lööörda

Äntligen hemma från jobbet! Det gick segt idag, men benjamin med sockerkick kom senare och då gick tiden mkt snabbare, haha. Sötunge! Nu blir det käk, sen ska jag slita av mig kläderna och hoppa ner i sängen för en powernap en stund, sååå trött!! Sen får vi helt enkelt se hur pass pigg jag är, och hur planerna ser ut då.

PUSS


:)

Piercing - check
Godnatt - check

sociala klubben

Isaballen sitter i ena soffan med en dator, och jag i den andra med en dator. Precis käkat frulle, och ska ta och röra mig om en liten stund.. jobb ikväll, blö! Känner mig fortfarande småsjuk.. hoppas det inte blir värre nu. Det är vååååår känsla ute :D
Ha en bra dag!

hos ballen

Sitter hemma hos Isaballe. Hon sitter vid pianot, och jag dregglar åt Sonny i miami vice..


<3

helt onödigt

Och så var det helg igen! Men jag sitter hemma för att jag ska jobba imorgon.. och så är jag en nattmänniska så jag kan inte sova. Isabelle åkte härifrån idag efter en vecka.. hallå, det kommer ju kännas jätte tomt i sängen ju! Fick lite middagssällskap av Melanie oxå.

Planer har gjorts, och jag är glad och vill att min lön ska komma nununununu :D
Nä.. måste tog inta sängen, godnatt, puss!

BTW.. alla bilder från min kamera oktober - mars, ligger på datorn nu, men jag är för lat för att orka lägga upp på fejjan idag. Det kmr när det kmr ;)


söndag

Idag mår inte jag så okej! Men jag hade en rolig jävla kväll igår, så det får det vara värt.

Gårdagen började med att Isabelle kom hem till mig, sen kom Tina, Moa, Johan, vi lagade och åt taco och hade det trevligt, sen kom även Elli :) jättemys, roligt att träffa dom igen, för det var inte igår.

Sen rullade vi mot nynäs, där en återträff av KSAB väntade! Roligt att så många kom ändå, har saknat mina homeboyz, så det var ruligt att se dom igen. Skrattade och pratade ett tag, sen bestämde jag och Isabelle oss för att vi ville ha lite mer äventyr av kvällen. Vi fick skjuts av Johan tillbaka till mig, där hooka vi upp oss med grannarna, sen blev det lokala ett tag. Sen efterfest, dans, sång, skratt, sjukt STÖRT roligt tills morgonen. Tack för en rolig kväll! Bilderna kommer upp när jag fixat sladdjäveln ;)

Idag har jag och Isaballe legat medvetslösa i sängen, gick och köpte pizza, sen tillbaka till sängen. Och här ligger vi fortfarande, fast hon sover gott brevid mig. Borde nog oxå sova snart, för jag ska vara på jobbet 05.30 imorgon bitti, KUL.. sen iväg på möte direkt efter det, sen hem, sen jobba igen på kvällen. Suck..

Godnatt.



Bild från igår som moa tog :)


fredag!

Fredag, och jag är helt ledig, ställde inte klockan, men vaknade tidigt av mig själv iallafall, haha! Ganska skönt ändå, varit ute på en långis med lilleman, har tvättat, hängt tvätt, och städat lite (?!) Ikväll blir det nog bara en lugn hemmakväll framför teven. Ladda upp inför imorgon istället ;)

Nu blir det mat, och lite mer städning.
Tja!


visste ni att..

.. jag och melanie alltid skickar såna där extremt gulliga godmorgon sms till varandra när vi vaknar! Varje dag! Fan vad söta vi är.

Jag kom hem för en stund sen från stan, varit på möte imorse, det gick skit bra :) nu har Qvarten kommit hit och har adhd, ska väl gå ut i solen med honom. Tänkte dra å träna lite senare, sen blir det jobb ikväll.

Juste, jag köpte ju en ny kamera i höstas, men tappade bort laddaren till den, nu har jag hittat den, MEN nu hittar jag inte sladden till kamera och dator, SUCK!!


SOMMAR, inte långt kvar. Då kör vi favorit i repris, visst Isabelle? <3


onsdag

Åh, irriterande dag! Bara en dålig dag. Gick upp vid 8, åkte till tyresö och fixade naglarna, det var ju bra iof. Sen mötte jag frugan i handen, sen åkte vi hem till henne, lagade mat, och kollade film, men båda två somnade i soffan. Gah, är så trött! Gud vad jag känner att jag inte orkar jobba ikväll.. men det måste göras, jag har iaf en ledig helg att se fram emot :) ska försöka röra mig hemåt snart.. ååååh.. vad jag inte orkar gå heller.

TJAAAA

Du & jag, I LOVE YOU <3<3<3<3<3

söndag

FAN vad trött jag är!! Kan aldrig sova riktigt ordentligt när jag ska öppna på jobbet. Men jag kom upp i tid, fick skjuts av mami <3, men jag har varit helt död hela dagen. En tjej kom till jobbet med en liten bebisvalp på 9 veckor, som jag fick passa, SÅ SÖT, så liten!! Så det var en roligt sätt att fördröja tiden med iallafall :) Slutade klockan 15, då kom pappa och vi åkte till farmor i tyresö, åt med henne, gick till kyrkogården och tände ljus för farfar, det var ett år sen han dog. Gud vad jag inte kan fatta att det har gått ett år!? Kom precis hem, ledig imorgon, känns som om jag kommer däcka i säng tidigt! Blir väl någon film nu, och mys med Qvarten.

tja!


från farfars begravning. jag vet att du har det bättre där du är nu <3


helg

Och så kom äntligen fredagen. Jag och Melanie körde sommartema, satt hos mig, förade med lyx sommardrinkar osv, vi gled ner till lokala senare mot kvällen. När vi kom dit var det seriöst bara 4 personer i lokalen, HAHA, men vi hade kul iallafall, det visade sig att två av dom var två stycken sköna grabbar som vi satt och garvade med. Sen droppade det in folk.. en kul kväll, mycket skratt, utan kaos och drama, fan vad skönt. Förutom att någon hade tagit Melanies jacka i garderoben när vi skulle gå, så jävla irriterande, att någon gör så? Så vi fick sitta och spärra kort klockan 3 på natten. Men en riktigt rolig kväll, me like!

Lördag idag, ganska seg, som man brukar bli. Melanie och Filip kom hit i förmiddags, det blev kebabrulle, hem till Filles brorsa, kolla fotboll och spela Wii, en skön lördag :) Så nu är det bara jag och Qvarten som ligger och myser i soffan, blir nog sängen tidigt, jobb kl. 9 imorgon! Puss!

en bra dag idag

Somnade klockan 8 på kvällen igår, haha.. upp klockan 8 imorse, utvilad, sköönt :) Var på möte kl. 10, det gick bra! Sen lite senare mötte jag upp mina söta småkusiner som inte är så små längre, vi drog till stan, käkade, kollade lite, gick på bio, vi såg Farsan, helt ok, jävligt rolig iaf! Så det var jätte mys, gud vad stora dom börjar bli.. Malin fyller 14 år nu, HERRE, jag var nyss 14, vad hände? Och nu lät jag jätte gammal.. haha.

Melanie var utelåst, så hon har chillat hemma hos mig hela dagen när jag varit borta, lagat middag med pappa osv, haha.. så det låg färdig mat i kylen, bara att värma på när jag kom hem. Hon är verkligen min fruga! Så vi har varit hos mig, sett fram emot imorgon, planerat lite, gjort sjuka saker som bara vi förstår, ÄLSKAR OSS! Så hon gick för en stund sen, tror jag funtar på att gå och lägga mig strax, eftersom jag vill att det ska bli fredag snabbare, haha. GODNATT


you know my name


Jag dör, jag dör verkligen av att kolla på chris cornell, hans röst ger mig rysningar. Jag skulle göra vadfan som helst för att göra han till min, jag är kär i honom! Hahaha. KOLLA PÅ HONOM, han är lika vacker som hans röst! Åh.. bli min..

j and m day

Fick 2 ½ timmars sömn inatt, var på jobbet kvart i 6. Fasen vad tiden gick segt. Fick gå klockan 9, då hade Melanie kommit dit, så drog vi upp på hotellet och åt hotellfrukost. Det är så bäst! As mys var det. Sen dushade vi och bastade, gjorde oss iordning, och drog in till stan. Kom precis hem, filip var snäll och skjutsade hem oss från stan :) nu ska jag och melanie bara försöka få med oss filip och gurra i vår dance crew, a la pölsa dance, som vi ska köra på fredag.. haha. Fan vad roligt. Jävla stört rolig dag med frugan, som vanligt.

Ska försöka hålla mig vaken några timmar till.. ögonen orkar snart inte vara öppna längre.


work

Så var tisdagen avklarad! Melanie kom och hjälpte mig så vi blev klara lite tidigare, tack älskade vän <3<3 Det känns inte lika okej att jag börjar klockan 6 imorgon bitti. Om ca. 6 timmar alltså. Men papi är snäll och skjutsar mig, woho jag slipper tröga SL förseningar! Sen kommer frugan till jobbet vid halv nio, så ska vi bubbla, basta och göra oss iordning där. Sen ska åka till stan och ha en mysdag :)

jag ska väl försöka somna någon timma, puss!

trött

Det blev inte så mycket sömn på lördagsnatten ändå. Så söndagen blev tuff! Käkade sushi efter jobbet med gymtönten victor! Jobbade igår kväll. Melanie kom efter jag slutat så solade vi. Jobb ikväll igen, Melanie kanske kommer och hjälper stackars mig. Kommer jobba över lite idag, och imorgon bitti klockan 06.00 ska jag vara på jobbet igen. Men det är inget långpass, vilket är skönt! Gah.. är så slut i kroppen, har sovit för lite.

Mat gör mig nog lite piggare. Over and out!


åh.. my love!


RSS 2.0