<3 dalarna

.. å här sitter jag ensam vaken, om natten (morgonen?) som vanligt. Ibland är det jobbigt att vara en nattmänniska! Men jag har väl bara mig själv att skylla, och det är ju faktiskt juletider, och ledigt, why not! Men imorgon åker jag hemåt igen, åh jag vill inte egentligen, så härligt att vara här, så skönt att åka bort ibland, även fast det inte är till något speciellt. För inte har vi gjort någonting, bara tagit det lugnt! Massor av snö och 20 minus är det här, myys! Det låg faktiskt på 22 minus när jag var ute med Qvarten senast.. då var det kallt! Sådär så det sticker till i lungorna när man tar ett djupt andetag i kylan, haha!

nu blir det sängen, tvn, och försöka somna till någon dålig repris!

tjock jul

Jag befinner mig i dalarna just nu. Skönt att åka iväg ibland :) Så min julafton firades här, utan familjen. Men mysigt ändå. Tar det baaara lugnt, njuter av att vara ledig! Fast jag saknar Isabelle. Längtar tills nyår, fast jag vet dock inte alls vadfan jag ska göra. Och det verkar som om det är samma för alla. Fyfan vad tjockt julafton är, är så jävla trött, mätt, och hungrig, legat och degat hela dagen. Det värsta är ju att man äter non stop, och börjar bli hungrig konsant på det. Men det är så det är, helt enkelt! Får se om det blir att åka iväg någonstans imorgon. Man blir lätt uttråkad här, speciellt när man har en rumskamrat som föredrar att ligga i soffan och kolla harry potter. Åka till kupolen och kolla vad dom har att erbjuda för mellandagsrea? Nu ska jag iallafall röra på arslet lite och ut och gå en sväng med Mr.Q som är med också. Lyckas man somna snart mån tro? Sov till tre, och sen en powernap lite länge fram på det.. jag tror inte det. Pöss!

 
Älskar! En sån tagga till låt, dax att kirra nyårplaner och tagga!!


snösnösnö

Är det bara jag som älskar snö? me like, vi får hoppas att det stannar ett tag till bara! Men över jul dissar jag la familia, och åker till dalarna, där är det nog garanterat mer snö ändå :) men idag slog det mig att det är jul nästa vecka, och att jag måste köpa julklappar, och att jag jobbar, fre, lör & sön.. sen åker till dalarna mån eller tisdag. Så imorgon måste lixom allting fixas. Får sitta och planera och kolla runt, försöka tänka ut vadfan man ska ge, ikväll, så man slipper stress imorgon! Hur har tiden gått så fort? läskigt.


ciao

en sång för alla dom

"..en sång för alla er, som inte pallar mer men som håller huvudet högt, och vägrar falla ner"



hjärta!


RSS 2.0