höstlov

Nu är det måndag, men det gör ingenting, för det är ju höstlov! I helgen var jag i stallis. Gjorde ingenting speciellt. Det är en sjuk-period som går nu, och jag kände mig inte helt friskt sen jag var sjuk i veckan. På fredagen låg jag och baby bara och kollade på film, somnade jätte tidigt. På lördagen så åkte jag & babe till strängnäs där Marcus bjöd på romansikt middag, på grek resturangen.. så sjukt mysigt, och så himla bra mat där. Hade det skit mysigt. Vi umgicks med adam ett kort tag oxå.. men alla var trötta, varför förstår jag inte eftersom att vi somnade tidigt och sov ganska länge, men vi åkte hem och la oss. Söndagen, oxå en chilldag. Lena lagade jätte god middag till oss, samt efterrätt. Det hela slutade med att jag garvade för mycket så jag satt äppelkaka i halsen så jag tappa andan, hahaha, sen brottningsmatch mellan mig och marcus på golvet.. (jag vinner alltid!) En lugn helg. Skönt.
Idag gick jag upp tidigt, marcus åkte till jobbet och jag hem. Min pappa fyller år idag och det ska firas. Så nu känner jag lite stress, ska in i duschen och fixa iordning mig.. och sen in till stan och möta Marcus, för att köpa present. Sen blir det käk ute med farsan.
Inte långt kvar nu tills Marcus fyller 20.. hjälp!

Imorgon ska jag tillbaka till stallarholmen, umgås med Linda som ska baka bullar som jag ska käka upp. Kommer antagligen vara där hela veckan.

Dax att skynda på, jallajalla.
PUSS!


godnatt folket

Dax att sova. Var tvungen att kolla klart på "Ghost ship", spökfilm.. och äcklig. Jag tror på spöken faktiskt!
Ska ju upp klockan 5 imorgon, lyckligtvis får jag skjuts till tåget iallfall (lite sovmorgon? om det ens kan kallas så, så tidigt?) 5 ska jag vara uppe, heja.  Mår inge bra alls, jäkla förkylning, men jag måste till jobbet imorgon.. har vart borta så mycket nu pgr av ryggen. Tänk om man fick betalt för att man jobbar, då skulle det kännas mer okej. Jävla praktik, ge oss lärlingslön! Vi jobbar ju? Aja, sova var det.. och jag känner på mig att jag kommer var nästintill död imorgon, plus förkylningen.

Marcus ringde iallfall. Vi som vet vad det handlar om, ni vet. Det är för privat för bloggen. Rättegången blev inställd. Så nu ska vi vänta på ännu ett datum.. och då ska jag också kallas upp för att vittna i rättegången. Läskigt. Hoppas det blir snart iallfall, är rätt så trött på att bara vänta tills beskedet.. det har ju gått ett år nu. Känner på mig att det kommer bli bra iallfall!

Nu ska jag försöka se upp för spöken och lägga mig i min runda säng, godnatt.


Snart vankas det för Halloween också, jag älskar halloween.


Live your life


Det bästa som gjorts på länge. Jag är kär i låten, jag älskar den!
_______________________________________________________________________

Marcus har fortfarande inte hört av sig, hjärtat klappar av nervositet. Ring babe!!!!

nervös..

Dagen har redan börjat skit. Jag mår skit dåligt och valde att stanna hemma, plus att inte vattnet fungerar.. igen. Men sen ångrade jag mig, och ska kolla bussen.. men det går inte en buss fören klockan. 12.00. Och då är jag framme i skolan 13.33, kul! Det här är fan inte normalt. Hur kunde jag vara så dum och välja den skolan, som iof inte var för min skull.. utan för att få gå kvar med gamla kompisar, sen visade det sig att typ ingen ens började där, så jag är helt själv. Sen måste det ju vara den sämsta skolan som finns. Visst, valet är jag nöjd med. Men skolan är så jävla dålig! Jag hatar tyresö, och jag längtar tills jag slutar skolan och får komma bort från det.. för gott. Hatar tyresö och all tyresö pack som aldrig växer upp. Tiden står still där, och nästan alla är kvar på samma nivå som för 3 år sedan (inte exakt alla, men nästan). Pinsamt. Åh, jag vill sluta skolan nu.

Är jätte nervös hur det går för Marcus idag, hoppas av hela mitt hjärta att det går bra <3
Kan inte sitta stilla fören du ringer och jag får höra hur det gick, så att oron släpper i magen. Lycka till min älskling.
Jag älskar dig, pojkvän <3



julmust

Föresten, när jag öppnar kylskåpet idag så ser jag Julmust. Julmusten är alltså tillbaka. Lycka!


Jag älskar julmust, mer än cocacola!


sjuk

Dagen blev inte som tänkt idag, och jag orkar inte ta upp varför. Är i stor besvikelse. Kom iallfall hem och åt middag med mamma. Sen har både jag och mamma legat som nerslagna i soffan. Båda har åkt på en riktig förkylning. Snor, feber, halsont. Huvudet är tungt och jag blir alltid så trött då. Så imorgon ska jag köpa frukt innan jag åker till skolan och leva på det, så jag håller mig vaken och får i mig vitaminer. Jag har absolut ingen imunförsvar, och blev tillsagd att jag skulle äta några speciella vitamin tabletter av något slag förut, men jag tror inte på tabletter riktigt så det rann ut i sanden.. men jag ska nog förbi apoteken imorgon och ge det en chans till, då slipper jag kanske vara sjuk ett stup i kvarten. Usch, är så trött.. men det är så svårt att sova när man är sjuk. Vill helst stanna hemma imorgon, men jag måste komma iväg! Nu ska jag göra en kopp té för halsen, sen försöka somna till en film. Föresten, jag trodde att man växte ifrån hat. Men jag känner så stort hat inför några personer.. hat, som jag aldrig känt riktigt förr, Jag riktigt hatar..

Hoppas det går bra på sjukhuset föresten, Lena..
Godnatt <3


lite helg och lite ont

Ännu en helg är över. Är inte inte nästa vecka det är höstlov? shit. Tiden går så jävla fort.. det har ju förfan snart gått en termin, sjukt. Lite kort och gott om min helg;
Fredagen, mötte jag upp Linda, Jossan, Michan, Emelie och Linnea i stan för lite shopping och mat, hur kul som helst.. sen åkte vi till stallarholmen till Linda. Där satt vi med tända ljus, tidningar, och kladdkaka, och pratade skit tills kvällen nästan blev morgon. Mysigt var det. Marcus kom och hämtade mig, och jag sov hos honom.
På Lördagen ringde alarmklockan hyffsat tidigt, för jag skulle med Linda till strängnäs för att inhandla maten tills kvällens tjejmiddag. Så jag, marcus, adam, och linda åkte till strängnäs, vi blev av släppta på willys medans grabbarna fixade andra ärenden tills kvällen. Efter vi var klara, åkte vi alla till stallis igen. Där det helt plötsligt blev lite bråttom att fixa med maten. Men med lite teamwork, svett och tårar gick det ;) vi klädde upp oss, och alla började droppa in. Jag kan ju säga att ett rum fullt med tjejer ger en tinitus tillslut. Men gud vad kul det var, och nya sjuka brudar som man lätt lärde känna. Har inte skrattat så på länge! Sen började det droppa in lite annat folk.. fullt hus! Sen blev det lite missförstånd osv, men som tur var hände lite i slutet av allt. Så jag, adam & danne åkte ut på lite roadtrip i stallarholmen.. också sjukt jävla kul, haha. Det slutade iallfall med att jag sov hos adam. Linda, Danne och Linnea kom också. Och utan att gå in på tråkiga eller roliga detaljer så var det roliga kvällen slut. Vaknade upp hos Big A, och dem andra hade dragit så det var bara vi två kvar. Så vi satt och garvade åt lite bilder och pratade, tills det var dax att bege sig, för att han skulle ha gäster, mot det roliga dagen efter.. städningen! Men först mat, med adolphen, rille, linda, michan. Sen mot Linda, fan vad grisigt det var, och inte var det någon som städade som vanligt.. så jag och linda, sega som as, städade hela huset tipp topp helst själva. Sen åkte jag till Marcus, där vi var resten av kvällen. Skult läskigt när vi skulle gå ut med Santos, och det är kolsvart där ute.. och där jag stänger ytterdörren hör man hur något djur springer precis brevid oss. Tunga, höga ljud, alltså inget rådjur.. som vi först trodde. Sen visade sig det vara vildsvin, usch vad läskigt det var.. för dom var så jävla nära. Jag och Marcus grips ju typ av panik.. rätt så kul att kolla tillbaka till det nu iof, hahaha, skulle velat spela in våra miner, när vi ville skrika.. men höll tyst, och försöka prata med varandra genom våra vidöppna ögon, haah! Idag kom jag hem med vrickad fot, samt vrickad handled från i helgen.. så kan det gå!
Den här helgen vill jag tacka mest Linda & Adam, för ni är alltid så jävla bäst. Sen alla sköna brudar som jag lärde känna.
Ska se om jag hittar några bilder från i helgen.

Nu blir det mys framför brasan. Är sjukt förkyld, röd om hela nästan, ont i lungorna, och känner att febern reser sig mer och mer.. suck.


godnatt

Har inte kunnat komma i säng ännu. Fan. Men det återstå och se hur det blir imorgon, ställer iallfall larmet på den äckliga tiden 04.45! Så nu ska jag lägga mig brevid Charlie, han snarkar som en hel man.. och nu drömmer han. Han gnäller, och sparkar med benen, min bebis. Undrar vad han drömmer? Nu säger jag godnatt, och välkomnar fredagen så gärna.

  
Charlie, även kallad; Bubbas, bajskorv, Charls, Strävis, Mojje, Korv, Challe.. osv, osv..
Han är min långa tax, som jag älskar!

fredag nästa

Blev ingen praktik idag. Jag gick upp i tid, med tårar i halsen.. men kände att min rygg inte skulle klara av att måla tak idag. Så jag stannade hemma och pluggade istället. Vet inte hur det blir imorgon, får se vad ryggen säger imorgon bitti helt enkelt. Men ställer in mig på att gå upp iallfall.
Jag och pappa lagade middag tillsammans idag, det blev flygande jakob, och vi pratade om allt mellan himmel och jord, det var skönt.
Nu ligger jag, pappa & charlie i soffan och kollar på "dödligt vapen 3" :) sen blir det läggdax.
Imorgon är det fredag, och det betyder älskade stallis igen, har inte vart där på evigheter. Då ska det fixas tills lördag, då det ruliga äger rum, jag lääääängtar!!


ja må hon leva..

Grattis hjärtat på 17 års dagen! Jag och Marcus ringde och grattade henne med"gogogo, shorty.. is you birthday, we gonna party like it´s your birthday" HUMOR, jag vet! Längtar tills helg.
Praktik imorgon, och fick ett sms av Micke för ett tag sen att det var på ett nytt ställe imorgon. Jag är inte den som hittar världsbäst i stan precis. Nog med att jag måste åka kl. 6, tors-fre. Nu måste jag sitta 05.30 på tåget för att hitta och komma i tid.. vilket innebär att jag måste gå upp 04.45. Inte helt kul precis. Önska mig lycka till. Jag är så otroligt morgontrött, så imorgon kommer jag förmodligen grina när jag tvingar mig upp, det brukar bli så. Och inners inne vill man höra mamma säga "Men gumman, stanna hemma idag om du är så trött, sov hela dagen!" Men sånna mirakel händer dock aldrig, oavsett om jag grinar pgr. av trötthet, spelar ingen roll om jag lägger mig i tid eller ej. Jag är grinig, elak och ledsen på tidiga mornar, usch! Känns som om jag alltid kommer att vara det, och aldrig växa ifrån det. Det kommer från min kära pappa.
Så nu blir det sängen, jag ser inte fram emot imorgon.
Godnatt


det här är jag när jag går upp..

.. det här är jag när jag äter frukost..

.. och det här är jag när jag väntar på bussen.

smärta

Mötte Linda och Jossan i stan. Och vi flängde runt, affär till affär så som tjejer gör. Hittade en tröja, och ett par örhängen som fick följa med hem :) Nu är jag helt slut, speciellt i fötterna. Och min rygg ska vi inte tala om. Smärtan är tillbaka, värre än någonting förr. Nu är det inte bara hugg som kommer, utan nu är det en konstant smärta som ligger där hela tiden. Det gör så ont, det går inte att beskriva smärtan. Det måste vara något fel på någon kota, för det är himla svullet på ena sidan. Gud, jag måste verkligen göra något åt det här, annars är min framtid att jag är sjukpensionerad inom 5 år, och det skulle ju inte vara så himla kul. Men nog om det.
Ser fram emot helgen, och det är bara 3 dagar tills fredag!

Nu ska det göras toast, och té med citron smak :)

skoltrött

Nu är jag trött på skolan! Speciellt när jag har ett dumt schema. Sitter och kollar på drömkåken, en kultfilm. Påminner lite om mammas hus, fast det var inte lika dramatiskt. Men allt har ju pajat där, i vårt drömhus. Stackars mamma<3  Det bästa på hela den filmen är när dottern skriker "JÄVLA KLIMATERIEKOSSA!" haahahah. Linda ringde och jag ska möta henne med en vän inne i stora staden. Hon fyller ju år imorgon, så hon ska födelsedags handla, ska se om jag hittar någon fin tröja också. Måste sticka, PUSS!

Jag och den här tjejen har vart bästa vänner i 9 hela år, det är stort <3
jag älskar dig stumpan

kallingar

Sådärja, kom nyss ut från duschen, och har satt på mig Marcus siden kallingar och en sovtröja, mysigt. Det är bara jag uppe, ska kolla klart scrubs, sen blir det säng. Börjar sent imorgon, så då är det okej. På tal om siden kallingar, så tänker jag på falun. Där brukade man ha siden kallingar om kvällarna. När man hoppade i sängarna, så dom gick sönder.. och när man hörde Kew asskratta i rummet brevid. När man gjorde allt man inte fick göra. Speciellt jag och Caroline i vårat rum. Vilka minnen det finns från falun. Kan ju klart erkänna att man saknar spökfalun sjukt jävla mycket.
När man gick i ksab så fanns det alltså ingen slöjd, hemkunskap, osv. Så man åkte till falun 2 ggr om året med sin årskurs, och hade lektioner på dagarna.. och sen gjorde allt man inte fick göra om kvällarna.
Nu väntar scrubs, sen sängen.
Godnatt, love!


birtday kid

Har precis suttit i telefon med min Linda en lång stund. Planerat lite inför hennes födelsedagsfest som äger rum på lördag. För hon fyller ju faktiskt år redan på onsdag :) Min stumpa blir äntligen 17 år. Först blir det tjej middag, och sen kommer lite annat folk att droppa in, senare mot kvällen. Nu har jag en glad känsla i hela kroppen, och längtar grymt mycket. Ska hjälpa henne både på fredagen och lördagen, jag älskar sånt här. Det är nog för att jag aldrig festar, det gör det så roligt att längta till något då. Och om jag festar så dricker jag någon cider. Förstår inte längre det roligare med att festa varendiga helg, det blir mest patetiskt i slutändan?  jag kanske har fel, men så känns det. Så nu när man aldrig festar så kommer detta bli sjukt kul, och jag ser fram emot det jätte mycket! Ska handla present i veckan, och kanske sno lite av min lön till någon fin tröja? får se med det. Aja, sjukt kul iallfall. Står också för musiken, så ska börja ladda ner lite på en gång :)
Nu blir det mat, puss&kram!


Måndag

Just nu ligger mitt humör inte på den bästa nivån. Men det blir lite nog lite bättre med mat och svampbob. Jag fick ju min lön igår.. och det kliar i fingrarna av att göra av med allt på en gång, men jag slår mig själv på fingrarna och nu ligger dom på sparning! Marcus kommer inte idag heller. Och Charlie är inte här, och det betyder ännu en natt ensam. Det är så sjukt att det känns så himla ensamt och tomt nu när man vant sig med att sova med Marcus en lång tid. Förut innan Marcus och jag träffades, absolut hatade jag att dela säng, jag ville ha mitt space, och jag kunde inte sova med någon brevid mig. Ombytta roller kan man säga.

Det är en massa moppe-pojkar här utanför som meckar och låter.. det värsta är nog att dom är runt 18 bast.


darin


Darin är väl ingen favorit om man säger så, men denna låt är grymt bra!

go´morrn

Godmorgon! Kom upp idag, trots att det blev sent igår.. eftersom att bröloppsfixaren, bodygard & pretty woman gick på tv  igår efter varandra. Så nu är jag uppe, halvklar och ska göra té, och det ska drickas till svampbob och tända ljus ;) ingen så värst jobbig dag idag, slutar rätt så tidigt.. skönt.
Ha en bra dag!


jag dissar sport

Myskvällen är då inte igång eftersom att fotboll går på teven just nu. Jag tycker det är så grymt tråkigt att se på fotboll på tv. Så den har nu tagit min pojkvän och pappa. Jag har suttit och pratat med dom, men märkte snabbt att det inte var någon idé alls. Sen gap & skrik, nej herregud.. jag förstår inte.. suck!
Men å andra sidan så är det så grymt kul att vara och se på match på plats, den känslan att stå i klacken och skrika & gapa tills rösten inte längre finns kvar, adrenalinet, fyfan vilken känsla.. sen ska det ju självklart vara på en bajen match ;) resten ger jag fan i, speciellt om det är på tv.
Så det blir väl och knalla till konsum helt ensam :( stackars mig.
Jag får tillbaka min pojkvän när matchen är slut, och då blir det mys iallafall!

Mmm.. ben&jerry glass...


soffpotatis


Vaknade halv 12 idag, inte lika sent som jag trodde det skulle bli eftersom att jag var uppe ett bra tag igår. Men det skulle inte spela så mycket roll.. eftersom resten av dagen har spenderats i soffan. Inte lyft arslet för något. Nu är klockan snart halv 7.. herregud. Onödig, men rätt så skön dag ändå. Snart kommer pappa hem och då blir det mat. Sen blir det mer mys i soffan hela kvällen lång. Jag och Marcus ska iallafall iväg till konsum, dagens motion.. men det belönas med glass och cocacola därifrån.

Nu börjar det bli mörkt, så jag ska tända lite ljus och skapa lite mer mysstämning än soffpotatis stämning här. Sen ska jag ut med lille Charlie också. Ha en bra lördagskväll.

en bra start

Ojojoj, vilken succé med maten, det tog sin lilla tid.. men det var det värt må jag säga. Är rätt så stolt över mig själv :) fan vad gott det blev. Det var en massa ljus med musik i bakrunden, riktigt romaniskt, haha. En bra start på en myshelg tycker jag. Det blev rätt så sent med maten, eftersom det tog en bra stund att laga den. Sen kollade vi lite film, men snabbt så började Marcus snarka i soffan.. så nu ligger Charlie och Marcus och snarkar i takt. Jag ska se klart en film som jag börjat se.. sen blir det sova. Klockan är redan halv 2, hur gick det till? men det är okej att vara uppe sent på myshelger, brukar faktiskt inte kunna hålla mig vaken på fredagar.. men är ovanligt pigg (kanske övertrött?) men tröttheten kommer säkert snart. Filmen är snart slut också.. så jag ska se klart den nu.
Godnatt

fredag

Äntligen fredag, den bästa dagen på hela veckan. Jag har vart på världens bästa humör idag.. tills min jävla lillebror började gå mig på nerverna, att han alltid lyckas reta upp mig. Sen att mitt bankomat kort är borta!!!! Det har aldrig hänt förr, för att jag har det alltid i plånboken.. FAN! Har vänt upp & ner på allt, och det är väl bara och ringa och spärra det.. och beställa ett nytt.. suck! Blir så less på sånt här. Menmen, inget jag ska sura över ikväll mera. För det är fredag och jag ska laga mat. Tog fram ett recept på internet som jag ska laga. Skit bra att lära sig att laga mat på det sättet, jag har faktiskt börjat tycka det är roligt. Sen vill jag verkligen lära mig.. bli lika duktig som min mamma :)
Nu ska jag iväg och handla.. sen blir det mys kväll. Det är jennifer & marcus helg i helgen, det var jätte länge sen det var bara vi helg. Mysigt!


Ha en bra fredags kväll <3

trötter

Jag har svårt att hålla mig vaken, jag har vart konsant trött hela dagen.. kanske beror på det dåliga vädret? Att jag sitter ensam hemma med dåliga tv pogram och precis pluggat klart gör mig inte så mycket piggare. Pappa jobbar sent, och Marcus ringde nu och sa att han var påväg.. då ska jag börja laga mat, woho. Hade tänkt och säga att jag skulle gå och lägga mig direkt efter maten, men då kom jag på att jag bara måste se "Day after tomorrow" som tydligen bara är jag som inte sett, och jag vill verkligen se den.. så jag hoppas jag håller mig vaken tills dess. Ska ut med Charlie strax för en promenad, det gör mig säkert mycket piggare.
Det blir iallfall fiskpinnar idag.. mmmm, citron :)


en blanding av citron-lime, inte helt fel..


 


citron freak

Fyfan vad trött jag är, det är helt sjukt..
Har precis suttit och gjort klart nästan alla skolarbeten, det känns iallfall skönt. Ska bara plugga lite trafikkunskap senare, men jag tänkte ta en liten pause innan jag somnade i böckerna. Ska nog gå och köpa någon frukt, dels för att jag börjar känna mig sjuk oxå. Mandarinerna är ju tillbaka :) och dom ska vara alldelles gröna för min smak, haha. Jag gillar det surt, men det kanske säger allt eftersom att jag älskar citron, och kan äta det som godis? Jag är ett freak när det gäller citron, undrar vart jag fått det ifrån? och det ska vara MYCKET. Här hemma sitter dom mest och äcklar sig på att jag tar FÖR mycket citron till det mesta. Jag älskar citron! Fiskpinnar med potatismos skulle inte sitta fel känner jag nu.

Men frukt och plugg var det först ja..


mat

Sitter med datorn i köket och hör hur maten lagas i bakrunden ( SENT, i know) och det är min underbara pojkvän som lagar maten, ihih :)  När vi har ätit så ska vi fram & tillbaka till mamma och lämna Charlie, och hämta saker, sen blir det hem till sängen direkt. Men jag får ju ändå lite sovmorgon imorgon, fyfan vad skönt., ska åka 07.30 hemifrån.  Och efter fotot så skjutsar min lärare mig, patrik och misha till jobbet, för vi har längst.. oxå jävligt skönt :D Nu är jag jätte hungrig så jag ska hjälpa Marcus.
Hej

och här är en bild på mig & johanna som jag älskar :)

onsdag

Hej hopp! Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Hatar den långa resvägen hem alltså. Den 40 min långa tråkiga bussvägen från skolan till haninge, där man ska hoppa av och byta till tåg. Somnar nästan alltid, och det gör så jävla svårt att gå av.. när man nästan går i sömnen.. haha. Menmen, jag är hemma nu iallfall.
Det har vart en rolig dag iallfall. Jag och tjejerna åkte med Kliser (Christer) och köpte färg till projektarbetet. Dock hann vi inte göra så mycket mer, för det tog ett bra tag och fixa allting. Men roligt hade vi :)
BLÄ,
imorgon är det fotografering.. vilket jag helst inte vill vara med på, men jag intalar mig själv att jag kommer ångra mig i framtiden, för det kommer vara kul att kolla tillbaka på. Suck.. hatar det!

Nu ligger Charlie i mitt knä och snarkar, ska ta och göra någon macka och kolla på disney channel (som jag aldrig kommer växa upp från) Jag älskar disney, och kommer alltid att göra, haha. Sen ska jag in till stan och möta upp Marcus.

Puss & Kram

godnatt

Nu säger jag godnatt, och fyfan vad sent det blev! Har vart skit duktig idag, speciellt ikväll. Jag gjorde mat, ungspannkaka blev det, och jag fixade och donade hemma, vek en massa tvätt, tvättade en massa tvättar, diskade, you name it! Då känns det bra att gå och lägga sig. Imorgon är det en rolig dag i skolan som jag faktiskt ser fram emot :) älskar onsdagar i skolan. Så nu ska jag ta Charlie och sova i min runda sköna säng.

Godnatt <3

tisdag, moneyproblem!

Var hemma idag, har pluggat lite allt möjligt. Nu ligger jag och Charlie och myser framför brasan, ska nog göra lite varm oboy, Laktosfri mjök of course ;) Fick nyss reda på att jag ska få min lön vilken dag som helst. Fan vad skönt! Då ska jag först köpa något fint till min pojkvän, och sen min tröja som jag velat ha hur länge som helst. Resten åker in på sparkontot!
Ringde oxå jobbet där jag stått i kö i typ två år. Gissar på att dom glömt bort det. Men han skulle kolla läget lite mer nogrant, och hoppashoppashoppas att jag får det. Det är expeditions jobb, på ett gym. I värsta värsta fall, så ska söka jobb här i tungelsta, där det nästan finns garanterat jobb, på ett service hem för utveckligsstörda. Jag har alltid vart rädd för dom, men det kanske går över? Jag får se hur det blir. Jag hoppas iallfall att det blir gymmet, fan vad jag hoppas! Känner att det är dax nu, vill inte snylta från mamma & pappa mer. Jag vill betala mitt. Och lägga pengar på sparning.
Nu blir det varm oboy och mys framför brasan. Kanske ska kolla på den där skräckfilmen.. hjälp!

jennifer-dagen

För det är ingen vanlig dag, för det är min namnsdag.. tralalala!
Och min pojkvän kom ihåg det!


lycka

Här sitter jag. Har vart och mysit framför brasan ett bra tag, med varm oboy och ost mackor. Känner mig sådär lycklig ändå från topp till tå idag, även fast jag är ensam. Det var länge sen nu, allt börjar falla på plats tillslut. Först och främst har jag ju min pojkvän, min älskade prins som alltid finns där och fyller mitt hjärta med lycka bara genom att höra hans röst. Han får mig alltid att stå upp när jag egentligen vill falla. Och tro mig, det har jag velat. Han har lärt mig att vara stark igen, att inte låta folk trampa på en. Samma sak gäller min mamma & pappa, dom finns alltid där. Mamma är bäst på att övertala mig att inte se ner på mig själv, hon får mig att förstå att jag är världbäst och klarar det mesta. Att jag aldrig ska må dåligt över personer som inte förtjänar det. Tack till mina sanna vänner som också alltid finns där. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er!
Just nu sitter jag här, och jag mår bra, och är lycklig. Det känns så jävla bra!


alone

Hej hej hallå
Söndag idag, och nu sitter jag här ensam, alla har åkt. Helt ensam. Det regnar och blåser som bara den, men det är rätt så mysigt ändå. Förutom att det ser ut som om alla träd ska blåsa på huset. Kollade två av tre filmer igår, och nu finns det bara skräckfilmen kvar.. men jag är inte så modig så jag kan kolla på den ensam. För jag ska ju vara ensam tills sent ikväll! Buhu! Så jag ska leta fram någon rolig film och krypa ner i soffan. Brasan är på, och jag ska nog göra lite varm oboy med grädde också.
Har haft as mysigt med Linda i helgen, skönt att inte göra någonting och bara vara osminkad och inte bry sig om något, snacka en massa skit och ha ruligt. Tack för denna helg Linda <3


usch

Hur personer kan göra mig så jävla irriterad, FUCK! Väx upp människa, snälla, för allas skull, bli vuxen! Du är ju bara så jävla pinsam.

Tur att jag har Linda här som kan göra mig på bättre humör. Nu har vi kollat klart på "Stjärnor på is" vilket sög. Exakt som Let´s dance, om inte sämre. Men smaken är dom baken - delad.

Nu blir det film, med kanelbullar.

kanelbullens dag


Som sagt, det är ju Jennifer & Linda helg igen. Igår var det skit mysigt, vi lagade mat som btw blev riktigt gott, käkade, kollade på film under filtar med en massa tända ljus. Mysigt, eller vadå?
Idag gäller det ungefär samma sak. Hittils har vi bara legat i soffan och fisit. Ska börja med mat om ett tag, idag blir det potatisgratäng, fläskfilé, chili bea sås, med grek sallad, mumma! Och det är bara jag & Linda, det är nästan lite "ny-kära" feeling i huset. Men sånt här gör man med bästa vänner. Sen har mamma hyrt filmer åt oss så vi har att göra ikväll. Så ännu en myskväll som står redo för oss.  
Föresten, Lindas hund har precis fått två (hitils) valpar, och vi har sett dom på bild, och fyfasen vad söta, men det kan man väl lika bra räkna ut, jag känner inte någon som tyckt att en hundvalp har vart ful? Snart ska jag dit och hälsa på dom, återuppväcka lite minnen från när jag & linda var mindre och var och hälsade på lindas granne, då lindas hund var valp, hahaha.. och allt finns på film, och det är så roligt, och vi är så fula! Jaja, inget som kan gå och berätta, det kan tolkas fel. Nu ska jag ner till min kära vän. 

Och ni har väl inte glömt att det är kanelbullens dag idag?
Ha en trevlig kväll!

blåbärspaj

Klar och redo att åka, så sitter och gör ingenting just nu. Väntar samtal från Marcus, är nyfiken men samtidigt en gnutta orolig över hur det gick idag. Hoppas det går bra älskling <3 heja dig, du är bäst!

Det är nu ca. en timma kvar tills jag ska ta tåget och möta Linda inne i stan. Fan vilken mysig kväll vi ska ha. Jag ska göra en skit god middag till oss två senare ikväll, det kommer nästan vara lite romantik feeling, med middag, tända ljus och en tänd brasa som sprakar i bakrunden. Men det är okej med en tjej kompis, tycker jag iallafall.
Kom och tänka på att jag har ett jävligt sug efter blåbärspaj, det var ju år och dar sen jag åt riktig blåbärspaj. Och med blåbärspaj kom jag och tänka på Gävle, hur mycket jag saknar Gävle och alla människor där, släkt och vänner. Sist jag var där var på gammelmorfars begravning, vilket var för 4 år sedan. Vi brukade äta blåärsbaj där, hembakad. Åååh, Gävle.. jag vill dit NU! Jag var alltid i Gävle, alla lov och vissa helger. Jag saknar min barndomsvän Josefine. Jag saknar hela hennes familj. Vilka underbara minnen det finns från Gävle.

Tänk vad en blåbärspaj kan väcka minnen.


god morgon

Vaknade för en stund sen, och känner mig helt utvilad.. så skönt. Fredag idag, jag älskar fredagar, oavsett om man är ledig eller ej. Ska fixa och dona lite, sen ska jag in och möta Linda i stan vid 3. Men nu blir det frukost till disney channel :)

målarkungen

Efterfrågad efter bara ett år som målarlärling ;) haha! Nej men det är ju kul när man får jobb. På höstlovet ska jag ju göra om och måla om hos Linda, fria händer, vilket ska bli skitkul, men lite pirrigt ändå. Och nu kom grannen in och bad mig måla om lite där, sen väntar lite till småjobb här och där som pappa har fixat. Skitkul ju!

Och här sitter jag med laktosfri mjölk, det smakar grädde..

helg

Det blev en riktig långhelg trots allt. Pappa glömde att jag skulle med honom imorse, och väckte mig inte som det var bestämt, haha. Så jag sov ut idag, utan larm eller någon som väckte mig. Det var riktigt skönt, och känner mig utvilad. Har suttit och gjort lite skolarbeten idag iallfall. Känns så tomt nu när Charlie är borta.. och Marcus också :( Men dom kommer igen nästa vecka.
I imorgon kommer ju Linda till mig, wiho. Ska möta henne i stan imorgon, ta en fika, kolla lite i stan. Sen ladda upp med massor av onyttigt och fettigt och åka hem till mig för mys. Fan vad skönt det ska bli. Sen är det jävligt mysigt hemma hos mig nu, mamma har gjort det skitfint i hela huset och allt är klart. Och nu när hösten är här gör det lite extra mysigt att bo där i skogen, mitt i ingenstans. För fan vad jag älskar hösten, den absolut mysigaste årstiden!
Nu ska jag laga lite mat, sen ska jag krypa ner i soffan för film!


Jag vill ha fredag idag (tänk reklamen)
Tudilu

långhelg

Nu fick jag klartecken om att jag är ledig imorgon och fredag. Men jag ska nog följa med pappa på hans bygge, hjälpa målarna som finns där oxå. Det är mycket som ska göras, och lite tid! Så visst är jag duktig, och snäll för den delen? :) Gud vad min lärare kommer bli stolt över mig nu.
Jag och Marcus har precis ätit kladdkaka och ätit glass.. jag som inte får äta mjölkprudukter, men det var bara pyttelite! Imorgon är det ingenting som gäller, noll tolerans, så nu ska jag inte dricka eller äta mjölk.

Är trött som fan, så det blir att gå och lägga sig snart. Upp tidigt imorgon. På fredag tror jag att jag tar min lediga dag iallafall..
 
Godnatt <3

myspys kväll

Det blev inget kolla runt i stan. Mötte marcus, men vi åkte hem. Så nu väntar mat, sen ska vi gå till konsum och köpa ben&jerry glass, och annat gott, och lyxa till det. För imorgon åker marcus, och vi ses inte fören nästa vecka. Så ikväll blir det en riktig myskväll! Snart kommer Philip och hämtar Charlie också.. :(
Väntar fortfarande på svar om imorgon, men än så länge ser det ut som att jag är ledig. Men funderar på att hjälpa pappa istället imorgon då.

Mat och mys väntar med älskling, PUSS!

mys

Jahopp, det blev ledigt idag! Den roligaste dagen i skolan.. hallå lixom? Lärarna var borta, och vi kunde inte åka och hämta våra färger som vi beställt då. Så tur var så fick jag ett sms precis innan jag skulle åka att dagen var inställd. Lite tråkigt.
Det regnar idag också. Men faktiskt så tycker jag det är helt okej, just nu är det mysigt. Men sverige är som det är, så när det väl börjar regna slutar det aldrig. Men jag tycker regn är mysigt. Kanske inte lika härligt när man ska vara ute som idag. Jag och Marcus ska in till stan och kolla runt lite, men det får gå :) Charlie HATAR regn, han vill inte ens gå ut och gå.. han vägrar, för han hatar att bli blöt. Så nu ligger han i min säng, UNDER täcket.. och vill inte röra sig, för han vet att det regnar!
Föresten, det gick bra igår hos frisören, det var väl inget som blev en jätte förändring. Jag är blondare, och jag har klippt mer uppklippt. Men jag är nöjd :) Det är så skönt att ha en frisör som man känner, jag har ju faktiskt gått hos henne ända sen jag gick i 5;an, och det är 6 år ;O Så man sitter och skvallrar och har det skönt, haha. Men jag är nöjd iallfall.

Är så jäkla sugen på kaffe, med mjölk. Men jag ska helst inte dricka mjölk så mycket, eftersom att det tros att jag är allergis mot det, jag var jävligt känslig mot det när jag var liten. Eftersom jag får en jäkla smärta i magen när jag dricker det, så kanske det har kommit tillbaka, Så nu ska jag vara utan mjölkprodukter i 2 veckor. Jag som älskar mjölk! Och jag som ville ha en Chai idag!

Nu ska jag fixa något att äta, puss och kram.

RSS 2.0