trög helg..

Myskväll igår. Vi kollade på världens äckligaste, mest vidrigaste skräckfilm ever! Vi satt och skrek och hade panik. Sen kunde vi, som vi redan visste, inte somna i tid. Så vi gjorde en massor av sjuka saker, som bara Melanie och Jennifer kan göra. Vår humor, LOVE IT! Så sjukt, så jävla kul! Låg i sängen tillslut och skrattade så seriöst vi grät. Melanie somnade, men jag kunde inte. Larmet ringde 05.45. Japp, bara att kliva upp. Jobbet klockan 7, till 12. Var tvungen att sola, så jag kunde sova en snabbis, haha. Så nu har jag ungefär varit uppe runt 30 timmar. Jag är inte så stabil just nu. Fyfan. Ska hoppa in en dusch nu och sooooooova. Upp 07.30 imorgon, för jobb igen. 9 - 15!

Nu slänger jag in handuken, nu ger jag upp, godnatt!

fredag

Fan. Jag som inte skulle sova så länge idag för att komma i säng gaska tidigt ikväll. Men jag somnade 4 imorse, och vaknade två idag. Suck på mig!
Såg Avatar igår. Jag tror jag hade för höga förväntningar. Men den var asbra. Kom hem runt halv 1. Satt uppe med pappa ett tag, han nöter os hockey, så han kollar typ varenda match. Med våran sjuka humor så satt vi och skrattade så tårarna sprutade till tre? haha.

Nu väntar jag på svar från mami om hon och jag ska åka och sola. Sen ska jag gå till Melanie där myskvällen väntar, med ansiktsmask, fotbad, tända ljus och film! Kan inte bli så mycket bättre. Myyyyyyys!

tja!

Big. A & Jennifer!


dreamgirl


<3


torsdag

Torsdag, och jag är ledig. Imorgon oxå :) Men jag var uppe tidigt för att åka till ett andra möte på fryshuset. Känns jäkligt bra! :) Ska tillbaka två gånger nästa vecka. Och fint väder har det varit idag oxå.
Ikväll blir det bio!

Ser fram emot imorgon då jag och frugan ska ha en sån jävla myskväll! Jobb kl. 7 på lördag tar emot lite däremot..


jag längtar lite grann till sommaren! kanske för att jag vet att den kommer bli så bäst!


good girl gone bad

Bakis. Fyfan. Jag ska försöka ta mig upp från soffan och gå till Melanie som har gjort illa foten, och ta hand om henne. Det är synd om frugan idag!


bom bom

Det är lördag, det är party!


uttråkad ungdom

Jag har tråkigt! Och Melanie mår inge bra, vadfan ska jag göra då lixom?! Något roligt måste hända. Ge mig sommar ..


jag och nicole på bajenmatch i våras, LYCKA!!


blooooood

Igår var alltså dagen då jag hade bestämt mig för att pierca mig. Melanies kompis skulle do it, som gjort på andra, med proffs redskap. Något gick snett. Nålen var igenom. piercingen var inne. Sen började det spruta! SPRUTA! Blod. O.M.G, det var blod överallt.. det forsade. Alla fick panik, tog ut den. Melanie, Isabelle och Louise sprang runt i panik och torkade mitt blod.. även fast alla var nära på att svimma. Jag är inte känslig, och har en ganska hög smärttröskel, men mina ben vek sig.. och jag höll på att svimma. Hahahaha. Men är jag förvånad? Det brukar inte gå sin väg när fröken Åkebring gör något. SUCK. Nu är jag blå på hela läppen och har en rejäl fläskis. So sexy! Nu ska det bara läka ihop, sen kör vi igen!

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag och Isabelle möta Melanie, och dra till handen eller farsta!
LOVE

calling out


måndag

Frugan kom förbi mig med lunch idag. Jävla lyx! Idag står städa på schemat. På med högtalarna, högsta volym..


<3<3


melanie <3 jennifer

Sitter hos Melanie och myser, FUCKING LOVE HER <3<3<3<3 Sitter och pratar igenom helgens bravader, skrattar och myser. Vi ska hem till mig om en stund och äta middag.

I fredags var en jävla kul kväll. Var nere på lokala en timma, sen var jag inne med grannarna på lite efterparty. Böghög, kitteltävling, mycket skratt. Fyfan vilken rolig kväll. Igår tog jag det bara lugnt, gick in till grannarna på kvällen och satt och pratade tills morgon.. haha.

Ska tjata på seg melanie som segar i duschen.. puss!

en konversation

Pappa- jag köpte semlor..
Jag- jag tycker inte om semlor..
Pappa- inte jag heller!

?


slut

Eftersom det är flytt på g, så har jag burit en tung jävla bokhylla från övervåningen, ner för trappen.. det känns att man varit sjuk länge.. inga krafter alls. Fan vad illa! Jag måste pumpa upp mina muskler igen.

Nu ska jag möta Melanie, med hundarna :) <3<3<3<3


sjukt less på att vara sjuk

Inne på fjärde sjukveckan. Helt sickt, höhö. Jag kan säga att bihåleinflammation gör ONT. Medicin några dagar till. Men jag mår ganska ok nu iaf, as skönt! Sen får man hoppas på att man inte åker på någon jävla vinterkräksjuka, det skulle vara min otur. Jobbigt bara att vara så trött, hela tiden. Melanie har gjort mina dagar roliga iallafall, hjälpt mig på jobbet också, my love <3

Ska ta mig ut snart i snöstormen med lilleman. Kul.


ERRIH HAR KOMMIT HEM! <3


RSS 2.0