måndag

Måndag gick ju snabbt. Det gick bra på jobbet, och allting flöt på hyffsat bra! Var hemma vid tolv, sen har jag fixat lite tills imorgon. Då det är farfars begravning. Ska försöka sova, eftersom jag ska upp ganska så tidigt. Men mina vanor är inte dem bästa när man jobbar sent. Är lite nervös inför morgon dagen, eftersom alla finska släktingar kommer, jag förstår inte ett ord finska. och kommer aldrig göra. Tur nog pratar dem flesta ganska OK svenska! Men jag skulle vilja kunna, det skulle underlätta i såna här lägen, men pappa lärde mig aldrig det som liten. Och nu har jag verkligen ork eller lust att lära mig det heller. Även fast jag vill innerst inne. Fan. Nog om finska. Har en lång dag framför mig imorgon.

Puss & Kram!


btw..

Så väntar jag på att erica ska göra klart min blogg, den ska alltså inte se ut såhär forever.. skynda erica!

ons, tors, fre, lör, sön

Onsdag; Mötte Caroline, tina och babbut i stan, jag och caroline stressade iväg´och for runt i stan innan jobbet.

Torsdag; Mötte Caroline tidigt i stan för shopping, vår väder och bara en sjukt mysig dag! Massor av skratt <3

Fredag; Åt middag på resturang med M, jätte mysigt :) åkte hem och spenderade hela kvällen hemma, film med pappa som sällskap! Lugnt och skönt efter en veckas jobb, plus att jag hade haft feber natten innan.

Lördag; Åkte till Irika, åt en skit god middag hemma hos henne med sara och nicole också. Såklart räddade vi världen oxå ;) Taggade som as letade vi någonting att göra, nicole drog, tre var kvar, och vid tolv tiden åkte vi till Zinkensdamm, och vi kom hem runt fem tiden. Pratade med erica någon timma, vilket är ett måste att ha seriösa samtal när man ligger i hennes säng, slocknade vid sex någongång. Och fick stå ut med att erica trodde jag var en stor nallebjörn hela natten. (Caroline kommer dock alltid att vara värst och sova med!!!!)

Söndag; Vaknade upp av att erica skrek i mitt öra, aj. Men jag älskar att sova och vakna upp hos erica, det känns bara hemma på något sätt :) jag, erica och sara satt och åt mysig frukost. Tog en liten promenad, sara drog, sen var det bara jag och erica kvar. Sen drog jag efter ett tag för att åka och se Kenny Begins, är dock lite besviken... jag älskar Kenny Starfighter, men jag trodde att filmen skulle vara tusen gånger bättre än serien, vilket den inte var, även om jag skrattade många gånger! Nja.. bättre kan dom! Mysig dag & kväll iallfall :)

Kort och gott, en lite uppdatering iallafall! Nu ser jag fram emot fredagen som faaaaan. Är redan taggad. Nu är klockan halv fem och jag kan inte sova, som vanligt! Bajs.

Får gå och försöka igen...


en till dag avklarad

Sådärja. Ännu en dag avklarad. Redan onsdag imorgon. Dagarna går snabbt, inte mig emot! Jobbade över idag, kom alltså hem för en kvart sen. Så nu sitter jag i sängen med datorn, ska mysa ner mig, kolla lite film, och försöka sova .. så jag kommer upp imorgon i hyffsad tid! Imorgon ska jag möta tina, caroline och babben i stan, innan jobbet.. mys! Börjar 17.30 istället för 20 imorgon också.. cash is king!

godnatt


fall out boy


alltså, hahaha! dom skulle jag vilja umgås med! kolla bara vattenballongerna. jag är lite småkär i sångaren!

tisdag

Jag somnade skit sent igår, och därmed vaknade jag för sent. Helt sjuka drömmar, som gjort det svårt att sova också. Jag som tänkt åka och träna på morgonen, suck på mig! Jag får ta det imorgon istället. Nu ska jag iväg och fixa lite saker, innan jobbet. Idag skiner solen iallafall, snälla ingen mer snö! Vår, vår, vår! 61 dagar kvar till min födelsedag, det går fort ;)

Ha en bra dag!

ta mig härifrån

Hemkommen från jobbet. Måndag avklarad! Ska försöka somna snart, även fast jag inte är riktigt trött ännu. Kalla jävla väder, försvinn.. jag som precis hade packat fram skinnjackan igen, och trodde man kunde lägga undan vinterjackan. Och jävla mamma som är i egypten just nu.. orättvist!

Godnatt.

use somebody

Ingenting blev av idag! Jag har väntat hela dagen på att mormor ska komma, men vid fem ringde morfar och sa att dom redan lämnat honom för länge sen .. suck!! Så jag var iväg och handlade käk, har precis ätit, och nu väntar jag bara tills jag börjar jobbet.. tar det lugnt helt enkelt! Lyssnar på Kings of leon, och har fått höra att dom ska till hultsfred?.. kanske hultsfred i sommar?


Hans röst, omg!

måndag

Gud vad jag känner mig trött.. fattar inte varför egentligen! Ska in till stan och äta lite med M, sen ska jag möta mormor lite senare innan jobbet, jag ska följa med och lämna Qvarten.. Han ska till kenneln en vecka, mamma är utomlands och jag jobbar varje kväll, vi fick inte ihop det! Men jag vill inte lämna honom .. min lilla bebis :( Men han får träffa sina syskon igen, och så ska han trimmas. Jag kommer sakna honom! Jag kommer säkert börja gråta när jag lämnar honom.

Nu ska jag göra mig snygg och påbörja denna dag. Att snön ligger på marken igen får en ju inte på toppenhumör.. kom igen, det ska vara vår nu.


Hahahaha, det här är humor!

söndag

Hejhej hemskt mycket hej!

Så var helgen över, Igen. I fredags kunde jag inte somna, jag sov alltså inte en blund.. inte en endaste minut. Så det var bara att åka och jobba, 12 timmar.. det var hårt, jobbigt, och jäkligt sletet. Men det gick, otroligt nog. Aldrig mer. (men jag känner på mig att min och ericas sitta uppe tävlingar kommer fortsätta bli av) På kvällen var jag taggad och ville inte hem, konstigt nog. Ingenting hände. Jag åkte hem, somnade klockan nio på kvällen och vaknade idag klockan 2 på dagen. Kände mig helt skakig och snurrig dock.. hoppas inte bli sjuk nu, för mycket jobb just nu för det! Åkte och mötte tina, i stan, där också charlie och eric var. Sen drog jag och tina och åt. väldigt trevligt och mysigt! Som sagt, denna helg beskrivs som trevlig :) Ska försöka sova snart, efter en film, känner mig fortfarande trött.
Jag längtar till våren och sommaren, för jag vet att den kommer bli grym. Kan tiden gå lite snabbare.. ?

Jag tänker på dig, hoppas du mår bättre snart, du vet att jag finns för dig, alltid!



Godnatt :)

trevligt

Jo, jag har haft en trevlig kväll :)
egentligen skulle jag börja 12 imorgon, men jobbet ringde, och istället jobbar jag 7 - 19 imorgon, så jag öppnar och stänger alltså! Cash is king (jag gillar det uttrycket). Bestämde mig för att inte ens försöka leta någonting att göra ikväll. Jag är nöjd ändå.

Var och åt på ett mysigt café i stan med mamma, sen var vi och handlade mina jeans, dom passade bra.. på första försöket?! Det har fan aldrig hänt mig förr. Det brukar vara totalt jävla omöjligt. Men nu har jag nya snygga jeans! Som iof redan är förstörda, jo dom ska se ut så.. men tuffa är dom. Sen åkte vi till skogås, och hälsade på min mormor & morfar, jag gick ut med Q och mormors hund och mötte Sebastian, så vi gick en långrunda och bara snackade.. skit trevligt :) Kom hem strax innan tio, sen ringde Jacob, han med norrlands dialekten, så vi pratade på ett bra tag, oxå trevligt, ska träffa honom, den dryga norrlänningen, snart! Trevligt, det kan man beskriva denna fredags kväll som!

Nu ska jag dricka cola, äta dumle, och förhoppningsvis somna till någon film, så jag kommer upp imorgon. Trevligt!

Godnatt!

goodnight

Jag kom över min irriterande stund, efter glada snack med glada människor. Det blir inte så stressigt imorgon trots allt. Fan vad skönt. Ska in mot stan, möta erica, kolla efter ett par jeans (mina favoriter har nu sagt sitt..r.i.p), sen åka till skogås. Sen träna, om det inte blir för sent. Efter det vet jag faktiskt inte, jag hoppas på någonting kul iallfall :) jag vill göra någonting galet.

Dax att sova, godnatt!



charlie och moi!


blääää



det blev inget stan, det blev ingen fika, det blev ingenting. jag är jätte irriterad, och har istället framför mig en jätte stressig dag imorgon. kul ... på en fredag!

läskigt, vår och godnatt!

Sådärja. Nyss hemkommen från jobbet.. puh. Idag var det läskigt att åka hem, faktiskt. Jag måste ju lämna nycklarna på ett hotell efter jag stängt, då går man förbi en krog.. behöver jag säga mer? Där utanför stannade en bil och bad mig hoppa in, jag sprang! Därefter ska jag ta tåget hem, där brukar oftast fyllegubbar hålla till.. dom är inte så trevliga, nej.. hjärtat slog några extra slag ikväll. Men jag är hemma, oskadd! Nu är jag ledig imorgon, och fredag. Sen jobbar jag lördag till söndag, veckan efter. Åtta dagar i streck alltså. Men Cash is king som min chef säger!

Nu måste ju våren tamefan vara påväg.. idag sken solen, snön har nästan smällt bort. Man blir så lycklig när man vaknar upp och solen lyser, då vill man ju nästan kliva upp. Våren är på g. Man blir bara lycklig av det. Även fast jag inte åkt någon bräda iår.. pinsamt, och tragiskt :(

Dax för mig att sova, tror det kommer gå inatt.. för nu känner jag mig verkligen trött! Imorgon ska jag in till stan och byta grejer med älsklings erica, och ta en fika.. erica är bäst och fika med! Erica är bäst!
Godnatt

kiss me thru the phone


Snart dax att göra iordning sig för jobbet, ska äta med lillebror innan också. Sitter och lyssnar på denna jäkla bra låt, man blir ju taggad.. dock ska jag jobba hela helgen :( fan!

räknar får?

Sova var det. Men jag kan inte somna. Det går inte. Jag tänker på allt och ingenting. Jag är trött, men det går inte. Vet ni hur irriterande det är? Sen har jag en klum i hjärtat, som är blandad med lycka och smärta.. svårt och förklara. Jag bara känner, allting på en gång! Men jag är inte ledsen. Jag är glad. Men jag vill sova..

Räknar får...
1, 2, 3, 4 ....


Får är verkligen fula, jag räknar kaniner istället..

sova

Nu kom jag precis hem från jobbet, puh.. så nu blir det sova. Jobb imorgon också, måste till tyresö innan också. Ge mig körkort! Inte lång kvar nu tills jag blir 18 år..

Godnatt!

måndag

Så var denna helg över. Lördagen var skit trevlig, nytt folk vilket jag älskar. Jag hade roligt, även fast det slutade lite tidigt, för jag hade kunnat stannat längre :D fick skjuts hem av mattsson, skulle nämna här i bloggen att han var min hjälte, vilket han var, som skjutsade hem mig hela vägen hem .. så stackars jag slapp åka buss i två timmar. På söndagen var jag seg, låg hemma, åt kebab med min lillebror. Bilder läggs upp på facebook, om det ens finns några vettiga att lägga upp? dom flesta blev suddiga.
Kom precis in efter en lång promenad med Mr. Q. Så nu ligger han här, drar mig i benet samtidigt som han låter som en gris för att han vill att jag ska leka med honom.
 

och så lite dirty diana, tänk att åka och se honom göra sina sista konserter.. jag vill! någon som ska med, babben?

kändis

Måste bara berätta något roligt. Jag var ju som sagt med lite i Arga snickaren. Och folk har verkligen kollat. Folk på gymmet, som jag inte känner har kommit fram till mig och faktiskt frågat om det var jag, hehe.. coolt! Inte bara en, utan faktiskt en del. Imorse skrek två av mina grannar efter mig (som jag aldrig pratar med), att dom sett mig.

En till rolig sak är att Marcus jobbade med sin far förra veckan, tillsammans med sin fars kompis och hans son som är jämngammal med marcus, dom kände varandra när dom var mindre, från dalarna.. ja dom har inte träffat varandra på ett tag iallafall. Han vet ingenting om mig. Inget om Arga snickarn. Och sen på lunchen utbrast han helt plötsligt. 
 
- Var det någon som såg Arga snickarn föresten?
Marcus och hans far - Jo, vadåra?
- Men såg ni inte bruden som var med i början?!?!?! FEETT SNYGG!!!
Marcus och hans far kollat på varandra, det blir tyst.. och Marcus berättar, att jag är jennifer, hans jennifer.
 - Hehe, nääääää.. eller hur.
Marcus visar bild på mobilen, och bevisar, att jag är jag!
- Hehehe.. shit.. eh.. Snygg var hon iallafall! *Klapp på axeln*

Tyckte det var skit roligt när jag hörde det, att jag var ett samtalsämne som kom upp, utan hans vete att jag var just jag då.. men haha, roligt :D som fan.. coolt!

Lite små kändis? haha nja..

helg

Sådärja, då var den här dagen avklarad, trotts fredag den trettonde. Det gick ändå lätt att jobba, det gick fort. Blev klar tidigt, så jag solade.. helt ensam på jobbet, efter stängning, det var lite läskigt, haha. Hann dock inte köpa någonting till Jennifer, det får bli imorgon. Ser fram emot imorgon, sen är jag ju ledig hela helgen ;D får passa på att njuta, för sen är det ett tag till jag är ledig en hel helg igen..

Så nu ligger jag i soffan, ska hoppa in i duschen om ett tag och duscha bort den där äckliga solarium doften, och sen sova rätt så snart.. sov ju trots allt typ ingenting inatt! Men är chockerande nog inte så värst trött. Imorgon ska jag upp rätt så tidigt också, ska mot stan och sen hem till erica innan partaydax. Men nu lite tv.
Puss & Kram

Hallelulja moment, en bild på mig själv!

time to go

dax för jobbet, med knappt en timmas sömn inatt.. detta blir tufft. Nja, inte nu eftersom att jag bara ska vara där i två timmar. Men sen börjar ju igen och jobbar tills ikväll. Och jag hinner inte ta en powernap där emellan. Hm.. barnrummet på jobbet med alla gosiga nallar? nä. Det får gå ändå.

Ha en bra dag!

hard work work

Hejhejhallå. Torsdag idag? eller? Jo det är det. Jobbade igår också, innan det var jag och åt i stan med den där tjejen med blåtiran, hon nicole.. det är alltid kul och vara med denna där bruden. Det är bara .. sjukt? Humor på samma nivå, då blir det roligast. Och herregud vad mycket jobb det blir denna månad.. men det betyder alltså bra med pengar som kommer rulla in på sparkontot. Har suttit och kollat runt lite på resor, till i sommar.. bara kollat då. Jag längtar till sommaren!

Imorgon ska jag jobba 10 - 12, först. Sen börjar jag klockan 16, och jobbar till 21. Konstigt, jag vet.. men det är dåligt med personal just nu. Men desto bättre för mig ;) Är ledig i helgen iallafall, skönt! Så när jag slutar vid tolv ska jag in mot stan och försöka hitta en present till min kära vän som fyllde 18 år igår, och som jag ska på fest hos på lördag, som jag ser fram emot. Sen ska jag försöka träna lite innan jag börjar, lite stress.. jag får klura ut någonting som jag kan ge henne ikväll, då slipper jag stressa runt och en galning och leta imorgon. Det löser sig!

Så nu ska jag klura, och vänta in M som kommer med subwaaaaay.

 
Mr Q, min beeebis!



fall out boy


Hejhej hallå. Jag tänker inte skriva ett inlägg om hur jag mår, om hur allting är, det är lite mycket just nu. Jag är trött, så kan man beskriva det. Har jobbat idag, och det var segt som fan.. tågen var försenade, och jag var hemma halv ett. Piss. Men jag kan inte sova, som jag inte kunnat på flera nätter nu. Har fastnat framför Fall out boy, rock.. jag vet. Men denna låt går ju inte att hata!

Onödigt inlägg. Men som sagt, det är mycket nu. Hörs imorgon. Godnatt

<3

Vila i frid farfar <3
du har det nog bättre där du är nu ..



.


kändis

Igår åkte jag hem till mamma, på landet. Senare på kvällen fick jag ett antal sms, som löd "DU ÄR MED PÅ TV!", jag var med på tv, OCH SJÄLVKLART HAR JAG INTE FEMMAN HEMMA HOS MAMMA. Det är inte ofta man är med på tv lixom, det tillhör ju inte min vardag om man säger så. Och självklart så skulle man sitta på landet, och inte ha den kanalen man är med på. Kollade iallafall på nätet precis, var ju inte med mycket, och gud vad sur jag ser ut.. jag var glad, jag lovar! Det är så himla anorlunda i tv, än vad det var där i verkligeheten. Det är klippt och omgjort, vilket jag antar att det är i princip varje tvprogram, haha. Men jag var med, jag har vart med på tv iallafall. Jag, Jennifer Åkebring. Det är inte alla som får vara det. Mouhahaha, någon som vill ha en autograf?
Jag menar, jag är ju fan kändis nu ;)

När ringer kanal5 mig, och får mitt egna program?

http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/playlist/27301/webtv/true

tyresö spelar cool

Okej? Varför snål ringde Tyresö kommun mig nyss?

Det ringde, en signal, jag hann inte svara, jag hitta.se numret, och det var "Tyresö kommun", inte skolan, utan kommunen. Jag bor inte ens i Tyresö kommun.

Wierd, vafan vill du Tyresö? Tyresö vill ha mig i sin kommun helt enkelt. Tyresö loves me.

sjuk, igen.

Vårkänslor in my ass, såklart kom en snöstorm direkt efter jag sa så.. men nu håller det på att smälta, igen. Jag är sjuk, och hemma. Blev sjuk redan igår, men jag jobbade kväll igår med hög feber, och att jag spydde några gånger innan jag drog också. Men det fanns inget att göra, var tvungen att jobba. Eftersom att tisdagskvällarna är mina. Kom därifrån tillslut, och jag mådde inte så mycket bättre imorse. Har fortfarande feber och mår bajs. Ska försöka vila nu, efter att tryckt i mig en macka med tvång. Ucsh...

vår

Är ledig idag, skönt! Q gnällde som vanligt klockan 7, men jag tvingade honom till att sova lite till.. halv 8 klev vi upp. Kom nyss in efter en långpromenad, gud vad skönt det är.. musik i lurarna och bara gå, långt. Speciellt på morgonen, när man väl kommer ut.. där precis när man kliver upp känns det ju sådär. Det kändes som om våren är påväg, oavsett om det inte är någon sol nu, men snön börjar gå bort, fåglarna kvittrade, ja.. man kände att våren inte är långt borta. Hoppas att det inte kommer mer snö, fast jag inte hunnit åka bräda iår :'( men jag kanske ska iväg på påsklovet, får se får se. Bara 82 dagar kvar till min födelsedag ;) woho!

Nu ska jag till teven och äta bullar, ha en bra dag!

Im a troublemaker


jobb

Nu är jag hemkommen från jobbet, har typ inte sovit någonting alls inatt.. vilket betyder att jag var väldigt trött idag. Men det var lugnt, sista dagen på sprtlovet, alltså knappt inga folk alls på gymmet. Haha, det var en gubbe som somnade på våran soffa som vi har i receptionen, jag visste inte om jag skulle väcka honom eller inte, jag lät han sova ett tag, så länge han inte snarkade.. det såg så skönt ut. Men jag förstår honom, den soffan är skön, farlig om man ska ta en liten paus, man kommer inte därifrån. Sen hade vi barndans idag, haha jag stog och kollade på dom ett tag, typ 6 åringar, alla med prinsess kläder som bara sprang runt.. as söta. Dock inte lika söta när dom kommer ut från dansen och skriker "MAAAAMAAAAAAA, JAG VILL HA EN DRICKAAAAAAAAAAAAAA.. BUEEHÖÖEE.." det är inte lika gulligt. Nu ligger jag här på golvet med datorn framför mig, Q ligger typ i mitt ansikte. Ska äta lite taco och bara tokchilla framför tv. Någon som  vill äta kebab med mig? jag har vart sugen i flera dagar .. :( jag som egentligen inte är ett sånt stor fan av det. Men nu känner jag verkligen, att det vattnas i munnen efter det. Jaja. Onödigt inlägg känner jag. Jag är trött.


Q för tio min sen .. fast nu ligger han i mitt ansikte.

godnatt


lillebror och åkis (vet ni föresten att vi inte har samma efternamn? jag kom och tänka på det nu)

RSS 2.0