hemma

Nu har man precis landat hemma, proppmätt och trött, efter en massa håll-i-gång dagar.
Det blev btw utgång i torsdags, vi tog en jäääkligt lång promenad ner till stallis centrum mitt i natten, man hann ju bli full innan vi kom dit vi skulle. Men tillslut kom vi till orre, var inte där så länge.. men vi satt och drack och pratade litegranna, hade det kul. Sen kom marcus, han hade lanat (som vanligt, eller?) och åkte hem till linda med oss, och vi somnade på några sekunder.
Fredagen blev lugn, jag och linda cyklade ner till ica och köpte cocacola och chips efter vi vaknat, bakfulla som satan, sen gick vi och la oss igen! Vaknade senare, vi var bjudna hem till marcus mamma som skulle bjuda på mat :) Det var jätte mysigt och det blev någon drink där oxå. Jättegod mat, och min favorit kladdkaka till efterätt. Sen blev det film, Eight Below, och vi satt väl och grät allihopa, fast jag har sett den filmen 4 ggr på två veckor nu, haha. Senare tog vi en tripp till strängnäs, och sen hem igen.. trötta.. som vanligt.
Idag Lördag, så vaknade vi upp i stallis rätt tidigt, linda skulle hem med ett tidigt tåg. Jag och marcus åkte och lämnade henne i läggesta och sa farväl. Sen åkte jag och marcus tillbaka, fixade lite saker och kom i tajming hem till marcus mamma som precis hade bakat en stooor kladdkaka, skitgott! Vi fixade iordning oss och åkte till min mormor där årets påskmiddag hölls. Som vanligt var det oxå gott! Morbrors lilla bebisvalp var där, och jag är så kär! Sitter vid en annan dator nu, jag kommer såklart ladda upp bilder imorgon ;)

Hur har mitt lov varit? Det har vart hur bra som helst, gjort saker hela tiden känns det som, och haft det skitkul, är hur nöjd som helst!

Men nu tror jag att jag snart ska gå och sova, ska möta marcus i stan rätt så tidigt imorgon, för att gå och strosa i stockholms stad. Han åkte hem och lämnade i stallis, så vi ska mötas imorgon.

Nu orkar jag inte skriva mer, men jag skriver imorgon igen :) Puss och kram.


hoppas på utgång snart

Sitter fortfarande hos Linda med mjukisar och inte gör någonting, har precis käkat.. tacos, och linda är inne hos grannen och färgar hennes hår. Vi var ju på systemet idag, men vi har ingenstans att ta vägen.. plötsligt har alla blivit vuxna och jobbar, eller sover.. blö. Men någonstans måste finnas att vara, så vi letar vidare tills vi hittar något, även om det går hela natten. Men nu ska jag försöka fixa mitt hår på något sätt, eftersom jag har en extremt dålig hårdag, och det går inte att få till, sen ska jag ringa linda och se hur lång hon kommit, och leta leta leta! JAG SKA festa ikväll! Det brukar ju vanligtvis vara att man hittar fest men utan dricka, men dricka utan fest? hallå!

torsdag

Vaknade upp hos Linda, hur fan kom jag hit?! Skämta. Vi gick upp rätt så tidigt och tog det lugnt. Vid tre så kom Johan och vi åkte till mariefred till systemet och köpte saker, och käkade. Nu sitter jag hos Linda och vet ej vad vi ska göra nu, kanske kolla film och mysa. Ikväll blir det dricka, men vi vet inte vart ännu.. men kul kommer det bli iallafall, det vet jag! Men nu ska jag gå och mysa med linda, puss.


härlig dag

Vaknade imorse och åkte till mamma, vi käkade våfflor som det var sagt .. skitgott. Sen åkte vi till morbor och valpen, det går inte ens och beskriva hur jävla söt den var. Hur kan en sån plutt sak vara så himlans söt? FÖR SÖT! Kunde inte skiljas åt från den, ville inte åka hem! Men jag var tvungen tillslut. Nu har jag precis vart och käkat middag på china med pappa, marcus, helena och två tjejer som hjälpt till i hennes stall. Bilder från bebisvovven Nova laddas upp senare, för nu måste jag kila till tåget, för jag ska till stallis.

Puss och kram.

våffeldagen utan våfflor

Japp det stämmer, det är våffeldagen och jag har inte ätit några våfflor, shit! Men jag ska åka till mamma imorgon bitti och äta frukost med henne och det blir just våfflor! Just nu sover jag hos pappa, men ska upp rätt så "tidigt" imorgon, ska ta bussen till mamma 10.45, skönt att jag tog en dusch nu så jag slipper det imorgon när man fryser ihjäl och bara vill sova. Ska käka våfflor, och sen åka till min morbror och vovven, jag kan ju inte ens föreställa mig hur söt den kommer att vara, jag kommer nog smuggla med mig den hem. Föresten är min morbror ledig hela denna vecka för att vara med hunden, så det blev inge jobb, känns as skönt, och det betyder; slappaaaaa! Btw så har marcus gått och blivit sjuk, lutar på någon jävla influensa, KUL, nu kan man ju bara räkna dagarna tills man själv blir sängliggande, fan jag trodde jag hade vart sjuk färdigt för det här året. Så han följer inte med imorgon, han måste sova ut! Sen ska vi åka till stallis, det blir väl jag som får festa och marcus får ligga till sängs, nej jag skoja.. men något måste man ju festa innan lovet är slut ;) Men nu ska jag krypa ner i sängen med den söta sjuklingen, och försöka inte bli smittad! Godnatt <3

hej

Var ju och jobbade med marcus igår, och det blev en sen natt! Vi kom hem 04.30, fyfasen vad trött jag var.. och jag sov ju inte länge på morgonen innan vi åkte. Sen sov vi till 3, det var jävligt skönt. Imorgon ska jag till morbror och hälsa på valpen som dom fick hem för 5 dagar sen, wiiie.. och efter det blir det stallis med linda. Vi ska bara ta det lugnt och mysa gärnet! Får se vad som händer efter det, längtar tills imorgon iallafall.


mår apa

Hej hopp!

Kunde inte sova på hela natten, jag hade så jävla ont i huvudet.. drack vatten i litervis men det hjälpte ju inte. Så jag kanske fick totalt 1 timmar sömn, och jag vaknade upp med lika ont. Grannen var inne tidigare igår och fråga om just huvudvärkstabletter, och såklart gav jag dom sista till henne och sa "jag har aldrig ont i huvudet så du kan ta dom".. men visst, då ska man ju få årets huvudvärk just den kvällen. Har fortfarande ont, men inte alls lika mycket som förrut.. så jag tror det är påväg att försvinna. Det blev ingen stallis eftersom att jag mådde bajs imorse, men jag var faktiskt redan uppe när mamma gick upp. Så jag ska åka till Linda någon annan dag istället :) Sen kom marcus, gick och mötte honom vid bussen utan att han visste om det, fan vad skönt det var att bara få krama om honom igen! Fyfasen vilket snöoväder, det har inte slutat snöa sen jag vaknade. Eftersom det här är landet så finns det inga uppvärmda vägar som inne i stan, utan här är allt täckt med vit snö, tilloch med vägen. På något sätt känns det rätt så mysigt med snö, eftersom det inte vart någon.. nu när den väl är här. Och det ser riktigt mysigt ut här ute på landet! Men nu ska jag in till stan och jobba med marcus, sen är han leeeedig :D vilken häärlig dag! Puss och kram

fitt kväll.

Det blev ingen stallis ikväll som planerat, det kom massor i vägen som gjorde att jag missade mitt tåg, och eftersom det är påsk så går knappt tågen dit. Så nu är jag ute på landet hos mamma, och jag ska åka till stallis tidigt imorgon bitti istället. 06.00 åker jag härifrån med mamma till pappa, för det går såklart inga bussar tidigt på morgonen här nu vid påsktiden heller. 07.37 åker jag till centralen, för att sedan ta tåget 08.50. Då har jag cirkus 40 min på mig att köpa biljett, köpa någon frukost och röka. Känns jobbigt och surt att gå upp aptidigt på en lovdag, men jag och linda ska faktiskt ha våran mysdag imorgon. Är tvungen att åka aptidigt, för då kan marcus hämta mid vid tåget.. hans mamma åker bort med bilen vid 10 så jag måste komma innan det. Annars skulle jag tagit ett grymt senare tåg. Jaja, så nu ska man väl hoppa i säng och försöka sova. Men först ska jag lyssna på "No Air" med Jordin Sparks ft. Chris Brown. Alltså jag dööör, så jävla bra låt! Så nu ska jag nöta den, sen ringa älskling för att höra hans röst, för att bajsungen inte är här, sen ska jag sova! Så godnatt, hoppas på en bättre dag imorgon <3

kul

Igår åkte jag med marcus till stan för att äta och säga hejdå, för att åka till hans kompisar o lana i 3 dagar. Efter det blev det att åka och äta med mamma, igen, haha. Men det var mysigt iallafall, och om man tänker efter så var det skitlänge sen vi träffades. Efter det så åkte jag och mötte linda, vi laddade upp med godis, kladdkaka och cocacola, satt och kollade filmer och pratade tills vi inte kunde hålla ögonen öppna, det blev en seeen kväll. Så imorse när vi vaknat så gjorde vi en god frukost och skulle göra kaffe, men det blev misslyckat så det blev oboy. Linda hade fått för sig att det var asvamt ute, med sol och allt, så vi skulle sitta ute och äta i solen. Visst var det sol, men inte så varmt som det såg ut, men vi satt ute.. frös och käkade frulle. Efter ett tag drog linda, hon skulle till stallis. Snart ska mami hämta upp mig, umgås lite med henne, sen tror jag att jag oxå far till stallis, bara tills tisdag :) Jag och linda har planerat in en myskväll med vin och god mat imorgon kväll, bara hon och jag, och jag längtaar! Men nu kommer nog mamma snart, så jag ska börja packa ihop mina saker.

Puss och kram.

en bra start på dagen

Vaknade rätt så sent idag. Har segat rätt så mycket idag igen. Sen gjorde jag frukost åt älskling och lillebror. Baguetter med kycklingfyllning och sallad, mums. Sen gjorde jag en stor hallon smoothie till allihopa. Det blev en stadig och jävligt god frukost. Visst är jag typ världens gulligaste flickvän/storesyster? Jag tycker att jag var det idag. Ikväll åker marcus och lanar tills måndag, det är alltid lika svårt att sova utan honom :( vill inte att han ska åka, men det finns inget att göra åt saken när killar år beroende av fittspel och måste lana, det blir säkert jättekul för honom. Får se vad som händer för min del ikväll, har ej bestämt något ännu. Men jag ska följa med marcus till stan så käkar vi tillsammans där innan han åker. Kommer sakna honom! Men det är bara till måndag. Men jag förstår mig inte på det där med att lana fett många dagar i sträck, orka lixom!? menmen. Nu ska jag nog snart hoppa in i duschen så man inte behöver stressa iväg sen. Jag älskar marcus, världens bästa pojkvän. Puss och kram skumbanan <3

god kväll.

Vart på bio och haft det mys. Filmen var bra, men det var för det mest FÖR mycket överdriven humor, typ som epic movie, och den tyckte jag sög. Men några scener var hur jävla roliga som helst. Men jag kunde inte konsentrera mig så mycket på själva filmen, för på raden framför satt det 5 tjejer som snackade under hela jävla filmen! Typ om vad dom skulle ha på sig på sin student, att dom skulle gå till frisören om en månad, att deras jeans satt för tajt, att han på förra festen var söt. ALLTSÅ ursäkta mig, men betalade dom 90 spänn var för att sitta och prata om vilka fucking kläder dom skulle ha på sin student, och störa andra mitt under en film? Sen såklart sitter det alltid 11 åriga små pojkar som sitter och skriker och pratar i telefon och tror dom är hur tuffa som helst. Önskade bara att jag hade med mig silvertejp i fickan just då, så jag kunde tejpa igen käften på dom! Förlåt, men sånt gör mig så jävla sur. Man har lixom längtat till denna kväll, och sen det här!? Menmen. Jag och marcus hade det iallafall hur kul och mysigt som helst. Men nu ska jag nog snart gå och sova. Grattis till 11 månader älskling :) <3 Jag har iallafall haft en kanon dag!

Godnatt <3


segis

Klockan är nu halv fem, och jag ska sitter fortfarande i soffan och lökar gärnet. Vi tog hem kebab och käkade. Kebab med bröd utan kebab för mig del, YES! Ska vara inne i stan runt sju så man kanske ska ta och hoppa in i duschen snart. Nä, en halvtimma till kan jag nog allt sitta o löka. Sen bär det av till "Meet the spartans" och en helt underbar myskväll med älsklingen. Puss och kram.

Godmorgon

ÄNTLIGEN FREDAG! Gud vad skönt det var att sova ut. Men fan vad mycket snö det har kommit, inget vår väder idag heller. Jaaa, idag blir det mat ute på stan, bio med välrdens underbaraste älskling, och myspys! Har längtat så mycket efter det! Men nu ska jag käka frukost, puss och kram.


trött trött trött!

Sov några timmar och väcktes av att det var middag, det blev taco, jag har vart sugen på det ända sen Caroline pratade om taco i tisdags, så äntligen! Det blev inget nattjobb, han åker tidigt imorgon istället och fixar det. Jag tror nog ändå inte jag hade orkat, jag är så jävla trött. Så ikväll blir det väl film och mys istället. Imorgon blir det bio med älskling :) har längtat efter det hela veckan, och jag vill att det ska bli fredag nu. "Meet the spartans" en komedi härmad på "300" tror den kommer vara riktigt kul, får se. På lördag åker marcus och lanar tills måndag, ALLTSÅ?! måndag.. orka. Så det blir vänner, hoppas på fest. Det händer säkert något kul, det är alltid kul att träffa vänner. Jag tror fan jag går och lägger mig snart, kanske somnar till någon film. Är så jävla trött efter pluggandet till halv 4 igår, och ja, jag känner mig jättestolt så jag får skriva om det mer än en gång. Nu ska jag sätta på mig myskläder och krypa ner och mysa med älskling, I love it. Så jag tror det blir godnatt nu, godnatt <3 :)


äntligen lov

Det blev en grymt mycket senare kväll än vad jag trodde igår, det var inte alls så lite att plugga som jag hade fått för mig. halv 4 blev jag klar! Var tvungen att hyra och kolla på filmen "hata göteborg" eftersom jag aldrig såg den med klassen, och skriva om den skitfilmen. Fyfan vilken dålig film, ville bara att den skulle ta slut så jag kunde skriva om den och sen somna. Marcus låg brevid mig och sov såklart, det var ju förfan nästan morgon när jag gick jag la mig. Men hur som helst är jag så jävla stolt över mig själv, nöjd och glad att jag gjorde allting. Det kändes så befriande att lämna in det idag, ALLTING! Nu har jag inga rester kvar i svenskan och jag behöver verkligen inte tänka något mer på det, det går inte att beskriva den sköna känslan. Kom nyss hem från skolan och har nu påsklov, ska kanske jobba i veckan.. men fan vad jag egentligen inte vill det, jag vill ha ledigt! Nu ska jag sova några timmar och sen ska jag och marcus åka in till hans jobb och jobba natt, GODNATT så länge<3

seg dag och plugg!

Sådärja, kom nyss hem från skolan. Vilken seg dag, var så jävla trött, ville bara vända och lägga mig i sängen igen, men nej jag var duktigt och gick till skolan. Hade en 2 timmars håltimme mitt på dagen, och just idag var det inte skönt att ha håltimma, för pengarna är slut och jag ville ha allt gjort för att gå hem och lägga mig i sängen. Men nejnej, inte det heller.. slutade tillslut, tidigt ändå, kvart i ett :) Men då fick man plötsligt asmycket att plugga tills imorgon, iförsig vet jag vad jag ska göra och det kommer gå rätt så fort hoppas jag och det kommer kännas så jävla skönt att ha det inlämnat imorgon och gå därifrån utan några som helst rester kvar i svenskan. Nu ska ta något att äta, sen ska jag börja plugga, blö! Hoppas allt flyter på och att inte min trötta hjärna inte orkar.

hum? sen kväll.

Dagen gick inte så bra som den skulle göra egentligen. Ringa som fasen till skolan, studievägledaren var såklart sjuk! Det är ju henne jag måste prata med, skitoxå. Och syon var upptagen hela tiden, ringde från 9 till 13, så jag gav upp. Ska till skolan imorgon, får antingen lämna lapp att dom hör av sig eller bara hoppas på att dom är där och har TID. Jaja, åkte till stan och mötte carro, vi gick och käkade och hade kul som alltid. Gick runt och kollade lite, sen åkte vi hemåt. Fyfan vad skönt det var att bara slänga av sig jeansen, ta på sig myskläder och lägga sig i sängen med datorn i knät, var så jäävla trött.. brukar inte bli så trött på dagarna?! Låg där, lallade runt på datorn, efter ett tag kom älskling hem. Stackarn, man såg hur sliten han var, han jobbar sönder sig för vår skull, och jag har skuldkänslor! Jag vill oxå jobba och tjäna pengar, men jag måste ju gå i skola. Han kom bara hem, käkade, pappas specialare (när hans tjej är bortrest som lagar obeskrivlig mat, fattar inte hur hon orkar, men det är gott) Makaroner och köttbullar, men det hade jag redan räknat ut. Sen skulle Marcus iväg igen efter det, han hade massa att göra på sitt vanliga jobb, eftersom han jobbar med sin pappa då och då och tjänar extra pengar. Han kollade på mig med sina rådjursögon och bad mig komma med och hålla han vid liv, och inte kan man säga nej. Hade egentligen typ tänkt att duscha och gå o lägga mig efter maten, men såklart ställer man upp för världens bästa :) På torsdag älskling, då ska du få sova, och jag hoppas verkligen det blir så då, och att det inte rullar inte något jobb för det brukar alltid bli så när du behöver vila ut. Så nu sitter jag här, vi lär bli klara om ett bra tag. Som tur är fick vi låna pappas bil, så vi slipper åka tåg hem, bajståg, jag hatar tåg, det är så långtråkigt och bara massa förseningar. Och sen älskar jag att åka genom stan på kvällen med bil, det är så jävla mysigt, vet inte varför? :S Antignen somnar jag, eller så får jag det långtråkigt och blir pigg av min energidryck och kinapuffar och skriver mera sen. Så kanske godnatt (?) :) Nu ska jag gå och pussa på älskling!

skit snö

Godmorgon! Vaknade upp och förvånades av att det var överdrivet ljust ute, och jävlar vad det hade snöat! Men det kommer väl inte hålla i sig i mer än en dag som det gjort hela vintern när det väl har snöat. Men åh, snö ville man ha för längesen.. inte nuuuu. Nu vill jag ha vårvärme och sol, tänk vad härligt det skulle vara. Gå ut och inte känna någon kyla alls, Slippa gå runt i jacka för det första!!! Försvinn snö och slask!  Aja, har bestämt mig för att åka till skolan och prata med syo osv. senare idag. Måste fan få det gjort så snart som möjligt. Ska ringa min lärare och förklara, han förstår det vet jag! Nej nu ska jag gå ner och äta frukost, jag brukar aldrig vara hungrig på morgonen, men idag så jävlar, hoppas det finns något gott. SHIT, måste ringa erica oxå, det finns inga ursäkter längre till att vi drar ut på att bestämma ett datum vi kan träffas, hon och jag. Men nu kurrar min mage, så nu ska jag slita mig från nya datorn och gå ner och äta :) känns som det är en bra dag idag.

Puss och Kram


ny dator

Nu ligger man i sängen och har en bärbar dator i knät. Bara för att marcus fick ett ryck och köpte en ny dator, eftersom den andra har pajat helt (egentligen ville han bara köpa en ny dator för att han är beroende av att spela) Men iallafall. Den är ashäftig och jag kan logga in på min användare genom mitt fingeravtryck. Lägger alltså fingret på en liten sak, den läser av, och jag loggas in. Hur ballt är inte det? Nu är det laddat med virus skydd oxå, så den här inte ska krasha som den andra, skönt. Sen fick man en fjärrkontroll med, om man vill kolla film och har datorn en bit bort.. då tar man fram fjärrkontrollen och styr den från där man är. Imponerande va? Fyfan vad skönt att ha en fungerande dator, tack älskling! Över till imorgon.. Antingen ska jag gå på måleridagen, eller så ska jag gå till syon osv. Prata om hur jag ska göra, och gå till väga med allt. Tror faktiskt rätt så mycket att det är försent att ta igen allt (matten) hm, får se imorgon hur jag gör, om jag går dit imorgon eller någon annan dag, men jag vill ha det gjort så fort som möjligt. Får se oxå vad dom säger, men jag hoppas på det bästa! Kanske skulle vara lättare med en nystart? Komma i en klass då man trivs? Få en ny chans att komma i tid varje dag, och sköta det man ska göra. Vilket jag inte gör nu, pgr. av att jag är så efter i allt. Jaja, får helt enkelt se hur det blir imorgon. Nu ska jag ladda datorn med bilder, och försöka få tag i fredagens bilder.. fyfaaaasen vad sega folket är med att bara sätta in en sladdjävel i kameran och skicka till mig?! gaaaah. Men nu ska jag gå och mysa med världens underbaraste pojkvän, för jag börjar faktiskt bli astrött. Det blev inte en tidig läggning för min del idag, men imorgon.. det lovar jag mig själv.

OBS! Måste komma ihåg att ringa morbror om jobbet, får inte glömma bort det denna vecka. Sen måste jag snylta pengar av mamma eller pappa så jag kan köpa dom där örhängerna jag vill ha! Sen måste jag verkligen verkligen prata med skolan om allt, får inte dra ut på det mera än vad jag gjort!

Kram och godnatt <3

lunch över

Sådärja, kom precis från lunch. Det blev asiatiskt, buffé, skitgott. Men jag satt mest och blev distraherad av ca. 8 stycken konstorsnissar vid bordet brevid. Fyfasen vilken torr humor, och vilka tråkiga samtalsämnen, bara tråk tråk tråk, och PINSAMT hur alla bara satt och garvade i samma ton åt skämt gång på gång. Och man tänkte bara "var det där ett skämt?" Okej, det är säkert inte alla som är lika torra och pinsamt tråkiga, man ska väl inte dömma. Men.. det här var riktigt extremt konstorsnisse-torraskämt-pinsamttråkigt. Satt och halvlyssnade medans jag och marcus satt och pratade mökar och rapar, riktiga intressanta saker. Sitter nu på jobbet igen, trååååk. P3 brusar på radion, och det är en tjej från tyskland här som inte kan ett ord svenska.. hon sitter bara där och är helt tyst, det enda hon sagt är "hello, hello" Marcus är inne i jobbet och jag har INGEN att prata med, KUL! Sen finns det inget för mig att göra. Jag får ju inte hjälpa marcus med att sätta in dyra diamanter i smycken, så jag får fortsätta med mitt kladdpapper och försöka få tag i bilder från i helgen. Som tur är har inte marcus så mycket att göra idag, så det blir en kort dag "puh" Får väl försöka hitta något att hålla mig sysselsatt med, så jag inte somnar. Vill bara lägga mig i sängen och somna tills imorgon.. tror jag ska gå och lägga mig grymt tidigt ikväll. Jag brukar säga så typ varje kväll men sen blir det ändå att man somnar vid 2 tiden. Men ikväll, då ska jag lägga mig tidigt. Jävla väder oxå, kallt som fan.. när kommer solen? När kommer värmen? När slipper man gå runt med sin stora vinterjacka, som man svettas sönder av när man kommer på en buss. För när solen kommer blir man så jävla mycket piggare, och man har så jävla mycket lättare att komma upp på morgonen. Man blir bara glad. Värme och sol, kom gärna hit NU, det behövs. Man blir bara deprimerad av det här vädret, grått, kallt och dysterst, blö. Man går bara runt som en vi blekfis och fryser. Inte långt till sommaren, om det blir någon sommar? får hoppas på en varm sommar med soooool. Nej jag ska försöka hitta något att göra, försöka göra nytta.. jag är godissugen! Måste bara säga att marcus är världens sötaste när han jobbar.. naaaa, vill bara pussa på honom.

<3

på marcus jobb

Kom på igår att "gaaaah jag har mina målarkläder hos mamma" det var alltså försent att hämta dom, och nej jag orkade inte ta bussen till henne och tillbaka.. eller jag skulle inte hunnit det. Så jag följde med marcus på jobbet, så jag sitter och är hans sekreterare av något slag. Vet att skolan är viktig, men lixom.. ska det vara så att man hatar skolan, har en klump i magen när man är påväg till skolan, att bara spy helt enkelt på skolan. Funderar på om jag ska gå om, börja jobba, eller försöka gå kvar med min klump i magen 2 år till, med en klass som jag inte trivs med, och efter sommaren försvinner tina, HALLÅ! Vem fan ska jag vända mig till då?! Jag ska ta mitt arsle och gå till någon slags syo som tydligen suger, kurator, rektor, någonting! Fan vad trött jag är, WOHO lunch om en timma.. då kanske jag blir lite piggare. Alltså fan, fem veckor tills jag och marcus flyttar, känns overkligt, har ännu inte riktigt fattat att det ska hända på riktigt! Om fem veckor ska vi stå på egna ben, betala egna räkningar, och sköta ett hus? Klippa gräsmattan, laga egen mat och damsuga? omg. Ett hus som första boende, fatta vilken tur man har. Det kostar inte mer än om vi skulle bo i en lägenhet oxå.  Hur som helst är det overkligt! Men nu ska jag försöka hjälpa till, göra någon nytta av något slag.


helg över

Jaha, så var denna helg över.. trisst. Njuter av sista stunden av söndagen innan en ny vecka börjar! Ska kolla klart en film med älsklingen först, så det blir en sen söndag.. men det är okej att lägga sig sent då, för på söndagar ska man ha mysigt och inte gå i säng vid vanlig tid, tycker jag. Fredag började dåligt men slutade bra! Marcus valde att inte komma hem (efter bråket innan) .. så jag begav mig till mina underbara vänner, kände att jag verkligen behövde komma ut och tänka på annat + att jag såklart saknar mina vänner och jag alltid har kul med dom. Vi var i beckis stuga och hade det hur kul som helst, spelade ölspel, pratade och skrattade. Lite senare blev jag och Caroline hungriga så vi åkte till statoil och käkade korv med mos, mums, som efterrätt blev det chips. Sen var nog kvällen slut, tröttheten smög sig på och vi bestämde oss för att åka hem, Caroline hoppade av efter några stationer och jag fortsatte min vanligt långa resa hem på världens segaste buss som tar världens segaste omvägar, som tar ännu längre tid när man är trött och bara vill komma hem till sin säng! Kom hem tillslut, var hur trött som helst. Hade sagt till mig själv på skarpen att jag inte skulle ringa marcus fören han skulle ringa på lördag morgon. Men jag kunde inte hålla mig, ringde och berättade hur mycket jag älskade och saknade honom.. han sa detsamma och lovade att komma hem tidigt nästa dag. Han kom tidigare än vad jag trott och vi låg i sängen och bara mös! Lite "senare" på lördagen, ca. 12.00 åkte jag, pappa och marcus till farmor och följde med henne och kollade på lägenheten hon ska flytta in i.  Sen bestämde jag och marcus oss för att bara ha en myskväll senare på kvällen, så vi åkte och laddade upp med godis & frukt, haha. Vi kollade på melodifestivalen och massa filmer, sen kom grannarna in och och satt och babbla med pappa ett tag, sen tillslut gick dom över till grannarna igen. Tror vi kom i säng vid halv 5!! Så idag har det vart en trött dag, har bara vart iväg och käkat på chinaresturang med la familia. Så det blir nog sängtime för mig snart iallafall :) Alla folk är ovanligt sega med att ladda upp bilder som tagits under fredagen, så dom kommer så småning om. Hej vecka, hejdå helg. Inte många dagar till påsklov nu.. heja!

hejhopp och godnatt <3

Fredag

Kom ju hem från Nicole imorse, skulle egentligen till skolan men det blev allt för stressigt och jag skulle hinna med en lektion om jag tog ett annat tåg. Så det blev hemmadag, jag vet jag vet, inte bra. Väntar in älsklingen, han skulle vart här för ett bra tag sen, vi hade ett småtjaffs imorse, håller man inte tiden då? hm. Han har vart hos en kompis igår och spelat datanördspel hela natten och var ledig idag. Vi hade planerat in en myskväll ikväll, men får se vad som händer, kanske drar till becki senare (?) jag vet inte, men som sagt får se vad som händer. Men just nu tänker jag bara på maaaaat, det kurrar i magen och börjar mer och mer undra vartfan han håller hus?! Får väl ta och ringa honom pch möta upp honom så vi kan käka något. Jag älskar dig, världens bästa (fast du är sämst i världens på att hålla det du lovar, inklusive TIDER) Skriver nog senare.

Puss och Kram. 

image1


jag älskar dig

mystorsdag.

Nu äntligen har jag fått hjälp med bloggen, så nu kan man ju börja lägga ner lite tid att skriva oxå. Har förövrigt vart med nicole idag, vi har badat pool! Vi hade med oss en varsin smoothie, satt och pratade och hade det hur mysigt som helst. Käkade tacos här oxå med nikki och hennes pappa :) jätte mys det oxå! Ska sova här, orkade inte åka hem.. sen tycker jag faktiskt om att sova här. Så Marcus får klara sig en natt utan mig. Men han sitter förmodligen hos en kompis och spelar dataspel, nörd! Han har inte ringt mig ännu, så det är nog så. Nu sitter jag och nicole och tar det lugnt, ska väl snart gå och lägga oss.. det blir tidigt för en gång skull. Tack Nicole för din hjälp, och tack för att du är en bra vän :) Fredag imorgon, woho, får se vad det finns att hitta på i helgen.. hoppas på något kul iallafall. Puss och godnatt.


RSS 2.0