until we pass out

Ledig hela helgen, ni kör vi, hårt, vi ses på söndag!


work

På jobbet! Det är alltid så jääkla lugnt här på torsdagar, jag gillar att jobba torsdagar! Något jag inte gillar är att det inte finns någon mat här, och jag typ dör av hunger just nu. Kommer jobba över lite idag oxå, stackars min mage! Varför ringer inte någon underbar vän i dem här stunderna, och vill ge mig sällskap och mat? :/

Nä, fortsätta jobba då, så jag kommer hem ikväll. Pöss!

lillebror

Jag och lillebror sitter och äter.. i bakrunden kmr låten från andra avenyn på radio.

lillebror - det här låter som låten i andra avenyn!
jag - ja, det är låten från andra avenyn!
lillebror - men vadå, ofta det går på radio?

ibland är inte alla hästar hemma!


onsdag

Helt ledig idag, as skönt. Varit iväg till tyresö och fixat naglarna, kom hem för ett tag sen, och planerar bara att ta det lugnt! Så äckligt väder idag, blö. Ska terra frugan lite till, som jag antar sover middag, som vanligt.. suck melanie! Mitt glada humör håller i sig, det går bra nu, kompis det går bra. Nu ska jag över till grannen på en fika, pusssss!


måndag, välkommen pollen!

Jag tycker det blir måndag för snabbt. Min helg blev ju lixom inte så lyckad som jag hade hoppats på. Låg i säng vid 1 i lördags, spydde av magont, och mådde bajs, kul! Idag har jag myst med mami hela dagen, kom precis hem, och nu väntar jag på att Sanna ska komma och hämta upp mig :)
Väntar oxå in Melanie att hon ska bli klar och komma hem, hon sitter hårmodell idag, och jag är skitnervös, och vill seeee hur hon blir!

Och välkommen pollen! fan vad det suger att vara pollen allergiker, jag har fått ögondroppar nu iaf (mamma gjorde det med tvång!!) haha. Usch.

Imorgon ska jag och mami på visning på lägenhet, kolla lite.. men jag kommer antagligen grina och skrika när jag går därifrån som en liten unge, för jag vill haa. Och efter det ska jag söka mera mera jobb!

puss!


love


soulsister

I övermorgon kommer bästizzzzz hem, jag längtar efter dig bebo <3<3



mysa

Fredag! Gick in till grannarna när jag vaknade, sen har jag myst med dom hela dagen, varit runt i haninge, kollat och fixat. Nu blir det käk med dom. Mys!
Blir en lugn kväll, jobba imorgon 12 - 21, det vankas grabbkväll på jobbet imorgon kväll, så det blir lite övertid, men det kan bli la roligt och kolla på, haha. Sen bär det av till tyresö :)

puss!


hjärta




I'm never growing up

Det kryper i benen! Efter att ha varit med familj i finland & sen sälen börjar man bli lite party sugen. Jag får vänta till lördag. Va och färgade håret idag, äntligen!! Hemma och tar det lugnt så mkt som möjligt nu innan det blir jobb ikväll igen. Ledig imorgon iallfall, fan så skönt. Hörde dock att det pratades om att det skulle komma snö imorgon? SUCK, nejnejnej. 

 


sälen

Sitter i sälen, i stugan. Varit på afterskin, jävla drag, as roligt. Varm choklad å mintu, det är grejer det! Nu väntar vi in grabbarna och så blir det käk. Sen blir det nog bastu och mys.

Nu ska jag å Isaballe gå till affären i slasket.
pusssss


hejdå

Stress, packa, leta grejer. Om några timmar drar jag till finland, kmr tillbaka onsdag, då kmr mami & isabelle stå vid färjan ready to go, och mot säääälen till söndag!




jag & isabelle drar till fjällen, fest hela kvällen... gaaaaaaaaaah, längtar :D


!!!!!!!!

FAN VAD ÄCKLIGT ATT DET SNÖAR.. DÖ, DÖ, DÖ!!!!

trasig


update

Eh.. ja, det blev lokala för mig och frugan igår.. ovanligt, njaaae! Vi hade as kul iallafall, melanie har en tendens att alltid försvinna så vi var ihopknutna hela kvällen.. haha, 14 barre or what!! HUMOR! Efter drog vi till haninge, avslutade kvällen med depp musik, tända ljus på ballen, varma koppen och vitlöksbröd.

Vaknade sent, drog å käka pizza, mös i solen, hängt på ballen. Nu ska vi städa, sen röra oss hemåt. Jobb imorgon.. Så det blir en lugn kväll för mig ikväll.

Har jag sagt att jag längtar till sommaren?
TJA!

partey!

All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me.







RSS 2.0