hej

Varför har jag ens en blogg? För nu var det typ en månad sen jag skrev i den.. och jag orkar eller kommer inte ihåg allt jag gjort under den tiden. Så det skiter vi i, dom som vet, dom vet! Jag har haft kul iallafall :) det vet jag!

Fast det har ändå varit fyllt med besvikelser, mycket! Jag antar att det är såhär.. det går i perioder. Man ska alltid blicka framåt, för det blir oftast bättre då.. för nu tycker man inte att man kan bli sviken och sårad så mycket mer.. fast nu tycker jag det börjar bli bra, riktigt bra! Ska bara se till att komma iväg, göra saker, åka bort, utnyttja sommaren till max!

Jag kan iallafall berätta vad jag gjort ikväll. Jag mötte Erica, Nicole, Sara & Hanna i stan, det var segelbåtar och The poodles stod på scen.. jäkligt bra live må jag säga! Riktigt mys, en varm sommarkväll i stockholm.. som faktiskt är riktigt underbart om somrarna, i värmen :)






Sen slog det mig att dom här två brudarna, sara och erica.. faktiskt, på riktigt, åker till USA, i ett år, riktigt snart!! Det har varit mycket snack om det, och man har tänkt att det ändå är lång tid kvar, att det kanske inte kommer bli av.. men det är snart, dom åker snart, sen ser jag dom inte på ett år!!! Jag måste verkligen börja nyttja tiden med dom.. för nu fick jag faktiskt ont i hjärtat ;( vem ska jag ringa mitt i natten om mina bekymmer om inte erica? vem ska jag stå och vara utanför med på fester i ett hörn, fast ändå ha jäkligt kul med, om inte sara? (väldigt internt.. och roligt.. men ganska sant!)
Jag älskar er!

Skärpning Jennifer..

ensamstående

Då var det underbara vädret över, och nu är det det där typiska jävla svenne vädret igen.. jag vill till turkiet nu! I söndags var jag & isabelle ute och gick på djurgårn med danne och oliver, tog en cider på josefina.. hur mysigt som helst. Jo, isabelle är fortfarande kvar :) vi har tagit det lugnt, skrattat, hon har hjälpt mig på jobbet också. Idag fyller kimpa 19 år, och familjen ska ut och fira, fick ledigt ikväll från jobbet, puuuhh... vi ska nämligen till Jimmy steak house, man dregglar bara av att tänka på det... såå jävla gott! Det blir kul, jag brukar oftast komma hem med magont av skratt efter våra middagar. Men det betyder också att jag och isabelle skiljs åt för först gången på .. två veckor? Det är alltså första gången jag kommer sova själv som 18 åring, buhu ;( läskigt!
Sen är det bara jobb, jobb, jobb som gäller.. fan vad mycket jobb det kommer bli! Men jag behöver alla cash som går att få inför turkland, fan vad det kommer vara värt det då.

Nu ska jag umgås med min Isabelle, dom få timmarna det är kvar av våran tid.. sen ses vi faktiskt inte på 3, nästan 4, dagar!



vi passar ihop!

mammas gata


en äkta åke låt, älska älska älska älska .. <3<3<3

RSS 2.0