fredag och värme

Uppgifterna är klara, och snart inlämnade.. skönt! Snart ska jag dra mig in till tcentralen för att åka tåget till stallis, senare idag är det jordfästning för marta. Marcus ringde nyss, han är jätte sjuk den stackarn.. och jag tycker verkligen synd om honom, för jag vet hur jag kände för 3 dagar sen! Men han sa att dom hade lagat lunch till mig som bara väntade där, woho! Det är verkligen varm ute idag.. och jag har bara en sommarklänning på mig! Fan vad jag har saknat sommaren och värmen, och nu är den här! Vi får be solgudarna för att den stannar.. och inte blir som förra årets sommarväder. Nej, idag är det en bra dag, jag känner mig glad och lycklig! Och nu måste jag dra.

Ha en bra dag!


slut

Nu har jag suttit uppe länge nog för att ha ont i hela armen för allt skrivande. Jag har pluggat klart allting som ska va klartpluggat, känns skönt.. det återstår bara ett ynka prov på måndag, sen SLUT! Skönt att vara klar med detta nu iallafall. Så nu ska jag sova, med en redan snarkande charlie. För marcus är inte här :( han är i stallis, dit jag åker imorgon efter skolan! Så nu måste jag sova så jag har någon ork alls imorgon, SOVGOTT!

Ps. jag har smittat marcus med min jättesjuka, stackarn :/

bästa låten



Måste bara säga att denna låt är sommarens låt, och nej den slutar inte där.. det är en låt som jag aldrig kommer tröttna på. Det är så jäkla härlig, visst Jakob?

friskis

Nu känner jag mig piggare och kan iallafall gå :) imorgon blir det skola, är det ens okej att längta till det? haha. Jo, när det är soligt och varm och det bara är så lite tid kvar i skolan tills sommarlov, ja då är det okej! Sen har man underbara vänner som tidigare nämnda, jakob, danne och mounir som gör alla dagar roliga och man vill kliva upp på morgonen för att dom finns där och gör en glad! Skickade iväg ett sms till nagel Lisa igår om en tid till naglar, woho! Väntar bara på svar.. men jag har velat ha naglar i ett år men det har bara aldrig blivit av, längtar längtar! Ska försöka åka in till stan antingen idag eller imorgon och byta en tröja som jag fick av mami i present.. och kolla väska för presentkorten jag fick av elinor :) marcus absolut hatar att gå i affärer, men han är tvungen att följa med, ihih! Nu ska jag fortsätta att plugga klart det sista jag har i skolan.. så jag bara kan andas ut och inte tänka på ett skit vad det gäller skolan, och bara se framåt.. till vilket ruligt sommarlov jag kommer ha, förutom att jobba ca. en månad, men efter det ;) HEJA!
Ska kila ut med Charlie först, puss & kram!

godnatt

Idag har jag försökt att friskna till, det har inte gått bra.. men jag fick iallafall i mig lite soppa som ville komma upp efteråt men det lyckades inte. Sen har jag pluggat mycket! Stannar hemma imorgon oxå och pluggar gärnet det sista och försöker friskna till.. fyfan så här dåligt har jag inte mått sen jag vet inte när. Är helt handikappad och kan knappt gå eller röra mig. På torsdag går jag till skolan vad min kropp än säger.. jag blir så himla uttråkad av att sitta hemma och vara sjuk.. och när man väl inte är sjuk så drömmer man bara om att få vara sjuk, sickt!
Jag saknar ju att vara med jakob, danne och mounir!

Nu ska jag gå och sussa kudde med marcus och charlie
puss & kram


sick

Hej hopp!
Ett bra tag sen jag skrev..
Mjo, nu har jag fyllt år och är då 17.. och ett år av väntan tills 18! Det firades i stallarholmen då jag och linda faktiskt fyller år på samma dag.. det var en jäkla kul kväll! Tack allesammans för en sjukt kul kväll och alla padeketen som jag fick och är super nöjd med. Det var mys hela helgen..och på söndag kvällen åkte vi hem. Igår när jag åkte till skolan kände jag mig inte så jäkla pigg, men jag var där iallafall.. åkte till och med till centrum med danne, jakob och mounir och käkade slush. Men det blev bara värre och värre så jag fick åka hem..på hemvägen var jag tvungen att sätta mig ner flera gånger pgr av att det snurrade i huvudet och jag seriöst såg ingenting.. kom hem tillslut och jag bara somnade tills idag med feber hög som bara den. Har ont i hela kroppen och kan knappt röra mig, hög feber och snuvig..
får se när det blir bättre.. och sorry för ett tråkigt inlägg men jag orkar inte, puss.

en perfekt dag innan min dag

Har haft en kanon dag.. en perfekt dag, och jag blir lycklig av sånna dagar för då mår man så bra ända ut till tårna (sen är det min födelsedag imorgon)
Efter skoltid åkte jag, kines danne och jakob till centrum.. satte oss på ängen i solen och bara pratade om allt hur länge som helst. Sen skulle danne dra, så jag och jakob åkte in till stan.. vi gick runt lite överallt, och vi handlade en as söt klänning som jag blev kär i som var från marcus fast han inte var där just då, tack älskling! Sen gick vi runt och handlade lite tills imorgon.. you know, tjejsaker som strumpbyxor och sånt! Sen åkte vi till marcus och mötte honom.. jakob och marcus käkade och jag njöt av en glass.. och marcus kom ihåg Charlie idag, woho. Sen började vi röra oss hemåt.
Jag har haft så jävla kul, mysigt och underbart idag.. tack!

Måste gå och sova.. om några timmar blir jag väckt med en vacker födeledagssång, tihi.
Konstigt.. förra året kände jag absolut ingenting när jag fyllde år..
men jag har fjärilar i magen

Godnatt, dröm sött.. för det ska jag göra :)


lök

Här sitter jag och gör ingenting.. bara lökar, absolut ingenting gör jag. Jag kunde inte leka med Nicole så värst länge eftersom att hon skulle jobba. Så nu ska jag nog testa och spela lite.. som jag aldrig gör på datorn. Det gör Nicole när hon inte har något att göra :)
Väntar in Marcus och Charlie så tar jag samma buss som dem till mamma.. och det är alltså en och en halvtimma kvar.

Jag är sugen på att grilla idag.. måste ringa och meddela att vi ska grilla, caio!

hos nicolen

Suck.. åter igen så har man inte fått reda på att det inte alls är några lektioner idag och jag faktiskt är ledig. Jag försov mig och stressade som fan till bussen som jag hann med. När jag satt på bussen kommer ett sms från tina som skriver att det inte är några lektioner idag, fan vad irriterande ..  jag kunde alltså ligga kvar i sängen och inte röra mig alls. Så jag kontaktade min kära vän Nicole, och här är jag nu!

2 dagar kvar tills jag fyller år! 

bara en påminnelse

.. att det bara är 3 dagar kvar till min födelsedag!
och Mounir har skvallrat vad jag ska få av honom.. den största maskrosbukett som någonson funnits.

då har skolveckan startat igen..

Eftersom jag glömde mina målarkläder hos pappa var jag tvungen att hämta dom.. så nu har jag packat dom och är klar för att åka till skolan! Bajsigt att jag glömde dom när jag kom upp i tid och allt idag, menmen. Åh.. måndag.. den värsta dagen på hela veckan.

Ska kila nu, sen måste jag skynda hem till charlie!
Ha en bra dag


Söndag

Helt underbar söndag! Vaknade hyffsat tidigt och kom på att "shit, vi har ju en hund här.." och insåg att ingen vart ute med stackars.. så han sprang mot dörren när jag kom ner. Så jag gick en långpromenad med honom, fan vad skönt det var! Sen har jag, marcus, lillebror och charlie bara legat och myst och kollat på film HELA DAGEN! Snacka om slapparhelg. Vi tände en brasa, vilket gjorde det ännu mysigare. Så jag och charlie låg framför brasan i timmar och halvsov. Sen blev det taco, gott som fan! Ut på en kvällspromenix.. en riktig lång blev det.. för marcus tror att han har lokalsinne, vilket han inte har. Så det han trodde var en genväg, blev en jävla mycket längre väg i skogen där man inte såg mycket.. tillslut kom vi fram iallafall. Har precis duschat och ska gå och sova.. ny skolvecka imorgon, BLÖ.
Sov gott!

Ps. Jag och Isabelle mot världen <3

charlie är här :)

Yes, nu är Charlie här.. taxen med charm! Han är så glad.. och det verkar som att han stortrivs redan! Det här är ju landet.. alla hundars dröm ;)  Han springer runt och leker för fullt.. och har inte slutat vifta på svansen sen han kom. Vi får se hur det går med mammas allergi.. hoppas hoppas. Han är så ful söt.. han är så ful så han blir söt!
Bilder kommer senare :)

Nu ska jag gå och äta.. och mysa med marcus och chöörlie, sen ut på en promenix!
CIAO

en regnig lördag.. gud vad bra.


image60


Jo, jag trodde jag skulle vakna vid minst 12.. men nejnej, jag vaknade vid halv 10, haha helt otroligt. Idag är det ett regning, kallt och mörkt väder. Och vet ni vad? jag blev inte arg. Idag kändes det bara helt mysigt. Man känner sig inte tvingad till att göra något, och man kan bara stanna hemma.. från morgon till kväll, och bara ligga i soffan med täcket och inte röra sig ur fläcken. Inget smink, myskläder, godis, massvis av filmer, cocacola.. och såklart ligga och gosa med älsklingen. Gaash vad mysigt! Kom och tänka på en sak.. det kanske regnar för att vi dödat på många spindlar.. eftersom vårt hus är attackerade av vidriga små äckel som springer runt och bara är äckliga så man spyr.. Kanske det dåliga med att bo på landet?
Charlie kommer idag vid 4 tiden, då blir det gos med honom oxå :)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, det är iallafall tillåtet att göra en sån mysdag som denna!

godnatt

Just nu sitter resten av companiet och kollar på hockey, vilket jag inte har något som helst intresse av.. jag tycker det är bajstråkigt! Sen har jag proppat i mig fruktsallad, chips, riskakor, godis, coca cola.. så jag är överfull och kommer snart explodera. Så jag tror jag ska rulla till sängen för att sova.. för jag har världens huvudvärk oxå. Sen har marcus gjort mig irriterande nyfiken.. när jag mötte honom idag sa han "Vill du veta en liten del av vad du ska få i present?" och självklart sa jag nej (fast av hela mitt hjärta ville jag säga ja), ska jag få naglar frågade jag honom? Nej svarade han.. och sa "det är lixom ingen sak.. och ingen grej.. ja, man kan inte beskriva det.. men du ville inte så nu får det bli så.. för jag vet inte ens om det är rätt, men det blir säkert bra!"
VA?!VA!?VA?! åååh..
Only 7 (nästan 6) dagar kvar..

Nu ska jag gå och lägga mig i min runda stora säng och fundera.. och oxå sova bort min så jäkla onda huvudvärk!IMORGON KOMMER CHARLIE.. <3 på riktigt.



image59
Avis? GODNATT <3

räkor med bajs på tycker jag inte om

Hej hallå!

Eftersom jag var ledig idag så kunde jag sova hur länge jag ville.. mamma var oxå ledig, och hon går alltid upp tidigt. Men hon blir alltid så uttråkad av att jag ligger och sover så jag vaknar halv 12, för mamma ber mig kliva upp.. för att följa med henne och byta däck. "Fuck no" tänkte jag som ville ligga kvar tills imorgon, var så jävla trött. Men hennes tjat gick till att jag klev upp tillslut, och jag följde med. Men tur var det för mysigt har vi haft. Vi käkade på ett ställe, där vi bodde förrut.. som var jätte bra. Men dom hade bytt ägare, så det var inte alls lika bra längre.. men det var helt okej. Jag beställde in friterade scampi.. men eftersom jag är otroligt jävla kräsen när det gäller mat.. har inte vart så mesig förr, men jag vet inte.. jag har iaf blivit det nu. Så upptäckte jag "BAJS, PÅ MINA RÄKOR!" så jag satt mest och gnällde och mumlade fula saker.. och mamma satt och skrattade åt mig. Jag vet, det är lite bajs.. det är ju inte som människobajs! Men ändå, det är bajs.. och jag kan inte tugga i mig en räka med bajs.. för då tänker jag på att det är just bajs, och då kommer det upp igen. Jag kollade nogrant igenom alla.. och det var några få jag kunde äta. Jävla bajs räkor, usch! Sen åkte jag och mami och handlade mat, sen hemåt.. så nu har jag bara slappat och det kommer jag fortsätta att göra.
Marcus kommer vid sju tiden, inte med taxen Charlie som det var väntat.. utan han kommer imorgon istället
:)
Juste, på söndag så får jag övningsköra lagligt med papper, eftersom mamma inte haft tid innan så har jag bara fått göra det i smyg.. men nu blir det lite större och farligare vägar ;) på tusen år har mamma äntligen tid, woho!
Nu ska jag knäppa upp jeansen, hälla upp ett glas cola.. och bara slappa.
CIAO


fredag för min del

Va sköööönt.. jag fick vara hemma imorgon, eftersom jag bara har en lektion.. och jag håller på med den sista uppgiften i det som jag nästintill är klar med. Att det är fredag gör det hela mycket bättre. Jag marcus och mamma käkade sen middag idag, jag valde Findus fiskgratäng på ica som är så helvetes jävla gott.. potatismoset.. mmm. Marcus valde pasta med pesto, mozarella och soltorkade tomater, herregud mr nyttig helt plötsligt. Sen gjorde vi fruktsallad! Fruktsallad med honung på.. gash! Sminket är av, myskläderna är på, och nu ska jag ner och göra popcorn, rulla någon film och bara mysa under täcket i soffan. Det blir nog sängdax rätt så snart iallafall.. jag är ju så jävla trött.
Men nu ska jag mysa tills jag somnar.. <3


Puss och kram

nu jävlar

Nu har jag letat och letat.. men inte fan hittar jag något. Jag vill fixa bloggen.. iallafall ha någon ny fin bakrund! Bilder fixar jag själv.. men BAKRUNDEN, några förslag där man kan hitta?

8 dagar kvar

Eftersom det bara är 8 dagar kvar tills min födelsedag, så kommer min önskelista än så länge.. och den kommer säkert fyllas på! 

- Naglar hos Lisa /trollbäcken
- Väska
- Sminkväska
- Underkläder
- Presentkort på Gina tricot
- En hund
- Pengar pengar pengar.. tills sommarens utflykter

- Datorväska
- Högtalare till mobilen
- Ny fungerande mobil


Men åh, det var ju massor av mer saker.. kommer säkert på det sen, så det fylls på.. jag lovar  ;)
IMORGON KOMMER CHARLIE.. <3

ps.



Jag glömde säga att jag älskar min pojkvän.. och att han alltid får mig att känna mig bra, hel, och älskad!
You n' me, föralltid.

bad days..

Imorse vaknade jag upp i stallis.. det är skönt att vara där, man känner inte av stressen.. det är oxå förvånadsfullt lätt att stiga upp på morgonen. Tar en lång varm dusch, nästintill så varmvattnet tar slut så marcus inte får något ;) sätter sig och bara äter en lugn frukost, ingen stress! Sedan åkte vi till läggesta där tågen går.. det var försenat, så jag och marcus tog en fika. Tåget kom tillslut och vi skiljdes åt vid centralen, jag till skolan och marcus till jobbet. Som vanligt var det en lektion idag, och sen skulle jag till tandläkaren. Så jag var nästan bara där och vände. Hittade tillslut tandläkaren.. har aldrig vart där förr.. har ju flyttat runt så mycket, och har faktiskt inte vart hos tandläkaren på 3 år eller mer. Det gick bra, såg bra ut, inga hål.. yes! Ska dit nästa vecka igen och skrapa tandsten.. blöö! Men det var inte mycket alls, nästan någon alls.. så jag fattar inte varför han inte gjorde skiten som skulle ta 5 min på en gång.. jaja. Nu sitter jag hemma, men ska snart åka igen.. hem till mamma! Sovmorgon imorgon, YES!

Hur mår jag? Jag vet inte. Just nu känns allting tomt på någon sätt.. jag känner mig tom. Att inte längre ha sin bästavän vid sin sida.. att det är över. Jag är arg, och ja, det var jag som sa att nej, det räcker nu.. för hon vet, att hon gjort fel. Men det känns ändå tomt.. arg, ledsen, besviken, allt på samma gång. Jag vet inte varför, allt för övrigt känns bara fel just nu.. alla har väl såna perioder? Allt känns fel och bajs. Man vill bara låsa in sig i ett rum, och inte komma ut fören allting känns riktigt bra. Det känns som om man har förlorat alla omkring sig.. det här stadiet i livet bestämmer nog vilka som kommer följa med i framtiden.. jag trodde det skulle vara fler.

Menmen, posetiva tankar, du är stark, du klarar allt! Heja, heja heja.



men det kändes bra att ha sin bästa vän att hålla i handen i svåra tider..


godnatt

Skulle egentligen gå och lägga mig super tidigt, men var tvungen att tvätta lite.. så NU blev den klar.. ska bara hänga den sen får jag krypa ner till älsklingen som redan ligger nerbäddad i en nybäddad säng. Imorgon får ni höra vad jag önskar mig, för jag har börjat på min önskelista ;)

Godnatt!


hej

Snart ska jag in till stan för att möta älskling, ska köpa en nagellack och sen ska vi hem till mami och grilla bara vi två, finns det något godare? tror inte det. Dock är det rätt så kallt nu.. så man kan inte sitta ute i bara linne som i helgen, menmen. Hoppas värmen kommer tillbaka snart! Är skittrött idag.. och ändå gick jag och la mig rätt tidigt igår än vad jag brukar.. så jag ska lägga mig ännu tidigare idag. Det är skumt, för på helgerna när man verkligen kan sova ut då vaknar man tidigt och kan inte somna om.. men på veckodagarna så går det knappt att komma upp, och man kan gärna ligga kvar och sova tills nästa dag. Iof är det rätt så skönt att vara uppe tidigt på helgerna, speciellt när det vart så fint väder.. men ändå, varför kan man inte vara lika morgonpigg på skoldagarna? Det blev inget Issie idag.. förlåt gumman, men jag var helt slut.. och hon hade inte heller tid någon gång denna vecka. Så vi får ta det nästa vecka istället ;)

.. och om ynka 10 dagar fyller jag år :)


image58

hej hopp!

Imorse ville jag bara vakna upp i stallis.. men så var det ju inte! Tråkigt nog är inte värmen densamma som i helgen.. får hoppas att den kommer tillbaka snart. Glömde några kläder i stallis btw, så jag åker dit imorgon igen, woho!
Nu ska jag gå och äta Lunch, hörs sen, PUSS!

jag vill ha sommar ...

världens mysigaste helg <3

Åkte till stallis i fredags..
.. och Lena kom och hämtade oss vid stallis hållplats, därefter åkte vi till eskilstuna för lite shopping, men jag var då hundvakten till lillen och fick vänta utanför ;) Vi åkte hem efter det och grillade i solen och värmen, vi satt ute och åt med den helt underbara utsikten av deras tomt och ville bara springa ut på bryggan och bada! Men istället så gjorde vi oss iordning för att åka till Johanna som fyllt 18.. kvällen slutade inte så lyckat, det blev bråk, så onödigt! Sen var jag och marcus trötta oxå.. så vi åkte hem och la oss.
På Lördagen gick vi upp vid halv nio.. jag, mackan och lena och såklart santos åkte till strängnäs för att jaga en klipptid till marcus med det stora krullet! Ingen klipptid fanns, så vi åkte hem efter ett tag för att måla det sista på båten.. sjösättning på söndagen. Vi slet och blev klara tillslut.. efter färgkrig och sura miner. Vi åkte hem till den efterlängtade grillningen och mös och åt gott igen! Senare åkte jag och marcus till Adam och Linda. Finns det något mysigare än att sitta med ett glas vin, massor av tända ljus ute i mörkret på altanen med goda vänner och prata in till småtimmarna.. jag tror inte det. Gud vad mysigt det var, varför gör man inte det till en vana? det är ju så mycket roligare än att gå på fest.. Vi pratade om seriöst allt och jag ville inte att det skulle bli morgon dagen efter. Men det började ljusna så det kanske var dax att åka hem igen. 
På söndagen fick jag ligga kvar i sängen, woho! Medans marcus och Lena åkte och kollade på när båten gled in i vattnet. Efter ett tag var den i.. och båten stod vid bryggan fin som fan, och vi åkte en tur.. ååh, ännu mer mys! Sol och båt.. det fattades bara att det skulle vara lite varmare i vattnet. Senare åkte jag, lena och marcus in till s-näs och käkade mat vid kajen.. seriöst, det såg ut och kändes som om vi var utomlands. Senare på kvällen tog vi det lugnt.. jag och marcus stod i den fortfarande varma kvällen och övade oss inför brännboll i sommar.. jag har aldrig kunnat slå förrut, men nu jäklar! Åhh.. man blir så lycklig av såna här dagar, och jag ville inte att helgen skulle ta slut!

Imorse steg vi upp tidigt, Martas begravning .. Marcus fick först åka och klippa sig och sen åkte vi till mälarhöjden för att göra iordning oss. Gud, det var så fint, och så sorgligt! Jag blev rörd att dom sa att jag räknades som en i familjen och fick gå in med alla dom sist när alla redan var inne. Det var så starkt av Jenny att sjunga en sån otrolig vacker sång, så starkt gjort.. det var hur fint som helst jenny, och man blev så rörd <3 En otroligt vacker begravning var det! Vila i frid Marta, du är älskad av så många.
Marcus var så fin med kavaj och allt.. synd att jag inte hann ta en bild!

Imorgon är det skola.. suck! Längtar tills nästa helg, då kommer lille taxen Charlie på besök.. kanske för att stanna om mamma tål honom, bara kanske :)
Har iallafall haft världens mysigaste helg, solsken och värme.. jag har mått så bra <3

Nu ska jag gå och äta något, sen blir det läggdax för vår del.. det har vart en tuff dag idag. PUSS!


fredag

Skola snart.. sen stallis fre-mån!
<3 hej så länge.



jag saknar dig..


kul eller ej, jag vet inte

Återträff imorgon, gamla nian.. tydligen tycker dom flesta att det är värsta grejen, men sorry jag gör inte det. Det har inte ens gått ett år.. okej om det var typ 10 år, det skulle vara kul. Okej, det kommer bli kul på sina sätt.. träffa gamla lärare och så. Men det är inte så att jag ligger vaken hela natten och inte kan sova för jag längtar så överdrivet tills morgondagen. Jag förstår inte att folk beter sig som om det vore en begravning, att man kommer gå därifrån med sorg i hela hjärtat. Folk växer ifrån varandra.. som nästan alla redan gjort. Det kommer inte ens vara samma sak, inte vara samma "gäng" som vi en gång var.. för det är inte så längre, och kan aldrig bli. Då var då. Folk förändras. Okej, jag ska inte vara jätte negativ.. kul för er som ser fram emot det här typ överdrivet mycket, som tror att det kommer vara exakt som då, det är bra för er. Men för mig är detta sanningen, menar inte att ni oxå behöver tro det. Men för mig är det inte ens värsta grejen, tyck jag är en dum jävel.. men så tycker jag. Sen förstördes min kväll ännu mer av att jag fick ett sms som löd "Imorgon ska alla bära sina ksab tröjor på återträffen! Om man inte gör det har man inte tagit ksab till hjärtat/ en trogen kunskapselev" Du som skrev detta, jag gissar på att du varken har skilda föräldrar, bor på två olika hem.. alltså har kläderna på två olika ställen. Du bor knappats utanför tyresö, och du bor inte på landet där det är omöjligt att ta sig fram och tillbaka med en buss. Som sagt, eftersom att jag inte bor i tyresö, har inte körkort eller bil, och är ingen jävla magiker, och inte kan åka hem efter skolan och hämta en löjlig tröja som ligger ihop knögglad längst in i garderoben som jag använt en gång, FÖR JAG HINNER INTE! Vafan spelar en tröja för roll, om det är på eller ej? Men du.. du som skrev detta, du kan väl antingen fixa det här på något möjligt sätt, för ursäkta mig.. jag ser inga som helst möjliga lösningar på det här. Eller så kan du sluta med dina fjantiga hot att man inte uppskattar tiden i ksab lika mycket om man inte bär en jävla tröja. FAN vad irriterande!

JA, jag är arg, irriterad och skit less på allt idag..
men nu ska jag krypa ner i sängen med älsklingen min, det brukar kännas bättre då <3

Ps. min tröja ska jag ha i handen pick klockan två imorgon, annars hatar du ksab!

trött av pollen

Tre dagar i veckan har redan gått..
I måndags träffade jag Isabelle, en mysig promenad + en mysig fika vid vattnet.. den dagen var bara så jävla mysig! Skönt att träffa Isabelle igen.. prata om ut om allt, hon förstår alltid.

I går träffade jag Linda i handen efter en lååång dag i skolan, tapetsera.. kladdigt och inte kul när man är trött, usch! Vi åt på subway.. sen på donken.. sen choklad.. sen.. glass.. okej, väldigt mycket åt vi, och det var gott! Marcus och min lillebror kom sen, nya skor åt marcus skulle inhandlas.. woho, lite mindre tåbira från marcus fötter.

Idag, en lektion i skolan.. sen stannade jakob kvar med mig i skolan i väntan på bussen en timma, lika kul varje gång. Sen åkte jag hem till marcus som vart ledig idag.. och nu blir det iväg och handla, sen kladdkaks bakning!
Sen ska jag nog sova.. är så jäkla trött!

Sen har jag fått reda på att mamma läser min blogg, hej mamma <3 :)


"marcus: varför nyser du så mycket.. har du cancer eller?
jag: vadå cancer? av att nysa?
marcus: ja..? din hjärna kommer ju flyga ut ur näsan och öronen när som helst.
jag: Va? det kallas pollen.. och ibland förstår jag mig inte på dig..."


image57
imorgon måste medicin handlas!

uppdatering

En vecka har gått utan skrivande, och lite uptade kmr om vad som hänt iallafall.
Fredagen förra veckan, grillning i barnsjön! besviket nog drog alla tidigt.
Lördagen fylldes med sorg. Maarcus, jag, lillebror och pappa grillade för att få marcus på lite bättre tankar. Sen åkte marcus och jag åkte ut till stallis senare, träffade linda på kvällen.. men det slutade med att jag gick ensam i skogen ca. 4 på natten, alltså ingen kul dag alls. Vila i frid Marta <3
Söndagen blev Lindas pappa firad, gubbjäveln i egen hög person.. vi bakade en jätte äcklig tårta, som inte böev som vi hade tänkt oss.. grädden smällte på dom varma kladdkakorna, och texten vi försökte skriva, allt förvandlades till någon slags röra av olika färger.. jaja, tanken som räknas heter det va? (På bilden var den ändå fin, sen skulle stefan blåsa ut ljusen.. det var då allting far åt helvete)
Sedan gick veckan i väntan på valborg och långhelgen.
onsdagen åkte jag och marcus in till stan och mötte jenny och lille raffe, och sedan åkte vi ut till underbara stallis. Folket som egentligen skulle grilla från början var jag, marcus, jenny och lena, men det slutade med massor av folk, haha. Vi envisades om att sitta ute, det var ju trotts allt valborg.. då är det vår och då ska man sitta ute helt enkelt (bilder kommer om det) skrattar när jag bara tänker på hur det såg ut. Alla satt med ett paraply var och "njöt" av årets valborg. Det blev ingen brasa för våran del, men vi tog en taxi upp till ett stort tält i skogen, där det satt massor av människor vid en eld och pratade och hade det kul. Jag hade det kul iallafall ;) det blev dock ingen långvarig kväll där heller.. vi tog taxi tillbaka till linda, jag slocknade direkt. Men en perfekt valbrog hade jag då allt ;)
fredagen åkte jag och marcus till dalarna, marcus skulle fixa deklarationer med sin pappa och ja, jag lunkade runt i huset medans tills på lördagen då dom blev klara. Vi åkte på marknad, jätte mysigt. Åkte hem hyffsat tidigt igår och det blev grillning hos lena, med mig marcus och jenny och nya valpen och raffe såklart! Solen värmde och det blev en bra avslutning på en bra helg.. tack för några riktigt trevliga dagar!

     
 
Sådärja, lite uppdatering och bilder, bättre kan det inte bli!
Jag saknar sommaren..



upate kommer..

Mycket har hänt, inte haft tid, och det kommer inom kort..

men jag ber er snällt, personerna som tar allt för givet, eran stil, eratt sätt.. snälla, dra bara åt helvete? för jag har tröttnat för sista gången, jag mår bättre utan er.

tack!


RSS 2.0