torsdag

Hej!
Börjar komma i rutin igen.. vända tillbaka på dygnet. Träning gör nog en stor del av det, it feels good! Tränade igår, fick med mig marcus oxå.. han har nog ont idag, jag har ju kört några gånger.. så träningsvärken börjar försvinna nu, woho. Det blir träning idag oxå, min favorit.. men dock utan babben :( kanske tina följer med. Det är jäkligt skönt att börja komma igång igen iallafall.
Snart helg igen, känns lite surt att jag verkligen bara var hemma i helgen.. jag hade ledigt hela helgen, men ingenting hände. Jobbar på söndag, så det blir väl en lugn helg igen.. imorgon planeras det myyyyyyyyys, hela dagen och kvällen iallafall. Dag på stan, bio, mat.. myssaker.

Ska snart hem till min vovve, som är sjukskriven (?).. hahaha. Han var till vetrinären igår, eftersom han har kräkts osv, på nätterna. Det visade sig att han har magsår.. av något slag. Så nu går han på medicin, och får bara äta kokt torsk, och ris några dagar framåt. Men pigg är han, som vanligt. Det är fan inte så lätt att ge lillskiten tabletter, som ser ut som en alvedon.. och dom ska ges en timma innan mat, så man kan inte krossa det ner i maten heller. Men det är inte så länge kvar han ska ta dom. så ventrinären sa att han var sjukskriven nu.. tydligen kan hundar oxå vara det. Inga långpromenader, bara korta rundor.. inte busa och leka för mycket, ta det lugnt. Att ta det lugnt är inte lätt match för Mr. Q, det är antingen på eller av. Inget därimellan. Men man blir ju så orolig.. Eftersom Charlie gick bort, för han fick i sig något utifrån, någon märdar bakterie från något djur, han hade känslig mage, och det började med att han spydde.. usch. Jag saknar dig Charlie! Som tur är, så har inte Qvarten något sånt.. utan hans mage kmr bli bra snart igen (:

Snart dax att gå.
Ha en bra dag!


en överdriven körkortslängtan

Först och främst ett stort grattis till babben, som kommer få köra mig tills jag tar mitt körkort, mouhaha! Stort grattis stumpan <3<3<3!

Var även och tränade idag, när träningsvärken precis släppt från i torsdags.. och jag känner nu att det kommer smärta lika mycket imorgon igen, fan. Snacka om att det känns att man inte tränat på ett tag.. men nu jävlar, skönt att komma igång lite igen.

Det enda som far runt i mitt huvud är det där jäkla körkortet.. varje dag känns det som om jag behöver det mer och mer. Framförallt i jobb! Måste. NU. Plugga, plugga, plugga, teori.. tills mina papper kommer. På fredag går jag Riskettan.. sen är fan allting runt om klart. När papprerna kommer är det bara köra gärnet, och förhoppningsvis få mitt körkort inom en snar framtid. Valde att inte gå handledarkursen med far min, eftersom jag bara kommer köra med min mor i princip.. mycket pengar, och extra lång väntan på mera papper. Det är på g iallafall! Jag är på g!





Dax att sova.. jag och mina tider, en nattmänniska helt enkelt!
over and out, (kär i låten!!)


söndag

kan först ta och berätta att träningen i torsdags var huuur kul som helst, jag kommer gå varenda torsdag framöver.. men fasen vad jobbigt det var (vilket är konstigt om träning inte var). SKOJA INTE, vilken träningsvärk jag hade.. snacka om otränad. Vänner och familj har mobbat och skrattat åt mig nu. Jag kunde knappt gå fredag och lördag.

Btw, efter träningen så åkte jag, babben & Mr Q hem till henne och hämtade hennes vovve Shiva. Vi gick ut med dom två på en mysig promenad runt liljeholmen. Qvarten blev jätte kär i Shiva, men jag tror inte hans känslor blev besvarade lika mycket.. men några dejter till, så kan det nog gå. En puss fick han iallafall.. jag och babben typ dog då :) hahah. Marcus kom sen och hämtade oss, vi tre åkte och käkade mat i stan. Sen hände det massor av kul.. Sen skulle vi skjutsa hem babben, men jag och hon fastnade i samtal i fleeera timmar utanför porten.. skrattade åt babben, såg världens största kisspöl. Ja flera timmar. Marcus hade somnat i bilen, tror vi väckte honom och sen åkte hemåt vid halv fyra? En jätte mysig kväll iallafall! <3

Sen har jag som sagt gått runt med träningsvärk, jobbade lördag, gick ut på lördagkväll med babben, tina, marcus. Grillat här hemma idag, söndag.

Idag är papprerna till körkortstillståndet inskickat, och har även bokat kurs till Handledarkurs, som jag måste gå med pappa också. Och Riskettan. HEJA! Jag är ett steg närmre körkort iallafall. Medans jag väntar på papper, så pluggar jag vidare på teorin.. SUCK.


jag saknar dig fischle, väldigt väldigt mycket!!!!! <3<3<3<3<3
bara så att du vet det.


veckan är snart slut

Hejhopp. Jobbade över lite idag, var som vanligt dödstrött.. kom hem och blev pigg. Pratar med Isabelle i telefon.. gjort det ett tag nu, och kommer troligtvis göra det ett tag till!

Imorgon ska jag färga håret (jippi), sen träna med babben :)
PUSS!



rubrik

Tisdag, och det är september.. fasen vad tiden går fort. Vad hände med sommaren lixom, snart börjas det med julskyltningen. Hösten tycker jag om, ett litet tag, när det är så fint ute med alla färger, när det inte har blivit som kallast, mysiga kläder, och när regnet inte har satt igång. Sen kan jag gärna ta mitt pick och pack och dra, långt härifrån tills våren kommer igen. Gud vad jag vill utomlands, men förhoppningsvis så åker jag i vinter!

Det är så jobbigt när man har jobbat kväll, när man är klar på jobbet klockan 23.00, då känner jag mig trött, och har en sån längtan till sängen. Jag kommer hem, kollar lite tv, lägger mig i sängen, blir pigg, och fastnar vid datorn, där jag är just nu. Dessutom blir jag hungrig, men är för lat för att gå ner och fixa någonting, och hoppas på att det ska gå över. Jävla fan. Och precis nu så sitter jag och kollar på en tvestjärt (?!), som kryper längst min vägg.. kollar läget, så jag vet när det är dax att springa. Blääuu.. dom är så vidriga. Blir helt nojig och tycker det kryper överallt. Jag har faktiskt inte en sån kryp fobi, men det där är inget kryp.. det är bara.. en äcklig onödig varelse. Nu blir det ännu svårare att somna, tanken på att den kryper in i min mun och myser, jävla trevligt!

Ser fram emot helgen, ut och äta med släkten på fredag, på libanesisk resturang.. (LÄS: Man rullar ut från resturangen), så gott, och sååå mycket mat. Mormor har fyllt 60 för några dagar sen. Lördag blir det tyvärr jobb några timmar.. slutar 19, på kvällen planeras det utgång.

Har föresten fixat en tillfällig mobil, sålänge min är på service, (som kan ta upp till 3 veckor!!!!!) Det fungerar att ladda, ringa, skicka sms. Så det fungerar! Det går att nå mig nu tillslut. Wiie!

Ska upp ganska tidigt, så borde nog tänka på refrängen. Försöka iallafall!
PUSS


ny vecka

Och så har ännu en helg gått. Jobbet gickt segt men bra i lördags.. ville bara hem, det bara kröp i kroppen på mig att jag ville hitta på någonting, som det känns som om jag aldrig gör på sista tiden. Det var segt när jag kom hem, tänkte flera gånger om jag skulle gå och lägga mig istället. Kollade på matchen som jag inte alls är intresserad av. Det började sluta krypa i kroppen på mig..  Men sen fick jag ny energi, och mackan och jag bestämde oss för att gå ut. Men klockan blev mycket, och vi hann inte in till stan. Ett allternativ, och det är det sista allternativet - lokala puben i västerhaninge. Ett ställe där alla i västerhaninge samlas varje helg, blir skitfulla.. alla känner alla och i alla åldrar. (Men jag gillar snyggvakten, hahah). Vi drog dit, och det blev jävligt bra ändå trots allt. En kul kväll, och jag var bara jätte glad hela kvällen, en bra kväll! Vad som helst funkar med rätt sällskap helt enkelt :)
Idag sov jag verkligen ut, ville inte öppna ögonen eller resa mig upp, för jag ville inte vara bakis. Reste mig sakta upp.. men kände ingenting mer än lite huvudvärk, som gick bort direkt efter ett glas vatten, fyfaan vad skönt. Men seg, ja det blir man alltid. 

Ikväll gick jag och mackan en långpromenad med Qvarten, vi powerwalkade i en timma.. härligt härligt. Och käkade köttbullar, potatismos, lingonsylt & gräddsås.. svensk husman, det är grejor det!

Ledig imorgon, skööönt!
Ska ladda över lite bilder från igår.. hahaha, oh my, varför är dom aldrig lika snygga dagen efter, som man tycker kvällen innan.. suck!





godnatt!


thanks god its friday!

Eller inte! Jobb för mig imorgon, börjar iof inte uber tidigt, 12.. till 19. Men ändå, jobb på helg, speciellt en helg där man känner att man vill go vild and crazy, och speciellt för andra anledningar.. (isabelle, babben och nicole know what im talking about). Jäjä, inte så mycket att göra åt. Jag och mackan var förbi haninge c nu på eftermiddagen, fikade och kollade lite, hittade några saker. Ikväll blir det en hemmakväll då, med röven parkerad i soffan.. hela kvällen lång. Taco, moulin rouge, godis, ben&jerrys.. då känns det ganska ok att sitta inne. Satsar på en utekväll imorgon efter jobbet istället.

Föresten så är jag såååå less, riktigt jävla pissed. Jag har älskat min mobil, ända fram tills sommaren började, då den fick någon flipp och bojkottade helt. Jag hade inte någon mobil knappt på hela sommaren.. sen började den fungera ett litet tag igen, utan kamera, men den fungerade. Nu strejkar den fullt ut igen. Det går inte att ladda den alls nu.. och det är inte alla olika laddares fel har jag kommit fram till. Nu får jag inte igång skiten, allt, ALLT, har gått sönder.. ingenting fungerar. Och trotts garanti och försäkring så är det alltid lika svårt att få en ny - vilket dom alltid lovar vid köp av elektroni. "Pröva att gör dom här inställningarna hemma, kom tillbaka sen om det inte fungerar" NEJ DET FUNGERAR INTE, och det visste jag innan.. för den är sönder, ge mig en ny, nu! Sen tar det dom månader att "laga" mobilen, innan dom inser att det är kört och ger mig en ny, som slutar fungera efter ett halvår igen. Jag kommer komma dit med en dålig attityd, för nu är jag less på att alla mina mobilköp suger, likaså som servicen! Dagens elektroni blir fan inte bättre.. tacka vet jag 3310an, en mobil som håller i år och dar, tål allting.. och fungerar som den ska ändå. Varför görs inte såna bra mobiler, ett snyppe mordernare?

JAJAA.. åka och handla nu, sen blir det "freeedagsmyyys.. hoppas inte föräldrarna stör, nu är det freeedaagsmyys, om det är det sista jag gör.. nu är det slut på veckan, det är dax för freeedaaaagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys" Den har fastnat i mitt huvud..

over and out!



bebis!


känslor

Gah, jag känner mig så trött på det mesta just nu. Bara just nu! Om jag hade pengarna skulle jag gärna åkt till ett annat land och äventyra något år. Men dom pengarna finns tyvärr inte på kontot sist jag kollade. Sitter och längtar till så mycket. Jag står i bostadskö, jag längtar tills jag kan tjäna mer pengar, flytta hemifrån. Jag hoppas på en heltidsanställning (håll tummarna!!). Jag längtar tills jag tar körkort. Jag vill utomlands. Jag vill att det ska hända någonting nytt, jag vill starta mitt eget liv. NU! Jag orkar inte längta mer. Vinna på lotto skulle inte sitta fel just nu..

Körkortet. Det har tagit såååån tid. Största problemet är väl att ingen i min familj, eller släkt, äger en manuell bil, och jag vill inte ta endast aoutomat körkort. Nu tar jag saken i mina egna händer. Plugga, plugga, plugga. I veckan skriver jag in mig på bilskola.. (satan vad det kostar) men tror jag hittade en bra & ganska billig (om man ens kan kalla det för billigt?). Köra bil, det kan jag, hyffsat bra. Jag måste bara bli säker i min manuella körning och lära mig trafiken. Vilket kommer gå jävligt fort, så länge jag ligger i. Nej nu jävlar, körtkort nästa!

Är inte trött, vilket jag borde vara. Jag har för mycket att tänka på, I guess? Det brukar bli så då. Massor av läskiga drömmar har jag haft oxå. Såna där riktigt creepy ;S! Imorgon blir det nog en kvällsfika med babben, det är viktigt att träffa vänner när man har mycket i huvudet. Så det ser jag fram emot.

Jag får läsa lite ur körkortsboken och försöka bli trött.. godnatt!


.. och underbara charmtrollet Qvarten, min lillkille <3


höst

Då har hösten kommit. Även fast det varit varmt dem senaste dagarna, så känner man att hösten är här. Fast det har väl ändå inte varit en direkt sommar? Sjukt dåligt väder, regn, regn, regn.. nej, jag är mycket besviken det här året. Suck. Det är kanske lite därför man aldrig åkte iväg och gjorde alla dom där sommar-planerna man planerat. En väldigt.. lugn.. sommar. I början fick vi ju iallafall värme, i samma veva åkte jag på peace and love, kul, varmt, på tok för mycket folk, men kul ändå. Såg min Chris Cornell, LIVE.. han var så bra, så snygg, jag stog mest och dregglade, och rös i hela kroppen av hans röst.. längst fram. Fick hans plektrum, HELL YEAH! Men i all trängsel och panik i publiken, i värmen, fick många för sig längst bak att kanske kunna komma längst fram, ohja.. jag lyfte från marken, och klämdes så hårt, vakter fick ingripa, hälla vatten över mig, för att jag inte skulle svimma i hettan, fick även en fint blåmärke under ögat, näör dom viftade hej vilt med armbågar och nävar.. men det var det värt, helt klart! Såg såklart andra band också. Träffade skönt folk, hade det riktigt bra!

Eftre det har det varit småsaker som hänt.. badat några få gånger, lärt Qvarten att simma, vilket han älskar nu. Träffat vänner, men varit borta från Isabelle hela sommaren!!! Sovit på spa-hotell med mami i Stockholm city, som var såå myys! Ja, lite små äventyr helt enkelt, men inget utomlands :( det blir i vinter istället.

Bilder från sommaren läggs upp, när jag har ork och lust!


Förövrigt så känner jag inte att jag inte har så mycket emot att hösten är här. Hösten är lite av min favorit årstid, tror jag. Klart att sol & värme alltid är heeelt ok, men hösten.. den har sin charm :)

Dax att sova, vi hörs, peace and out!


RSS 2.0