Jag jobbar på..

.. eller inte! Jag lät dom två slita, medans jag har bakat kladdkaka och lyssnat på musik, haha.. men det är faktiskt okej att göra så ibland! Är det bara jag som tycker den här dagen har vart extra överdrivet lång? kanske bara för att jag har så extramt tråkigt och har spring i benen som aldrig förr.. men finns inget å göra.
Jag får fortsätta vänta in fredagen..

hej

Antar att jag har lugnat ner mig lite nu.. har iallafall hoppat in i duschen, och ska gå en långpromenad med charlie snart, skönt att rensa tankarna lite. Sen kommer mammas kompis och hjälper mig lite med tapetseringen och så, för mamma kan inte ett skit.. och tror inte heller hon vill det.
åh, är det inte helg snart? ser så mycket fram emot fredagen, och tror inte jag är ensam om det (jenny?) det kommer bli sjukt kul tror jag! Sen har jag inte bestämt mig ännu om jag ska följa med marcus till dalarna på lördag, får se hur jag känner om det lite längre fram i veckan. Det kommer ju finnas fler tillfällen att åka till dalarna, sommaren har ju nyss börjat! Känner mig lite halvstressad att jag inte gjort någonting ännu på detta lov, men vädret har ju inte vart så i topp.. men hörde att det ska bli varm och soligt i helgen, woho! Men nu känns det skönt att roadtripen (som kommer bli så helvetes kul) är planerad och klar, nästa helg drar vi dit vinden tar oss.. haha. Fan vad jag längtar! Sen lär det ju bli mycket båt hit och dit om vädret är med oss en längre tid, gaaah.. det tröttnar man ju aldrig på! Det är bara så surt att mina jobbveckor är flyttade och det inte blev som det var tänkt, så nu har jag ingen aning om egentligen när jag ska jobba, det kan vara när som helst, menmen. Nu ska jag pussa lite på charlie och gå en långpromenad med honom..


En bild från förra sommaren. Älskling och hans mästerverk han gjorde till mig <3


anti allt dag

Jag är så jävla förbannad på allt idag, vet inte varför.. antar att jag vaknade på fel sida. Det bara kokar i kroppen.. och spacklingen går åt helvete då såklart! Jävla as dag! Sitter och kollar på mobiler, eftersom min är helt jävla skadad och fittig och vägrar funka, och kommer ändå gå sönder igen om jag lämnar in den! Jag behöver en ny ...

godnatt på riktigt

ville bara bjuda på en bild först från maskeraden för länge sen som jag hittade!

Adam och Jennifer, fyfan vad porrigt!

Är det helg snart?

Nu var denna helg slut.. och jag har kommit hem för att landa ännu en gång. För nu ska jag iallafall jobba lite hemma, spackla och måla ;) Helgen har vart mööööös som vanligt, har ju alltid kul med mina tjejor! I fredags blev det taco hos jenny, satt och snacka skit, sjöng, drack lite vin (fick en present av jenny som kommer på posten, ihihihi) sen kom helena och thom, men det är ju ingen tjejkväll utan thom. Bilder kommer, I promise! På lördagen blev det grillning hos Big A, haha. Senare skulle jenny in till strängnäs och på krogen och lämna oss kvar med adam och marcus, men jag och linda har alltid mysigt! På onsdag eller torsdag bär det av till stallis igen, man tröttnar aldrig på det stället.
Nu är iallafall roadtripen bokad, och en båtresa från stallis till grönan har planerats, det börjar likna något!
Nu ska jag sova, för jag är trött, godnatt.
jag längtar så jävligt tills fredag, gaaaah.. låt denna vecka gå fort!

fredag

Äntligen fredag.. eller jag är ju ledig, men inga andra.. då är det skönt att ha fredag! Ikväll blir det lite bastu och vin med jenny tror jag :) sen är det ju toppenväder oxå, fan vad mysigt! Ska snart börja dra mig in mot stan där jag ska möta jenny, så åker vi ut till stalls! Ska väl träffa marcus först innan det bär ut på bastukvällen antar jag.. hoppas jag. I miss him. Jag har iallafall packat allt, så det är klart.. och mamma skjutsar mig till tåget. Så just nu sitter vi och kollar film och äter godis, oxå mysigt.
Puss och kram.


jag bjuder på den

mamma tröst

Kvällen har vart deppig, och nere.. ja, allt möjligt. Upp och ner. Men mamma kom hem med favoriten melon och skinka, en speciell skinka.. det låter inge gott, men för er som testat, fan vad gott det är! Cola, godis, och filmer. Hon vet vad som krävs när man behöver tröst! Imorgon åker jag ut till stallis, det kanske gör en på bättre tankar, det kanske blir bra?! Jag vet inte än, jag vet ingenting. Vet bara att jag ska träffa jenny och linda, men dom mår jag iallafall bra. Men jag hoppas iallfall på det bästa.. och det vet du också, även fast du tycker jag är en hemskt människa just nu.

Nu ska jag gå och sova med charlie som tröst, och hoppas på bättre dagar!
Klart like hell att jag saknar dig, det har vart du och jag i över ett år.. miss you ..

ledsen

Ibland är livet svårt.. då är det tur att man har vänner.


the best time in my life, miss you already..

...

   
fick precis se bilderna från älgkrocken! Älskade vän, fan vad glad jag är att det gick så bra som det gick.. får rysninar i hela kroppen när jag tänker på hur det kunnat gått.

I Love you <3

fetto superstar

Hej hej hallå! Länge sen jag skrev.. eller? håller inte koll på dagarna eller hur länge jag är borta i stallis, haha. Men nu är jag iallafall hemma och landar, kändes att jag var tvungen att uppdatera lite kläder, och träffa min lille challe :) Nu har midsommar vart, och ja.. den var speciell.. hum. Haha, jo den var jätte mysig med jenny <3 och sen fick marcus i sig lite mycket så att säga, jag var nykter och fick släpa honom hem vid halv tolv.. där tog min midsommar slut, men mamma blir iallafall glad när hon läser detta och får se att jag var nykter ;) hej mamma! Sen har jag vart i stallis och bara haft det mys med Linda! Ska förmodligen ut igen imorgon, eller fredag. Sitter och lyssnar lite låtar, och laddar ner massa gamla godingar tills helgen. Ska träffa mina pärlor jenny och linda då som vanligt! Föresten så har Linda krockat in i en älg idag.. fan vad läskigt, och tur att du klarade dig gumman <3 fan vad läskigt!!
Nu ska jag käka kladdkaka, gosa med charlie, glo någon film!
CIAO, hade bäst, för det har jag!

min favorit låt just nu (fetto superstar också såklart), fast jag egentligen inte tycker om honom alls.. men denna är så jäkla skön.

lyssna och njut

killar borde förgöras

Speciellt min pojkvän! Dagen började, vaknade med ett strålande humör, toppendag! Gick en lång promenad med charlie, och hörde hus från hus spela sommarlåtar.. som ted gärdestad, vädigt mysigt, och jag gick med ett stort léende på läpparna. Tänkte bara på att detta skulle bli en bra midsommar! Men nejnej.. marcus som lovat hämta mig, ställer in den tiden som han sagt och är allmänt störd.. efter att det kändes sååå bra igår, efter allt. Så upprepas problemerna som jag trodde var lösta.. rundstorp i stallarholmen gör marcus till en elak person. En riktigt elak person! Jag vet inte om det beror på att han är en så sjukligt mammagris, och beter sig som en jävla bäbis i hennes sällskap. Och när han är där så kan han bete sig hur som helst, för att han har sin kära mammas "stöd" (?) ett problem som har funnits där så länge, och löften har getts av att det inte ska vara så längre. Iof är jag ingen favorit hos familjen fors, och det har kastats skit sen första dagen. Jag är bara trött på att min pojkvän som brukar vara världens snällaste, som brukar behandla mig med respekt och med mycket kärlek, har flyttat tillbaka till stallis och behandlar mig som om jag vore luft, och är allmänt elak.. varför? Jag vet bara att jag inte orkar med det här, och bli behandlad som skit! FAAAAN VAD SUR JAG ÄR!!!!!

tack för min förstörda midsommar, tack så hemskt mycket!

en bra rocka röv låt



midsommar taggad

Det frågas om vad som händer imorgon.. imorgon är det ju, men det verkade som det var något på gång iallafall ;) jag känner en längtad och är taggad iallafall, även fast jag inte exakt vet vad som händer egentligen, men det löser sig. Vad ska man ha på sig? när det är en dag då man vill känna sig extra fin så finns det ju såklart ingenting som passar i ens överfulla garderob, en tjejs värsta problem? haha. Nu har jag hittat min mobil iallafall, känns skönt att ha ett problem ur världen. Har vart och ätit middag med marcus, och en riktig lång.. kändes skönt att få ha egen tid med honom och prata ut om allting som hänt. Nu känns det bra, och nu kan man slappna av igen. Jag älskar dig älskling, föralltid <3 På lördag fyller vi 14 månader, och vi har bestämmt en marcus och jennifer dag, iof ska han jobba på dagen (som vanligt) men då umgås jag ju ofcourse med mina käraste vänner linda och jenny ;) sen blir det middag och bio, bara oss, inget annat.. det var länge sen vi hade en sån dag, så det behövs! Ser fram emot helgen

Nu ska jag hem till min käraste sötaste tax chörlie :)
puss och kram


hjälp tack

Föresten så blir jag gaalen.. vill lixom ändra typ allt på min blogg, men mitt sinne för datateknik är inte den bästa. Någon som kan? du får en puss.

hej hopp

Idag är jag på bra humör, fick en bra natt, tack isabelle :) och egenligen var det tänkt att jag och älskling skulle träffas för en långlunch, men jag har ingen mobil (har tappat bort den, men tror dock jag vet vart den är) så jag kan inte ställa alarm, men marcus ringde imorse.. men försent. Jag kollade bussarna, hann inte med den som gick vid 12, så nu måste jag vänta i två jävlars timmar till nästa. Ibland suger det att bo på landet må jag säga! Men det blir en långlunch, fast en sen.. eller tidig middag? känns skönt att prata ut om allt mellan himmel och jord, det var länge sen vi gjorde det. Marcus för tillfället lever för sitt jobb, och har inte tid med något annat. Jobbar dag och natt, men det är förståligt. Det blir bättre. Vad mys det ska bli idag allafall!
Nej, nu måste jag äta något, annars kommer jag bli på dåligt humör
puss och kram


nattsamtal

När man känner sig lite nere och ensam är det skönt att veta att det alltid finns någon att prata med, som Isabelle. Två timmars samtal.. sen såg vi hur mycket klockan var. Och egentligen kunde vi prata längre, men som sagt.. Isabelle ska upp och jobba, och jag ska upp tidigt jag med. Tack för att du finns där och förstår! Nu känns det lättare att somna, när man har fått prata om sakerna man bär på sitt bröst. Har sovit så dåligt dom senaste nätterna..

Nu ska jag och charlie sova, han sover man bra med, istället för marcus.
Godnatt

nicole



kolla vad jag hittade, här har vi fullt ös på dansgolvet , på min och lindas födelsedag, fan vad kul det var!
jag saknar min vän nicole, jag trivs bra och har kul i hennes sällskap <3

naglar

Nu är naglarna gjorda, och dom blev jätte fina :) ihih, tack älskling för presenten. Och sen var jag och hämta chörlie, så nu är han här.. och snart blir vi hämtade av mami!

I love you



jag är kär i dig!

home

Nu är jag hemma, kom iof hem tidigt imorse.. men jag är iallafall hemma. Vart i stallis sen i tisdags, och jag har haft det sååå mys med Linda, och Jenny när hon kom ut! Men jag orkar inte berätta allt, eller det går inte att berätta allt skoj.. det har bara vart mys, skönt att vara ledig, speciellt när Linda oxå är ledig. Tråkigt att vara utan marcus bara.. men vi ses om några dagar igen. Miss u..
Imorgon ska jag göra naglar, fint till midsommar som är redan på fredag, ingen vet vad som händer ännu.. men det finns alltid något skoj, eller i stallis iallafall ;) Menmen, nu ska jag börja dra mig hem till mamma.. och då ska jag äta tills jag spricker, och sen tror jag att jag ska baka! Sen i säng tidigt, ska vara i tyresö kl. 11. och bussarna från mamma går som dom går, sen är jag så sjukt trött.. var uppe hela natten, medicinen var slut, och jag fick atsma.. inge kul.

puss och kram


stallis

Nu ska jag dra, möta marcus, med min tunga väska.. käka, sen ut till stallis, woho! Och jag kan vara uppe hur länge jag vill.. och sova hur länge jag vill imorgon, för jag har sommarlov! Vi hörs, puss och kram/ åkis

hunger

Nu kom jag precis hem.. hungrig som ett svin, och det finns inget gott hemma som jag vill laga. Men jag ska iallafall baka mig en kladdkaka!

sommarlov

Nu har jag sommarlov, och jag sitter nu hos Jakob och vi gör absolut ingenting, bara lökar, käkar jordnötter och kollar på äckliga saker på internet. Hela dagen är förstörd pgr. av vädret.. menmen, det klarnar väl upp så småning om. Men det känns ändå bra att ha sommarlov, försöker dock undvika tanken på att jag snart ska börja jobba.

PUSS!

jag vill att alla ska veta först.

Mitt sms som jag fick av marcus nyss.

"Kom ihåg att du alltid e min stjärna i mörkret, min ängel i himmelen, min mest dyrbara diamant. Mitt allt, föralltid och längre du och jag, marcus och jennifer <3 kmr alltid älska dig som varje dag var den sista <3 <3 <3"

jag älskar dig min skatt <3

hej hå

Nu har jag vart duktig, städat mitt obeskrivligt stökiga rum, tvättat, och det återstår en full tvättkorg med ett torn som välter när som helst. Nu ska jag hänga tvätten och sedan ta charlie och lägga oss o sova, för nu är jag trött. Och imorgon när jag vaknat har jag sommarlov, en härlig känsla eller vadå?

Jag bjuder på en låt, som är jennys, min och marcus! godnatt



Jag saknar marcus, det känns så tomt att helt plötsligt sova utan honom på vardagar, och inte ha någon att ligga och gosa med, prata med, ha honom som lyssnar som somnar omedvetet i ett samtal. Åh.. jag känner mig faktiskt ensam!

pics, några iallfall.

 
           

sommartider hejhej

Imorgon är det sommarlov, och fan vad skönt! Skönt är det oxå att jag flyttat upp mina jobbveckor till efter midsommar.. man måste ju få njuta lite när man väl har sommarlov, det lär väl bli mer och mer jobb för varje sommar nu :( jaja! Hur som helst, så var det bestämt att jag skulle ha en viss klänning på mig igår.. men som alla tjejer gör, ångrar sig i sista minuten.. och får fram en fin bild i huvudet av vad jag ska ha på mig imorgon. Det bästa av allt var att jag hade pengar på kontot utan att veta om det, woho! Så mamma kom och hämtade mig, sen åkte vi till handen. Där inhandlades en jätte söt sommar blus, och ett par vita shorts! Ja, jag tror iallafall det kommer vara fint. Nya örhängen fick jag oxå av mami, tack! Vi får hoppas att inte vädret sviker oss imorgon, som det är sagt. Men hur som helst.
Jag har sommarlov imorgon, och fan vad det känns bra ;)

och nu snackas det om road trip med gänget i sommar.. och jag känner en grymt längtan!
ett plus är då att jag hunnit jobba ihop money money money..

ciao!

en godnattvisa



för jag tycker den är fin, och jag tänker på bra och dåliga saker när jag hör texten.

det kommer

Bilder kommer btw, imorgon.. för jag orkar inte ikväll, för nu ska jag sova!
Godnatt

jag är odödlig

En kort version om hur långhelgen vart för mig. UNDERBAR! På torsagen träffades jag och jenny för att åka ut till stallis för att först och främst åka till Linda som tog studenten, grattis återigen gumman. Vi satt där, drack ett glas bål.. men linda mådde inge bra.. så vi åkte sen vidare, jenny och jag. Gänget hämtade upp oss i en båt med fullt ös i, och vi åkte och sjöng med högsta musiken på, och bara skrattade och var allmänt lyckliga. För man har väl roligt när man säger "Jag orkar inte skratta mer.. jag har så jävla ont i kinderna" hahah. Vi åkte till alex egna ö.. där vi umgicks, vissa badade och bastade. Ja, allt var bara allmänt stört kul. Dagen efter vaknade jag v id halv 7.. och alla började gå upp vid 7.. solen lös och det var vamt. Vi städade upp lite, sen satt vi oss vid båten och spelade sommarlåtar, stekte, och hade det kul.. och det var tidigt och vi hade hela dagen framför oss. Efter några timmar satte vi oss i båten och siktade in oss på mat i strängnäs kaj, med stopp för bad såklart. Och mer folk hängde på med vattenskotrar osv. Vi käkade vid kajen, som ser ut som utomlands.. värmen, husen, uteserveringarna, fan vad hääärligt det var. Sedan hoppade vi i båten igen.. gled, stekte, badade, sjöng, och bara njöt av livet. FAN VAD STÖRT KUL DET VAR! När klockan började närma sig mat i magen igen.. så åkte vi till strängnäs igen för middag. Marcus kom då oxå. Och vi satte oss för en god middag på mysigaste uteserveringen i sverige. Sedan skulle det uts på krogen, och jag som inte har åldern inne kunde ej följa med, och sen var jag trött.. så jag och marcus åkte hem till marcus, och somnade. Dagen efter var oxå härligt mysig, badade och stekte.. och bara njöt igen. Sen åkte jag, jenny, marcus till adam och linda.. alltid lika kul att umgås med dom två, älskar det. Jenny drog dock på krogen. Vi badade pool, skrattade och spelade spel.. sen blev alla så jäkligt trötta och jag och marcus åkte hem och sov. Idag träffade vi adam och linda.. badade, och solade lite.. sen var jag tvungen att åka hem ;( men det är avslutning på tisdag, sen bär det av dit igen.. då linda oxå är ledig ;) woho! Jag har haft så jävla kul denna helg, jag har bara skrattat, skrattat, skrattat. Tänk om alla dagar var som dom här.. !

Nu sitter jag här, har precis duschat charlie, vilket han inte tycker om! Han är på promenix med pappa, så jag väntar in honom så jag kan mysa med honom i sängen. För jag har inte marcus här, men jag sitter i hans kläder och saknar honom. Men jag har iaf Charlie.
Nu ska jag ut och ta luft.. för mitt rum är en bastu!

Puss!

en sömn på det här tack!

Nu ska jag gå och lägga mig.. efter en inte så bra dag.. suck. Jag behöver nog sova, och imorgon är jag ledig, det behöver jag nu. Godnatt!

Hold on...

Ibland tar livet emot.. det blir för mycket av för många motgångar. Man hinner inte med att bearbeta alltihop.. det är för mycket nu.. jag orkar inte vara starkt längre ..

Hold on Jennifer


En låt som denna passar in bra när allt känns bajs, när alla motgångar kommer på en gång.. skola, förlorade vänner, när man känner sig ensam som just nu! När man har svårt att inse vad man har för bra saker i livet, när man blundar för allt gott.. för det finns mer motgångar som tynger en i hjärtat hela tiden, varje dag, som gör så man ligger somnlös på nätterna, elaka klump.. försvinn någon gång! Hold on.. hold on..

äckliga dag!

Jo juste.. en jävla äckel dag, hatar sånna dagar!!! Det var iof kul att vara med danne och jakob, det är det alltid men ändå, allt går fel, och man får inget annat än skit idag.. och sen sätter man sig för att plugga på äckelprovet man ska ha imorgon, och man får en bok som det ska stå alla svar i.. säger lärarna? öh okej, men visa mig svaren då jävla äckel lärare! För jag har läst den 4 gånger nu, och det finns inga jävla såkallade svar! Ååååh.. jag är så less på skolan så jag spyr, och jag orkar inte en dag till.. men ändå så måste man! För alla lärare suger, och dom lär inte ut teori i måleri, men sen ska man plötsligt kunna det på ett stort jävla prov? ÅH, GYMNSASIUMET ÄR SERIÖST DET VÄRSTA SOM FINNS.. OCH ALLT SOM HAR MED DET ATT GÖRA! För det hjälper inte en.. utan det gör ens liv surt, och dom gör en till en äcklig sur människa.. alla gymnasium borde bombas! Och lärarna idag kan inte ett skit.. de är bara allmäna idioter som kommer dit och tror att dom kan, när man faktiskt kan mer själv.. och får lön för ingenting, bara sitta där och säga att man ska göra allt vad dom än ber om, när dom inte ens vet själva vad som pratar om? Jag kan inte ens tänka mig 2 år till i den där jävla skolan.. jag är så trött på folket, jag är så trött på äckel lukten  i skolan, jag är så trött på allt!! Speciellt lärare som inte kan lära ut barn i dagens samhälle!! ÅH, FAN VAD SUR JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta mig utomlands så man slipper tänka på äckel gymnasium och allt som har med det att göra!

ZzZ

Nu ska jag sova, för jag är så jävla trött så mina ögon kan inte ens försöka hålla sig vakna längre!
Godnatt

ännu en bra helg i stallis!

Som sagt, jag har vart ute i stallis hela helgen :) I love it! I fredags var det Martas urnsättning, solen lös och det var värme.. tack Marta. Sen fick jag smaka familjens traditions middag, kurdifilé (jag vet inte hur det stavas?) och det var gott, som ryktet var sagt. Sen gjorde jag och jenny oss iording för vi och marcus skulle in till strängnäs. Och där mötte vi danne, oscar och lill gurra. Där satt vi, vid kajen, med klänning, värmen var fortfarande i luften, drack cider och bara mööööös, gud vad mysigt det var! Det kändes seriöst som att var utomlands.. sen åkte några araber förbi med cykel och hade på arabmusik i bakrunden på mobilen, öh extremt utomlandskänsla? gud vad mysigt och kul det var! Sen försvann jenny ifrån oss, och jag och marcus gick på egna äventyr i strängnäs, haha. Vi träffade Heidis bebis oxå, fan vad söt hon var! Men kvällen tickade på, och vi började åka hem.. utan jenny, hon utan mobil, haha. Och så krockade vi nästan på oscar som stod vi vägkanten så han hoppade med oss i bilen, ja som sagt.. kvällen var full med upplevelser och skoj! Sen gick vi hem och la oss.. för att dagen därpå, lördagen, börja fixa med båten, arbete, gratis solbränna och bad, toppen! Senare på kvällen så satt och och jenny uttråkade som fan och ville verkligen hitta på något, tvärtemot en marcus som la sig och sov. Så linda och co kom för att spela brännboll med oss, det blev ingen brännboll men det blev en myskväll ute med myggen och fladdermössen, tills alla blev trötta och gick och sov. Idag, söndag, målade vi båten.. och sen var vi tvungna att lämna underbara stallis, för att åka och hjälpa farmor och flytta! så vi flytade några kartonger, och sen åkte jag och marcus och umgicks lite med jakob och danne :) grill på onsdag blev det oxå bestämt! Nu har jag precis vart ute med lille charlie, och nu ska jag plugga tills sista provet imorgon!

Vilken helg .. :)
på torsdag tar Linda stundenten, och då ska det firas!

RSS 2.0