jag älskar snö

Jag älskar, älskar, älskar snö. Och det ska vara massvis med snö. Idag har det ju snöat hela dagen, så himla mysigt! Åkte till skolan imorse, var på ett möte och så. Var lite med jakob oxå. Och bestämde att vi skulle in till stan i veckan för att gå i gamla stan, det är ju ett av det mysigaste som finns när det är vintertid. Sen åkte jag hem. Dock så var det MYCKET förseningar med tågen. Men det får man ju räkna med. Ska göra lite varm oboy med grädde nu var det tänkt, mysa ner mig i en filt och kolla på disney! Men barnet inne i mig vill egentligen ut och åka pulka, mula folk, och kasta snöbollar på bilar :) Men det är inte så roligt själv tror jag.. haha. Okej, nu fick jag en jätte rolig bild i mitt huvud att jag står och gör allt det där helt själv. Men jag lovar, det ska jag inte göra. Eller? ;)

Jag ska nog göra en kladdkaka ...

oj, det blev natt

Helt sjukt. Klockan var väl nio, och jag och pappa började prata lite smått.. och sen fortsatte det, när man verkligen bara pratar om allt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, allt och ingenting. Sen tar pappa upp klockan och säger att den är halv 2. Hur fan gick det till? Nästan 5 timmar.. haha hur då? Tiden rann iväg iallfall. Men det är alltid skönt att bara prata sådär, bara spy ord i flera timmar.

Dax att gå och sova tror jag nog. Ska till skolan imorgon vid halv 10 och fixa lite grejs. Som att lämna igen böcker, nycklar, prata lite med lärare, osv. Det är ju storm, så är rätt så inställd på att sl-trafiken inte kmr gå som den brukar imorgon.

Godnatt.

träna

Nu har jag precis kommit hem från träningen. Det blev väl inte så mycket träning precis, mamma höll ju i passet.. och jag hängde inte med så att säga. Alla studsade runt i ett tempo som jag inte alls kunde hänga med i. Jag gick ut efter ett tag. Sen fick jag reda på att dom kunde ju det där, för dom hade ju höllt på med det i 3 månader.. men nu så börjar ett nytt program, så mamma ska lära mig lite hemma.. och sen nästa gång kmr det nog vara enklare och vara någon mer nybörjare än mig där. Haha. Men vi solade och så oxå, så nu är jag brun (jävlar vad brun man blir av deras solarium, me like) jag brukar aldrig sola solarium, men ibland så! Duschade där oxå, skönt att ha det gjort för ikväll. Charlie ska inte åka idag heller, wiho! Han ska stanna hela veckan. Så det gäller ju bara att mysa ikväll då.. med charlie då.

Nu ska jag ta och äta någonting, gå ut med charlie i stormen och sen göra varm oboy. Får se om det går någon film ikväll oxå..
Hej, jag är helt ensam.. fan vad deprimerande!

söndag

Har precis vart ute med Charlie, en lång promenad i snön, mys. Så jag sitter och nöter "If I where a boy", har aldrig gillat henne så mycket, men denna är bra.. med ett bra budskap lixom, den gillar jag. Kanske lite sent, menmen. Ska göra lite varm oboy med grädde och mysa med Charlie innan han åker, han ska jaga imorgon.
Ikväll ser det ut som om det blir träning för min del, med mamma. Skönt.

Oboy var det...

obs

Kom på en grej, jag nämner oftast inte att Charlie är min hund, min söta lilla tax. Så vissa inte tror jag lever något dubbelliv eller liknande ;P

godnatt.

min lille charlie...

Nu är det dax att sova, antar jag. Klumpen i hjärtat, jag bara orkar inte tänka just nu. Bättre att sova då, när man väl somnar så att säga.
Först lite om dagen idag. Har vart på depp-humör..

Vaknade rätt så tidigt av att mamma ringde och skrek "HAR DU INTE KOLLAT UTE, DET ÄR HELT VITT!!" som ett litet barn ;P haha. Men man blir ju alltid lika glad när snön kommer. Jag blir det iallafall. Jag gillar faktiskt vintern mer än sommaren, jag är en vinter människa. Synd bara att Sverige inte brukar få snön att hålla i sig en hel vinter. Men man får väl njuta av snön när den väl är här!
Charlie kom en liten stund efter.. efter en stund så blev han konstig, och då hände det som jag aldrig velat vilja se. Han fick epelepsi anfall. Ja, min hund har det, men han får det jätte sällan. Och det var hemskt!!!!! Riktigt hemskt!!!! Jag bara stor-grina, för att jag greps av panik och visste inte vad jag skulle göra först, och det var så himla hemskt att se min bebis bara ligga sådär hjälplös. Men insiativet tog mig samman, snappade åt mig en handuk och höll om honom, höll honom så han inte skulle göra sig illa.. och han bara grät, det bara rann.. och gud, jag får gåshud bara jag skriver om det. Som tur var så var krille hemma, och pappa kom precis.. så dom fanns till hands och hjälptes åt i all rädsla just då. Hans ögon.. det bara skrek "VAD HÄNDER? HJÄLP MIG.. HJÄLP MIG!" när han kollade på mig med sina panikslaga stora bruna ögon, samtidigt som jag klappade honom och höll om honom. Min lille plutt, min lilla älskling. Mitt hjärta klappade omöjligt många slag just då. Gud vad hemskt det var.
Ringde mamma direkt efter och fick iallfall höra "Du gjorde helt rätt.. helt rätt.. du var jätte duktig som gjorde så!"  Och han bara låg i flera timmar efteråt, helt utmattad. Stackarn.. det kan man förstå, det tär ju på hans lilla kropp som fan.. människor som hund, det tar på kroppen. Han försökte resa sig någon gång, men bara ramla ihop. Satt med honom ett bra tag och han låg bara och sov i min famn. Vi ringde vetrinären och frågade om vi skulle tänka eller göra något, men det var bara att låta han vila. Så ikväll så piggnade han till, fick i sig lite mat.. vi gick ut och gick. Han är helt TOKIG i snö. Det är så jäkla kul att se, haha. Han bara skuttar, och på nosen ligger det ett berg med snö! Synd att jag inte hade kameran... den har ju marcus fortfarande.

Sen har marie vart här, vi har käkat tacos, kollat på film, nu ligger typ alla och sover. Så jag tror jag ska ta charlie och mysa i min säng med honom nu. Fast jag är ju en natt människa, så det är rätt så tidigt för mig... haha.

Hoppas alla haft en bättre lördagskväll än den här, PUSS!


godnatt

Jag säger godnatt med denna sång. Hoppas jag får någon sömn alls..


I'm not scared cause you're holding my breath..

besvikelse....

Och så var det fredag. Imorse gick jag upp tidigt, gick powerwalk, charlie fick följa med oxå.. i över en timma gick vi i raskt tempo, sen joggade i uppförsbackar.. riktigt skönt. Både för kroppen och själen.. man rensar lixom tankarna så bra. Sen har jag vart hemma med mami.
Helgen blev inte som planerad, sitter just nu jävligt ledsen över det som hänt! Ledsen & besviken.
Men jag kom precis in efter att ha ut och gått med min käre vän Kimmy, vi har vart bästa kompisar ända sen vaggan, det är skönt att ha en vän som honom som alltid finns där. Vi gick bara och pratade, fick prata ut som allting.. vi pratade bara om allt. Men vi var tvungna att avrunda allting, eftersom han lovat att följa med ut på krogen (i sånna här lägen är det jobbigt att bara vara 6 månader från 18) Tack, det behövdes verkligen. Synd att man inte tar sig tid och gör sånt oftare.. det ska det bli ändring på.
Så nu sitter jag här med choklad och cocacola, helt lonely.. kollar på idol som jag aldrig annars gör, tycker inte om det så mycket faktiskt.  Kollar fan nästan aldrig på tv. Menmen, det blir väl och somna tidigt.. orkar bara inte tänka just nu. Usch..

Gud vad jag saknar mer vänner i sånna här lägen. Jag har ju ingen här som man bara kan ringa spontant och dra in till stan och ta en fika med.. för det skulle verkligen behövas nu. Får se vad som händer imorgon, kanske bio med mami? det vore mys. Men hon är ju sjukskriven nu enligt läkarnas order, så hon mår som hon mår.. får se om hon har någon ork!

Se yah!

om allting

Sådär. Äntligen fungerar datorn igen.
Snabbt om lite som hänt.

Marcus fyllde 20 år den 14;onde. Hans dag började med att jag lurade på honom ett par string kallingar, han visste inte varför.. men han gick med på det. Senare mot dagen så kom pappa och hämtade upp honom på jobbet, marcus visste ingenting! Dom åkte sedan till en rygg-klinik. Där han skulle knäckas och masseras  = alltså klä av sig till bara kallingar. Där stod han och skämdes.. med sina string. Medan dom var där så mötte jag upp adam i stan, samt väntade på johan.. men han var seg. Så jag och adam åkte till kliniken där det redan var fixat med skumpa. När dom var klara, så for jag, adam och pappa in med skumpa och sjöng och skrattade åt marcus.. haha. Bilder finns ;) Sen berättade vi att han skulle på kryssning. Med mig, pappa, adam & johan som jag lyckats fått till stan oxå, men han var lite sen med tåget så vi mötte upp honom samt linda i stan. Sen åkte vi iväg till båten.. marcus blev firad på scen, och det var så helvetes kul! Riktigt lyckat. Marcus var så jävla nöjd över sin dag, och det var ju det vikigaste. En förjävla kul kväll.. man ville inte att den skulle ta slut lixom. Vi träffade btw två norrlänningar där, så vi ska åka till norrland efter jul.. haha! Och det är helt seriöst.

Dagen då vi kom tillbaka, när vi precis hade kommit hem var dock inte lika rolig. Då fick jag ett samtal om att min mamma och lillebror låg på sjukhuset. En singelolycka med bilen. Dom hade fått slint och snurrat in i ett träd. 2, polisbilar, 3 brandbilar, 1 helikopter, och så fick dom åka ambulans in. Krille hade bara lite ont i ryggen, men mamma hade jätte ont och kunde knappt röra sig. Mindre än en halvmeter så skulle inte hon finnas idag.. det var SÅ jävla nära!! Mindre än en halvmeter tills trädet skulle mosat henne. Dom hade så jävla tur!!!!! Och det är jag glad över!! Sånt där slår slint i huvudet på en.. att det kan vara så nära. Att livet kan ta slut så fort. Och att dom verkligen hade skyddsänglar på axelt. Mamma har ont nu oxå, men det blir bättre och bättre :)
Så jag har bara myst med mamma dom senaste dagarna hemma, fikat på stan, tagit det lugnt.

Sen en annan sak är att jag inte går i skolan längre. Vi var på möte, och jag blev inskriven på IV praktik istället. Så efter jul ska jag jobba istället för skola. Och JAG trivs jätte bra med det, det var det här jag ville. Jag trivs inte i skolan och låg så pass mycket efter.. och jag vill jobba istället. Men med vad vet jag inte, det har jag fram till jul och bestämma mig för! Sen kmr jag ju kunna fixa betygen ändå. Men jag mår bra över det!

Det var lite info.. btw, bilderna kmr jag lägga ut på bilddagboken imorgon, eftersom att marcus har min kamera just nu!

PUSS!

riiiiing...

jag stressar sönder nu, ucsh.. jag hatar stress, och är inte bra på att hantera det så bra heller.

NICOLE, RING!!

NICOLE, NICOLE, NICOOOOOOLE....

NICOLE, JAG HAR SÖKT DIG HELA DAGEN.. RING MIG SÅ FOOOOOORT DU BARA KAN!!!!!!!

solarium i västerhaninge

Hej hopp!
Middagen idag med marcus pappa blev oxå inställt. Kanske tur det, för jag kände ingen hunger. Men nu börjar jag känna mig bättre iallfall. Så jag och pappa åkte och solade solarium istället. Ibland hatar man såna här små hålor som man bor i. Jag har verkligen bott här i hela mitt liv. Västerhaninge. Uppdelat i två delar. Ena delen, där förörvrigt jag bor i, är ett lugnt ställe med barnfamiljer och pansionärer, bostadsrätter. Ja, inget händer här om man säger så, vilket kanske är tur.. skönt för den delen. Men medans den andra delen är hyresrätter, och man märker verkligen skillnad. Ghetto, och jag menar det verkligen. Det slås, det knarkas, det klottras, det låter. Ungdomarna där är bara allmänt dumma i huvudet. Jag menar inte alla, men nästan!! Typ 98 procent. När man fyller 18.. är inte första tanken typ, nu är jag nästan vuxen och ska skaffa körkort, krogen, och kanske tänka lite på min framtid? Här åker alla 18 åringar moppe, och funderar på vad man ska köpa för ny del till den som man kan styla den med. Eller hur dom ska få tag i smuggel öl i centrum (dom kan vara gamla nog att gå på systemet, men tror att det är jätte mycket dyrare än smyggelöl som kostar lika mycket eller mer) Pinsamt, tycker jag! Okej att man har moppe, åker till buss, eller andra saker.. men dom trimmar, stylar, och lägger ner deras själar.. och dom är som sagt 18 och uppåt, till 20 tror jag. Jag bor ju på landet hos min mamma, det är ju hur skönt som helst att ha en moppe när bussarna inte går. Men detta är ju pinsamt. Man tröttnar lixom på att bo, där alla känner alla. Byhåla. Men vem vet, jag kanske saknar det när jag flyger ur boet och inte längre bor kvar här. Hur hade det här att göra med att sola solarium? jo, för centrum tillhär ghettot. Och dom förstör, sitter och värmer sig i solariehallen, och skriker, låter, dricker, bankar på dörrar och förstör. Det är inte så kul att sola då. Man får väl vara där när det öppnar på morgonen istället. Jaja, nog om det. Nu kommer jag väl bli bombhotad om någon från västerhaninge läser detta.. men mina åsikter är mina.
Börjar må lite bättre idag iallafall, skönt.
Ska trycka i mig lite mer frukt, sen ska jag sova..

PUSS!


alvedon

Natten var väl inte så mycket bättre än förra.. mådde ännu dåligare. Förutom febern, huvudvärken, illamåendet, ont i kroppen så kom det till en ny sak idag, nämligen en jävla halsont. Grattis lixom. Men snoret rinner inte iallafall ;), PEPPAR, PEPPAR! Mår nästan värre idag.. usch. Mötet var iallafall inställt idag, det kunde inte passa in mer som idag.
Ska dricka lite té, äta lite frukt, och ta en alvedon.. så mår jag säkert bättre.

PUSS!

extra

Juste, hade glömt bort att jag hade beställt biljetter till "Extra Extra". Det var jätte länge sen, och fick dom härom dan. Jag och Marcus skulle gått, dock så var jag ju sjuk idag. Visste ni att dom spelar in 2 timmar, men klipper bara pogrammet till 23 minuter? 

Nicole, glöm inte att du lovat att fixa min blogg? :)

bara sjuk

Denna tisdag har inte vart kul alls. Det började i går kväll då jag började må dåligt. Hela natten har jag brottats med febern som hållt mig vaken. Varm, mardrömmar, ett huvud som känns som det ska explodera, svettandes, plus en Marcus som envisas om att ligga mot mig ändå ;P Men tack gode gud så snorar jag inte *peppar, peppar*. Vaknade upp idag efter ingen sömn alls, ont i hela kroppen, huvudvärken var kvar, febern sitter i, svettas och fryser på samma gång. Ja, sådär det brukar vara. Plus att det känns som om någon står och trycker på min mage så det känns som om jag ska kräkas hela tiden. Inte kul!  Så mat kan inte sväljas. Har iallafall fått i mig lite frukt. Har kommit in i en dusch, och nu väntar sängen, hoppas det inte fortsätter som inatt. Är förövrigt lite ledsen, besviken, plus en gnutta irriterad på några människor idag. Imorgon måste jag iallafall till skolan, för då ska jag på möte med min lärare, vilket jag själv har bokat. Sen ska jag ut och äta med marcus och hans pappa senare mot kvällen. Så jag hoppas inte att jag mår som jag mår just nu. Tacka vet jag alvedon..

Föresten så fick jag min kamera igår. Inslagen :) den är jätte fin! Tack älskling <3


Ps.

Juste, glöm inte bort att det är fars-dag, idag! Tyvärr så har jag inte ork eller lust att gå och köpa något just nu, för jag orkar knappt bära mina ben. Men han fick ett grattis av mig. Plus att han fyllde ju år precis ;P det är ju tanken som räknas.

PUSS!

helgen

Så var en till helg över. Nicole har ju som sagt vart här, och vi har bara moffat och kollat på film. Skönt. En inte så skön sak är att jag inte sovit så bra dem senaste dagarna.. så jävla jobbigt. Jag vaknar hela tiden, kallsvettas, drömmer konstigt. Inatt kunde jag inte sova alls. Nicole gick och la sig rätt så tidigt eftersom hon skulle jobba idag igen. Så jag låg kvar i soffan och kollade på film, efter film, efter film. Aritsocats, Poccahontas, What happen i vegas, och En häxa i familjen hann jag med. Kunde verkligen inte somna efter såå många försök. Städade och diskade lite oxå (WHAT?!) Vid 8 tiden imorse somnade jag till knappt en timma till Svampbob. Men vaknade kort efter det, och här sitter jag. Känner att jag börjar bli lite seg nu, så jag ska hoppa in i duschen nu, och sen ska jag typ gå och lägga mig på en gång. Jävligt skönt.
Men helgen har iallfall vart en himla mys.

Imorgon kommer min kamera. Perfekt tajming. För på fredag fyller min älskling hela 20 år! Men mer om det kan jag inte säga ;) mouhah.

God natt <3

nattuggla

Klockan är 3, och jag kan inte sova.. är inte ens trött. Ibland är det jobbigt att vara nattmänniska! Jag och Nicole har iallfall haft skit mysigt ikväll. Vi var och köpte en jävla massa godis och chips och har suttit framför några filmer och bara moffat. Har nu äntligen sett "The notebook" och jag grät! Så himla fin film. Nicole ska jobba imorgon, så då blir jag ensam igen ;( buhu. Vet inte ännu om hon kmr tillbaka eller ej efter jobbet, hoppashoppas.

Har iallfall precis läst en tidning, där det stod en massa bra träningsgrejs som man kan göra hemma.. det tror jag att jag ska göra imorgon när jag vaknat, såg skit bra ut. För nu börjar musklerna man en gång hade hänga mer och mer, det måste bli TIGHT ASS igen, hahaha.  Men först ska jag sova ut iallfall! Ska läsa lite mer, sen försöka sova sig lite.

PUSS
(erica, om du läser detta .. så tänker jag jätte mycket på dig!! det ska du veta)

ännu mer gaga


ÄNNU EN TILL? ja. För den är också jätte bra, och flo rida är med oxå.

laddad inför mys

Sådärja. Det är fredag, myskläderna är på, samt mina raggsockor ;) Pappa är påväg hem med tacos. Nicolen kommer hit om ett tag med en jävla massa filmer. En riktig mysfredag alltså. Sen är jag på ett jävla bra humör oxå. Kan det blir bättre?

lady gaga


En till lady gaga låt har fastnat i mitt huvud. Jag gillar hennes musik, det här är min musik stil, tror jag.
Sen älskar jag ju oxå T.I., så det är nog lite blandat faktiskt.

min kamera!!!

MIN KAMERA HAR KOMMIT!!! Dock till posten i stallarholmen, jag är glad! Marcus beställde internet till stallis, och man skulle få en kamera på köpet. Och jag har önskat mig en jättejätte mycket, och marcus har inget intresse av den, så då får jag den av honom :) som en julklapp, som inte kostat ett öre, haha! Får den på måndag då, eftersom marcus ska komma hit ikväll, och han ska lana hela helgen i stallis. Men han skulle slå in den till mig :) vilken snäll pojkvän jag har.
Tack baby <3<3<3 :)

fin va? och den är min.
_______________________________________________________________________
Har förövrigt suttit och pratat med Nicolen i telefon i typ 1 ½ timma, skönt som fan. Hon är en av dem bästa att prata med. Vi bestämde att ses oxå. Sen ska vi ju börja gymma ihop nu. Alltså får jag träffa henne mycket mer än vad vi gör nu. Hon är ju faktiskt en av dom bästa och få vänner jag har. En vän som jag håller mycket kärt av alltså. Sen har vi oxå bestämt att vi ska gå på "tack gode gud" snart. Ett pogram som jag älskar!

Nu ringde Marcus och sa att han var på väg, det blir mat från grillen, eftersom han är så lat. Sen ska vi hyra film från boxern, riktigt bra att dom har sånt.. att man bara kan klicka ner en film direkt från tv, och billigare än att hyra från affär ;)
så en myskväll med babe kmr det bli, jag älskar myskvällar med honom!

samtal

Sitter nu och väntar på en massa samtal, hehe. Först och främst på min lillebror som ska komma hem med cocacola och choklad till mig. Ibland är det ju för härligt att vara storasyster. Sen på Marcus som jag ska in och möta i stan för lite middag. Och sen en massa andra, som är hemligt tills vidare ;) som har och göra med en viss persons, speciella dag. Ikväll ska jag vara helt ensam här hemma. Men jag har Charlie hos mig iallfall. Känner mig fortfarande som en jävla spagetti i hela kroppen, mår skit konstigt. Jag är ju inte sjuk, utan jag känner mig bara helt konstig, skumt. Jaja. Får se om det går någon bra film senare ikväll, i min ensamhet. Ska även ringa en himla massa telefonsamtal jag med ikväll. Bissy woman, I know. Haha.

Nu ska jag gå, för jag hade faktiskt inget viktigt att skriva. Nu kommer min choklad oxå ;)



I miss you .. ;(


why did all good things comes to an end.

När man bara inte orkar mer. När det är för mycket, och man klarar inte av allting.. jag orkar bara inte, fan!


workwork

Nu är jag hemma. Sitter och kollar runt lite på allternativa jobb. För jag känner en viss stress. Jag fyller snart 18 år, och då vill jag inte bara strosa hemma med ynka en tusenlapp i fickan som studiebidraget ger en. Helst vill inte ens gå i skolan alls, men då gäller det att hitta ett bra jobb innan man slutar. Jag ska ta upp det med min lärare, så dom kan hjälpa mig med detta. Jag vill kunna flytta hemifrån en vacker dag, ha ett bra jobb, spara, betala för mig. Vid 18, då räknas jag som vuxen .. så ska man kunna stå på egna ben. Det vill jag! Jag vill inte vara beroende av andra. Skolan ger mig ingen speciell utbildning, praktiken gör det. Men vi praktiserar, jobbar.. och ska göra det tills vi slutar trean. Vi jobbar alltså, men vi tjänar ingenting på det. Men om jag skulle gjort det här som jag gör, utanför skolan.. som riktig lärlíng, ingen praktikant, då skulle jag tjänat några tusenlappar i månaden. Känns så jävla onödigt! Sen efter trean, DÅ blir vi lärlingar .. betalda lärlingar med lärlinglön. Och man är en lärling i ca. 3 år Så då känns det alltså som att skolan tar min tid. Jag kommer alltså att bli riktig målare vid 22 år, istället för 20, eller mindre, om jag inte går kvar skolan. Sen att jag verkligen inte trivs, fungerar inte med lärare, ingenting fungerar, att jag verkligen hatar skolan .. gör inte saken bättre! Nej, jag vill sluta i skolan, jag vill jobba, jag vill bli vuxen. Detta ska tas upp omgående. Nog om det. Får bara panik om jag tänker på det för mycket. Jag blir arg.

En annan sak som irriterar mig är att jag har lock i öronen efter i lördags. Marcus mirakel kur. Nysningen i 4 timmar gjorde så det sattes grovt lock i öronen, det är värre på ena sidan. Så jag hör ingenting! Och det fungerar inte med att blåsa bort locken i öronen, som gör så satans ont. Måste till apoteket och köpa sån där Revaxör, eller vafan det heter. Det är så grymt obehagligt det här, och jag hör ingenting, och det vägrar att försvinna, jag har försökt med allt. USCH! Sen börjar jag få riktigt ont i ena örat, den sidan det är värst på. Fan.

Nu ska jag äta något, sen ska jag in till stan och möta baby.

saknad. minnen. tårar.

Gick nyss in på min playahead (fråga mig inte varför?) Har iallfall inte vart inne där på år och dar. Så jag fastnade i att läsa gamla gästboksinlägg, och gamla blogg inlägg. Tårarna kom, och det vred om i hjärtat på mig. Gamla tider, oförglömliga minnen, ksab-gänget som man fortfarande tillhörde då, caroline, vilka minnen det finns, speciellt från min och carolines tid tillsammans.
Jag brukar inte tänka och sakna det här, eftersom att jag vet att det är över för länge sen.. eftersom om man saknar så det gör ont varje dag, då mår man ju inte bra. Men minnerna kommer alltid att finnas kvar, föralltid i mitt hjärta, ofärglömliga minnen.

Och jag kmr alltid älska, tro det eller ej.. alla gamla ksab vänner, för ni finns ju trots allt fortfarande kvar i mitt hjärta.

Nu ska jag vidare, puss!

poker face


"Can't read my, can't read my, no he can't read my poker face.. " Den går i min skalle dygnet runt, men den är riktigt jävla bra så det gör mig ingenting!
 _________________________________________________________________________________

Nog om poker face. Lite kort om hästlovet, som det egentligen inte finns så mycket att säga av. Dels kanske för att jag inte kommer ihåg alla dagar vad jag gjort exakt? Ett försök.
Måndags åkte ju jag och Marcus till sthlm igen och firade pappa som fyllde år. Det blev thaibåten, riktigt gott där, och himla mysigt var det. Lyckat!
Tisdagen, åkte vi tillbaka. Sen hela veckan så var det ju tänkt att vara med Linda, men hon skulle jobba, Marcus jobbade, alla jobbar.. så mina dagar blev ensamna hemma hos Marcus. Rätt så skönt, men det drog ändå i bena efter andra äventyr.
Först på fredagen fick jag sällskap av Linda. Vi bakade en tårta, som tog 3 timmar. Men resultatet blev ändå inte som på bilden.. den såg inte lika god ut heller, men det smakade.. choklad, och det finns väl inget bättre än choklad? Efter bakningen så lämnade Linda mig. Det blev ingen fest, sov tidigt.
Lördagen, halloween dagen. Jag och Marcus var först och tände ett ljus för Martha på hennes grav. Sen lite senare köpte vi en helvetes massa godis och stuff och laddade upp för en uppesittar-kväll framför skräckisar. Lena satt med ett tag, vi glömde bort att göra middag, så vi gjorde en skitmysig plock bricka, med olika goda saker på. Och sen en varsin gin&tonic :) Tror jag och Marcus hamnade i säng vid 5 snåret.. men det var en trevlig kväll. Förutom att Marcus lurade i mig sin "jätte bra nässpray som verkligen fungerar" IN MY ASS! Det hela slutade med att jag nös i hela 4 timmar i sträck, hade jätte ont i näsan, ögonen kliade och gjorde ont. Sen skar jag mig i fingret, men det är en annan historia..
Söndag, var med Linda, max och adam ett tag oxå. Men mest Linda. Vi tog det lugnt, gick en promenad mot kvällen, pratade, pratade och pratade. Älskar sånna kvällar.

Haft ett lugnt lov, men jag vill inte att det ska vara över. Fan. Jag orkar inte med skolan. Jag är ingen skol-människa, det funkar bara inte.
Nu ska jag mysa med Charlie, PUSS!

RSS 2.0