ons, tors, fre

Lite update av vad som hänt på sistonde.
Onsdag, Carolines födelsedag.. massor av vänner satt på ängen i den varma solen, åt mat och glass.. En himlans mysig dag, sånt där borde göras oftare!
Torsdag, jag marcus och tina åt sushi, och avslutade med en glass.. eftersom solen inte har svikit oss ännu! Jag och marcus åkte sen hem och hyrde en film, och gjorde en god frukt tallrik och bara mös.
Fredag, idag. Jag försov mig.. en kort dag i skolan idag, och bussarna går som dom går här ute på landet.. det blev ingen skola för min del. Istället har jag legat ute och solat en stund och ska snart åka hem till en sovande marcus hos min pappa.. han jobbade natt igår för att kunna vara ledig idag. Vi ska fixa lita saker, sen bär det av till barnsjön för att grilla och ha kul, det blir väl en till fira caroline dag! Längtar..<3

Har saknat solen, man blir så mycket piggare.. och det finns så mycket mer att hitta på när det är varmt.
Nu ska jag nog ta och klä på mig sedan åka vidare.. hörs sen, ciao.

image50

La familia

ja hon må leva..

Idag fyller Caroline, bästa vän år! Grattis grattis grattis till dig älskling.. hoppas du får allting du önskat dig idag. Vi ska ner allihopa till ängen senare.. då får carro sitt paket av mig. Picknick, fan vad mysigt. Måste bara komma på vad jag ska köpa för något att ha med mig.. hann ju inte fixat igår. Några förslag på något gott?


image49

Grattis världens bästa vän, jag älskar dig mer än vad det finns stjärnor i himlen <3

toppen och botten

Mötte Nicolen idag när hon hade slutat.. Vi tralla runt i stan efter en present till Caroline, alltid lika svårt att hitta presenter till folk tycker jag, men tillslut så hittade jag en.. puh. Vi fick sällskap av marcus en stund och vi tog oss en kebab.. men han vrålhatar att gå i affärer så han drog tillbaka till jobbet efter en kort stund. Nicole bjöd mig på bio, vi såg "27 dresses" den var helt okej! Men när filmen var slut och vi skulle tralla ut så är nikkis mobil borta.. wtf, grejen var den att hon kollade hur mycket klockan var ugenfär när filmen var slut.. och på något mystiskt sätt var det borta. Städerskan kom och tände upp.. vi letade och letade.. men ingen mobil. Det var en liten salong och det var inte många där, brevid nikki satt ingen och brevid mig satt det två tjejer 30+. Hel skumt, men får hoppas på att dom ringer nicole att dom hittat den.. den kanske ramlat ut på något konstigt ställe som vi ej letade på, håller tummarna!  Har iallafall haft en jätte bra dag idag, tack för ett trevligt sällskap och bio Nicole <3

Imorgon är det Carolines födelsedag, och det blir en picknick med många vänner.. ska bli bra väder oxå har jag hört. Ser fram emot morgondagen, men måste lösa min självaste picknick.. egentligen skulle jag gjort en egen kyckligsallad, men det fanns inte tid.. så jag får hitta på något imorgon istället! Men först ska man ta sig igenom skoldagen.. blö! Måste upp innan tuppen imorgon, så heja!

Godnatt


sol sol sol

Solen håller i sig, och man blir såå mycket piggare på mornar och dagar. Man känner sig så glad. Senare idag ska jag träffa Nicole, vi ska in till stan och handla lite.. och sen fick jag ett sms av henne nyss som löd "Jag vill bjuda dig på bio sen också ikväll, Boka in det :)" Nemen.. vilken söt överraskning! Vilken söt vän man har va?

Idag kommer det bli en bra dag, det vet jag :) jag ska ju träffa nicole!


image48

det slutade bra, eller?

Gårdagen då. Slutade skolan och åkte direkt in till marcus jobb, han skulle dock jobba en halvtimma till.. en halvtimma som blev 2 timmar, jaja.. han blev klar tillslut iallafall. Det blev sushi som middag, och det var jätte mysigt. Sen åkte vi till söder där vi skulle gå på bio.. oxå hur mysigt som helst. Vi såg "Superhero Movie" Kanon bra, och den var inte överdriven så som jag trodde den skulle vara. Vi hade det jätte kul och mysigt på vår ett års dag iallafall.. okej att det var rätt så orginellt med middag + bio, men det finns inte så mycket man kan göra på en måndag.. föresten så var det faktiskt jätte mysigt! Senare på kvällen skulle vi ju iallafall ta oss hem.. Vi missade första tåget som gick precis när vi kom, och vi fick vänta en halvtimma till. Min mobil är ju trasig, displayen lever sin egen värld och fungerar ibland när det vill.. fattar inte hur det blivit så, har inte gjort något med den. Jaja, vi kom till västerhaninge.. och nej, inga bussar gick. Vi gick hem till pappa, men han var inte där.. och tidigare samma dag hade jag lämnat ut min nyckel till krille. Vi försökte komma på något sätt att komma in.. men ingenting funkade. Sen så knackade vi på grann grabbens fönster för att fråga om en telefon iallafall. Min lillebror svarade.. och var så jävla trög så man trodde att han skämtade. Men nej, ingenting gick bara in i hans huvud.. så det var inte till en sån stor hjälp. Sen kom grannen och frågade om vi ville låna bilen och hämta nyckeln.. hallelulja! Vi åkte och hämtade nyckeln, och sedan kom vi tillslut in till värmen.. la oss på momangen, frusna som fiskpinnar! Men jag hade mysigt iallafall, tack för en underbar dag älskling :) Vi vaknade idag.. försent, fattar inte hur.. det enda jag drömt om idag är att jag inte får komma försent.. det går inte. Vi skulle ha facket till skolan idag som skulle prata med oss all day long, och det enda som sas innan var att ingen fick komma försent. Så nu är det ingen idé, jävla skit! Åker hem till mamma så länge.. sen ska jag in till stan och möta Nikki, och kanske tina. Imorgon fyller Caroline år, då blir det picknick med lovande varmt väder :)  längtar!

Ha en bra dag!

glömde ju säga

.. att jag och marcus fyller ett år idag <3 <3 <3 så det blir att hitta på något mysigt ikväll.. vet inte vad än, det står marcus för att hitta på :) jag älskar dig älskling, det här året har vart bäst med dig.


image47
du är mitt allt <3

gomorrn

Ännu en måndag, och en vecka kvar tills nästa helg.. men nu känner jag mig faktiskt mer utvilad än förra.
Det blev grill igår, fy helvete vad gott och mysigt det var.. solen lös och det luktade sommar. Hur gott som helst! Nu ska jag snart dra till skolan, tänkte ladda upp lite picx innan!
                        
Var tvungen att ladda upp allihopa från i fredags, för annars blir carro sur ;) btw, Nova har blivit skitstor.. nu ser hon ut som en ännu större nallebjörn.

Ha en bra dag, puss och kram.


grill

Kom nyss hem från mormor och morfar. Innan åkte ju jag och mami och fikade i Rosinhill, och när vi kom dit så var det värsta mc träffen där, 200 hojar och så kom vi.. haha. Menmen, hur mysigt som helst.. vi satt ute i solen med en varsin latte och nybakad bulle. Sen åkte vi vidare till mormor och morfar, där vi oxå satt ute i solen och fikade.. en söt mormor hade bakat allt från chokladrutor till kanelbullar, ojoj vad mycket det var. Skithärligt, det var varmt och soligt, hoppas det håller i sig. Nu är jag hemma hos pappa och hämtar upp lite saker, och strax ska jag åka hem till mamma igen och grilla.. bättre än så kan det inte bli. Måste kila, laddar upp bilder från i fredags och idag när jag kmr hem till mamma igen.

PUSS!

helg över

Sådärja, helgen är redan över och jag har nästan inte gjort ett piss!
 I fredags åkte jag och tina till tyresös konsum äng och mötte danne och hans syster, med hennes nya hundvalp Shakira :) vi skulle passa den medans hon skulle handla, och fyfan vad söt den var! Sen kom Caroline, vi satt där och mös i den värmande solen och tog somriga bilder, kände mig verkligen lycklig! Efter ett tag så skjildes vi åt. Jag åkte in till marcus jobb och vi käkade varmkorv på östermalm senare.. den sägs vara världens godaste enligt marcus och många fler, och den var god. Vi åkte sen hem till mamma på landet och somnade på stört, haha.. det var nog rekordtidigt för mig på en fredag!
Lördag, var helt skakig när jag vaknade, hade näringsbrist, så jag sprang ner och tröck i mig två mackor.. det var fan läskigt. Sen åkte jag in till stan med marcus och kollade runt lite.. köpte löshår och min hudkräm, och marcus köpte sig sina dyra gubbar som han ska måla.. men är glad för det, för nu slutar han med sitt dataspel! Vi blev frågade att kolla på MER reklam och kolla vad vi tyckte, dom bjöd på fika.. så visst. Vi satt där på ett fik-ställe, vi skulle kolla på några reklam filmer vid en dator och svara på frågor. Vi trodde att det skulle gå på 10 min, men nejnej.. det tog oss 30 minuter att sitta och svara på frågor. Jaja, nu är vi med i någon slags reklam panel, och kan tjäna lite på det för att få hem reklam filmer och kolla vad vi tycker. Vi åkte hemåt sen, mötte mamma i handen och vi åkte och handlade tacos, riktigt gott! Låg och kollade film hela kvällen.. somnade vid tre.
Söndag, vaknade iallafall vid halv 12, rekord! Idag ska jag fira morfar som fyllt år.. och skoja inte vad jag inte har lust med det. Men nu innan ska jag iväg och fika med mami och senare ikväll ska vi grilla, det blir iallafall mysigt! Aja, ska kila, ciao.

Bilder från i fredags kmr upp ikväll..


allergi

Vaknade upp imorse och fasen vilken allergi.. ögon röda som tomater, och det kliar och gör ont! Helvete.. det är så jobbigt att ha allergi, huvudet känns tungt och man är trött som fan, svider och gör ont, och kliar så man inte vet vart man ska ta vägen. Jag lovar, det är bara för att jag och Caroline satt och pratade om detta igår! Åker iväg till skolan iallafall, sen får jag se hur länge jag orkar där. Tror jag smiter hem sista lektionen.. Fredag iallafall, skönt!

Kram

jag är arg!

Jävla mutt skola! Jävla möten.. och jävla allt, ååh.. hatar! Jag blir så irriterad.. möten för att se bakåt, hur jävla mycket frånvaro jag haft.. VARFÖR frågar jag mig själv. Varför ska man sitta på möten och se tillbaka på saker och ting? jag förstår bara inte. Dom vill ha möte med mig och mamma nästa vecka.. vilket jag har vart emot! Studeivägledaren säger att det inte alls kmr vara så.. utan att vi ska se en plan om hur vi ska göra med resten av terminen, eftersom att jag har vart borta mycket. Oroa min mamma i onödan.. juste, helt i onödan.. sen kmr man höra tjatet att man inte sköter skolan, kmr inte få jobb.. blaaablaablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Men en kul sak var när jag kollade min mejl nu.. och hade fått tillbaka ett mejl från studievägledaren, efter att jag skrivit så mkt att jag hatar möten och inte ville ha detta möte så jag började grina..

iaf, ett stycke ur mejlet som jag tyckte var kul!
"Möten på gymnasiet kan faktiskt vara både positiva och trevliga, (ska jag köpa godis?) och jag har ofta möten som tydliggör positiva mål och framgångar! Det vore dessutom jättekul att träffa din familj, de är antagligen lika mysiga som du!"

haha, okejdå.. kanske är med.. bara om hon köper godis!


jag älskar min bästa vän

Vilken mysig dag jag har haft idag! Efter skolan, som kändes som om den aldrig skulle ta slut.. åkte jag och mötte Caroline, och därefter gick vi till marcus.. han är en tönt, en söt tönt.. så han var och spelade något jävla spel som jag inte förstår mig på, och vi kikade in och önskade honom lycka till. Men Caroline fick inte vara kvar där längre, för hon förstörde saker och skrek, haha.. så vi gick! Utanför så kom det fram en tant helt plötsligt, stod 2 mm från våra fejs och skrek "TÄNK OM DEN DÄR GRÅA BILEN VORE EN FERRARI, OCH KÖRA SNABBT GENOM STAN.. DÅ SKULLE MAN JU KUNNA BLI ÖVERKÖRD!" Som tur var kom Issie plötsligt förbi och jag kunde smita undan innan jag skulle få en skratt attack av den helt konstiga människan, stackars carro som blev kvar med tanten som snackade om bildäck och att hon har körkort men ingen bil.. jaja, hon gick tillslut. Sen gick vi in till Gallerian, kollade runt ett bra tag.. och hade det så jävla roligt och mysigt, och pratade om allting som man bara kan göra med en bästa vän. Kom på efter en stund att vi hade glömt bort marcus utan mobil.. så vi fick springa till honom som var kvar i spelandet. Efter det gick jag, carro och marcus till gallerian och köpte oss en varsin stor glass (carro tog 4 kulor, jävla tjockis) med massoor av strössel på. Satt och pratade och bestämde oss för att detta ska bli av varje torsdag från och med nu.. så varje torsdag ska vi träffas och äta glass :) Gick runt lite.. och köpte oss en chipspåse och cocacola, satt oss vid plattan i solen och pratade minnen. Hur som helst så har jag haft världens mysigaste dag med världens mysigaste människa.. jag saknar allt med dig, och när jag är med dig känner jag mig lycklig och hel igen! Tack för en underbar dag bästa vän.. <3 jag älskar dig Caroline

image19

 
Bilder från en nyvaken och nyduschad krulltott imorse, jävla troll!

nu ska jag fortsätta med mitt rensande, tvättning och städning. Hej så länge!
föresten så satte marcus på en tvätt, HALLELULJA MOMENT!

gomorrn

Torsdag, bara en dag kvar tills fredag.. känner att jag verkligen ska sova ut i helgen, vakna av mig själv.. och vara helt utvilad! Idag ska jag träffa Caroline, vet ej vad vi ska göra.. men något kul hittar vi alltid på! Låt skoldagen gå fort.. är så skooltrött, plus att jag vill träffa Caroline snabbare <3

Nu ska jag väcka marcus, ner och äta frukost.. sen vidare till tråkskolan!
puss och kram.

städtant

Känner mig som en duktig Jennifer idag. Har påbörjat en städning i mitt rum.. det är mer en rensning, allt ska bort! Jag är så himla mesig när det gäller garderoben "den här kommer jag nog använda sen, eller den här kanske jag kan ha någongång", saker man köpt men inte ännu är använda.. nej, nu jävlar tog jag mig i kragen tog bort allting som jag inte använder (men mammas kompis barn tar över det hon vill ha av mina rensningar av garderoben, vilket är bra, då fortsätter det att användas) rensningen pågår.. är inte klar ännu, så nu ser det mer ut som en soptipp här, och det går knappt att ta sig fram. Känns ändå som om jag påbörjat allt på en gång, tagit en sak i tagen vore mycket smartare.. men nej, nu blev det allt på en gång. Min och marcus egna tvättkorg svämmade över och jag har kommit en bit på vägen där oxå.. men det är fortfarande tonvis av tvätt som ska tvättas. Det gör det ännu mer jobbigt när mesmarcus inte tål tvättmedel och sköljmedel, så får köra mina tvättar.. och hans separat, med special ultra sensitive.. haha. Har kommit på att det är omöjligt att få honom att tvätta.. säkert tusentals gånger har jag sagt åt honom att han ska tvätta.. men inte gjort ett skit, jag har visat honom hur han gör för att sätta igång tvättmaskinen och han har verkat fatta.. men att sätta på en tvättmaskin verkar vara jävligt svårt, 2 minuter av hans liv.. om ens det.. killar och städa.. något slag av mental störning kommer fram när det gäller städning för killar. Jaja, nog om det.

Känner mig iallafall duktig som rensar, städar, tvättar på sammagång, och har tagit tag i skiten.. äntligen, woho. Btw, hittils i min rensning av garderoben så märkte jag att massor av färgglada plagg kom fram, som jag inte har lagt märkte till förr.. så nu ser den somrig och fin ut :)

Har inte kunnat komma i säng tidigare i veckan, och jag känner hur trött jag är.. så nu ska jag hoppa i säng, hyffsat tidigt för en gång skull! Natti

image18

  
Min överdrivet goda kladdkaka made by me idag (tyvärr inga bullar)
och två bilder från helgen, mer kmr, enjoy!

fin låt



så sjukt fin låt, älskar den!

sick


image13

Förkylningen återstår, och jag var hemma idag.. halsen har börjar lugna ner sig nu, vilket är bra! Det tar på krafterna att vara förkyld, hängig och trött.. helt tiden. Har inte gjort någonting idag, vilket faktiskt har vart skönt.. legat i soffan och kollat filmer. Den sista jag såg var med Goldie Hawn, som jag älskar. Tycker hon är hur grym som helst och ser så jävla bra ut. Ska nog gå och plugga lite, sen baka en kladdkaka.. och senare över till att baka bullar, som jag inte har gjort än, så det ska bli av!

Btw så måste jag börja träna, måste komma i form, man mår bättre av att träna, och det var länge sen sist.. och jag måste hitta något bra ställe. Det är ingen idé och fråga vänner om man ska träna tillsammans, olika tider, olika skolor. Helst vill jag inte gymma ensam, för jag är sällskapssjuk och hatar att vara ensam. Menmen, vill komma i form.. fråga är bara vart, vill ändå inte gymma där man känner folk.. vill vara ensam isåfall, och slippa tänka "oj, där är hon.. och han" Jaja, några förslag på bra ställen?

Ska fixa lite i rummet nu, tvätta våra oändligt stora tvätthög, städa lite, sen över till kladdkakan.
Ciao!

godnatt

Kom hem sent idag efter att ha suttit på marcus jobb.. och det har lugnat ner sig med klumpandet iallafall. Har precis kommit ut från duschen och är trött som en gris, och även fast jag säger att jag ska gå och lägga mig grymt tidigt varje dag så blir det aldrig av.. det tycks bara bli senare och senare. Är så trött på dagarna så jag knappt kan hålla mig vaken i skolan, och jag längtar bara tills att få komma hem och det blir kväll och sova. Men det blir tv tittande, laga mat, fixa och dona, dator, och LITE SÖMN! Måste bli en skärpning! Så nu ska jag gå och sova, vilket ska bli skönt som fan.. det är en tidig dag imorgon, heja!

föresten gjorde jag en god gärning idag och köpte en majblomma.. för första gången i mitt liv!

är det fredag den 13onde?

Måste först och främst säga att detta har vart en otursdag, eller mer en klumpdag för mig. Det började med att jag vaknade försent och kom till skolan sent, inget jag missade men ändå.. åkte till skolan, käkade och sedan skulle vi besöka Operan, eller inte riktigt operan, utan själva verkstaden och förrådet till operan, alltså dom gör sakerna och kulisserna till alla föreställningar, det var häftigt att se.. tyckte jag, men märkte att det inte alls var så många som tyckte som jag, och som bara ville därifrån..

 Jaja, åkte till marcus jobb efter jag slutat, och höll på att ramla när jag skulle gå av vid odenplan, pinsamt. Satt på marcus jobb, likasom marcus arbetskamrater, och det var en tyst stämning, alla var konsentrerade i sitt jobb.. utom jag som inte hade någonting för mig. Det började med att jag kollade på en vattenflaska och inte la märke till att den inte hade någon kork på sig, och vände självklart den upp och ner för att kolla något jävla spännande under flaskan. Där satt jag röd som en tomat, och golvet hade blivit till en flod.. marcus räddade mig med ett "hehe, oj.. jag torkar upp det där, heheh" och tyckte jag var lika pinsam som situationen. Nästa sak var att jag höll på med något verktyg, och mitt i den tysta stunden så tappade jag självklart den oxå i marken, folket hoppade till.. och där satt jag, igen, med ett "oj, hehe" och ville bli osynlig. Men nejnej det tar inte slut där.. skulle gå på toaletten, och jag reser mig upp samtidigt som jag tar med mig telefonjävlen i farten och den far åt helvete.. "toppen" tänker jag och tar upp telefonen med ett leende och ett "hehe" samtidigt som man kunde läsa deras tankar som sa att jag bara skulle sticka härifrån. Jag och marcus skulle gå och köpa en dricka (kanske för att han tyckte jag gjorde bort mig för mycket, jag vet inte?) och köpte mig en kaffe/vanilj kaffe ur kyldisken, och den måste alltså skakas.. hade hunnit öppna den innan jag kom på det, och hade inte stängt locket ordentligt.. jag skakar den och märker att jag är full med kaffe den andra sekunden, yes.. vi gick tillbaka till hans jobb, möttes av dom i dörren, jag var full med kaffe och fick fram ett "ehehe, bye.. eh.. hejdå, eller bye, eheh?" (den ena pratar bara tyska och engelska, den andra svenska), och jag vill inte veta vad som tänkte just då om mig. Som tur är har dom gått hem nu, och kan göra bort mig ifred. 

Btw, visste ni att det är förbjudet att ta med sig cykel på tåget när det är rusningstrafik mellan tcentralen och söder? 
fan vad larvigt.



måndag

En ny vecka har startat, och jag känner mig som vanligt inte riktigt utvilad.. haft fullt upp, sjuk, men kul! Är fortfarande lite sjuk.. värsta snuvan och halsont, men jag kämpar i skolan iallafall, visst är jag duktig? Det är mycket nu, och det blir mycket plugg framöver.. och jag ska nog redan börja ikväll, skönt att ha sakerna gjort och slippa plugga på helger. Men först ska jag baka bullarna som vi inte gjorde igår, så blir dom klara tills den hårt arbetande marcus kommer hem. Måste ju erkänna att ibland känner jag mig som en ganska så snäll flickvän? ;) haha.

Veckans got to do.
mån- baka bullar + plugg
tis- till operans "förråd" för att kolla dekorativmålning, som jag för övrigt är mycket intresserad av, eftersom det är dekorativ målare jag vill bli. + plugga eng.
ons-  prov i eng, köpa nytt löshår, plugg.
tors-  sola och köpa en ny kräm för kroppen, plugg.
fred- sönd- hjälpa farmor med flytten, och ut till stallis.

Det är säkert massor med andra saker ..

Nu ska jag först och främst gå och snyta mig, sen blir det bullar, plugg och efterlängtade "My name is earl" ciao <3

image12
Love it!

en bra lördag

Igår var det hos nikki, och det var hur kul som helst.. massa med folk, både orginalarna och nya, skitkul! Tack Nicole för en jävla bra fest :) Jag och marcus hade ju vart uppe sen 07.15 igår, och vi hade fullt upp hela dagen.. ända tills vi landa hos nikki. Vi hade alltså inte hunnit käka middag och var trötta, men det förstörde inte våran ruliga kväll. Men alkoholen gick upp snabbare än väntat med tom mage och ingen sömn, haha. Jag som inte ens skulle bada, helt plösligt stod jag där i bikini och redo för att bada gärnet. Det blev en rätt så "tidig" kväll för oss, vi fick erbjudantet att pappa skulle kunna hämta oss om det inte blev för sent, kändes som en bra idé för att slippa ta nattbussen hem, så han kom och hämta oss senare, tack pappa. Kändes som om jag och marcus somnade innan vi hann komma till sängen, haha.. vi var helt döda.
Idag, söndag - Vi vaknade inte så sent, men låg kvar och myste i sängen länge. Bestämde oss för att ta tag i vårt förjävligt stökiga rum (vi kom halvvägs iallafall), och baka idag, det var vår söndags uppgift. Vi skulle baka bullar och kladdkaka, det blev dock bara kladdkaka, för tiden rann iväg.. vi gjorde en jäkla middag oxå, kött i såjävlahelvetesgod marinad, pommes, beasås, god sallad, och en till god sås. Haft en jäkla bra söndag, men bullarna tar vi imorgon ;) Nu ska slitna jennifer gå och lägga sig i sängen där pojkvän väntar.. söööömn äntligen! (Vet inte vad det är med mig längre, jag kan inte sova ut på mornar jag har möjligheten att sova ut på)

Bilder kommer så småning om, folk brukar vara allmänt sega att lägga upp dem alla ;)
Natti <3


mutt dag + hata wow

Dagen började bra iallafall, käkade as mysig frukost + lunch med mamma. Sen skulle jag iväg till stan och köpa nytt löshår, men det sket sig.. sen skulle jag ta bussen till pappa, men den gick för tidigt framför mina ögon, så jag kom hem och skrek och skällde ut mamma för att det var hennes fel, känner mig jätte taskig nu, förlåt mig :( sen skulle jag möta marcus som var hemma hos pappa, men det sket sig.. så vi träffades i handen, men han skulle iväg och spela sitt jävla fittspel hos en kompis. Tycker inte alls det är en bra idé, för att vi ska iväg aptidigt imorgon.. för att åka och besikta mammas bil i strängnäs, det var marcus som ville det, så han får fan ta sig hit tills imorgon.. spelar ingen roll om han går, han ska hit innan halv 8. Seriöst, det där jävla spelet går mig på nerverna.. det finns inget mer irriterande än det. Det är ett spel som sätter sig på psyket, han måste kolla hur det går för hans gubbe, och han måste spela, annars blir han arg.. det är ett beroende, som att jag måste ha nikotin för att vara snäll, han måste spela. Han förstår det inte själv, vilket gör det jobbigt för mig varje gång jag försöker säga det till honom (eftersom att han har vart grovt beroende förr, så var löftet innan han börja spela igen att inte alls bli det, och att inte alls spela mycket) på ett snäll sätt, och försöka undvika bråk, men då blir det skrik och bråk. Hur kan ett spel göra så mkt mot en människa? Han ser det som en hobby, jag ser det mer som ett beroende. Det är skit jobbigt, för han blir sur så fort man ifrågarsätter honom om spelet, eller att han kanske ska lägga ner det lite.. iaf ge det mindre tid. Nejnej, då är det jag som är helt jävla dum i huvudet och ska gå och skaffa mig en hobby själv så jag slipper störa honom! ÅÅÅH, jag blir så arg så jag kokar! Sen har jag feber oxå.. och allt har bara gått åt helvete idag! Hoppas det blir fest ikväll, så jag kan tänka på annat.. och att det blir en mycket bättre dag imorgon, men det tror jag! Jag önskar bara av hela mitt hjärta att det inte blir bråk från marcus sida, nu när han ska sitta uppe hela natten och spela sitt psykspel, och vara uppe tidigt med mig med glatt humör.. åka och handla present i stan och sedan till nikkis place. Han får inte förstöra morgondagen med sitt trötta humör.. men jag litar på honom, och han säger att det absolut inte kommer att bli så! Jag älskar dig pojkvän, och jag älskar dig mamma, förlåt för idag!

morrn

Jag stannade hemma idag igen. MIn hals gör så jäklans ont, och snoret är värre än någonsin! Härligt att solen skiner iallafall, redan nu såhär tidigt på morgonen. Hoppas det håller i sig :) jag blir så glad av vårvärme, man får så många minnen tillbaka från förra året bara av lukten. Jag blir pigg oxå när solen skiner, är så jäkla trött på det där deprimerande gråa vädret, med regn och kallt. Nu får vi hoppas att det äntligen blir vår, och den där snön som kom var den sista! Men det finns en jag tänker på, nu när det är sol och värme.. som jag skulle göra allt för att få vrida tillbaka tiden litegrann och uppleva allt igen med!

jag saknar dig, bästis .. <3


segt

Har inte gjort så mycket mer idag än att legat i soffan inrullad i mitt täcke och en massa kuddar, och kollat på olika fimer på tv, tur att man har många kanaler. Käkade en jäklans ordentlig frukost, så nu har jag fått i min vitaminer! Okej visst, det har vart skönt att vara hemma, bara legat nerbäddad.. men ändå inte, jag mår bajs, och då önskar man bara att man är frisk och slipper må som man mår. Tror jag tvingar mig till skolan imorgon iaf? eller är det bra att vara hemma så man orkar på lördag kanske? jag får se. Fattar bara inte hur jag kunde bli så sjuk? Igår mådde jag ju prima, senare på kvällen så kom det bara :S Haha min näsa är så jäkla röd så det ser ut som jag är en jäkla tomatplanta! Jaja, jag ska ner och äta.. igen. Tror jag ska passa på och fixa naglarna som jag aldrig orkar göra annars. Sen ska jag krypa in i en dusch tror jag. Snoret vill iallafall inte sluta forsa.. och jag vill inte ta nässpray, för min näsa blev beroende av det förrut, och då fick jag fanimej vara snorig ett halvår, pgr. av mitt nässprays beroende, så jag låter det gå över den naturliga vägen denna gång. Till er som tycker nässpray är det bästa som finns när man snorar och inte kan vara utan den (som jag oxå tyckte) använd det max i 10 dagar! Bara ett råd..  

image11
Min frukost som jag tog mig ork att göra.
Två knäckebröd.
Turkisk yoghurt med massa honung.
Proviva med ny smak, vattenmelon & tranbär, mycket bra för magen!
En stor smoothe med massa av nyttiga saker i, mest hallon.
Och såklart cocacola, det är ett måste när man är sjuk!

godmorgon

Har precis vaknat, och hoppades på en förbättring.. men nej det känns värre. Så nu ligger jag i sängen, och bara är sjuk! Jag måste bli frisk tills lördag iallafall.. för den har jag sett fram emot länge! På morgonen ska jag och marcus åka med mammas bil till strängnäs, för den ska besiktas, jag älskar att åka långt med bil.. speciellt med älskling. Sen ska vi hämta dricka i stallis vi köpt (som ligger brevid strängnäs), Käka något, sen åker hem igen.. sen åker vi till nicole senare, vilket jag tror kommer bli en lyckad kväll! Tror inte jag ska bada iaf.. även fast det är poolparty. Men nu ska jag nog gå ner till tvn, göra mig en stor smoothie, och äta något. JAG VILL BLI FRISK!


sjukling

Jo, nu är man sjuk oxå.. jävla helvete, jag orkar inte bli sjuk. Men hoppas det inte håller i sig länge :) är nog hemma imorgon bara.. sen tvingar jag mig själv att vara frisk. När man inte har tid att vara sjuk så blir man fanimej alltid sjuk, och just nu har jag verkligen inte tid.. måste fan fixa skit mycket i skolan, det är fullt upp! Så imorgon blir det vitaminer och massa medicin mot halsen. Nä är så trött så jag inte kan hålla upp ögonen längre, måste nog vara allt snor.. men det blir väl o ligga o snyta sig varannan sekund hela natten! Suck.. helt onödigt att gå o bli sjuk Jennifer!
En sak är bra.. jag har marcus i sängen som ligger stendöd av trötthet och snarkar just nu, har inte sovit med honom på 2 dagar.. så nu kommer det kännas normalt att sova igen.
Hoppas jag kryar på mig så snabbt som möjligt, för jag har sett fram emot denna helg som kommer länge!

Ska sova nu.. för att sova är nog den bästa medicinen :) godnatt.

risigt

Åkte till handen med tina efter skolan, vi skulle köpa nötter.. haha. Efter det åkte jag bara hem, och nu mår jag hur dåligt som helst :( min hals dör av smärta, och jag mår inte bra alls. Orkar inte bli sjuk .. :/


i skolan

Sitter i skolan och har precis slutat sista lektionen i data, har jobbat hårt i powerpoint och skrivit om Stockholms stad, tina stannade kvar med mig och hjälpte till, tack tina :) Nu är det bara jag och tina kvar, och läraren och tina sitter och lyssnar på youtube. Nu ska jag hem, är så tröööött!

image10

jag tycker inte om regn!

Nej juste, jag tycker inte alls om regn.. inte när det är kallt, och att det känns som om man får små små iskalla knivar i fejset när man går, usch! Det kan då vara mysigt någon varm sommarkväll, när det inte känns som om man har skurit sönder hela ansiktet och fryser som om man vore på nordpolen i bara bikini när man gått till bussen. Jaja, det blev ingen bowling idag föresten.. det blir imorgon istället :)
Idag var jag kvar lite efter skolan, målade klart en sak.. sen åkte jag till stan och mötte lillebror. Jag skulle hämta ett jobb åt marcus, eftersom att han var och hjälpte sin pappa idag, och jag ville inte åka ensam. Efter det satte sig jag och  lillebror oss ner på "Coffee by George" på odenplan och åt en varsin pastasallad, vi käkade så sakta vi kunde och drog ut på tiden.. för marcus skulle komma ca. 1,5 timme senare.. vi satt och glodde på folk genom fönstret och åt våra goda sallader. Blev btw bemött jäkligt otrevligt av han i kassan, vadå jag hade målarkläder på mig? det är väl inget, eller? Fattar inte det stora problemet i det (?) Måste ju säga att man får många blickar när man åker hem med målarkläder, och man hör "En tjej som är målare, shit!?" Alltså, jag förstår inte. Det är väl lika som att killar är frisörer? eller har jag fel? Jaja, jag och lillebror gick sen senare in till Åhléns, gick och kollade på massor av roliga saker. Köpte något nytt balsam & shampoo som luktade jätte gott och verkade bra, sen en hårinpackning. Nu kommer jag bli fin i håret iallafall. Sen kom älskling, och nu sitter jag på hans jobb och gör kaffe åt honom! Kommer nog hem rätt så sent ikväll.. och då ska jag sova på stört, ska ju orka vinna i bowling imorgon ;)

Kramar



godnatt

Åkte och mötte marcus, och vi åkte och käkade.. en till tunnbrödsrulle, GAAH! Men jag gillar tunnbrödsrullar, och jag får äta hur många tunnbrödsrullar jag vill, så låt mig vara! Haha ;) För er som är intresserade så äter jag dom bara med, en korv (fast jag käkar aldrig upp den, gillar inte korv) potatismos, ketchup, grillkrydda och sallad, Thats is, inget mer! Beställde min goda tunnbrödsrulle, för på vegabaren har dom världens godaste, inte pulvermos heller, den är bäst där. Men killen gubben i kassan kollade mer på mina tuttar, och jag fick senap i liter vis, jag gillar inte senap, förutom vid juletid. Sen fick jag lök, vilket jag var noga med att inte ha på. Ett minus till er vegabaren! Egentligen skulle jag gå tillbaka och säga "Hörrödudu, om jag ville ha senap och lök på min tunnbrödsrulle då skulle jag bett om senap och lök, jag kräver en ny omedelbart!" Men det fanns inte tid, för vi var tvungna och åka in till stan för att marcus fick ett jobb han var tvungen att fixa snabbt. Måste ju säga att det här förstörde min underbara dag.. haha! Sen åkte jag hem och åt ännu mer hos mamma, käkade ananas, kolla film och lökade i soffan. Hade aldrig sett "Natt på muséet" förrut, men nu har jag sett den.. och den var faktiskt riktigt bra. Hade några favoritscener med minifolket, men med min humor.. så tyckte jag saker var askul, som inte ens var meningen att vara något slagt av skämt i filmen. Jaja.. det är en dag imorgon oxå. 

För er som är intresserade om min tunnbröds upplevelse idag, enjoy!
Men nu ska jag gå och sova, godnatt sov sött.


 

image9

skön måndag

Plågade mig upp idag, ville verkligen inte gå till skolan för att spackla, slipa och måla.. men eftersom att jag har blivit så duktig och tagit tag i skolan, och lovat mig själv att inte falla tillbaka i min vana att försova mig och inte orka gå till skolan efter det. Så jag gick iallafall (jag känner mig stolt!). Skönt att marcus hade bilen idag (men bara idag :( ) så jag fick skjuts till skolan. När jag var där så kom en av våra lärare med en glad nyhet att vi slutade halv 12 idag pgr. av att vår andra lärare var hemma med sjukt barn och han skulle iväg, sköööönt! Det var blodpudding ELLER potatisbullar idag till lunch, vilket jag inte tycker om.. inte något av det. Det brukar vanligtvis vara en rätt som man tycker om, men nu var det bara det som severades. Tina älskar ju potatisbullar, så jag satt med henne när hon åt. Sen åkte jag, tina & kinesdanne till centrum.. det blev tunnbrödsrulle för min del, och fyfan vad det är gott. Potatismos, finns det något godare? I dont think so. Vi skildes åt efter ett tag, och jag åkte hem. Ligger nu i sängen och tar det lugnt. Ska möta älskling sen, han åker till stallis över natten och lämnar bilen till hans mor. Får alltid svårt att sova utan honom, det är så tomt..

Nu ska jag kolla runt lite på nätet! Hörs sen <3


på pojkväns jobb

Sitter på älsklingens jobb, har precis tjockat i oss massa donken mat.. och nu sitter jag här vid datorn och känner mig oduglig för jag är inte till någon stor hjälp just nu. Såg en transa på vägen hit.. circus 60 bast, och snygga ben som fan .. hur gör han? Ny vecka imorgon, det ser man väl aldrig fram emot. Jag ser fram emot på lördag, då blir det nikkis place :) Är så tröött.. gör helgen längre!


 

 


grattis farmor

Igår blev det ju inte som man hade tänkt sig. Var i stan med eriva iallafall, det var jätte mysigt att äntligen få träffa henne igen, bara hon och jag! I skolan hinner man aldrig sitta och prata om vad som har hänt på sistonde, utan det är ett hej, medans man springer till lektionerna. Så det var jätte trevligt, men skulle vilja ha mycket mer tid att prata om saker. Jag saknar dig, jag saknar när jag faktiskt bodde hos dig, och vi kunde sitta uppe flera nätter och bara prata, om allt! Vi måste ta igen det, och träffas mycket mer. Senare iallafall så åkte vi hemåt åt olika håll, och skulle mötas senare i tyresö. Men saker hände och jag kunde inte åka så tidigt som jag tänkt mig. Så jag åkte rätt så sent, men fittsl krångla, så jag kunde inte åka till tyresö.. så tack vare SLs lokaltrafik så kunde jag inte åka till mina vänner som satt i tyresö och hade kul. Utan jag åkte hem, förbannad som fan. Helgen blev inte så bra som jag hoppats på .. :(

Idag, söndag. Farmor fyller år, jag och pappa ska dit och fika lite hos henne. Sen åker jag vidare till marcus jobb. Vet inte hur länge jag blir kvar där.. men sen åker jag iallafall till mamma och hon skulle göra min älsklings rätt idag, woho. Sen finns det mkt nya filmer hemma, så det blir och glo på film hela kvällen. Men så ska söndagar vara.

Puss och kram.

ps. tack för blogg inlägget om mig ericatimar.blogg.se, det var jätte fint :') jag älskar dig, och jag saknar dig.


lämna mig aldrig!!

Jag älskar dig marcus, jag älskar dig! Du kan bara göra mig så lycklig som jag är med dig, bara du kan få mig att känna så som jag gör. Jag är kär, och jag känner så stakt för dig.. och dom här känslorna kan aldrig försvinna för dig. Du och jag, vi är gjorda för varandra.. det är vi. Även fast jag är helt jävla dum i huvudet och slänger ut mig saker som jag inte menar, och bråkar med dig för att jag har en dålig dag, och allt går ut över dig isåfall.. du får aldrig ta åt dig! Och det går ut över dig, för att jag älskar dig mest av allt, och så ska det inte vara. Jag ska ändra på min galet stora svartsjuka. För jag vet att det är du och jag, och du inte skulle göra något någonsin mot mig, för du älskar mig och ingen annan!! Jag ska ändra på att bli sur för småsaker och allt går ut över dig, det ska jag! För jag hatar mig själv när jag är dum mot dig.. jag vill bara slå mig själv så hårt att jag svimmar då! Jag vill aldrig göra dig illa! Förlåt för mina dåliga brister, men du finns alltid där.. och jag ska ändra på det dåliga, så du fortsätter finnas där. Inget förhållande kan vara perfekt hela tiden, men jag kan göra det såå mycket bättre genom att tänka på vad jag gör innan jag slänger ut mig saker till dig som jag inte menar + så många andra saker. Jag älskar dig, inga ord kan någonsin beskriva hur mycket jag älskar dig.. du är mitt allt, min värld, du har mitt hjärta älskling. Utan dig är jag bara tom, du är min mening i livet. Vi är gjorda för varandra, och allt är bra bara du är i min närhet. Jag älskar allt med dig. Jag kan aldrig hitta någon som kan nå upp till din nivå. Marcus, min marcus.. det finns ingen annan jag skulle kunna älska än bara bara dig!! Jag skulle aldrig kunna känna en sån här stark kärlek till någon annan än dig. Jag skulle aldrig kunna bli lycklig utan dig! Det finns så mycket att skriva.. men det skulle ta för lång tid. Jag vill bara att du förstår att jag älskar dig, jag kommer älska dig föralltid.. du är min och jag är din, vi är vi, och vi är gjorda för varandra. Jag älskar dig älskling, du kommer aldrig kunna förstå hur mycket.. <3

.. lämna mig aldrig, för då finns jag inte mer.


atsma jennifer

Som sagt, skulle ju ut till stallis igår kväll.. och dit åkte jag. Jag, marcus och hans mamma käkade pizza och kollade massa filmer, vilket var jätte trevligt. Som några av er vet, har jag grym alleri mot katter och hästar, eller.. djurallergiker! Men mot hundar har det iaf växt bort.. så jag känner ingenting längre mot hundar. Men iaf, jag hade tagit en tablett (som oftast aldrig brukar funka) och skulle gå och sova, var så jävla trött.. sen ligger jag där i sängen och känner att mina ögon och näsa börjar bli irriterade.. och sen kom det, den jävla förbannade atsman! Var så himla trött, och jag ooorkade inte.. ville vara sova, och det går inte att sova när man fått atsma. Marcus sa att han skulle skjutsa hem mig.. men jag ville verkligen inte, jag ville verkligen sova där,  gå upp tidigt och åka och kolla på hundvalparna. Tillslut drog han mig till bilen och körde hem mig :( Jävla atsma, bara förstör!

Men nu ska jag in till stan med erica istället :) och det kmr bli mycket roligare, så det så!  


äntligen fredag

Sådärja, nu har en vecka gått, och fort tycker jag. Fredag, jag älskar fredagar. Började ju 8 imorse (som jag kommer göra några lektioner till) istället för 10, menmen.. måste få ett g där! Dagen gick bra iallafall, skönt att hänga med på lektionerna igen, eftersom jag har vart duktig och pluggat igen nästan allt :) Efter skolan åkte jag in till stan med folk som tina, nettan och klingan.. där mötte jag älskling, och sedan gick nettan och klingan åt olika håll. Men jag, tina och älskling var kvar, det var fint väder och glass passar in i soliga dagar som denna, alla var sugna på olika glassar så vi gick runt ett tag för att få det vi ville ha. Sedan kom min pappa och hämtade upp oss, vi åkte och köpte present till hans tjej, och sedan åkte vi vidare till farsta.. tina följde med, hon skulle möta sin mamma där.. men när vi kom dit så hade hon åkt, och stackars var där ensam. Stog och tjatade på att jag inte ville lämna henne, och att jag kunde följa med henne.. men nej hon vill inte, hon ville gå ensam och kolla lite. Så vi sa hejdå, och skulle ringas senare. Strax ska jag iväg till stallis, ska ju följa med marcus mamma och kolla på hundvalparna imorgon och hjälpa henne välja ut någon riktig sötis :) sen blir det sthlm igen imorgon kväll, alby eller något blir det.. fira erica iallafall!
Känner på mig att det kommer bli en bra helg, humöret är på topp, och det har det vart hela veckan!

Men nu ska jag kila, hoppas ni får en trevlig fredgas kväll <3 puss.

två mysiga dagar

Hellu

Igår var det en Nicole och Jennifer dag. Jag mötte henne efter jag slutat och vi åkte in till stan och käkade. Vi gick och kollade i affärer och sånt mys, sen tog vi en promenix till gamla stan och gick runt i solen och kollade runt, vi har alltid mycket att prata om när vi ses :) Senare tog vi djurgårds färjan över till grönan, bara för att det var mysigt att åka båt och det passade en solig dag som den. Den mysiga pratstunden förstördes efter en stund av tre stycken mega fjortisar som satte sig framför oss, dom ringde alla dom kände och skreeeeeek "OH MAH GAAAAAAAD, VI SÅG BJÖRN GUSTAFSSON, SHIIIIIIT HAN KOLLADE PÅ OSS, ASSSÅ FYFAAAN VA SNYGG HAN EEEE" så satt dom resten av resan, och fyfasen vad dom skrek! Visst, gillar björn gustafsson, skulle vara kul och träffa honom.. men inte sååå extremt. Jaja, vi gick av vid gröna lund och blev av med fjortis skriken, och kollade lite.. sen tog vi bussen tillbaka till sergel. Vi började känna oss trötta efter allt vi gått, så vi åkte hem till Nicolen. Där käkade vi, och sedan kom ellinor, senast vi sågs var på skolavslutningen, så det var jätte kul att äntligen få träffa hinken igen :) Vi badade i Nikkis pool, och hade det hur mysigt som helst. Hoppas erica oxå hade en jättemysig dag som jag hade igår, eftersom hon fyllde år och allt! Det var verkligen en toppen dag, och så trevligt har jag inte haft på länge. Tack nikki för en så jävla mysig dag <3

Idag - 3 April
Jag sov ju över hos Nikki, hon bor ju i tyresö där min skola ligger (vilket inte jag gör) och hon bor 5 min från skolan, så det blev en skön sovmorgon för min del. Jag åkte och fixade massvis av saker, pratade med studeivägledaren och allt, fixade papper hit och dit. Nu känns det skönt iallafall.. nu kommer det kännas skönt att gå till skolan och vara i kapp i nästan allt och slippa den tunga känslan över att man inte kommer hinna med allt, fan vad bra det känns :) Efter skolan åkte jag och mötte caroline, handlade en försenad present till erica (förlåt erica), och kollade runt lite i stan. Så nu har jag alltså haft två mys dagar!

Imorgon är det äntligen fredag, men veckan har ändå gått fort. Och jag får inte sovmorgon som jag alltid har på fredagar, utan jag ska göra klart en rest i datakunskap som jag inte visste fanns, så jag måste komma till skolan 8, alltså åka från mig kl. 7, känns ju sådär.. menmen, det måste göras, och jag tror bara det kmr ta två lektioner att göra skiten. Det är mycket nu, så HEJA! 

Var nere och käkade middag för ett tag sen, men fastnade där, satt och pratade med pappa om allting jättelänge, det var längesen vi två bara satt och pratade om allting faktiskt :) humorn har jag fått från honom, så skämten blir alltid kul när man drar dom med honom, haha. Sen kom arbetsnarkomanen hem för ett tag sen. Och han hade med sig ett paket. Han hade köpt en parfym till mig(Dior oxå :O), det är ingenting vi firar, utan han hade köpt en parfym till mig. Jag blev jätte glad, jag älskar att bli sådär överaskad :) Tack så mycket älskling, jag blev jätte glad.. du är världens bästa <3

Men nu ska man snart hoppa in i duschen tror jag, sen måste jag nog sova snart.. det blir upp tidigt imorgon. Livet är underbart, PUSS.


morrn

Godmorgon godmorgon! Ännu en dag man fick plåga sig upp på.. känner mig helt död. För det andra så har jag försovit mig men nu behöver jag ej stressa till den andra lektionen. Kom och tänka på en sak, det var ju första april igår.. och jag klarade mig utan att bli lurad, jag brukar inte lura någon, utan jag är väl mest den som blir lurad :) 2 april idag, och det betyder att min älsklings erica fyller år idag, grattis gumman! Kommer säkert se henne i skolan idag, och då ska jag gratta henne riktigt mycket :) Idag känner jag att det är en riktigt bra dag! Dels är man ju så jävla glad att våren tittar fram, och våren gör mig glad! Nu ska jag gå och äta frukost och göra mig iordning.
Hoppas ni andra oxå får en riktigt bra dag! :)

äntligen!

Woho, bloggen funkar igen!
Idag har jag vart på byggmässa i älvsjö med klassen, började tio och slutade vid halv 12, as najs. Sen så kom min pappa dit, så efter jag slutat med klassen gick jag en runda till med honom, käkade lunch och hade det kul! Kom hem precis! Känns som om jag inte är riktigt vaken ännu, vaknade 15 minuter innan jag skulle åka imorse, och panikstressade, HATAR stress! Så nu tror jag att jag ska ta en powernap, eller först blir det nog en smoothie, sen slappa! Men här kommer bilder från morbrors valp Nova som jag länge sagt att jag ska lägga upp!

 

image8

  
ni förstår väl varför jag är kär? snart ska jag ha en egen :)

RSS 2.0