån.. till tyresö. Inte nu, idag, eller om en månad.. men om ett tag. Även fast jag inte gillar västerhaninge sådär jätte mycket, jag umgås ju lixom inte med någon här. Jag har flyttat ett antal gånger om man säger så. Men pappa har alltid bott kvar i västerhaninge, inte på samma ställe.. men i västerhaninge. Så jag har alltid bott i västerhaninge. Skumt att aldrig ta tåget in mot stan, det finns inga tåg i tyresö, inga vet vad tåg är där. Men ändå så är det mysigt med eget hus, istället för radhus som nu. Men ändå inte.. hm, blandade känslor. Jag har ju faktiskt alltid tjatat och drömt om att få flytta till tyresö, men nu har tiderna förändrats, och jag är inte där dag ut och dag in längre.. DÅ ska vi flytta dit, typiskt! Snart ska mäklaren gå.. då ska jag in i duschen, eftersom vi fick stressa imorse. Ta av mig mina dammiga jobbarkläder som jag inte hunnit än. Sen väntar jag på klarsignal från Nicole om vi ska träffas ikväll eller inte.

Sen tänker jag på Marcus idag. Ni vet.. rättegången.. suck. Lycka till gubben!


tredje advent

Struntade i träningen idag. Är alldeles för trött.
Ska snart iväg till fam. Nylén för taco.. mys. Igår var föresten skit kul. Jag garvade hela kvällen, även fast jag inte var på topp-humör egentligen. Skönt att slippa tänka, och bara skratta så magen gör ont. FJäderholmarnas julbord, verkligen något att rekomendera. Fan vad bra det var.

Nu ska jag hoppa in i en dusch.. sen iväg för mat, och skratt hoppas jag.. det behöver jag idag.  


söndag

Efter en tuff natt är jag uppe. Jag samtalade med erica till halv 5 inatt i tele, tack gumman <3<3<3 tror jag åker och tränar idag för att samla tankar. Åååååh.. jag orkar inte!!!!


varför?

Varför, varför, varför gör du såhär mot mig? varför? jag vill bara sova, men jag kan inte.. jag orkar inte!!!!!!!!!!! bara pågrund av dig. Varför vill du såra mig?

good to go

Om en timma är det dax att åka. Otroligt nog är det jag som är klar först (!!!) och långt innan vi ska åka. Jag är stolt. Och jag har ändå lockat håret också. ihih. Det ska tydligen vara luciatåg på fjäderholmarna, mysigt. Nu ska jag dricka chai te.

puss och kram!

lucia

Godmorgon. Inatt har jag verkligen kunnat sova, inga hemska drömmar som jag vaknat upp mitt i natten av. Som det vart ungefär varje natt. Känner mig utvilad. Idag är det lucia, och jag har en mysig dag framför mig. Julmarknad i gamla stan och sen julbord på fjäderholmarna, med mamma, lillebror och familjen Nylén. Nu ska jag äta lite frukost, tända lite ljus, och lyssna på julmusik. 

Ha en trevlig lucia 

80´s


Just nu så har TV4 slutat fungera här.. så kan alltså inte se mer av idol finalen. Men sen kom jag på att jag älskar den här låten efter jag hörde Kevin sjunga den. Jag vill leva på 80-talet!

btw

Så fikade jag med erica igår, på ett café där vi satt ute under värme lampor och filtar och bara pratade tills klockan slog 10, alltså ca. 5 timmar. Det behövde jag, det var så jävla länge sen. Tack stumpan <3 har saknat dig.

fredag

Och så har ännu en vecka gått, hur gick det till? Min vecka har vart så jävla rolig iallafall. Har jobbat på gymet, och fullt upp har det vart, har jobbat över flera dagar.. men det gjorde mig inget, för jag älskar det jobbet. Har fått skit skit skit bra kritik om hur bra jag vart, från personal och från båda cheferna, sen fick jag en liten present från dom idag innan jag gick :) Och dom ville ha mig tillbaka där sen, fan vad glad jag är :) plus att det är riktigt roligt!! Och alla verkligen tyckte as bra om mig, fan vad bra det känns. Men nu ska jag jobba med pappa fram till jul, måste skrapa ihop pengar nu.. det bästa med julen är ju faktiskt att ge bort julklappar. Finns det något mysigare än att slå in julklappar? jag älskar det.

Ikväll är jag trött, riktigt trött.. ska ta en varm dusch, bädda ner mig i soffan och tänkte sen kolla Idol finalen. Har verkligen inte följt det, men om jag ska heja på någon så hejar jag på Kevin. Ha en bra kväll.. ZzZz.



I MISS U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  SÅ JÄVLA FUCKING MYCKET!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

hahahah

Jag ligger nu i min säng och spelar bubbels. Samtidigt som en jävla massa tankar och minnen kom tillbaka, i sambant med en massa låtar. Tänker på mig själv hur jag var då, och hur jag är nu. Den skillnaden är stor. Den åke som var då, den roliga åke.. jag saknar henne. Den jag ser nu är en tyst, undangömd, dammig, tråkig.. skillnaden är stor. Jag har stäng in mig, skaffat mig ett jävla dåligt självförtroende i och med olika händelser. Det märkt när människor har dåligt självförtroende, dålig självkänsla. Jag hade det! Och när det försvann.. jag måste leta fram den där grymma tjejen igen, mitt verkliga jag. För jag vill ha det tillbaka. Jag vill ha mitt liv tillbaka.
Sen tänkte jag på det gamla gänget. Alby kvällarna, kalla som varma, min uppbrända jacka, alla skratt som man tappat andan, rosa helikopter, falun, när alla tjejer var på disney on ice, på tunnelbanan dit eller tillbaka, när vi stod i en stor klunga, och efter ett tag kom det ut en liten unge bakom babben.. som babben hade stått och klämt in hela tiden utan att någon visste, HAHAHAHAHAHA, alla gånger i skolan, det finns så mycket. Tänker på från början till slut. Hur mitt liv fick en vänding- hur mitt liv började med er. Tråkigt att det inte kan vara samma umgänge livet ut. Visst, man saknar tiderna, men det var då.. alla var olika då, alla tänkte anurlunda då, det är fortfarande samma människor, men om vi skulle sitta vid alby idag, så skulle det inte vara samma sak, eller hur? Men jag tror att om man bara samlade ihop allihopa, alla som var, ingen mer eller mindre, jag tror man skulle få skratta tills luften tog slut för en kväll. Jag bara flinar åt allt, sitter och tänker på alla galna dagar.. för alla dagar var helt gaaalna. Ingen var den andra lik, olika äventyr varje dag. Vad har jag nu? jag har förlorat nästan alla, men inte skaffat några som helst nya vänner. Klart en stor bit av mitt hjärta saknas. Alla minnen. Att man kan fälla tårar av hur många underbara minnen det finns med alla. Tårar av glädje och sorg. Jag saknar er.

och här är en låt som jag tror vi alla minns, vår låt!

trött

Har lyckats att hålla mig vaken än så länge. Hör att maten är på g. Är hungrig. Och jag spelar bubbels, det var 100 år sen, as kul, dock beroende framkallande. Kan.. inte.. slita.. mig....ifrån....bubbels!!!  Efter maten blir det dusch, och säng direkt! Men så jäkla tidigt måste jag faktiskt inte gå upp, börjar klockan 10 resten av veckan :) inte mig emot.

jag gillar mitt jobb

Och så var det redan tisdag, två dagar av veckan har redan gått. Kom hem för ett litet tag sen. Jobbar ju på Najadens gym nu. Och jag tycker det är skit roligt! Jag står i receptionen, själv för det mesta. Svarar i telefon, bokar, står i kassa, tar emot kunder, pratar med folk, säger hej till alla som går förbi.. och ler exakt hela dagarna plus är jätte trevlig i telefonen, för det måste man göra när man står i reception. Fick stå i kassan idag helt själv hela förmiddagen, efter en kort genomgång om hur den fungerade. Lite läskigt. Men det gick bra, utan några problem. Förutom när någon skulle betala med kort, men det gick tillslut. Har fått måla lite där idag oxå, så jag är lite allt i allo kan man säga. Ska måla lite imorgon oxå, bättra på lite små saker. Tycker om det här jobbet jätte mycket, hoppas jag får komma tillbaka sen och få extra jobb där. Man träffar även på mycket folk från kunskap, tyresö, och handen. Träffade tex. på anton, carl, sean och bullen idag. Och det är ju inte varje dag!
Nu blir det snart mat, och ska försöka hålla mig vaken tills dess. Är så jäkla trött.
Och imorgon ska jag fika med Irika efter jobbet, mysigt. 

hejhopp.


braaaa

BrAAA! HAHAHAHAHAHAH! jag tjatar ut det.. men pappa tycker det är roligt fortfarande iallafall. Jag är en rolig människa! Jag har humor, riktig kul humor. Snart har jag fan vart uppe ett dygn, inte okej, dax att sova.. men när det väl blir kväll så kan jag inte bli trött, även fast jag går upp så tidigt som kl 5. Men jag måste försöka, för jag ska upp tidigt imorgon med. Inte lika som idag, men tidigt. Så jag ska försöka. En lång dag imorgon. Saknar att lille charlie kmr och kryper upp i min säng om nätterna..

Sova var det.. BrAAA!

http://www.ica.se/FrontServlet?s=butiker&state=reklamfilmer_ny&page=1&movie=mms://qstream-wm.qbrick.com/01961/01961_081024_v49_Ulf_imp_p_Cindy_wis_l.wmv

här är länken till reklamen. slutet lixom förstör, hon förstör det roliga.. så jag brukar stänga av precis innan för att behålla det roliga!

Godnatt

och så var det helg, "braa"

Sleten, men vad gör det.. det är fredag. Är ganska så trött, gick upp kl. 05.00 imorse. Har vart med pappa hela dagen idag, jobbat lite på olika ställen. Ganska ruligt om jag får säga det själv. Satan, man märker ju att man inte är van.. det märks i kroppen nu om man säger så. Sen åkte vi till Ikea efter vi jobbat klart. Blev lite mys-inhandling, ljus, filtar, osv. Kom hem för en liten stund sen.. ska fixa lite nu. Sen blir det pizza.
En annan sak är att jag fastnat för den nya ICA reklamen, när han följer efter henne och säger "braa" på skånska. Den är så helvetes rolig, hahaha. Och jag har den i mitt huvud hela tiden.. och kan därför inte sluta säga det. Vilket har smittat av sig på pappa nu.

Vi hörs.. braa.


money

Snart kommer mamma och hämtar mig. Ska hem till henne och mysa. Redan imorgon blir det jobb, med pappa då. Men jag behöver pengar! Sen är det rätt så kul att jobba med honom faktiskt. Så upp tidigt imorgon. Inte min speciallitet, så jag får slå mig själv tills söms i tid. På måndag ska jag jobba på en gym, kul! Det blir inte betalt, men jag får visa upp mig själv.. och sen kanske jag får ett grymt extra jobb? en bra chans, och det är bara att ta den. Ska jobba där en vecka. Sen kommer jag jobba med pappa igen fram till jul, så mycket som möjligt. Money money. Och efter jul blir det förmodligen målar jobb. Så jobb blir det, och härligt tycker jag. Jag vill!
Pappa ska köpa mig ett par nya jobbar brallor imorgon oxå, vi skulle på lite fiiinare trakter imorgon :)

Dax att gå, ha en bra kväll!


och här får ni fina sommar charlie :) lilla plutten...

julhelg

Nu är det fixat, tror jag.. ska leta lite lite mer bara. Tänker inte säga något ännu, eftersom det inte är säkert. Men jag behöver inte betala skolan iallafall, skönt det! Gud.. klockan är redan över 5. Så nu ska jag äta något och dricka julmust.

Marcus har åkt till dalarna idag tills sin pappa som far till thailand en månad på lördag. Det skulle man inte tacka nej till. Skulle egentligen följt med till dalarna, men så mycket kom upp nu. Så imorgon ska jag nog vara med jakob. Ruligt. På lördag kommer marcus hem igen (med bil som vi får låna av staffan medans han är borta, woho), då ska vi på julbord, guldsmedsjulbord, kan nog bli kul. På söndag är det julbak som gäller. Det kommer bli en riktig julhelg. Jag älskar julen.
Men jag saknar dig lille Charlie. Man påminns mycket mer av honom när man är hemma hos mamma. Där var han ju mest. Jag hör fortfarande hans tassar mot stengolvet komma springande när vi kommer hem. Gud, det är så jävla tomt! Han hade en unik personlighet. Saknar honom så mycket!

Nu ska jag äta något.
puss&kram.

jobb..

Leta, leta, leta.. det här är jobbigt. Har ringt och hört, men det är en kanske på alla. Har bara nu, och imorgon på mig. Stress? jo. Annars får jag betala skolan 5000 kr. Vilket jag inte har, och vilket jag inte vill betala. Måste börja praktisera/jobba på måndag. Annars kmr räkningen. Man kan ju inte vara så kräsen i det här fallet. Men klart jag vill tjäna pengar när jag jobbar.. jag menar, jag ska ju jobba fram till jul, och jag vill ju kunna handla julklappar. I värsta fall får ingen någon julklapp av mig. Men jag hejar på mig själv och håller tummarna för ett jobb som är villig att betala lite. Alla är väl extra snälla nu inför jul? Av pepparkakor blir man snäll. Sista utvägen är att jobba med pappa, vilket är väldigt tungt. Men I got to do it, i värsta fall!

Håll tummarna för mig! Be lite oxå.


fortfarande äcklig

Nu har jag skrikit i kudden. Tagit av mig sminket. Men ett dilemma återstår. Ska jag träna idag eller inte? hm.. jag tror jag skjuter upp det till imorgon istället. Ska äta upp resten av min ben & jerry glass nu istället. Låter bra! Sen ska jag hem till mamma och äta lussebullar, pepparkakor, och dricka julmust. Det får helt enkelt bli en fettis dag idag, och träna mer imorgon istället.

Jag saknar dig Charlie, min lilla kille.. det är så jävla tomt utan dig.


åke-äcklig

Vart iväg på möte i skolan idag, åh.. orkar bara inte! Fullt upp nu tills på fredag av att hitta ett jobb. Panik? öh.. JA! Sen var jag och mamma iväg och käkade lunch med nagel-lisa i handen, det var trevligt. Men en inte lika trevlig sak är att jag har en äcklig-ful dag idag. Det går bara inte att göra någonting. Känner mig bara äcklig. Grå lixom.. det går bara inte att göra sig fin, inte ens pyttejävlalite. Och det är inte bara fejset, utan det är alltihop. Ja, ni tjejer förstår mig.. tjejer och fuldagar.. det ligger på top-tio hatlistan. Så nu ska jag tvätta av mig sminket, mula ner ansiktet i en kudde och skrika allt vad jag har. Det brukar kännas bättre då.. iallafall en stund. Tänker inte ens försöka sminka om mig. Så jag får gå helt äcklig i stan, ska nämligen dit för jag är bjuden på en chai.. och jag vill ha en chai! nu!

DET ÄR OKEJ ATT KLAGA PÅ SIG SJÄLV NÄR ALLT GÅR ÅT HELVETE! så det så..
märks det att jag är arg? det är jag tamefan.


orken är slut

ta mig härifrån!

fick iallfall ett sms från caroline idag som berörde mig mycket..

Sov gott min älskade Charlie

Det är tungt just nu, riktigt tungt. Min älskade lilla Charlie har somnat in, föralltid.. jag kan inte förstå att han är borta. Jag saknar dig så jävla mycket.
Det började med att han blev dålig förra veckan, han spydde och ville inte äta, inte ut och gå eller någonting.. trodde att det kanske hade o göra med epelepsi anfallet som han fick på lördagen. Charlie var ju så himla känslig mot mat och sånt, så det kunde hända att han kunde spy upp något hans mage inte kunde ta, men det var ingen allvarligt eller farligt, men han hade inte fått något annat än sitt special foder mot hans mage. Han fick åka in till djursjukhuset dagen efter. Hade inga som helst aningar om att han skulle bli sämre. Men fick höra att han blev sämre och sämre.. hans organ var helt utslagna, och han hade fått gulsot. Ingen kunde hitta en anledning varför han blev så sjuk. Han hade blivit riktigt sjuk. Min lille bebis.
På lördagen åkte jag, mamma, marcus, lillebror, och philip och hans två barn var även där. När jag var påväg så trodde jag att dom kunde rädda honom.. att vi skulle få höra bra nyheter. Jag hade oxå även förberett mig på dåliga. Men dåliga nyheter kom,  vi skulle få ta farväl av våra älskade familjemedlem. Charlie kom gående till oss som stog och väntade på honom, han envisades med att gå, även fast han inte hade ork att gå egentligen. Men ramla snabbt ihop.. då såg man hur sjuk han blivit. Föll ut i gråt direkt. Min bebis var så hjälplös och sjuk. Det var så hemskt att se honom så, han som egentligen skuttar och hoppar och är full av glädje och spring när man kommer. Vi fick gå in i ett rum med honom, vi satt allihopa med Charlie. Alla grät, men man såg att han inte ville fortsätta, han hade ont, han kunde knappt andas, han orkade inte ens hålla in tungan. Men man såg i hans ögon att han var lycklig att alla var där med honom. Han visste att det var hans sista stund, han orkade inte kämpa längre. Vi satt där länge med honom, Charlie tog farväl av alla. Han gick till var och en, och sa hejdå. Det var ett av det svåraste jag gjort. Det gick ju inte att bara säga farväl till min lilla Charlie. Jag ville inte! Men att se honom så sjuk, förstod jag honom att han inte orkade längre. Jag fick iallfall en sista stund med honom. Men jag kunde inte se honom ta sitt sista andetag när han skulle somna in.. det skulle vara för jobbigt. Mamma var med honom då och höll om honom, så han inte var ensam. Jag gick. Och det var sista gången jag någonsin såg min älskade Charlie. Han tog med sig en del av mitt hjärta.

Lördagen var tung, Charlie fanns inte mer. Han kommer aldrig komma hit igen. Han kommer aldrig vara här och sprida glädje och kärlek igen. Han var inte en hund, han var en familjemedlem, en i familjen. Det är så tomt utan dig lilla killen. Det gör så ont att du inte finns här mer. Man saknade ju honom bara han var iväg och jagade. Vardagen kommer inte bli densamma. Man kommer inte ha en glad charlie att komma hem till. Vi har tänt ljus för dig lilla vän, så du hittar hem igen.


 

Du var ju min bästa vän..


Sov gott älskade vän.. jag saknar dig, hur ska gå utan dig? hjärtat gör så ont.
jag älskar din plutten. min lille charlie.


RSS 2.0