kärlek

Hejhejhallå. Ännu ett onödigt inlägg.. nu är sommaren snart slut, då fastnar man väl här igen, i uttråkighet. Tänkte lägga upp lite bilder snart, från sommaren..! Just nu sitter jag hemma. Min lillebror har skaffat sig en flickvän.. som en storasyster är man nyfiken, lixom.. min lillebror har en flickvän, bara det låter sjukt. Han är för liten, enligt mig.. haha. Han kommer alltid vara för liten, i mina ögon.. oavsett ålder. Nu är dom två nykära paret här.. har suttit och pratat med dom, mest henne. Hon verkar vara bra iaf! Och vi bestämde att hon ska följa med mig imorgon när jag fixar mina naglar i tyresö, sen äta något på vägen hem. Är jag inte en väldigt snäll storasyster? Det blir nog roligt. Lära känna henne lite. Även fast hon e yngre än mig. Hon är ju trots allt min LILLEBRORS flickvän. Nog om det. Såg på klockan nu, och såg att jag verkligen måste sova.. för vi ska upp ganska tidigt. Uppdatering kommer, för den intresserade.

Och thanks god, erica uppdaterade sin blogg.. allt är bra, och allt har gått bra på vägen dit. Shit, hon är verkligen i USA nu. Och stannar där.. ett år! Vad skumt det känns. Me love u baby <33


tårar

Jag har lixom inte fattat det ännu.. det har varit så lång nedräkning, och plötsligt är den dagen här. Det har vart en vi-ses-snart fest för erica och sara. Då fattade man inte. Eller så ville man inte riktigt förstå? Idag var jag hos erica, och sa hejdå.. jag grät, hon grät, hon åker inatt.. my god. Jag gav henne en teckning som jag hade ritat och ramat in, som skulle föreställa henne och mig.. och ett brev på baksidan som hon kan läsa om det blir jobbigt. Min modiga tjej, vilken upplevelse.. både för dig och sara.. älsklingar. Ensamna i ett nytt land. På varsitt håll oxå. Jag kommer nog inte förstå riktigt fören om ett tag. Då jag verkligen känner att jag vill ringa erica och prata, skratta, gråta, eller då jag verkligen känner att jag vill hem till erica och bara vara. Där känner jag mig hemma! Det är erica jag är mest med, av dom två bruttorna, men även fast jag och sara inte ses så ofta, så när vi väl ses.. så blir det alltid till något väldigt bra och kul. Jag kommer sakna er. Jag älskar er, och det kommer gå så bra!



 



erica utan huvud.. haha.




 
det är lixom sånt här jag kommer sakna..
all kärlek & lycka till från mig!

RSS 2.0